Politika
69 feliratkozó
több mint 5 éve
444.hu/2021/02/22/meggyilkoltak-olaszorszag-kongoi-nagykovetet

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Hogy ne kelljen vele foglalkozni egyéb más szinten. | Aminek ne adj isten még értelme is lenne. |Ritkán értek egyet Novák Katalinnal, de abban, hogy általában az emberek első 100 problémájában nincs benne ez az egész LMBTQ problémakör, örökbefogadásostul, házasságostul ebben igaza lehet. Már csupán azt felejti el, hogy neki viszont munaköri kötelessége lenne mint a területért felelős miniszter, hogy ez a probléma benne legyen az Ő 100 legfontosabb problémájában. Mert tetszik nem teszik, 2021-ben ezzel foglalkozni kell, hatástanulmányok kellenének hogy készüljenek, felmérések stb. És neki ez is lenne a munkája. Na mindegy.ha nincs benne akkor mi a tökömért foglalkoznak vele Alaptörvényi szinten???
MC12
csebi
Szerkesztette: Lecsó
több mint 5 éve
Ritkán értek egyet Novák Katalinnal, de abban, hogy általában az emberek első 100 problémájában nincs benne ez az egész LMBTQ problémakör, örökbefogadásostul, házasságostul ebben igaza lehet. Már csupán azt felejti el, hogy neki viszont munaköri kötelessége lenne mint a területért felelős miniszter, hogy ez a probléma benne legyen az Ő 100 legfontosabb problémájában. Mert tetszik nem teszik, 2021-ben ezzel foglalkozni kell, hatástanulmányok kellenének hogy készüljenek, felmérések stb. És neki ez is lenne a munkája. Na mindegy.ha nincs benne akkor mi a tökömért foglalkoznak vele Alaptörvényi szinten???
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
telex.hu/gazdasag/2021/02/22/meg-a-legnagyobb-kelet-europai-ingatlanuzletek-is-kicsinek-bizonyultak-katarnakÉrdekes cikk.
Bár az sokat elmond az egész NER gazdasági erejéről, hogy egy bizonyított strómant nem küldtek ide a Katariak....
több mint 5 éve
Fürjes Balázs megmondta: az első látványterv csak "blöff" volt.index.hu/belfold/2021/02/22/balogh-sandor-afrikaban-bujkalhat-szokes-bunozo-uzletember-csalas/Nekem ezzel a fazonnal kapcsolatban nem is az b****a fel az agyam, hogy csalt pár száz milliót (úgy értem ennyivel tudják gyanúsítani), hanem valószínűleg ő az egyik, aki miatt egy látványos, fasza, turisztikai látványosságként is eladható vizes komplexum helyett egy betontömb került a Duna partra.
nagir
Ide a bökőt, hogy megvolt az eredeti terv (ami szerintem rohadt jól nézett ki), kiszámolták hozzá a tervezők, hogy mondjuk 100 milliárdból megcsinálható. Aztán az az 1-2 ember - köztük ez a fazon - csücsörített egyet, hogy akkor ebben mégis mi a buli, vagy emeljük duplára a költségvetést, vagy tervezzük át valami egyszerűbbre. És mivel a 100 milliárdból már amúgy is 200 milliárd lett a többi kísérő projekt miatt, és már súrolta a még NER által is eladható határt, ezért nem a költségvetés lett kétszeres, hanem lett egy betontömb.
Elképzelés, majd valóság három lépésben. Kicsit az ország tükre is. A harmadikat produkáljuk, de jó érzés elhitetni magunkkal, hogy úgy festünk, mint az első.
peterk2005
nagylaza
Valószínűleg így volt egyébkéntindex.hu/belfold/2021/02/22/balogh-sandor-afrikaban-bujkalhat-szokes-bunozo-uzletember-csalas/Nekem ezzel a fazonnal kapcsolatban nem is az b****a fel az agyam, hogy csalt pár száz milliót (úgy értem ennyivel tudják gyanúsítani), hanem valószínűleg ő az egyik, aki miatt egy látványos, fasza, turisztikai látványosságként is eladható vizes komplexum helyett egy betontömb került a Duna partra.
nagir
Ide a bökőt, hogy megvolt az eredeti terv (ami szerintem rohadt jól nézett ki), kiszámolták hozzá a tervezők, hogy mondjuk 100 milliárdból megcsinálható. Aztán az az 1-2 ember - köztük ez a fazon - csücsörített egyet, hogy akkor ebben mégis mi a buli, vagy emeljük duplára a költségvetést, vagy tervezzük át valami egyszerűbbre. És mivel a 100 milliárdból már amúgy is 200 milliárd lett a többi kísérő projekt miatt, és már súrolta a még NER által is eladható határt, ezért nem a költségvetés lett kétszeres, hanem lett egy betontömb.
Elképzelés, majd valóság három lépésben. Kicsit az ország tükre is. A harmadikat produkáljuk, de jó érzés elhitetni magunkkal, hogy úgy festünk, mint az első.
peterk2005
Ha a NER még komolyan akar valamit 2022-ben hazahozza ezt a szarházit és szétcincálják, hogy lám működik itt minden. Tuti van olyan pártkatona, aki tudja melyik Afrikai szegény negyedben segít az AIDS-es betegeken a saját pénzen fenntartott szegénykorházban....
több mint 5 éve
hvg.hu/itthon/20210222_volner_pal_csardi_antal_kosa_lajos_csengeri_orokosnolegjobb komment, sírok:
-Képzeld Viktor, akartam egy negyed francia bankot szerezni egy helyes gádzsitól. Milliárdos örökösnő, övé a Buckingham palota is, meg az Eiffel torony, meg a Kreml fele és a Kínai Nagyfalból 600 kilométer. Aztán kiderült, hogy nincs is bankja, amit nekem adna.
-Honnét tudod, hogy ilyen gazdag?
-Ő mondta.
-Lajos baszd meg... Mondtam már, ha biciklilopásnál komolyabb dologba akarsz fogni, előtte kérdezd meg a Lézert!
-Nem téged?
-Nem baszki! Már az ősz hajszálaim fele tőled van és még Káslerrel is gyakran kell beszélnem! Lézert kérdezd mindig, az már lopott szökőkutat is, ért mindenhez!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Az a semlegesség, ha arról beszél, ami nekünk tetszik, és arról nem, ami nem tetszik?1. Én ilyet egy szóval nem mondtam, sőt, példát is hoztam rá, hogy van színvonalas tartalom amit ez a közösség állít elő.Neked onnantól pártpropaganda lesz, ha valamelyik párt azt mondja, hogy ennek vagy annak igaza van. és ha mi lennénk kormányzó pozícióban, akkor máshogy csinálnánk. Innentől ez már elfogadhatatlan sok embernek. De hogy lehet érdeket érvényesíteni támogatottság nélkül? Sehogy. Szóval azt várni a buziktól, hogy rinyáljanak, de magukban egyenként, nagyon cinikus hozzáállás.Nem értettem sosem, hogy aki nem tagja az LMBTQ közösségnek, az miért foglakozik vele, ha valahol ez a közösség a hangját hallatja. Mert van olyan ember, aki szerint "azért hangosak a buzik, mert azt akarják, hogy mindenki buzi legyen", de nem hiszem hogy ez lenne az átlag színvonal a jobboldalon. Vagyis ez is csak egy hang a sok közül. Egyszer az az érv, hogy sok a buzi és hangos, máskor meg az, hogy olyan kevés a buzi, hogy ezzel a témával minek foglalkozunk.Mert nem a közösség hallatja a hangját, hanem jön megint valami szervezet, zászlajára tűzi az "emberi jogi és kissebségi" harcot miközben szimpla pártpropagandát fognak tolni most éppen az ellenzéki oldalnak (volt ilyen már a fidesznek is amikor ellenzék voltak). Dehát azt mégsem mondathatja ugye, ezért kell neki valami fedősztori. Erre meg az emberi jogok és a kissebbségek mindig jók.
Ezt feloldaná valamelyik jobboldali elvtárs?
Lecsó
Szóval egyáltalán nincs bajom a hanghallatással, ezt csinálja a Háttér Társaság pl. az FB-n hellyel - közzel elég szinvonalasan. De amikor valaki fedősztorinak használja a témát azzal van bajom. De cáfoljanak rám, én lennék a legboldogabb.
MC12
Lecsó
2. Ezt nem egy párt mondta, hanem egy média-szolgáltató ami elvileg ugye semleges és közszolgálati.
MC12
Markos-Nádas jut eszembe, mikor 90-91 környékén a közszolgálati TV kuratóriumát figurázták ki:
"Maga azt csinál amit akar, csak előbb kérdezze meg, hogy mit akar!"
Nem gondoltam, hogy 30 év után még aktuális lesz a poén... 😀
Szerkesztette: Lecsó
több mint 5 éve
1. Én ilyet egy szóval nem mondtam, sőt, példát is hoztam rá, hogy van színvonalas tartalom amit ez a közösség állít elő.Neked onnantól pártpropaganda lesz, ha valamelyik párt azt mondja, hogy ennek vagy annak igaza van. és ha mi lennénk kormányzó pozícióban, akkor máshogy csinálnánk. Innentől ez már elfogadhatatlan sok embernek. De hogy lehet érdeket érvényesíteni támogatottság nélkül? Sehogy. Szóval azt várni a buziktól, hogy rinyáljanak, de magukban egyenként, nagyon cinikus hozzáállás.Nem értettem sosem, hogy aki nem tagja az LMBTQ közösségnek, az miért foglakozik vele, ha valahol ez a közösség a hangját hallatja. Mert van olyan ember, aki szerint "azért hangosak a buzik, mert azt akarják, hogy mindenki buzi legyen", de nem hiszem hogy ez lenne az átlag színvonal a jobboldalon. Vagyis ez is csak egy hang a sok közül. Egyszer az az érv, hogy sok a buzi és hangos, máskor meg az, hogy olyan kevés a buzi, hogy ezzel a témával minek foglalkozunk.Mert nem a közösség hallatja a hangját, hanem jön megint valami szervezet, zászlajára tűzi az "emberi jogi és kissebségi" harcot miközben szimpla pártpropagandát fognak tolni most éppen az ellenzéki oldalnak (volt ilyen már a fidesznek is amikor ellenzék voltak). Dehát azt mégsem mondathatja ugye, ezért kell neki valami fedősztori. Erre meg az emberi jogok és a kissebbségek mindig jók.
Lecsó
Szóval egyáltalán nincs bajom a hanghallatással, ezt csinálja a Háttér Társaság pl. az FB-n hellyel - közzel elég szinvonalasan. De amikor valaki fedősztorinak használja a témát azzal van bajom. De cáfoljanak rám, én lennék a legboldogabb.
MC12
Lecsó
2. Ezt nem egy párt mondta, hanem egy média-szolgáltató ami elvileg ugye semleges és közszolgálati.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 5 éve
Neked onnantól pártpropaganda lesz, ha valamelyik párt azt mondja, hogy ennek vagy annak igaza van. és ha mi lennénk kormányzó pozícióban, akkor máshogy csinálnánk. Innentől ez már elfogadhatatlan sok embernek. De hogy lehet érdeket érvényesíteni támogatottság nélkül? Sehogy. Szóval azt várni a buziktól, hogy rinyáljanak, de magukban egyenként, nagyon cinikus hozzáállás.Nem értettem sosem, hogy aki nem tagja az LMBTQ közösségnek, az miért foglakozik vele, ha valahol ez a közösség a hangját hallatja. Mert van olyan ember, aki szerint "azért hangosak a buzik, mert azt akarják, hogy mindenki buzi legyen", de nem hiszem hogy ez lenne az átlag színvonal a jobboldalon. Vagyis ez is csak egy hang a sok közül. Egyszer az az érv, hogy sok a buzi és hangos, máskor meg az, hogy olyan kevés a buzi, hogy ezzel a témával minek foglalkozunk.Mert nem a közösség hallatja a hangját, hanem jön megint valami szervezet, zászlajára tűzi az "emberi jogi és kissebségi" harcot miközben szimpla pártpropagandát fognak tolni most éppen az ellenzéki oldalnak (volt ilyen már a fidesznek is amikor ellenzék voltak). Dehát azt mégsem mondathatja ugye, ezért kell neki valami fedősztori. Erre meg az emberi jogok és a kissebbségek mindig jók.
Lecsó
MC12
több mint 5 éve
Ez így azért butaság kijelenteni a részéről, mert ezt bármire rá lehet mondani. Találsz mindig kellő számú embert, akinek pont az nem probléma, ami egy másik sokaságnak az. Az én első 100 problémámban nincs benne az alacsony közmunkás bér. És még vannak ezzel így pár millióan. Ettől még nincs bajom azzal, ha erről beszélünk, és elfogadom azt, ha valaki ez ellen szót emel. Erről szólna a társadalmi szolidaritás.Ritkán értek egyet Novák Katalinnal, de abban, hogy általában az emberek első 100 problémájában nincs benne ez az egész LMBTQ problémakör, örökbefogadásostul, házasságostul ebben igaza lehet. Már csupán azt felejti el, hogy neki viszont munaköri kötelessége lenne mint a területért felelős miniszter, hogy ez a probléma benne legyen az Ő 100 legfontosabb problémájában. Mert tetszik nem teszik, 2021-ben ezzel foglalkozni kell, hatástanulmányok kellenének hogy készüljenek, felmérések stb. És neki ez is lenne a munkája. Na mindegy.Én nem tudom ki a tökömet érdekelnek ennyire az lmbtq meg hasonló jogok, az átlagembert tuti hogy semennyire... annyira orbitálisan túl van tolva ez az egész, hogy az már röhej | (az érzékenyebbek miatt nem gyomorforgatót írtam). |Magyar nyelvű tartalmakat készít a német közszolgálati adó, a Deutsche Welle"Valós képet szeretnének adni az európai történésekről, illetve olyan, a magyar médiában kevésbé tárgyalt témákkal foglalkoznának, mint az emberi, kisebbségi jogok és az LMBTQ témák"
444.hu/2021/02/22/magyar-nyelvu-tartalmakat-keszit-a-nemet-kozszolgalati-ado-a-deutsche-welle
ozibozi
Kínzóan hiányzik a magyar palettáról a kissebbségi jogok és az LMBTQ(I-az interszexuálisok már smafu??) témák részletes kitárgyalása 😊 az európai történések valós bemutatásáról nem is beszélve. Dehát virágozzék ezer virág, hajrá hajrá.
MC12
warr_b
MC12
több mint 5 éve
Nem értettem sosem, hogy aki nem tagja az LMBTQ közösségnek, az miért foglakozik vele, ha valahol ez a közösség a hangját hallatja. Mert van olyan ember, aki szerint "azért hangosak a buzik, mert azt akarják, hogy mindenki buzi legyen", de nem hiszem hogy ez lenne az átlag színvonal a jobboldalon. Vagyis ez is csak egy hang a sok közül. Egyszer az az érv, hogy sok a buzi és hangos, máskor meg az, hogy olyan kevés a buzi, hogy ezzel a témával minek foglalkozunk.Mert nem a közösség hallatja a hangját, hanem jön megint valami szervezet, zászlajára tűzi az "emberi jogi és kissebségi" harcot miközben szimpla pártpropagandát fognak tolni most éppen az ellenzéki oldalnak (volt ilyen már a fidesznek is amikor ellenzék voltak). Dehát azt mégsem mondathatja ugye, ezért kell neki valami fedősztori. Erre meg az emberi jogok és a kissebbségek mindig jók.
Lecsó
több mint 5 éve
Nem értettem sosem, hogy aki nem tagja az LMBTQ közösségnek, az miért foglakozik vele, ha valahol ez a közösség a hangját hallatja. Mert van olyan ember, aki szerint "azért hangosak a buzik, mert azt akarják, hogy mindenki buzi legyen", de nem hiszem hogy ez lenne az átlag színvonal a jobboldalon. Vagyis ez is csak egy hang a sok közül. Egyszer az az érv, hogy sok a buzi és hangos, máskor meg az, hogy olyan kevés a buzi, hogy ezzel a témával minek foglalkozunk.Ezt feloldaná valamelyik jobboldali elvtárs?
több mint 5 éve
Ritkán értek egyet Novák Katalinnal, de abban, hogy általában az emberek első 100 problémájában nincs benne ez az egész LMBTQ problémakör, örökbefogadásostul, házasságostul ebben igaza lehet. Már csupán azt felejti el, hogy neki viszont munaköri kötelessége lenne mint a területért felelős miniszter, hogy ez a probléma benne legyen az Ő 100 legfontosabb problémájában. Mert tetszik nem teszik, 2021-ben ezzel foglalkozni kell, hatástanulmányok kellenének hogy készüljenek, felmérések stb. És neki ez is lenne a munkája. Na mindegy.Én nem tudom ki a tökömet érdekelnek ennyire az lmbtq meg hasonló jogok, az átlagembert tuti hogy semennyire... annyira orbitálisan túl van tolva ez az egész, hogy az már röhej | (az érzékenyebbek miatt nem gyomorforgatót írtam). |Magyar nyelvű tartalmakat készít a német közszolgálati adó, a Deutsche Welle"Valós képet szeretnének adni az európai történésekről, illetve olyan, a magyar médiában kevésbé tárgyalt témákkal foglalkoznának, mint az emberi, kisebbségi jogok és az LMBTQ témák"
444.hu/2021/02/22/magyar-nyelvu-tartalmakat-keszit-a-nemet-kozszolgalati-ado-a-deutsche-welle
ozibozi
Kínzóan hiányzik a magyar palettáról a kissebbségi jogok és az LMBTQ(I-az interszexuálisok már smafu??) témák részletes kitárgyalása 😊 az európai történések valós bemutatásáról nem is beszélve. Dehát virágozzék ezer virág, hajrá hajrá.
MC12
warr_b
több mint 5 éve
Kínzóan hiányzik a magyar palettáról a kissebbségi jogok és az LMBTQ(I-az interszexuálisok már smafu??) témák részletes kitárgyalása 😊Q = queer, a szó definíciója miatt benne van minden 😀
MC12
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Én nem tudom ki a tökömet érdekelnek ennyire az lmbtq meg hasonló jogok, az átlagembert tuti hogy semennyire... annyira orbitálisan túl van tolva ez az egész, hogy az már röhej | (az érzékenyebbek miatt nem gyomorforgatót írtam). |Magyar nyelvű tartalmakat készít a német közszolgálati adó, a Deutsche Welle"Valós képet szeretnének adni az európai történésekről, illetve olyan, a magyar médiában kevésbé tárgyalt témákkal foglalkoznának, mint az emberi, kisebbségi jogok és az LMBTQ témák"
ozibozi
MC12

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Nyugi, mert Ennek kapcsán ott lesznek a disznóságok. Abból meg sajnos nagy/végtelen a merítési lehetőség. Így lehet hivatkozni valamire és nem direktbe támogatni az ellenzéket. Az nem lenne elegáns 😉
több mint 5 éve
Magyar nyelvű tartalmakat készít a német közszolgálati adó, a Deutsche Welle"Valós képet szeretnének adni az európai történésekről, illetve olyan, a magyar médiában kevésbé tárgyalt témákkal foglalkoznának, mint az emberi, kisebbségi jogok és az LMBTQ témák"
ozibozi
több mint 5 éve
Magyar nyelvű tartalmakat készít a német közszolgálati adó, a Deutsche Welle444.hu/2021/02/22/magyar-nyelvu-tartalmakat-keszit-a-nemet-kozszolgalati-ado-a-deutsche-welle
több mint 5 éve
Fürjes Balázs megmondta: az első látványterv csak "blöff" volt.index.hu/belfold/2021/02/22/balogh-sandor-afrikaban-bujkalhat-szokes-bunozo-uzletember-csalas/Nekem ezzel a fazonnal kapcsolatban nem is az b****a fel az agyam, hogy csalt pár száz milliót (úgy értem ennyivel tudják gyanúsítani), hanem valószínűleg ő az egyik, aki miatt egy látványos, fasza, turisztikai látványosságként is eladható vizes komplexum helyett egy betontömb került a Duna partra.
nagir
peterk2005
több mint 5 éve
index.hu/belfold/2021/02/22/balogh-sandor-afrikaban-bujkalhat-szokes-bunozo-uzletember-csalas/Nekem ezzel a fazonnal kapcsolatban nem is az b****a fel az agyam, hogy csalt pár száz milliót (úgy értem ennyivel tudják gyanúsítani), hanem valószínűleg ő az egyik, aki miatt egy látványos, fasza, turisztikai látványosságként is eladható vizes komplexum helyett egy betontömb került a Duna partra.
nagir

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
index.hu/belfold/2021/02/22/balogh-sandor-afrikaban-bujkalhat-szokes-bunozo-uzletember-csalas/

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Amíg Orbán szalonzsidózik, de tömi pénzzel Slomóékat, jóban van Izraellel, a Fidesz legfontosabb pozícióban vannak zsidó származású emberek, és miniszterelnöksége alatt nincs számottevő antiszemita attrocitás Magyarországon, amíg tele a Fidesz melegekkel, és amíg ő maga meg effektíve részben cigány származású, addig egy haszonlevű embernek se kell a Fidesz náciveszélyétől paráznia.Hitlert miben akadályozta az, hogy negyed részt zsidó, vagy az, hogy olyan messze volt az északi árja faj-tól, mint Berlin Jeruzsálemtől?
Sobri Jóska
Véleményem szerint OV-t az EU tagságunk tartja távol attól, hogy a jelenleginél is több ismérvet emeljen be a NER-be a klasszikus fasiszta diktatúrákból. Szóval én annyira nem vagyok nyugodt. Pedig se zsidó se cigány nem vagyok.
több mint 5 éve
Elég "ál" ez az antifa hozzáállásod.orbán mikor kellett simán együttműködött és finanszírozta a miépet a magyar fórum alapítványt, borházat stb állami pénzeket juttatott nekik a sajtójukba és a többi és a többi.Sajnálom ha te se látod mi a különbség egy zseniális, erkölcs- és elvnélküli hatalomtechnikus, és agyhalott, zsigerből gyülölködő, cigányozó, zsidózó, buzizó nácik között.
A dolog szépsége, hogy akkor még élő nyilasok meg volksbundisták is voltak közöttük, nem ilyen nylon nácik.
ozibozi
Sobri Jóska
Egy vérjobbiikos, akitől te félsz, ugyanazért vér, amiért OV tolvaj geci. Nulla erkölcsi érzék.
Szóval ha az egyiknél bűn, a másiknál miért erény?
több mint 5 éve
Mert szerinted közli velük? 😊Próbálom elképzelni Putin és a többi szilovik arcát (pl Nikolaj Tokarev, Lavrov, etc), mikor Bandi közli velük, hogy Paks2 felmondva, coki.1. Bevezetik az eurót.Ejj de remek kis ellen-NER program ez. Megvan a migránsnak, a sorosnak, az EU-nak, a 25 év alatti adómentességnek, a 4 év alatt felfutó 13. havi nyugdíjnak is a párja. Plusz pár p*csán rúgjuk a tolvajokat. Nyerhetnek vele.
2. Bevezetik a rugalmas nyugdíjat, az emberek 35 év felett bármikor felvehetik.....
3. Négynapos munkahetet vezetnek be 2030-ra.
4. Magyarország-részvényt kap minden magyar,
5. Csatlakoznak az európai ügyészséghez.
6. Finn mintára alakítják át az oktatási rendszert, megszüntetik a Kliket,
7 Paks 2 szerződéseit felmondják, a szélerőműveknek zöld utat adnak,
8. Brit és osztrák mintára megreformálják az egészségügyet.
9. Elszámoltatják a NER bűnöseit,
10. Büntethetővé teszik, ha egy politikusnak nem valós a vagyonnyilatkozata.
MC12
peterk2005
Amadeus
Nem azt mondtam, hogy ez egy jó program, azt meg végképp nem, hogy meg is csinálják majd. 😊 Csak annyit mondtam, hogy ez pont egy olyan program, amivel manapság idehaza nyerni lehet a Fidesz ellen. Ugyanazok az elemek, ugyanazok a zsigeri reflexekre épülő frázisok, amikkel a Fidesz is nyer, csak ez ellenzéki fülekre hangolva.
És felhívom a figyelmet az "ellen-NER" jelzőre. 😊 Ha nekem tetsző lenne a program, arra az "anti-NER" jelzőt írtam volna. 😊 Én utóbbit akarom, nem egy ellen-NER-t (ami ugyanaz pepitában, csak más dumálja bele a fülekbe, és más szereplőkkel játsszák).
Az már más kérdés, hogy 12 év NER után egy ellen-NER-t is simán jobbnak gondolok, mint hagyni régit. Ezerszer leírtam az okát, hogy miért gondolom így. Szerintem ebben k***ra igazam is van amúgy. 😊 Ha ezek az opciók, akkor tényleg a NER-ek csereberélgetése a legjobb lehetséges döntés, az tud a legkevesebbet ártani.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Az általad maffiakormánynak tartott csapat tényleg ilyen jellemzőkkel rendelkezne? Asszem ezt hívják vágyvezérelt gondolkodásnak 😊1. Fidesz: nem meggyőződésből, hanem politikai érdekektől vezérelve gyűlölködik.az eszmeileg liberális, gazdaságilag neoliberális, thatcherista fideszes
2. Jobbik: nem meggyőződésből, hanem politikai érdekektől vezérelve néppártosodik.
Nos, egy haszonelvű választópolgár – amilyen te is vagy, aki elutasítja a széljobbereket – csakis a 2. opciót választhatja.
(A magam részéről „örömmel” senkire nem fogok szavazni.)
nagylaza
Sobri Jóska