Politika
65 feliratkozó
több mint 5 éve
Saskabaré szint.Igy akkor mar 4en vannak😀Ráskó Eszti és köröket ver Bachra!túl nagy választék/verseny azért nincs...😊sztendápos nőből magasan a legszórakoztatóbb ezidáigKormos Anett után.
ozibozi
Látszik, hogy nem fejezted be a mondatot, megtettem.
Sobri Jóska
én még Bach Szilviát ismerem és ennyi de lehet csak én nem ástam bele magam rendesen a témába
yooker
NB2
Es Bach nalam a teljesen nezhetetlen szint
yooker
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
Igy akkor mar 4en vannak😀Ráskó Eszti és köröket ver Bachra!túl nagy választék/verseny azért nincs...😊sztendápos nőből magasan a legszórakoztatóbb ezidáigKormos Anett után.
ozibozi
Sobri Jóska
én még Bach Szilviát ismerem és ennyi de lehet csak én nem ástam bele magam rendesen a témába
yooker
NB2
Es Bach nalam a teljesen nezhetetlen szint
több mint 5 éve
Ráskó Eszti és köröket ver Bachra!túl nagy választék/verseny azért nincs...😊sztendápos nőből magasan a legszórakoztatóbb ezidáigKormos Anett után.
ozibozi
Sobri Jóska
yooker
több mint 5 éve
túl nagy választék/verseny azért nincs...😊sztendápos nőből magasan a legszórakoztatóbb ezidáigKormos Anett után.
ozibozi
Sobri Jóska
több mint 5 éve
“ A liechtensteini offshore cég magyarországi képviseletét Dr. Mészáros István, a Hit Gyülekezete Országos Vezetőségének ügyvezetője ügyvédi irodájába, a Kelemen, Mészáros, Sándor és Társai Ügyvédi Irodába jegyezték be, amellyel Mészáros István tevőlegesen részt vehetett az eltulajdonításban.”De kicsi ez az ország.
hang.hu/belfold/2020/08/18/a-nav-vizsgalja-hogy-szerezte-meg-nemeth-sandor-az-atv-t/
több mint 5 éve
Én már nem tudok hova bújni...
több mint 5 éve
Az ő hite teremtette a Puffint!Sándoré a Puffin is? 😮Remelem nem hurcolják meg szegény embert. Én hiszek az ártatlanságában!Egyetértek. Sándor a fény a sötétségben, ő ad nekünk hitet és mindent legyőző akaratot!
Vele erősebbek lehetünk!
Toca
peach
empty taxi
több mint 5 éve
Vagy "ártatlannak találják" s akkor utána végképp le lehet róla szàllni, vagy ha el is itélik, csak minimálisan, ami után él mint hal a vízben. Nagyon nem féltem....
több mint 5 éve
Sándoré a Puffin is? 😮Remelem nem hurcolják meg szegény embert. Én hiszek az ártatlanságában!Egyetértek. Sándor a fény a sötétségben, ő ad nekünk hitet és mindent legyőző akaratot!
Vele erősebbek lehetünk!
Toca
peach

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Remelem nem hurcolják meg szegény embert. Én hiszek az ártatlanságában!Egyetértek. Sándor a fény a sötétségben, ő ad nekünk hitet és mindent legyőző akaratot!
Vele erősebbek lehetünk!
Toca
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Remelem nem hurcolják meg szegény embert. Én hiszek az ártatlanságában!Vele erősebbek lehetünk!
több mint 5 éve
Ajjajj 🙄😆www.blikk.hu/aktualis/belfold/nyomozas-indult-az-atv-tulajdonosa-ellen-hit-gyulekezete/0cg1gpr?fbclid=IwAR30u0GHQI1hBKrplfRC906EXtd63jEPpLK7_yhwYsz_Qt1rR22n6Q5kBu0
nepszava.us/adocsalas-es-mas-buncselekmenyek-miatt-nemeth-sandor-ellen-elrendeltek-a-nyomozast/?fbclid=IwAR1UD8el6C9NrGDZ9hWEi_TRqwRi6-vj3RlM92AhIZjmBWN1OobTBHdhVKs

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
sztendápos nőből magasan a legszórakoztatóbb ezidáigKormos Anett után.
ozibozi
több mint 5 éve
sztendápos nőből magasan a legszórakoztatóbb ezidáig
több mint 5 éve
ezért is problémás a Trump féle huawei ban, mert így ahelyett hogy integrálva lenne a kínai techsztem elég gyenge videó lett, és a csaj stílusa is irritáló. erződik hogy csak azért akarja a tiktokot lelőni mer hogy szerinte a kontent ott a legalja.NegritisPuzsér komolyan beszél a videóiban, ez a csaj a valóságot karikírozza. Szó nincs arról, hogy egyetértene a tiktok betiltással, csak kiemelt egy elemet, hogy milyen felszínesen próbál a politika a problémákhoz nyúlni.
Én csípem a búráját, éles a nyelve, jókat is mond. És még szerintem csinos is, bár ezért biztos megkapnám tőle, hogy szexista vagyok. 😀 Viszont ebben a videóban a kínai, kis sárga, pici kutya, ellopom a szabadalmad, olcsón terítem a világot rész nekem sem tetszett. Kilógott a többi közül, mert ezek átlagemberi sztereotípiák, a video meg döntően a nagypolitikáról szólt. Hacsak azt nem akarta mondani - ami meg nem lenne igaz, hogy a nagypolitika is ilyen sztereotípiák rabja, akkor ne keverje a kettőt. És egyébként sem az a probléma, hogy ellopják és megcsinálják ócón szarul, mert azzal könnyen tudnánk mit kezdeni. Az a baj, hogy már rég ellopták, és ma már jobbat csinálnak, mint a nyugat. Telefonból, napkollektorból, processzorból, led képernyőből .... és úgy látszik népszerű videós konzumsz*rból is. Ez az amivel nehéz mit kezdeni.
peterk2005
szépen külön fog fejlődni és "2 világ kutatása" fog egyszerre bele menni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
sztem elég gyenge videó lett, és a csaj stílusa is irritáló. erződik hogy csak azért akarja a tiktokot lelőni mer hogy szerinte a kontent ott a legalja.NegritisPuzsér komolyan beszél a videóiban, ez a csaj a valóságot karikírozza. Szó nincs arról, hogy egyetértene a tiktok betiltással, csak kiemelt egy elemet, hogy milyen felszínesen próbál a politika a problémákhoz nyúlni.
Én csípem a búráját, éles a nyelve, jókat is mond. És még szerintem csinos is, bár ezért biztos megkapnám tőle, hogy szexista vagyok. 😀 Viszont ebben a videóban a kínai, kis sárga, pici kutya, ellopom a szabadalmad, olcsón terítem a világot rész nekem sem tetszett. Kilógott a többi közül, mert ezek átlagemberi sztereotípiák, a video meg döntően a nagypolitikáról szólt. Hacsak azt nem akarta mondani - ami meg nem lenne igaz, hogy a nagypolitika is ilyen sztereotípiák rabja, akkor ne keverje a kettőt. És egyébként sem az a probléma, hogy ellopják és megcsinálják ócón szarul, mert azzal könnyen tudnánk mit kezdeni. Az a baj, hogy már rég ellopták, és ma már jobbat csinálnak, mint a nyugat. Telefonból, napkollektorból, processzorból, led képernyőből .... és úgy látszik népszerű videós konzumsz*rból is. Ez az amivel nehéz mit kezdeni.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Jó, de az alap.Ne menjünk el túl filozófiai irányba, maradjunk annyiban, hogy pina.És a semmi az valami?A luk az maga a semmi a valamiben.ha egy bizonyos luk alá mész, ott már nincs is semmi......Luk luk, de van egy szint, ami alá sosem mentem.De azért szálazzuk már szét a belbudait a vidéki, de 3 éve belbudán élőtől.de lehet az albija arra lett mikor fölgyüttMosonmagyaróvári.Teljesen plafonon vagyok ettől a belbudai, önmagát tévesen értelmiségiként definiáló, picsogáson kívül semmihez nem értő rétegtől. Puzsér csak egy suttyó paraszt, ennek viszont még öntudata is van.Őt még Puzsérnál is jobban utálod? 😀www.youtube.com/watch?v=5rfuW2Q-SJE&tmár nem hiányzott más.
TűpontosPuzsérnétőlPottyondy Edinától
Gyurma Pappa
Amadeus
Kampman
Amadeus
Sobri Jóska
ozibozi
Azt mindig tudtam Amadeusról, hogy Puzsér lenyúlta a nőjét, ezért rühelli. Most már azt is tudjuk ki volt az a nő.
Sobri Jóska
Amadeus
csi77
Tehát megállapítható: luk mindig van.
Sobri Jóska
warr_b
Kampman
Meg a csöcs 😊

több mint 5 éve
Mert az nem semmi!És a semmi az valami?A luk az maga a semmi a valamiben.ha egy bizonyos luk alá mész, ott már nincs is semmi......Luk luk, de van egy szint, ami alá sosem mentem.De azért szálazzuk már szét a belbudait a vidéki, de 3 éve belbudán élőtől.de lehet az albija arra lett mikor fölgyüttMosonmagyaróvári.Teljesen plafonon vagyok ettől a belbudai, önmagát tévesen értelmiségiként definiáló, picsogáson kívül semmihez nem értő rétegtől. Puzsér csak egy suttyó paraszt, ennek viszont még öntudata is van.Őt még Puzsérnál is jobban utálod? 😀www.youtube.com/watch?v=5rfuW2Q-SJE&tmár nem hiányzott más.
Gyurma Pappa
Amadeus
Kampman
Amadeus
Sobri Jóska
ozibozi
Azt mindig tudtam Amadeusról, hogy Puzsér lenyúlta a nőjét, ezért rühelli. Most már azt is tudjuk ki volt az a nő.
Sobri Jóska
Amadeus
csi77
Sobri Jóska
warr_b
Nem? De. 8.
több mint 5 éve
Ne menjünk el túl filozófiai irányba, maradjunk annyiban, hogy pina.És a semmi az valami?A luk az maga a semmi a valamiben.ha egy bizonyos luk alá mész, ott már nincs is semmi......Luk luk, de van egy szint, ami alá sosem mentem.De azért szálazzuk már szét a belbudait a vidéki, de 3 éve belbudán élőtől.de lehet az albija arra lett mikor fölgyüttMosonmagyaróvári.Teljesen plafonon vagyok ettől a belbudai, önmagát tévesen értelmiségiként definiáló, picsogáson kívül semmihez nem értő rétegtől. Puzsér csak egy suttyó paraszt, ennek viszont még öntudata is van.Őt még Puzsérnál is jobban utálod? 😀www.youtube.com/watch?v=5rfuW2Q-SJE&tmár nem hiányzott más.
Gyurma Pappa
Amadeus
Kampman
Amadeus
Sobri Jóska
ozibozi
Sobri Jóska
Amadeus
csi77
Sobri Jóska
warr_b
több mint 5 éve
És a semmi az valami?A luk az maga a semmi a valamiben.ha egy bizonyos luk alá mész, ott már nincs is semmi......Luk luk, de van egy szint, ami alá sosem mentem.De azért szálazzuk már szét a belbudait a vidéki, de 3 éve belbudán élőtől.de lehet az albija arra lett mikor fölgyüttMosonmagyaróvári.Teljesen plafonon vagyok ettől a belbudai, önmagát tévesen értelmiségiként definiáló, picsogáson kívül semmihez nem értő rétegtől. Puzsér csak egy suttyó paraszt, ennek viszont még öntudata is van.Őt még Puzsérnál is jobban utálod? 😀www.youtube.com/watch?v=5rfuW2Q-SJE&tmár nem hiányzott más.
Gyurma Pappa
Amadeus
Kampman
Amadeus
Sobri Jóska
ozibozi
Sobri Jóska
Amadeus
csi77
Sobri Jóska

több mint 5 éve
Pottyondy volt a MOMA elnökségéből talán az egyetlen vidéki és nem ismert (pesti) SZDSZ/MSZP-s politikus gyermekeTeljesen plafonon vagyok ettől a belbudai, önmagát tévesen értelmiségiként definiáló, picsogáson kívül semmihez nem értő rétegtől. Puzsér csak egy suttyó paraszt, ennek viszont még öntudata is van.Őt még Puzsérnál is jobban utálod? 😀www.youtube.com/watch?v=5rfuW2Q-SJE&tmár nem hiányzott más.
Gyurma Pappa
Amadeus
Kampman
Amadeus
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
A luk az maga a semmi a valamiben.ha egy bizonyos luk alá mész, ott már nincs is semmi......Luk luk, de van egy szint, ami alá sosem mentem.De azért szálazzuk már szét a belbudait a vidéki, de 3 éve belbudán élőtől.de lehet az albija arra lett mikor fölgyüttMosonmagyaróvári.Teljesen plafonon vagyok ettől a belbudai, önmagát tévesen értelmiségiként definiáló, picsogáson kívül semmihez nem értő rétegtől. Puzsér csak egy suttyó paraszt, ennek viszont még öntudata is van.Őt még Puzsérnál is jobban utálod? 😀www.youtube.com/watch?v=5rfuW2Q-SJE&tmár nem hiányzott más.
Gyurma Pappa
Amadeus
Kampman
Amadeus
Sobri Jóska
ozibozi
Sobri Jóska
Amadeus
csi77
több mint 5 éve
ha egy bizonyos luk alá mész, ott már nincs is semmi......Luk luk, de van egy szint, ami alá sosem mentem.De azért szálazzuk már szét a belbudait a vidéki, de 3 éve belbudán élőtől.de lehet az albija arra lett mikor fölgyüttMosonmagyaróvári.Teljesen plafonon vagyok ettől a belbudai, önmagát tévesen értelmiségiként definiáló, picsogáson kívül semmihez nem értő rétegtől. Puzsér csak egy suttyó paraszt, ennek viszont még öntudata is van.Őt még Puzsérnál is jobban utálod? 😀www.youtube.com/watch?v=5rfuW2Q-SJE&tmár nem hiányzott más.
Gyurma Pappa
Amadeus
Kampman
Amadeus
Sobri Jóska
ozibozi
Sobri Jóska
Amadeus
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Ja ja. Erre van közmondás is, savval, anyuval, szőlővel.Luk luk, de van egy szint, ami alá sosem mentem.De azért szálazzuk már szét a belbudait a vidéki, de 3 éve belbudán élőtől.de lehet az albija arra lett mikor fölgyüttMosonmagyaróvári.Teljesen plafonon vagyok ettől a belbudai, önmagát tévesen értelmiségiként definiáló, picsogáson kívül semmihez nem értő rétegtől. Puzsér csak egy suttyó paraszt, ennek viszont még öntudata is van.Őt még Puzsérnál is jobban utálod? 😀www.youtube.com/watch?v=5rfuW2Q-SJE&tmár nem hiányzott más.
Gyurma Pappa
Amadeus
Kampman
Amadeus
Sobri Jóska
ozibozi
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 5 éve
Luk luk, de van egy szint, ami alá sosem mentem.De azért szálazzuk már szét a belbudait a vidéki, de 3 éve belbudán élőtől.de lehet az albija arra lett mikor fölgyüttMosonmagyaróvári.Teljesen plafonon vagyok ettől a belbudai, önmagát tévesen értelmiségiként definiáló, picsogáson kívül semmihez nem értő rétegtől. Puzsér csak egy suttyó paraszt, ennek viszont még öntudata is van.Őt még Puzsérnál is jobban utálod? 😀www.youtube.com/watch?v=5rfuW2Q-SJE&tmár nem hiányzott más.
Gyurma Pappa
Amadeus
Kampman
Amadeus
Sobri Jóska
ozibozi
Sobri Jóska