Politika

52 feliratkozó

több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 19 416 — Csodabogár
 zoom.hu/hir/2018/04/08/nemeth-szilard-elszolta-magat/

ez a beszélő disznósajt egy parafenomén....hmmmm

több mint 6 éve
 clyp.it/srtiq1qm
Amadeus
hát ha valaki informatikus, akkor tud bizonyítékot szerezni. simén lehet screenshotot tolni, snapshotot csinálni, feltölteni mondjuk óránként a logokat egy privát db-re satöbbi.

nem vagyok nagy alufólia sapkás konteo hívő, de ha ez igaz, akkor később elő lehet állni a bizonyítékokkal akinek bökni fogja a csőrét...

több mint 6 éve
Willis Jacksonville Jaguars 779 — Cornerback fan
 clyp.it/srtiq1qm
Amadeus
Mennyire lehet erre adni? Nem értek ennyire az informatikához, de előfordulhat ez? Ha igen, az skandallum.
több mint 6 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 409
 clyp.it/srtiq1qm

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 598 — Слава Україні! Героям слава! Je suis poloska.
amúgy egy éves a videó, ha jól látom
gamerkr
Upsz, ezt észre sem vettem, nem nézek reggeli műsort. 😊 Puzsér ma tette fel a videót a csatornájára, azt hittem új.
peterk2005
Mostanában rak fel régebbi videókat, próbálok rájönni miért, de még eddig nem sikerült. 😀 De biztosan nem véletlenül.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 731 — The only discipline that lasts, is self discipline
gamerkr
Upsz, ezt észre sem vettem, nem nézek reggeli műsort. 😊 Puzsér ma tette fel a videót a csatornájára, azt hittem új.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Simicska pert nyert az oszlopháború ügyében...
Meglepődtem... jah nem...
NB2
ledobhatná az atomot... izé.

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 25 804 — nabege2@yahoo.com
Simicska pert nyert az oszlopháború ügyében...
Meglepődtem... jah nem...
több mint 6 éve
Kéne egy egyszerű kérdés a voks elé, amit ha nem sikerül megválaszolni, akkor érvénytelen a szavazat, ilyen 2+7=? jellegű 😀 😀 😀 😀 😀 😀
gabokocka
Én ezt még hozzátenném: 2+7x2=?

Ezzel már a szavazatok fele érvénytelen lenne, ha FB terjengő "Ezt csak egy zseni tudja megoldni" játékok alapján 😀 😀
Nomac
vagy egy nem vagyok droid is megtenné

több mint 6 éve
Nomac New England Patriots 3 403 — balazs.t85@gmail.com
Kéne egy egyszerű kérdés a voks elé, amit ha nem sikerül megválaszolni, akkor érvénytelen a szavazat, ilyen 2+7=? jellegű 😀 😀 😀 😀 😀 😀
gabokocka
Én ezt még hozzátenném: 2+7x2=?

Ezzel már a szavazatok fele érvénytelen lenne, ha FB terjengő "Ezt csak egy zseni tudja megoldni" játékok alapján 😀 😀
több mint 6 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 049 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Na, Puzsérból ismét előjött az értelmiségi pökhendiség. Ő szidja a felsőbbrendűségi komplexusos ballib értelmiséget, amelyik lenéz mindenki mást, és ő négyzetre emelve csinálja ugyanazt. Bemegy egy bulvár műsorba, amiről pontosan tudja hogy az, és széttorlkodja az egészet. Ezzel csak azt éri el, hogy ha az átlag néző/olvaso bárhol meglátja a Puzsér és abortusz szavakat egy mondatban, azonnal odébbkattint/átkapcsol.

www.youtube.com/watch?v=0u82iBPDUpE
peterk2005
helyes, kapcsoljon is el.
Mit kéne csinálnia, RTL-en jópofizzon, majd üljön be a hírtv-be és ott ossza az észt a NER-ről és társairól?
A szerkesztő elbaszta - vagy nem ismeri eléggé Puzsért - vagy szánt szándékkal volt az egész. 😊

több mint 6 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 486
Ha cenzushoz kötöd a választójogot, akkor azzal azt éred el, hogy a politikai pártok semmit nem fognak tenni azokért, akik így nem rendelkeznek választójoggal. Teszem azt bevezetnék az iskolázottsághoz kötött cenzust, akkor a politika onnantól a nem iskolázott embereket figyelmen kívül hagyná és semmit nem tenne értük.
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 731 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ez nem politika, de hátha valakit érdekel. A NASA éppen most lövi ki a SpaceX Falcons9 rakétát, a kilövés élőben következő itt:

www.youtube.com/watch?v=y3niFzo5VLI

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 390 — No 1 Zhang Yufei fan
De mindegy is, mert nekem minden választójogot képzettséghez, vagy bármihez kötő ötlettől a hideg futkos a hátamon. Nem azért akarom ezt a mostani belterjes, elitista rendszert elzavarni, hogy egy hasonló vagy rosszabb mentalitásút tegyek a helyére. A választójog alapjog. Az ilyetén korlátozása nyíltan azt mondaná ki, hogy polgár és polgár jogai nem egyenlők. Innen már csak egy lépés a sárga csillag. 😕
peterk2005
akkor el kell fogadni a csőcselék uralmát.
Amadeus
Nem. Meg kell tanulni nem csőcseléknek nevezni a népet, és meg kell tanulni beszélni a nyelvükön.
peterk2005
mindegy minek nevezed, ugyanaz marad.
Amadeus
És gondolod, hogy ez (legalább részben) nem olyan tényezőből fakad, amiről nem tehetnek?
Ha mondjuk véded a migránsokat/politikai menekülteket, utána meg nagy hangon ekézed a magyaroszági elmaradottabb vidéken élő, kevesebb gazdasági és információs lehetőséggel bíró embert - akkor az abszolút nem kettős mérce, ugye?

Ha empátia alapján osztanák a választójogot, lehet hogy te lennél csőcselék/nem ütnéd meg a mércét.. 😊
Igor
tekint h Emőke szavazati joga pont annyit ér mint az enyém, vagy Jóskáé, így pont ugyanott tartunk. Nem kell messzire menni, Churchill megfogalmazta már ezt, hogy ha sok a hülye, akkor spirálszerűen fog zuhanni az értelmi szint és mindig egyre hülyébbek/egyre gecibb emberek kerülnek az ország élére.
Amadeus
1) szerintem nem törvényszerű, hogy aki ért a "hülyék" nyelvén (ha már így fogalmaztad meg), az feltétlen egy lelkiismeretlen geci/gecibb. Volt erre elég sok ellenpélda a történelemben..
A kettő közt szerintem nincs 1-1 alapú korreláció. Karácsony meg Schiffer is érthetne ehhez, sőt bárki.. ugye sokan ezt róják fel nekik (hogy pont úgy mint te), magasra emelik az orrukat. (Ebben igaza van KG-nek 😉, hogy lássátok nem csak ekézné tudom őt...)

2) ezért fontosak a szisztematikus fékek/ellensúlyok... innentől sztem fölösleges folytatni, kb ugyanazt mondanánk/egyetértenénk.
De attól függetlenül hogy ezek megmaradnak v eltörli őket valaki, az 1-es ponton dolgozni kell tovább..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
dawyd728 3 900
Egyébként Márky-Zay maga mesélte el, hogy egy éve még 100%-os Fidesz hívő volt, hitt Orbánban, hitt benne, hogy a Fidesz a megoldás mindenre, sőt, a migránsveszélyt is teljesen elhitte. Ő egy 5 diplomás, 3 nyelven beszélő ember, aki Németországban is élt egy ideig. Az agymosás veszélyének intelligenciától, iskolázottságtól, sőt gyakran tájékozottságtól függetlenül ki vagyunk téve.
peterk2005
Anno hvg-nek azt mondta kb 2004-ig volt Fidesz hívő. 2002-ben helyben, ismerősei között kampányolt is mellettük. Majd 2006-tól már zavarta OV populista vonala. Ettől még 2010-ben rájuk szavazott, habár már koránt sem érezte őket magáénak. Egy ideig védhetőnek tartotta a korrupciót a "jó ügy" érdekében, majd ez folyamatosan billent át benne. Arról nem tudni 2014-ben kire szavazott, az interjúban nem beszélt róla. Majd 2017-ben jutott oda, h ez már arcátlanság és tennie kell valamit.
több mint 6 éve
De mindegy is, mert nekem minden választójogot képzettséghez, vagy bármihez kötő ötlettől a hideg futkos a hátamon. Nem azért akarom ezt a mostani belterjes, elitista rendszert elzavarni, hogy egy hasonló vagy rosszabb mentalitásút tegyek a helyére. A választójog alapjog. Az ilyetén korlátozása nyíltan azt mondaná ki, hogy polgár és polgár jogai nem egyenlők. Innen már csak egy lépés a sárga csillag. 😕
peterk2005
Amadeus
Nem. Meg kell tanulni nem csőcseléknek nevezni a népet, és meg kell tanulni beszélni a nyelvükön.
peterk2005
Amadeus
Tök mindegy. Arra céloztam, hogy egy dolog tudomásol venni, hogy sok a hülye, és megpróbálni tenni azért, hogy kevesebb legyen. És egy másik dolog vindikálni magamnak a jogot, hogy a) eldöntsem, hogy ki a hülye, b) ez alapján megvonjam tőle az alap jogait.

Én hiszek abban, hogy ha komolyan gondoljuk, hogy a balkán helyett tényleg Európa a cél, akkor az ilyen gondolkodásmódot ki kell irtani magunkból, mert ez nem más, mint maga a NER. Pepitában tök ugyanaz. Egy centivel sem jobb. 😕

több mint 6 éve
peterk2005
Amadeus
peterk2005
Amadeus
És gondolod, hogy ez (legalább részben) nem olyan tényezőből fakad, amiről nem tehetnek?
Ha mondjuk véded a migránsokat/politikai menekülteket, utána meg nagy hangon ekézed a magyaroszági elmaradottabb vidéken élő, kevesebb gazdasági és információs lehetőséggel bíró embert - akkor az abszolút nem kettős mérce, ugye?

Ha empátia alapján osztanák a választójogot, lehet hogy te lennél csőcselék/nem ütnéd meg a mércét.. 😊
Igor
tekint h Emőke szavazati joga pont annyit ér mint az enyém, vagy Jóskáé, így pont ugyanott tartunk. Nem kell messzire menni, Churchill megfogalmazta már ezt, hogy ha sok a hülye, akkor spirálszerűen fog zuhanni az értelmi szint és mindig egyre hülyébbek/egyre gecibb emberek kerülnek az ország élére.

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 48 491 — The Mathematician
kiscsaj ahogy felszisszen a halálbütnetés-abortusz szavakra 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Na, Puzsérból ismét előjött az értelmiségi pökhendiség. Ő szidja a felsőbbrendűségi komplexusos ballib értelmiséget, amelyik lenéz mindenki mást, és ő négyzetre emelve csinálja ugyanazt. Bemegy egy bulvár műsorba, amiről pontosan tudja hogy az, és széttorlkodja az egészet. Ezzel csak azt éri el, hogy ha az átlag néző/olvaso bárhol meglátja a Puzsér és abortusz szavakat egy mondatban, azonnal odébbkattint/átkapcsol.

www.youtube.com/watch?v=0u82iBPDUpE

több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 390 — No 1 Zhang Yufei fan
peterk2005
Amadeus
peterk2005
Amadeus

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
peterk2005
Amadeus
peterk2005
Amadeus
És sajnos sokan, sőt, rengetegen vannak azon szint alatt, ahol már inkább nem nyilvánulnál meg úgy, hogy megnyerd őket, mert gusztustalannak éreznéd magadat. (Például megvenni őket ajándékkal -> lefizetni őket stb. Na nekem ettől futkos a hátamon a hideg.)
több mint 6 éve
peterk2005
Amadeus
peterk2005

több mint 6 éve
peterk2005
Amadeus

több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 25 351 — Cowboys fan
Egyébként Márky-Zay maga mesélte el, hogy egy éve még 100%-os Fidesz hívő volt, hitt Orbánban, hitt benne, hogy a Fidesz a megoldás mindenre, sőt, a migránsveszélyt is teljesen elhitte. Ő egy 5 diplomás, 3 nyelven beszélő ember, aki Németországban is élt egy ideig. Az agymosás veszélyének intelligenciától, iskolázottságtól, sőt gyakran tájékozottságtól függetlenül ki vagyunk téve.
peterk2005
de akkor adódik a kérdés, hogy egy évvel ezelőttig melyik meccset nézte? valami alternatív univerzumban élt? vagy a munkahelyén ip-tiltás van a nemzetietlen híroldalakra?
slowmotion
Ezek szerint igen. De a lényegen nem változtat. Ő bőven átmenne bármilyen "alkalmassági" teszten, pedig a döntési képességét (saját bevallallása szerint is) ugyanúgy befolyásolta az egyoldalú tájékozottság, mint a 8 általánost sem elvégző fél-analfabétáét.

peterk2005
Amadeus
mindig azok győznek, akik a legtöbben vannak. vagy akiknek a kezében a legtöbb/legerősebb fegyver van.
mondjuk az utóbbit lehetőség szerint elkerülném.
több mint 6 éve
peterk2005
de akkor adódik a kérdés, hogy egy évvel ezelőttig melyik meccset nézte? valami alternatív univerzumban élt? vagy a munkahelyén ip-tiltás van a nemzetietlen híroldalakra?
slowmotion
Ezek szerint igen. De a lényegen nem változtat. Ő bőven átmenne bármilyen "alkalmassági" teszten, pedig a döntési képességét (saját bevallallása szerint is) ugyanúgy befolyásolta az egyoldalú tájékozottság, mint a 8 általánost sem elvégző fél-analfabétáét.

peterk2005