Politika

64 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
Remélem, nem szaggatom föl az itt jól lerakott, megágyazott, selymesen elterülő momentumos jövőt.
Ma azaz most épp mesélte nekem egy barátom (pápista), hogy a munkahelyén, ami sajna közhivatal, ahol ő szolgáltat, megjelent egy zöld szőnyeges lány, hogy ő délután egykor imádkozni fog, és nem érdekli a többi ember. Imádkozott allahhoz.
A munkahelyi kollektíva 10-0 arányban megengedő volt.
Másnap már ketten imádkoztak, előtte a mosdót elárasztották mosakodás címen. DE imádkozhattak álláhhoz.
Boldog, szép jövő.
Én, mist pápista, mikor gyakorolhatom majd ilyen nyugodtan a vallásom ebben a szép, ám de toleráns fővárosban??? (Volt olyan kolégám, aki megjegyezte: Miezaszaranyakadban??? Azóta minden nap ott van.)
Elérhetőség a szerkesztőségben...
Charlie Firpo
Nem akarok személyeskedni, de teszek rá, hogy ki mikor imádkozik. Akkor csinálod amikor csak akarod, mint amikor nálunk óránként kijárnak cigizni. Csak férjen bele az ima is a ”cigiszünetbe” és ha munka van akkor ne menj addig. A zöld szőnyeges gádzsi is mehet nyugodtan, de ha meló van és nem dolgozik, senki nem lesz megértő!
Mondjuk jó nagy baromság vallási témát így felhozni. Nekik az a normális ha naponta ötször csináljak, nekünk meg elég este, vagy egyszer egy héten. Ettől meg munkahelyen első a munka, ha keresztény, ha muszlim, ha hitgyulis...
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Főváros ki mi tud leontve cinizmussal és migransozas. Remek ez a topik 😊

Amúgy mert lenne baj ha bárki elvonul csendben és gyakorolja a vallását? Amíg nem zavarja a többieket a dolgaikban, ultra primitív valakit a meggyozodese és a szokásai miatt elovenni. Persze az adott kultúr közeg normái között működve
FLZOLI
Semmi baj vele, mindenki gyakorolja szabadon a vallását! Én is ezt mondom, úgy kb. 82 óta, csak sajnos nekem ez nem adatott meg, pápistaként.Majd tán most, amikor majd más szelek fújnak, majd...
Charlie Firpo
Miben nyilvánul ez meg hogy nem gyakorolhatod?

több mint 6 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576

Amúgy mert lenne baj ha bárki elvonul csendben és gyakorolja a vallását? Amíg nem zavarja a többieket a dolgaikban, ultra primitív valakit a meggyozodese és a szokásai miatt elovenni. Persze az adott kultúr közeg normái között működve
FLZOLI
Semmi baj vele, mindenki gyakorolja szabadon a vallását! Én is ezt mondom, úgy kb. 82 óta, csak sajnos nekem ez nem adatott meg, pápistaként.Majd tán most, amikor majd más szelek fújnak, majd...

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 6 éve
Remélem, nem szaggatom föl az itt jól lerakott, megágyazott, selymesen elterülő momentumos jövőt.
Ma azaz most épp mesélte nekem egy barátom (pápista), hogy a munkahelyén, ami sajna közhivatal, ahol ő szolgáltat, megjelent egy zöld szőnyeges lány, hogy ő délután egykor imádkozni fog, és nem érdekli a többi ember. Imádkozott allahhoz.
Másnap már ketten imádkoztak, előtte a mosdót elárasztották mosakodás címen. DE imádkozhattak álláhhoz.
Boldog, szép jövő.
Én, mist pápista, mikor gyakorolhatom majd ilyen nyugodtan a vallásom ebben a szép, ám de toleráns fővárosban??? (Volt olyan kolégám, aki megjegyezte: Miezaszaranyakadban??? Azóta minden nap ott van.)
Charlie Firpo
A kurva migránsok már a spájzban vannak!
Végülis amíg imádkozik, addig se robbantgat, nem?
Sobri Jóska
Elhitték (már itt sokan), hogy az egész arab tavaszt, meg a migránsokat, meg a faszom allahakbárt csak Orbán találta ki, az amúgy nem is létezik...

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 046 — #NoStress
Boldog, szép jövő.
Charlie Firpo
A kurva migránsok már a spájzban vannak!
Végülis amíg imádkozik, addig se robbantgat, nem?

több mint 6 éve
Boldog, szép jövő.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
...az országokét se tudhatom, és csak tippelgettem volna.
...
Sobri Jóska
Hát vezesd elő, hogy Orbán miért tudta, amit pár politikai szakértő meg nem.
(Amúgy nem érdekel, csak demonstrálni akartam az esetleges új fórumozóknak, hogy hogyan vitázol.)
Atari
Gondolom elég infó állt rendelkezésére.
(Logikusan. Köszi.)

több mint 6 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
...az országokét se tudhatom, és csak tippelgettem volna.
...
Sobri Jóska
Hát vezesd elő, hogy Orbán miért tudta, amit pár politikai szakértő meg nem.
(Amúgy nem érdekel, csak demonstrálni akartam az esetleges új fórumozóknak, hogy hogyan vitázol.)

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 6 éve
szóval egy jobb analógia lenne az hogy:
tudod mi az USA fővárosa abból még nem következik hogy Kanada fővárosát is fogod tudni
Negritis
Pedig nem.
Mert két főváros tudása sokszor összefügghet.
De tudni Trump győzelmét, és az európai választások eredményét - ezek között nincs semmi összefüggés.
Ezért hoztam szándékoltan két eltérő területről példát.
Sobri Jóska
mindkettő választás ...
Negritis
Persze, de teljesen más előrejelezhetőségi szempontból.
Nem látom be, hogy ha pl. tudom az összes ország fővárosát, és ezért okos vagyok, de nem tudom az összes német tartományét akkor meg buta. Olyannyira, hogy ebből az következzen, ahogy Atari “levezette”, hogy már az országokét se tudhatom, és csak tippelgettem volna.
Pedig mindkettő földrajzról szól...

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 446 — The Mathematician
tudod mi az USA fővárosa abból még nem következik hogy Kanada fővárosát is fogod tudni
Negritis
Pedig nem.
De tudni Trump győzelmét, és az európai választások eredményét - ezek között nincs semmi összefüggés.
Sobri Jóska
mindkettő választás ...

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Negritis
Pedig nem.

több mint 6 éve
Vagyis tudta.
Sobri Jóska
Ha azt tudta, akkor okos. Ha okos, akkor egy közelebbi választást (EUs) is tudnia kellett volna. Ám azt nem tudta. Ergo nem okos. Tehát nem tudta. Csak remélte.
Atari
Rossz logika.
Tudod mi az USA fővárosa. Tehát okos vagy. Ha okos vagy, akkor kell tudnod, hogy mennyi 637283x8397660. Ám ezt nem tudod. Ergo... rossz logika.
Sobri Jóska
miért ne tudná? bármelyik felsősnek tudnia kéne
nem fejből, de papíron gyorsan
Negritis
Fejből nem tudja.
És meglep, ha szerinted matematikusként helyes Atari fenti logikája.
“Ha valamit tud, akkor okos, és ha okos, akkor ebből következik, hogy valami mást is kell tudnia. És ha azt nem tudja, akkor nem is okos. És azt se tudta, ami a kiinduló állítás volt.” Ebben több logikai hiba is van.
Sobri Jóska
én csak a TE állításodra reagáltam
az eredményt tudni fejből vagy az eredményhez eljutni dologból az hogy ki az okos a másodikat tekintem fontosabbnak
és számomra aki össze tudja adni azt hogy
12131231/3490211 + 2211321/9813891
az már azt jelenti hogy tudja és 15 év múlva is tudni fogja
míg aki beseggeli 1-1 adott szorzás eredményét az hamarabb ér el a "nem tudom" pontra

valamint az is számít hogy az általa említett 2 dolog összefügg ergo az egyiknek a tudása lehet hatással a másikra

+ az alap felvetés sem mind1 hogy igaz-e

youtu.be/4u6Mz21jTaA?t=190

több mint 6 éve
Vagyis tudta.
Sobri Jóska
Ha azt tudta, akkor okos. Ha okos, akkor egy közelebbi választást (EUs) is tudnia kellett volna. Ám azt nem tudta. Ergo nem okos. Tehát nem tudta. Csak remélte.
Atari
Rossz logika.
Tudod mi az USA fővárosa. Tehát okos vagy. Ha okos vagy, akkor kell tudnod, hogy mennyi 637283x8397660. Ám ezt nem tudod. Ergo... rossz logika.
Sobri Jóska
Negritis
Fejből nem tudja.
És meglep, ha szerinted matematikusként helyes Atari fenti logikája.
“Ha valamit tud, akkor okos, és ha okos, akkor ebből következik, hogy valami mást is kell tudnia. És ha azt nem tudja, akkor nem is okos. És azt se tudta, ami a kiinduló állítás volt.” Ebben több logikai hiba is van.

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska

több mint 6 éve
Vagyis tudta.
Sobri Jóska
Atari
Rossz logika.
Sobri Jóska

több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Szerinted a Horthy-vagy a Kádár-rendszer reinkarnálódik?

Sobri Jóska
Akcióóóó! 2 az 1-ben.
empty taxi
egyikse, a HörtyiMájk feltámadni tudna, a kemenizmus meg az élni fogba reménykedhet, nyista reinkárnésön....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 227 — NFL bracket champion '26

Sobri Jóska
Akcióóóó! 2 az 1-ben.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Rossz logika.
Sobri Jóska
Orbán meg tudja, hogy holnap mit reggeliznek az amerikaiak, de nem tudja, hogy hány óra van Brüsszelben. Ez a jó logika. Aha. (5351685957780)

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 909
Vagy csak Putyin szólt neki hogy már elintézte hogy trampli lesz a befutó, mert ez csak így megy mint megtudtuk. Ilyen egyszerű ezt megcsinálni. 😊
több mint 6 éve
Vagyis tudta.
Sobri Jóska
Atari
Rossz logika.

több mint 6 éve
Vagyis tudta.
Sobri Jóska

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 495
Looool

index.hu/belfold/2020/02/05/ujjaalakult_a_munkasorseg/
warr_b
Az SS ne alakuljon újjá?
Amadeus
“Piros fényt, az nyugtatja!”
Sobri Jóska
egyik sem. Orbán megtalálta a magyar néplelket legjobban kielégítő rendszert. Hogy klasszikushoz nyúljak: Magyar Narancs, kicsit Horthy, kicsit Kádár, de miénk. És akkor ide képzeld most Bástya elvtárs fintorgó képét, miközben lenyeli.

Ez van, három út van az átlag ember előtt: 1, meggazdagszik belőle 2, elmegy külföldre 3, szopja a faszt élete végéig.

Lehet választani.

Persze, ez a 3 út rendszertől független ebben az országban, legyünk őszinték.

Szerkesztette: resistance is futile
több mint 6 éve
Looool

warr_b
Az SS ne alakuljon újjá?
Amadeus
“Piros fényt, az nyugtatja!”

több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 495
Looool

warr_b
Az SS ne alakuljon újjá?
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 28 958 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Looool

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"