Politika
64 feliratkozó
több mint 5 éve
A jelentése amit hordoz. Ahogy az SS szoborból is a jelentése zavarna, nem a mérete. De ezt tökéletesen tudod magadtól is.Téged miért zavar bármi ami a 9.ker területéből elvesz majd kb másfél négyzetmétert?De nem is az jut eszedbe, hogy ide mégis minek egy ilyen teljesen elkorcsosult valamivé váló akárminek a szobra, hanem, hogy biztos van, aki kalapácsért megy. Jó ég...Szöllősi majd holnap leírja az nso-n.akkor megnyugodtam, nekem is bűzlött....de mondjuk lazán kinézem ez a szomorú 😊Elnézést ha volt már, de csak most hívták fel a figyelmem erre a szemelvényre....foci ugyan, de mégse 😊egy kamu ML oldalról van
Egyenesen ML FB oldaláról
Mészáros Lőrinc
aNonotretvSemaegbSeorpo S2m6ans.,ad o1rcreg5:ud34 ·
Nyugodj békében Diego! Az ő korában a világ talán legjobb játékosa volt. Halkan jegyzem meg, hogy aki látta azt sem felejti soha, hogy a mi szeretett miniszterelnökünk mit művelt a labdával 15-20 évvel ezelőtt a felcsút se-ben. Ha nem az ország felemelésének szenteli életét, könnyen lehet hogy ő lett volna a második Puskás.
Klaci79
NB2
Klaci79
Btw a 9kerben BLM respect szobrot akarnak felállítani.
Hamburgerék már mennek is a praktikerbe kalapácsokat venni... 😊
gordon
kristóf17
gordon
több mint 5 éve
Mert nem jut eszembe olyan érv, amivel egy, már előbbiekben jellemzett dolgot szoborral kell támogatni. Mert azt gondolom, hogy egy ilyen dolgot semmivel nem szabad támogatni. Ezért nem kérdezem. Ahogy ha SS szobrot szeretnének felállítani sem kérdeznék, mert arról is pont ugyanígy vélekednék. Meg persze nyilván van még sok ilyen téma.Egy kérdés, hogy minek, de te sem kérdeznéd meg, hogy mégis minek, csak egyből mondod ez nem kell. Miért nem lehet másnak más a véleménye? Szerintem is felesleges, de kétlem hogy kis hazánkban bárkit sértene, pláne két hétre, vagy hónapra, vagy mittudomén.De nem is az jut eszedbe, hogy ide mégis minek egy ilyen teljesen elkorcsosult valamivé váló akárminek a szobra, hanem, hogy biztos van, aki kalapácsért megy. Jó ég...Szöllősi majd holnap leírja az nso-n.akkor megnyugodtam, nekem is bűzlött....de mondjuk lazán kinézem ez a szomorú 😊Elnézést ha volt már, de csak most hívták fel a figyelmem erre a szemelvényre....foci ugyan, de mégse 😊egy kamu ML oldalról van
Mészáros Lőrinc
Nyugodj békében Diego! Az ő korában a világ talán legjobb játékosa volt. Halkan jegyzem meg, hogy aki látta azt sem felejti soha, hogy a mi szeretett miniszterelnökünk mit művelt a labdával 15-20 évvel ezelőtt a felcsút se-ben. Ha nem az ország felemelésének szenteli életét, könnyen lehet hogy ő lett volna a második Puskás.
Klaci79
NB2
Klaci79
gordon
kristóf17
Klaci79
több mint 5 éve
Egy kérdés, hogy minek, de te sem kérdeznéd meg, hogy mégis minek, csak egyből mondod ez nem kell. Miért nem lehet másnak más a véleménye? Szerintem is felesleges, de kétlem hogy kis hazánkban bárkit sértene, pláne két hétre, vagy hónapra, vagy mittudomén.De nem is az jut eszedbe, hogy ide mégis minek egy ilyen teljesen elkorcsosult valamivé váló akárminek a szobra, hanem, hogy biztos van, aki kalapácsért megy. Jó ég...Szöllősi majd holnap leírja az nso-n.akkor megnyugodtam, nekem is bűzlött....de mondjuk lazán kinézem ez a szomorú 😊Elnézést ha volt már, de csak most hívták fel a figyelmem erre a szemelvényre....foci ugyan, de mégse 😊egy kamu ML oldalról van
Mészáros Lőrinc
Klaci79
NB2
Klaci79
gordon
kristóf17
több mint 5 éve
Lenácizni a zsidókat, hát basszus ehhez még Rejtő is kevés voltKerestem, kerestem Vámos Miklós, Bajnai vagy a dk elhatárolódását, visszavonulásra felszólítását az ossz ellenzéki neonáci jelölt Bíró (Szerencs) kapcsán az időközin de nem találtam 😕
m.hvg.hu/itthon/20201129_demeter_szilard_publicisztika_soros_gyorgy_mazsihisz
r.baggio
Továbbra sem érti az ellenzék, hogy az nem megy, hogy a másik oldalon ha valaki mond valami ordasat akkor az egy utolsó koszvadt náci aki mondjon le - de ha a mi oldalunk mondja valaki akkor a felett szemérmesen elnézünk. Ezt hívják képmutatásnak. Érdekes módon a mazsihisznak ott csak egy erőtlen, elkenő “mindenfajta uszítást elutasitunk” közlemény ment itt pedig telibe bele állnak. Érdekes na.
Várom már karácsony Gergely, Závada Pál, Spiró György és D. Tóth Kriszta elhatárolódását, mély megdöbbenését a vörös vonal átlépését, azt, hogy eddig és ne tovább!!! Ez már tűrhetetlen. Az átlagember pedig ásít, lapoz egyet és megnézi hogy lett e újabb COVID-os a Baltimoreban illetve kész van e már az ebédhez a leves.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 5 éve
Lenácizni a zsidókat, hát basszus ehhez még Rejtő is kevés voltÉrdekes az, amikor egy olyan ember vígan járkálhat az emberek között, akinek igazából gumiszobában lenne a helye.
m.hvg.hu/itthon/20201129_demeter_szilard_publicisztika_soros_gyorgy_mazsihisz
r.baggio
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Lenácizni a zsidókat, hát basszus ehhez még Rejtő is kevés voltm.hvg.hu/itthon/20201129_demeter_szilard_publicisztika_soros_gyorgy_mazsihisz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
24.hu/kulfold/2020/11/29/szajer-jozsef-lemondott-europai-parlament/viszlát jövő
Süllyedő hajó vagy ez már nekem is sok effektus?
Szokol
viszlát CyberJoe...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
lányoknak?4. Megint kislányoknak írogatott24.hu/kulfold/2020/11/29/szajer-jozsef-lemondott-europai-parlament/3. Viktor áthelyezi.
Szokol
A hajó még nem süllyed, a 2. opcióhoz pedig lelkiismeret kéne, aminek a politikai pályán híján van az eklézsia.
Gondolom a háttérben van valami folyamat, ami megköveteli, hogy áthelyezzék.
Amadeus
Gyurma Pappa
| istenem, hogy mekkora geci tudok lenni 😊 |
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 5 éve
4. Megint kislányoknak írogatott24.hu/kulfold/2020/11/29/szajer-jozsef-lemondott-europai-parlament/3. Viktor áthelyezi.
Szokol
A hajó még nem süllyed, a 2. opcióhoz pedig lelkiismeret kéne, aminek a politikai pályán híján van az eklézsia.
Amadeus

több mint 5 éve
24.hu/kulfold/2020/11/29/szajer-jozsef-lemondott-europai-parlament/3. Viktor áthelyezi.
Szokol
több mint 5 éve
24.hu/kulfold/2020/11/29/szajer-jozsef-lemondott-europai-parlament/Süllyedő hajó vagy ez már nekem is sok effektus?
több mint 5 éve
De nem is az jut eszedbe, hogy ide mégis minek egy ilyen teljesen elkorcsosult valamivé váló akárminek a szobra, hanem, hogy biztos van, aki kalapácsért megy. Jó ég...Szöllősi majd holnap leírja az nso-n.akkor megnyugodtam, nekem is bűzlött....de mondjuk lazán kinézem ez a szomorú 😊Elnézést ha volt már, de csak most hívták fel a figyelmem erre a szemelvényre....foci ugyan, de mégse 😊egy kamu ML oldalról van
Mészáros Lőrinc
Klaci79
NB2
Klaci79
gordon
több mint 5 éve
Az ilyen fanatikus szarháziak régebben az SS-ben voltak... Végül is elitkepzo alapítvány már van telepumpalva több milliárdnyi kozpenzzel. Most ideológiailag kell megtamogatni a fertőtIlyen az amikor a pragmatikus tolvajállam kutyája elhiszi, hogy neki küldetése van és meg kell váltania az állam rábizott részét.telex.hu/belfold/2020/11/28/demeter-szilard-soros-gyorgy-a-liberalis-fuhrerNéha azt hiszem, már nincs lejjebb...aztán meglepnek
Liberális Führer. Soros gázkamrája. Liberárja.
Tudják fokozni az agybajt.
Mikey
Klaci79
zinedine5
több mint 5 éve
Ilyen az amikor a pragmatikus tolvajállam kutyája elhiszi, hogy neki küldetése van és meg kell váltania az állam rábizott részét.telex.hu/belfold/2020/11/28/demeter-szilard-soros-gyorgy-a-liberalis-fuhrerNéha azt hiszem, már nincs lejjebb...aztán meglepnek
Liberális Führer. Soros gázkamrája. Liberárja.
Tudják fokozni az agybajt.
Mikey
Klaci79
több mint 5 éve
a terror házára mi szükség? 😀Nekem nem sok, de annak legalább van némi köze Magyarországhoz.
Negritis
Mondjuk, most ha jól látom ez a szobor csak ideiglenesen kerül ki, úgyhogy sok szót nem érdemel. | De azért arra a két hétre majd odacsalogathatnának pár tucat galambot, hogy segítsenek a díszítésben |
több mint 5 éve
Erre vajon mi szükség...a terror házára mi szükség? 😀
Mondjuk akkor majd a BLM szellemében le is lehet dönteni
Peszinter Ferenc
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Erre vajon mi szükség...Mondjuk akkor majd a BLM szellemében le is lehet dönteni
több mint 5 éve
www.origo.hu/itthon/20201126-blm-szobrot-avat-baranyai-krisztina-es-a-radikalis-baloldal-budapesten.htmlSzöllősi majd holnap leírja az nso-n.akkor megnyugodtam, nekem is bűzlött....de mondjuk lazán kinézem ez a szomorú 😊Elnézést ha volt már, de csak most hívták fel a figyelmem erre a szemelvényre....foci ugyan, de mégse 😊egy kamu ML oldalról van
Mészáros Lőrinc
Klaci79
NB2
Klaci79
gordon
több mint 5 éve
Szöllősi majd holnap leírja az nso-n.akkor megnyugodtam, nekem is bűzlött....de mondjuk lazán kinézem ez a szomorú 😊Elnézést ha volt már, de csak most hívták fel a figyelmem erre a szemelvényre....foci ugyan, de mégse 😊egy kamu ML oldalról van
Mészáros Lőrinc
Klaci79
NB2
Klaci79
több mint 5 éve
akkor megnyugodtam, nekem is bűzlött....de mondjuk lazán kinézem ez a szomorú 😊Elnézést ha volt már, de csak most hívták fel a figyelmem erre a szemelvényre....foci ugyan, de mégse 😊egy kamu ML oldalról van
Mészáros Lőrinc
Klaci79
NB2
több mint 5 éve
Elnézést ha volt már, de csak most hívták fel a figyelmem erre a szemelvényre....foci ugyan, de mégse 😊egy kamu ML oldalról van
Mészáros Lőrinc
Klaci79
több mint 5 éve
Elnézést ha volt már, de csak most hívták fel a figyelmem erre a szemelvényre....foci ugyan, de mégse 😊Na, hát pár rongyos milliárdért én is írnék néha bárkiről bármit, amit csak szeretne 😎😆
Mészáros Lőrinc
Klaci79

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Elnézést ha volt már, de csak most hívták fel a figyelmem erre a szemelvényre....foci ugyan, de mégse 😊Egyenesen ML FB oldaláról
Mészáros Lőrinc
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=-lkKPzpc-M4
több mint 5 éve
gyakorlati tapasztalat híján nem tudom megmondani, viszont itt hallottam:A stricik, hogy ne rohadjon rájuk a kiöregedő kurva.Aszongyák, hogy kurvából lesz a legjobb feleségMagyar Bálint 2010 óta a CEU kutató, igazából attól még kutathatja ezt a témát, hogy ő is része volt egy ideig ennek a szarkavalkádnak 😀telex.hu/nevertek/2020/11/27/kadartol-orbanig-a-korrupcio-negyven-eveAhogy tök komolyan Magyar Bálint könyvét ajánlja, hogy megértsük a jelenlegi maffiaállamot 😀 😀 😀
empty taxi
Kampman
Gyurma Pappa
slowmotion
Mert egyébként én az életben nem sok példát láttam ennek a mondásnak az igazolására. Te igen?
Sobri Jóska
youtu.be/6sdzCv0MAas?t=1990