Politika
64 feliratkozó
több mint 6 éve
ez zseniális összehasonlítás lett 😊www.youtube.com/watch?time_continue=73&v=OsBOWSjOLsE
több mint 6 éve
Jogászkodott.Nem mintha Stumpf sem lett volna nerbarat de volt egy-két érdekes kulonvelemenye ...Dejo h Hando is az alkotmány őre lesz. Komolyan már csupán a Bencsik és a Bayer hiányzik onnan (ifj Lomnici meg oda fog kerülni úgyis).Be is tolták Handót jó gyorsan, kellenek oda a katonák úgy látszik, gondolom jön hamarosan az az alkotmánymódosítás, amit nemrég elnapoltak, vagy valami más turpisság, aminél biztosra kell menni nagyon...
csebi
StormST
csebi
több mint 6 éve
Nem mintha Stumpf sem lett volna nerbarat de volt egy-két érdekes kulonvelemenye ...Dejo h Hando is az alkotmány őre lesz. Komolyan már csupán a Bencsik és a Bayer hiányzik onnan (ifj Lomnici meg oda fog kerülni úgyis).Be is tolták Handót jó gyorsan, kellenek oda a katonák úgy látszik, gondolom jön hamarosan az az alkotmánymódosítás, amit nemrég elnapoltak, vagy valami más turpisság, aminél biztosra kell menni nagyon...
csebi
StormST
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Dejo h Hando is az alkotmány őre lesz. Komolyan már csupán a Bencsik és a Bayer hiányzik onnan (ifj Lomnici meg oda fog kerülni úgyis).Be is tolták Handót jó gyorsan, kellenek oda a katonák úgy látszik, gondolom jön hamarosan az az alkotmánymódosítás, amit nemrég elnapoltak, vagy valami más turpisság, aminél biztosra kell menni nagyon...
csebi

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 6 éve
Valószínűleg a kontentjei nem érte el azt a küszöböt ami kellett volna a bentmaradáshoz.Vona off.oh én aszittem már rég kilépett mikor elkezdett youtube-zni
Elindult a fideszsöprögetés.
Coolearie
Negritis
több mint 6 éve
Vona off.oh én aszittem már rég kilépett mikor elkezdett youtube-zni
Elindult a fideszsöprögetés.
Coolearie
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
De volt.mármint nem volt társadalmi párbeszéd?Kicsit más téma.Azért mert rengeteg park területet használnak fel arra hogy beépítsék. Fák nem hiszem hogy 0-ra jönnek ki. Persze amúgy fancy lesz és mindenki boldog lesz a végén ettől függetlenül paraszt módon lett az egész kezelve mint mindenhol.
index.hu/kultur/2019/10/28/liget-projekt_varosliget_szerzodesek/
Én tényleg nem értem miért ellenzik sokan az építkezést, amikor egy lerobbant kutyasz*rató parkból próbálnak valamit kihozni. Meg lehet nézni, hogy mondjuk a Margitsziget mennyivel kulturáltabb és gondozottabb, pedig jóval többen használják nap mint nap és területileg is nagyobb.
Nyilván ha letérköveznek mindent és máshova meg ültetnek pár vézna fát a kivágottak helyére az szimpla barmolás, még ha számszakilag 0-ra is jön ki az egyenlet a fákkal.
flzoli
Toca
Josszi
Csak nem másfél millió budapesti mondta el egyenként, hanem az ilyen ügyeket választott képviselőink útján intézzük.
Ilyen a demokrácia.
Ha most meg nem akarjuk, akkor is ilyen.
több mint 6 éve
A Váci út már így is túl zsúfolt és leterhelt a csillió irodaházzal. Persze jobb lenne ha valamire használnák azt a rozsda övezetet, de nem olyan áron, hogy még ráterhelnek 100.000 embert a környékre....nekem inkább az büdös hogy a felújjítás zöldterület felújjítás, ültetés, rendezés ápolás miért nem fér bele?Szerintem ez baromi nagy ferdítés. Az hogy valahol kiszáradt fű és gaz van még nem zöldterület. Miért nem a Kós Károly sétányt köpködik a népek, amikor annak a helyén bőven lehetne egy zöld sétányt létrehozni...Kicsit más téma.Azért mert rengeteg park területet használnak fel arra hogy beépítsék. Fák nem hiszem hogy 0-ra jönnek ki. Persze amúgy fancy lesz és mindenki boldog lesz a végén ettől függetlenül paraszt módon lett az egész kezelve mint mindenhol.
Én tényleg nem értem miért ellenzik sokan az építkezést, amikor egy lerobbant kutyasz*rató parkból próbálnak valamit kihozni. Meg lehet nézni, hogy mondjuk a Margitsziget mennyivel kulturáltabb és gondozottabb, pedig jóval többen használják nap mint nap és területileg is nagyobb.
Nyilván ha letérköveznek mindent és máshova meg ültetnek pár vézna fát a kivágottak helyére az szimpla barmolás, még ha számszakilag 0-ra is jön ki az egyenlet a fákkal.
flzoli
Toca
Gondolom nem a szétrohadt egykori PeCsát, a Közlekedési Múzeumot meg a batár nagy 56os betondzsungel parkolót sajnálod.
flzoli
miért kell új épület térkő lófasz mindenhová? oké abból lehet nyúlni de ha lenne egy mészáros&mészáros alias állami kertészeti vállalat az is nyerhetné vihetné nyúlhatnának abból is, vagy a zöld az múlandó nem marad itt mementónak vagy mifasz?
se a szétrohadt pecsát, se a közlekedési múzeum zsufolt vackait nem sajnálom, oké a batár parkoló helyére tényleg bírnám ha épült volna valami új és hasznos, vagy a mélygarázs is az? de van egy csomó kib.ipari lepukkant terület akár a nyugati melletti rész miért nem oda épült egy csomó muzeum akkor, erről kikérhették volna a köz véleményét akár egy nemzeti konzultációval is 😀
Josszi
Amúgy meg cirkuszt terveznek oda 😀
welovebudapest.com/2019/08/06/a-nyugati-palyaudvar-melletti-grund-teruleten-epulhet-fel-az-uj-fovarosi-nagycirkusz/
több mint 6 éve
az csak technikai kérdés, mindenre lehet törvényt alkotni+ tudtommal a liget már így is a törvényes beépítési szinten túl vannekem inkább az büdös hogy a felújjítás zöldterület felújjítás, ültetés, rendezés ápolás miért nem fér bele?Szerintem ez baromi nagy ferdítés. Az hogy valahol kiszáradt fű és gaz van még nem zöldterület. Miért nem a Kós Károly sétányt köpködik a népek, amikor annak a helyén bőven lehetne egy zöld sétányt létrehozni...Kicsit más téma.Azért mert rengeteg park területet használnak fel arra hogy beépítsék. Fák nem hiszem hogy 0-ra jönnek ki. Persze amúgy fancy lesz és mindenki boldog lesz a végén ettől függetlenül paraszt módon lett az egész kezelve mint mindenhol.
flzoli
Toca
Gondolom nem a szétrohadt egykori PeCsát, a Közlekedési Múzeumot meg a batár nagy 56os betondzsungel parkolót sajnálod.
flzoli
miért kell új épület térkő lófasz mindenhová? oké abból lehet nyúlni de ha lenne egy mészáros&mészáros alias állami kertészeti vállalat az is nyerhetné vihetné nyúlhatnának abból is, vagy a zöld az múlandó nem marad itt mementónak vagy mifasz?
se a szétrohadt pecsát, se a közlekedési múzeum zsufolt vackait nem sajnálom, oké a batár parkoló helyére tényleg bírnám ha épült volna valami új és hasznos, vagy a mélygarázs is az? de van egy csomó kib.ipari lepukkant terület akár a nyugati melletti rész miért nem oda épült egy csomó muzeum akkor, erről kikérhették volna a köz véleményét akár egy nemzeti konzultációval is 😀
Josszi
Negritis
több mint 6 éve
+ tudtommal a liget már így is a törvényes beépítési szinten túl vannekem inkább az büdös hogy a felújjítás zöldterület felújjítás, ültetés, rendezés ápolás miért nem fér bele?Szerintem ez baromi nagy ferdítés. Az hogy valahol kiszáradt fű és gaz van még nem zöldterület. Miért nem a Kós Károly sétányt köpködik a népek, amikor annak a helyén bőven lehetne egy zöld sétányt létrehozni...Kicsit más téma.Azért mert rengeteg park területet használnak fel arra hogy beépítsék. Fák nem hiszem hogy 0-ra jönnek ki. Persze amúgy fancy lesz és mindenki boldog lesz a végén ettől függetlenül paraszt módon lett az egész kezelve mint mindenhol.
flzoli
Toca
flzoli
Josszi
több mint 6 éve
nekem inkább az büdös hogy a felújjítás zöldterület felújjítás, ültetés, rendezés ápolás miért nem fér bele?Szerintem ez baromi nagy ferdítés. Az hogy valahol kiszáradt fű és gaz van még nem zöldterület. Miért nem a Kós Károly sétányt köpködik a népek, amikor annak a helyén bőven lehetne egy zöld sétányt létrehozni...Kicsit más téma.Azért mert rengeteg park területet használnak fel arra hogy beépítsék. Fák nem hiszem hogy 0-ra jönnek ki. Persze amúgy fancy lesz és mindenki boldog lesz a végén ettől függetlenül paraszt módon lett az egész kezelve mint mindenhol.
flzoli
Toca
flzoli
Szerkesztette: Josszi
¯\_(ツ)_/¯
több mint 6 éve
Szerintem ez baromi nagy ferdítés. Az hogy valahol kiszáradt fű és gaz van még nem zöldterület. Miért nem a Kós Károly sétányt köpködik a népek, amikor annak a helyén bőven lehetne egy zöld sétányt létrehozni...Kicsit más téma.Azért mert rengeteg park területet használnak fel arra hogy beépítsék. Fák nem hiszem hogy 0-ra jönnek ki. Persze amúgy fancy lesz és mindenki boldog lesz a végén ettől függetlenül paraszt módon lett az egész kezelve mint mindenhol.
flzoli
Toca
több mint 6 éve
mármint nem volt társadalmi párbeszéd? arculatválasztás ilyesmik? de hát a köznép nemérthozzá, minek kérnék ki a véleményt? a paraszt mód való nekünk mert ergo kb 2-5000 ember hözöngött a legtöbb olyan tüntetésen ami az önkény vagy a hangnem, stílus ellen szólt, tehát gondolták (jogosan) hogy nincs igény itt ilyesmire hiszen alig tiltakozik valaki 😊Kicsit más téma.Azért mert rengeteg park területet használnak fel arra hogy beépítsék. Fák nem hiszem hogy 0-ra jönnek ki. Persze amúgy fancy lesz és mindenki boldog lesz a végén ettől függetlenül paraszt módon lett az egész kezelve mint mindenhol.
flzoli
Toca
¯\_(ツ)_/¯
több mint 6 éve
Kicsit más téma.Azért mert rengeteg park területet használnak fel arra hogy beépítsék. Fák nem hiszem hogy 0-ra jönnek ki. Persze amúgy fancy lesz és mindenki boldog lesz a végén ettől függetlenül paraszt módon lett az egész kezelve mint mindenhol.
flzoli
több mint 6 éve
Kóté Lányok egyike?ellenzéki jelölt megvan? láttad mire képes a hölgy? 😀 kb semmire..Megy a szenvedés Győrben, miért nem ismételnek inkább?Mert faszok. Nem lehet rájuk mit mondani. Eleve nem is kellett volna megválasztani..
O1G
Van egy-kettő győri egyetemista/dolgozó barátom, de ők sem értik ELEVE mi a picsát keres még itt.
Tényleg nem tudom mekkora fail lehet most ott Győrben, de nem kicsi.
Coolearie
Josszi
több mint 6 éve
Dejo h Hando is az alkotmány őre lesz. Komolyan már csupán a Bencsik és a Bayer hiányzik onnan (ifj Lomnici meg oda fog kerülni úgyis).
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Kicsit más téma. index.hu/kultur/2019/10/28/liget-projekt_varosliget_szerzodesek/
több mint 6 éve
ellenzéki jelölt megvan? láttad mire képes a hölgy? 😀 kb semmire..Megy a szenvedés Győrben, miért nem ismételnek inkább?Mert faszok. Nem lehet rájuk mit mondani. Eleve nem is kellett volna megválasztani..
O1G
Van egy-kettő győri egyetemista/dolgozó barátom, de ők sem értik ELEVE mi a picsát keres még itt.
Coolearie
¯\_(ツ)_/¯
több mint 6 éve
Megy a szenvedés Győrben, miért nem ismételnek inkább?Mert faszok. Nem lehet rájuk mit mondani. Eleve nem is kellett volna megválasztani..
O1G
Szerkesztette: Coolearie
több mint 6 éve
Megy a szenvedés Győrben, miért nem ismételnek inkább?
több mint 6 éve
444.hu/2019/10/28/bayer-zsolt-es-kocsis-mate-arrol-beszelgetnek-a-televizioban-hogy-most-mar-indokolt-lenne-a-fizikai-eroszak-az-ellenzeki-kepviselok-ellenkét fotelhuszár, aki keménykedésről beszélget.
😀 😀 😀
Vrij6
beszélhetnének mondjuk valami atomfizikai dologról, ahhoz is ennyi közük lenne.
több mint 6 éve
Közben USA-ban lemondott egy kongresszusi képviselőnő mert viszonya volt egy beosztottjaval és intim fotók kerültek nyilvánosságra.de tudjuk hogy nálunk nem lehet más a politika 😀
Hat igen más politikai kultúra ...
csebi
több mint 6 éve
Közben USA-ban lemondott egy kongresszusi képviselőnő mert viszonya volt egy beosztottjaval és intim fotók kerültek nyilvánosságra.Hat igen más politikai kultúra ...
több mint 6 éve
Kérdés arról szól h hogyan bírja ki h ne alkalmazzon fizikai erőszakot. Ők alatt Kocsis ellenzéki képviselőket ért és utána azt mondja h életszerű és jogos lenne ha ezt alkalmaznának. Nekem nagyon úgy tűnik h arról beszéltek ami a címben van.444.hu/2019/10/28/bayer-zsolt-es-kocsis-mate-arrol-beszelgetnek-a-televizioban-hogy-most-mar-indokolt-lenne-a-fizikai-eroszak-az-ellenzeki-kepviselok-ellenEltekintve attól, hogy nem arról beszélgetnek, ami a címben szerepel.
😀 😀 😀
Vrij6
Dehát 444...
Sobri Jóska
Dehát Bayer, Kocsis és Sobri.