Politika
64 feliratkozó
több mint 5 éve
Remelem nem hurcolják meg szegény embert. Én hiszek az ártatlanságában!Egyetértek. Sándor a fény a sötétségben, ő ad nekünk hitet és mindent legyőző akaratot!
Vele erősebbek lehetünk!
Toca
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Remelem nem hurcolják meg szegény embert. Én hiszek az ártatlanságában!Vele erősebbek lehetünk!
több mint 5 éve
Ajjajj 🙄😆www.blikk.hu/aktualis/belfold/nyomozas-indult-az-atv-tulajdonosa-ellen-hit-gyulekezete/0cg1gpr?fbclid=IwAR30u0GHQI1hBKrplfRC906EXtd63jEPpLK7_yhwYsz_Qt1rR22n6Q5kBu0
nepszava.us/adocsalas-es-mas-buncselekmenyek-miatt-nemeth-sandor-ellen-elrendeltek-a-nyomozast/?fbclid=IwAR1UD8el6C9NrGDZ9hWEi_TRqwRi6-vj3RlM92AhIZjmBWN1OobTBHdhVKs

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
sztendápos nőből magasan a legszórakoztatóbb ezidáigKormos Anett után.
ozibozi
Látszik, hogy nem fejezted be a mondatot, megtettem.
több mint 5 éve
sztendápos nőből magasan a legszórakoztatóbb ezidáig
több mint 5 éve
ezért is problémás a Trump féle huawei ban, mert így ahelyett hogy integrálva lenne a kínai techsztem elég gyenge videó lett, és a csaj stílusa is irritáló. erződik hogy csak azért akarja a tiktokot lelőni mer hogy szerinte a kontent ott a legalja.NegritisPuzsér komolyan beszél a videóiban, ez a csaj a valóságot karikírozza. Szó nincs arról, hogy egyetértene a tiktok betiltással, csak kiemelt egy elemet, hogy milyen felszínesen próbál a politika a problémákhoz nyúlni.
Én csípem a búráját, éles a nyelve, jókat is mond. És még szerintem csinos is, bár ezért biztos megkapnám tőle, hogy szexista vagyok. 😀 Viszont ebben a videóban a kínai, kis sárga, pici kutya, ellopom a szabadalmad, olcsón terítem a világot rész nekem sem tetszett. Kilógott a többi közül, mert ezek átlagemberi sztereotípiák, a video meg döntően a nagypolitikáról szólt. Hacsak azt nem akarta mondani - ami meg nem lenne igaz, hogy a nagypolitika is ilyen sztereotípiák rabja, akkor ne keverje a kettőt. És egyébként sem az a probléma, hogy ellopják és megcsinálják ócón szarul, mert azzal könnyen tudnánk mit kezdeni. Az a baj, hogy már rég ellopták, és ma már jobbat csinálnak, mint a nyugat. Telefonból, napkollektorból, processzorból, led képernyőből .... és úgy látszik népszerű videós konzumsz*rból is. Ez az amivel nehéz mit kezdeni.
peterk2005
szépen külön fog fejlődni és "2 világ kutatása" fog egyszerre bele menni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
sztem elég gyenge videó lett, és a csaj stílusa is irritáló. erződik hogy csak azért akarja a tiktokot lelőni mer hogy szerinte a kontent ott a legalja.NegritisPuzsér komolyan beszél a videóiban, ez a csaj a valóságot karikírozza. Szó nincs arról, hogy egyetértene a tiktok betiltással, csak kiemelt egy elemet, hogy milyen felszínesen próbál a politika a problémákhoz nyúlni.
Én csípem a búráját, éles a nyelve, jókat is mond. És még szerintem csinos is, bár ezért biztos megkapnám tőle, hogy szexista vagyok. 😀 Viszont ebben a videóban a kínai, kis sárga, pici kutya, ellopom a szabadalmad, olcsón terítem a világot rész nekem sem tetszett. Kilógott a többi közül, mert ezek átlagemberi sztereotípiák, a video meg döntően a nagypolitikáról szólt. Hacsak azt nem akarta mondani - ami meg nem lenne igaz, hogy a nagypolitika is ilyen sztereotípiák rabja, akkor ne keverje a kettőt. És egyébként sem az a probléma, hogy ellopják és megcsinálják ócón szarul, mert azzal könnyen tudnánk mit kezdeni. Az a baj, hogy már rég ellopták, és ma már jobbat csinálnak, mint a nyugat. Telefonból, napkollektorból, processzorból, led képernyőből .... és úgy látszik népszerű videós konzumsz*rból is. Ez az amivel nehéz mit kezdeni.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Jó, de az alap.Ne menjünk el túl filozófiai irányba, maradjunk annyiban, hogy pina.És a semmi az valami?A luk az maga a semmi a valamiben.ha egy bizonyos luk alá mész, ott már nincs is semmi......Luk luk, de van egy szint, ami alá sosem mentem.De azért szálazzuk már szét a belbudait a vidéki, de 3 éve belbudán élőtől.de lehet az albija arra lett mikor fölgyüttMosonmagyaróvári.Teljesen plafonon vagyok ettől a belbudai, önmagát tévesen értelmiségiként definiáló, picsogáson kívül semmihez nem értő rétegtől. Puzsér csak egy suttyó paraszt, ennek viszont még öntudata is van.Őt még Puzsérnál is jobban utálod? 😀www.youtube.com/watch?v=5rfuW2Q-SJE&tmár nem hiányzott más.
TűpontosPuzsérnétőlPottyondy Edinától
Gyurma Pappa
Amadeus
Kampman
Amadeus
Sobri Jóska
ozibozi
Azt mindig tudtam Amadeusról, hogy Puzsér lenyúlta a nőjét, ezért rühelli. Most már azt is tudjuk ki volt az a nő.
Sobri Jóska
Amadeus
csi77
Tehát megállapítható: luk mindig van.
Sobri Jóska
warr_b
Kampman
Meg a csöcs 😊

több mint 5 éve
Mert az nem semmi!És a semmi az valami?A luk az maga a semmi a valamiben.ha egy bizonyos luk alá mész, ott már nincs is semmi......Luk luk, de van egy szint, ami alá sosem mentem.De azért szálazzuk már szét a belbudait a vidéki, de 3 éve belbudán élőtől.de lehet az albija arra lett mikor fölgyüttMosonmagyaróvári.Teljesen plafonon vagyok ettől a belbudai, önmagát tévesen értelmiségiként definiáló, picsogáson kívül semmihez nem értő rétegtől. Puzsér csak egy suttyó paraszt, ennek viszont még öntudata is van.Őt még Puzsérnál is jobban utálod? 😀www.youtube.com/watch?v=5rfuW2Q-SJE&tmár nem hiányzott más.
Gyurma Pappa
Amadeus
Kampman
Amadeus
Sobri Jóska
ozibozi
Azt mindig tudtam Amadeusról, hogy Puzsér lenyúlta a nőjét, ezért rühelli. Most már azt is tudjuk ki volt az a nő.
Sobri Jóska
Amadeus
csi77
Sobri Jóska
warr_b
Nem? De. 8.
több mint 5 éve
Ne menjünk el túl filozófiai irányba, maradjunk annyiban, hogy pina.És a semmi az valami?A luk az maga a semmi a valamiben.ha egy bizonyos luk alá mész, ott már nincs is semmi......Luk luk, de van egy szint, ami alá sosem mentem.De azért szálazzuk már szét a belbudait a vidéki, de 3 éve belbudán élőtől.de lehet az albija arra lett mikor fölgyüttMosonmagyaróvári.Teljesen plafonon vagyok ettől a belbudai, önmagát tévesen értelmiségiként definiáló, picsogáson kívül semmihez nem értő rétegtől. Puzsér csak egy suttyó paraszt, ennek viszont még öntudata is van.Őt még Puzsérnál is jobban utálod? 😀www.youtube.com/watch?v=5rfuW2Q-SJE&tmár nem hiányzott más.
Gyurma Pappa
Amadeus
Kampman
Amadeus
Sobri Jóska
ozibozi
Sobri Jóska
Amadeus
csi77
Sobri Jóska
warr_b
több mint 5 éve
És a semmi az valami?A luk az maga a semmi a valamiben.ha egy bizonyos luk alá mész, ott már nincs is semmi......Luk luk, de van egy szint, ami alá sosem mentem.De azért szálazzuk már szét a belbudait a vidéki, de 3 éve belbudán élőtől.de lehet az albija arra lett mikor fölgyüttMosonmagyaróvári.Teljesen plafonon vagyok ettől a belbudai, önmagát tévesen értelmiségiként definiáló, picsogáson kívül semmihez nem értő rétegtől. Puzsér csak egy suttyó paraszt, ennek viszont még öntudata is van.Őt még Puzsérnál is jobban utálod? 😀www.youtube.com/watch?v=5rfuW2Q-SJE&tmár nem hiányzott más.
Gyurma Pappa
Amadeus
Kampman
Amadeus
Sobri Jóska
ozibozi
Sobri Jóska
Amadeus
csi77
Sobri Jóska

több mint 5 éve
Pottyondy volt a MOMA elnökségéből talán az egyetlen vidéki és nem ismert (pesti) SZDSZ/MSZP-s politikus gyermekeTeljesen plafonon vagyok ettől a belbudai, önmagát tévesen értelmiségiként definiáló, picsogáson kívül semmihez nem értő rétegtől. Puzsér csak egy suttyó paraszt, ennek viszont még öntudata is van.Őt még Puzsérnál is jobban utálod? 😀www.youtube.com/watch?v=5rfuW2Q-SJE&tmár nem hiányzott más.
Gyurma Pappa
Amadeus
Kampman
Amadeus
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
A luk az maga a semmi a valamiben.ha egy bizonyos luk alá mész, ott már nincs is semmi......Luk luk, de van egy szint, ami alá sosem mentem.De azért szálazzuk már szét a belbudait a vidéki, de 3 éve belbudán élőtől.de lehet az albija arra lett mikor fölgyüttMosonmagyaróvári.Teljesen plafonon vagyok ettől a belbudai, önmagát tévesen értelmiségiként definiáló, picsogáson kívül semmihez nem értő rétegtől. Puzsér csak egy suttyó paraszt, ennek viszont még öntudata is van.Őt még Puzsérnál is jobban utálod? 😀www.youtube.com/watch?v=5rfuW2Q-SJE&tmár nem hiányzott más.
Gyurma Pappa
Amadeus
Kampman
Amadeus
Sobri Jóska
ozibozi
Sobri Jóska
Amadeus
csi77
több mint 5 éve
ha egy bizonyos luk alá mész, ott már nincs is semmi......Luk luk, de van egy szint, ami alá sosem mentem.De azért szálazzuk már szét a belbudait a vidéki, de 3 éve belbudán élőtől.de lehet az albija arra lett mikor fölgyüttMosonmagyaróvári.Teljesen plafonon vagyok ettől a belbudai, önmagát tévesen értelmiségiként definiáló, picsogáson kívül semmihez nem értő rétegtől. Puzsér csak egy suttyó paraszt, ennek viszont még öntudata is van.Őt még Puzsérnál is jobban utálod? 😀www.youtube.com/watch?v=5rfuW2Q-SJE&tmár nem hiányzott más.
Gyurma Pappa
Amadeus
Kampman
Amadeus
Sobri Jóska
ozibozi
Sobri Jóska
Amadeus
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Ja ja. Erre van közmondás is, savval, anyuval, szőlővel.Luk luk, de van egy szint, ami alá sosem mentem.De azért szálazzuk már szét a belbudait a vidéki, de 3 éve belbudán élőtől.de lehet az albija arra lett mikor fölgyüttMosonmagyaróvári.Teljesen plafonon vagyok ettől a belbudai, önmagát tévesen értelmiségiként definiáló, picsogáson kívül semmihez nem értő rétegtől. Puzsér csak egy suttyó paraszt, ennek viszont még öntudata is van.Őt még Puzsérnál is jobban utálod? 😀www.youtube.com/watch?v=5rfuW2Q-SJE&tmár nem hiányzott más.
Gyurma Pappa
Amadeus
Kampman
Amadeus
Sobri Jóska
ozibozi
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 5 éve
Luk luk, de van egy szint, ami alá sosem mentem.De azért szálazzuk már szét a belbudait a vidéki, de 3 éve belbudán élőtől.de lehet az albija arra lett mikor fölgyüttMosonmagyaróvári.Teljesen plafonon vagyok ettől a belbudai, önmagát tévesen értelmiségiként definiáló, picsogáson kívül semmihez nem értő rétegtől. Puzsér csak egy suttyó paraszt, ennek viszont még öntudata is van.Őt még Puzsérnál is jobban utálod? 😀www.youtube.com/watch?v=5rfuW2Q-SJE&tmár nem hiányzott más.
Gyurma Pappa
Amadeus
Kampman
Amadeus
Sobri Jóska
ozibozi
Sobri Jóska
több mint 5 éve
De azért szálazzuk már szét a belbudait a vidéki, de 3 éve belbudán élőtől.de lehet az albija arra lett mikor fölgyüttMosonmagyaróvári.Teljesen plafonon vagyok ettől a belbudai, önmagát tévesen értelmiségiként definiáló, picsogáson kívül semmihez nem értő rétegtől. Puzsér csak egy suttyó paraszt, ennek viszont még öntudata is van.Őt még Puzsérnál is jobban utálod? 😀www.youtube.com/watch?v=5rfuW2Q-SJE&tmár nem hiányzott más.
Gyurma Pappa
Amadeus
Kampman
Amadeus
Sobri Jóska
ozibozi
több mint 5 éve
de lehet az albija arra lett mikor fölgyüttMosonmagyaróvári.Teljesen plafonon vagyok ettől a belbudai, önmagát tévesen értelmiségiként definiáló, picsogáson kívül semmihez nem értő rétegtől. Puzsér csak egy suttyó paraszt, ennek viszont még öntudata is van.Őt még Puzsérnál is jobban utálod? 😀www.youtube.com/watch?v=5rfuW2Q-SJE&tmár nem hiányzott más.
Gyurma Pappa
Amadeus
Kampman
Amadeus
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Mosonmagyaróvári.Teljesen plafonon vagyok ettől a belbudai, önmagát tévesen értelmiségiként definiáló, picsogáson kívül semmihez nem értő rétegtől. Puzsér csak egy suttyó paraszt, ennek viszont még öntudata is van.Őt még Puzsérnál is jobban utálod? 😀www.youtube.com/watch?v=5rfuW2Q-SJE&tmár nem hiányzott más.
Gyurma Pappa
Amadeus
Kampman
Amadeus
több mint 5 éve
Olyan sötét komment ez, mint Munkácsy festményei 100 év múlvaPuzsér egy kifejezetten értékes alakja a magyar kultúrának, mondom ezt úgy, hogy sok dologban nem értek vele egyet. Nem egy suttyó paraszt, a helyenként őrjöngő stílusa lehet irritáló, de ez az ára annak, hogy ne csak a belbudai értelmiségiekhez tudjon eljutni 😊Ady, József Attila, Márai, Kodály, Munkácsy értékes alakja a magyar kultúrának.
Kampman
Ne csináld ezt velem.
Amadeus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Véget ért az ő korszakuk, most Puzsérral kell beérni 😛Ady, József Attila, Márai, Kodály, Munkácsy értékes alakja a magyar kultúrának.Puzsér egy kifejezetten értékes alakja a magyar kultúrának, mondom ezt úgy, hogy sok dologban nem értek vele egyet. Nem egy suttyó paraszt, a helyenként őrjöngő stílusa lehet irritáló, de ez az ára annak, hogy ne csak a belbudai értelmiségiekhez tudjon eljutni 😊Teljesen plafonon vagyok ettől a belbudai, önmagát tévesen értelmiségiként definiáló, picsogáson kívül semmihez nem értő rétegtől. Puzsér csak egy suttyó paraszt, ennek viszont még öntudata is van.Őt még Puzsérnál is jobban utálod? 😀www.youtube.com/watch?v=5rfuW2Q-SJE&tmár nem hiányzott más.
Gyurma Pappa
Amadeus
Kampman
Amadeus
Kampman
Ne csináld ezt velem.
Amadeus
Szerkesztette: Kampman
több mint 5 éve
Ady, József Attila, Márai, Kodály, Munkácsy értékes alakja a magyar kultúrának.Puzsér egy kifejezetten értékes alakja a magyar kultúrának, mondom ezt úgy, hogy sok dologban nem értek vele egyet. Nem egy suttyó paraszt, a helyenként őrjöngő stílusa lehet irritáló, de ez az ára annak, hogy ne csak a belbudai értelmiségiekhez tudjon eljutni 😊Teljesen plafonon vagyok ettől a belbudai, önmagát tévesen értelmiségiként definiáló, picsogáson kívül semmihez nem értő rétegtől. Puzsér csak egy suttyó paraszt, ennek viszont még öntudata is van.Őt még Puzsérnál is jobban utálod? 😀www.youtube.com/watch?v=5rfuW2Q-SJE&tmár nem hiányzott más.
Gyurma Pappa
Amadeus
Kampman
Amadeus
Kampman
Ne csináld ezt velem.
több mint 5 éve
Puzsér egy kifejezetten értékes alakja a magyar kultúrának, mondom ezt úgy, hogy sok dologban nem értek vele egyet. Nem egy suttyó paraszt, a helyenként őrjöngő stílusa lehet irritáló, de ez az ára annak, hogy ne csak a belbudai értelmiségiekhez tudjon eljutni 😊Teljesen plafonon vagyok ettől a belbudai, önmagát tévesen értelmiségiként definiáló, picsogáson kívül semmihez nem értő rétegtől. Puzsér csak egy suttyó paraszt, ennek viszont még öntudata is van.Őt még Puzsérnál is jobban utálod? 😀www.youtube.com/watch?v=5rfuW2Q-SJE&tmár nem hiányzott más.
Gyurma Pappa
Amadeus
Kampman
Amadeus
több mint 5 éve
Teljesen plafonon vagyok ettől a belbudai, önmagát tévesen értelmiségiként definiáló, picsogáson kívül semmihez nem értő rétegtől. Puzsér csak egy suttyó paraszt, ennek viszont még öntudata is van.Őt még Puzsérnál is jobban utálod? 😀www.youtube.com/watch?v=5rfuW2Q-SJE&tmár nem hiányzott más.
Gyurma Pappa
Amadeus
Kampman
több mint 5 éve
a videó tartalma kb okés, a stílusa viszont számomra taszítóHát, akkor ne nézd meg többet. 😊 Egyébként a szatíra már csak egy ilyen műfaj.
Negritis
A videó jól összefoglalja, hogy mennyire kurva bonyolult helyzeteteket, mennyire faék egyszerűséggel akarja megoldani a politika/közvélemény. Nincsenek egyszerű válaszok, csak leegyszerűsítések.
Dehogy akarja betiltani, pont annyira leszarja a TikTok jelenséget mint bármilyen értelmes ember 30 felett.
Egyébként minden stadupot is fact checkelsz? 😊 Mert a legtöbb stand upos amikor azt meséli, hogy vele történt, általában nem vele törtét dolgokat mesél.
Még egyszer: ez egy szatíra, nézd úgy. Közhelyeket nagyít fel, figuráz ki és közben egyébként (szerintem) szórakoztató is. Az utolsó két perc pedig tökéletes lelet arról, ami mondjuk az én fejemben is megy.
Hát a stílusa meg szarkasztikus. Az meg ilyen, ha ki van figurázva. Szóval ez ennyire meta 😊