Politika

64 feliratkozó

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 505
 hvg.hu/itthon/20131124_tulzasba_vitt_politikai_korrektsegatapapa
 444.hu/2013/11/24/nem/

még, ha 444 is, de ebben van valami.
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 385 — #neverpunt
 hvg.hu/itthon/20131124_tulzasba_vitt_politikai_korrektseg

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 259 — Cowboys fan
Lavrov felvázolta az ukránoknak, hogy ha az EU-val kötnek társulási megállapodást, mit fog reagálni Oroszország. Megértették.

www.origo.hu/nagyvilag/20131121-az-eu-helyett-oroszorszagot-valasztja-ukrajna.html?sec-1Jan
nemzetbiztonsági megfontolások = nullától nagyobb mennyiségű, relatíve jó áron szállított gáz
több mint 12 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 542 — Steelers fan
Lavrov felvázolta az ukránoknak, hogy ha az EU-val kötnek társulási megállapodást, mit fog reagálni Oroszország. Megértették.

www.origo.hu/nagyvilag/20131121-az-eu-helyett-oroszorszagot-valasztja-ukrajna.html?sec-1
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
 index.hu/gazdasag/2013/11/21/a_gazdagok_jarnak_jol_a_rezsicsokkentessel/

Asszem a következő a GKI "nemzetiesítése" lesz.
Pedig én azt hittem, hogy a "rezsicsökkentés" nekem jó. Mindig ezt hallottam a rádióban a magyarországjobbanteljesít rovatban...vandeminek
Ne bazd... Másik rovat is van? 😛
több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
 index.hu/gazdasag/2013/11/21/a_gazdagok_jarnak_jol_a_rezsicsokkentessel/

Asszem a következő a GKI "nemzetiesítése" lesz.
Pedig én azt hittem, hogy a "rezsicsökkentés" nekem jó. Mindig ezt hallottam a rádióban a magyarországjobbanteljesít rovatban...

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Mindegy mi van, azt kell mantrázni százszor, hogy ez így ok és a hívők elhiszik.zinedine5
Kíváncsi lennék hány kiskeresetű van a hívők között. Tényleg érdekelne, hogy hány ember van aki jobban elhiszi mennyit keres a Viktornak, mint a bankszámlájának. Bár gondolom velük nem számolnak igazán, elég a nyugdíjas, a jól kereső, meg a határon túli szavazó is.Kori
Eleve kíváncsi lennék hol van ez a rohadt sok szimpatizáns.zinedine5
Békemeneten.apeszos
szavazófülkébenJames007
Esetleg levélben?
több mint 12 éve
Mindegy mi van, azt kell mantrázni százszor, hogy ez így ok és a hívők elhiszik.zinedine5
Kíváncsi lennék hány kiskeresetű van a hívők között. Tényleg érdekelne, hogy hány ember van aki jobban elhiszi mennyit keres a Viktornak, mint a bankszámlájának. Bár gondolom velük nem számolnak igazán, elég a nyugdíjas, a jól kereső, meg a határon túli szavazó is.Kori
Békemeneten.apeszos
Oda "csak" CBA dolgozók mennek (utasításra)...

több mint 12 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 953
Békemeneten.apeszos
szavazófülkében
több mint 12 éve
Békemeneten.
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 417 — Ajmo Vatreni
Eleve kíváncsi lennék hol van ez a rohadt sok szimpatizáns.
több mint 12 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
Kíváncsi lennék hány kiskeresetű van a hívők között. Tényleg érdekelne, hogy hány ember van aki jobban elhiszi mennyit keres a Viktornak, mint a bankszámlájának. Bár gondolom velük nem számolnak igazán, elég a nyugdíjas, a jól kereső, meg a határon túli szavazó is.

több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 417 — Ajmo Vatreni
 444.hu/2013/11/20/a-szazadveg-elhatarolodott-sajat-tudomanyos-munkatarsanak-tanulmanyatol/

Hahaha... dübörög a demokrácia ezerrel.

De hogy ne legyen megszólva, hogy honnan linkeltem, itt van több oldalról is (a kuruc.infón sajnos nem találtam ezt a hírt):
 index.hu/gazdasag/2013/11/20/a_szazadveg_elhatarolodik_sajat_munkatarsatol/
 hvg.hu/gazdasag/20131120_Elhatarolodott_az_adorendszert_kritizalovandeminek
Mintha nem tudnák az emberek, hogy nem jártak jobban, sokan inkább rosszabbul. De gondolom hamarosan kiadja a Századvég az "igazi" tanulmányt is, rezsicsökkentésestül.Kori
Mindegy mi van, azt kell mantrázni százszor, hogy ez így ok és a hívők elhiszik.
több mint 12 éve
 444.hu/2013/11/20/a-szazadveg-elhatarolodott-sajat-tudomanyos-munkatarsanak-tanulmanyatol/

De hogy ne legyen megszólva, hogy honnan linkeltem, itt van több oldalról is (a kuruc.infón sajnos nem találtam ezt a hírt):
 hvg.hu/gazdasag/20131120_Elhatarolodott_az_adorendszert_kritizalovandeminek
Mintha nem tudnák az emberek, hogy nem jártak jobban, sokan inkább rosszabbul. De gondolom hamarosan kiadja a Századvég az "igazi" tanulmányt is, rezsicsökkentésestül.

több mint 12 éve

hvg.hu/gazdasag/20131120_Elhatarolodott_az_adorendszert_kritizalo

több mint 12 éve
egyébként tök véletlenül pont belefutottam ebbe a bohócfelvonulásba a Móriczon.
azt hiszem, ezzel mindent el is mondtam róla.

legalább az autósoknak a Karinthyn volt egy jó napja, mert aki túlhaladt a Bicskei utcán, az szabályosan nem tudott visszafordulni, és ott kellett megvárnia az egész menetet.
több mint 12 éve
Éljen május elseje!
 index.hu/belfold/2013/11/12/kormanyparti_tuntetesre_kapacitalta_dolgozoit_a_cba/

több mint 12 éve
Igaz amit írtál, de a gond - jelen esetben - nem azzal van, hogy a NAV nem enged kutakodni bizonyos helyeken? Tehát; a 100m és 1 mrd közti 900m-t nem nyomozhatja senki, mert Béla a haverom...toxique
Az a nagyobb baj, hogy belülről is rohadt az egész rendszer. Csalni mindig fognak így, mert egyszerű, de belülről is igyekeznek még egyszerűbbé tenni, ezért aztán reménytelen a mutatvány.

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Ez vicces😊)) Egy hétvége😊))

Mondjuk azért azon el lehet vitatkozni, hogy ha tényleg valaki befizet egy hónapban 10 millió adót, akkor mondjuk egy éves vizsgálaton 500e áfa gebaszon ne szórakozzon már a NAV.NB2
Itt most a faszi szerint nem erről van szó. Gyakorlatilag azt állítja, hogy befizetnek 100 millió adót és eltitkolnak 1 milliárdot. Az igazság valahol a kettő között lesz.Gyurma Pappa
Egyébként alapvetően nem maga a multi, vagy nagy cég csinálja direktben, annál több eszük van. Van egy szépen felépített, hosszú "kereskedő" hálózat, amiben eltűnik az áfa, a "kiemelt cég" pedig a lánc utolsó szereplőjétől hivatalosan megveszi olcsóért a cuccokat. Az meg ugye nem az ő dolga, hogy itten kérem közben csalás volt (bár nyilván ők szervezik, de ezt nehéz bizonyítani), mossa kezeit.

Persze lehetnek más metódusok is, de ezt hallani gyakrabban. A fordított áfa lehet csak megoldás, mert ez ellen lehet kaparni, de legfeljebb a láncszemeket fogják cserélgetni, a problémát jelen állás szerint nem nagyon lehet megoldani. Dílert is akárhányat visznek be a sittre, mindig kiáll a következő, mert túl sok benne a pénz.Kori
Igaz amit írtál, de a gond - jelen esetben - nem azzal van, hogy a NAV nem enged kutakodni bizonyos helyeken? Tehát; a 100m és 1 mrd közti 900m-t nem nyomozhatja senki, mert Béla a haverom...
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
A következtetés (matematikai) logikai, míg az általánosítás retorikai fogalom. A politika meg hülye mindkettőhöz. 😀
Érdekes relációba helyeztétek őket.
több mint 12 éve

Mondjuk azért azon el lehet vitatkozni, hogy ha tényleg valaki befizet egy hónapban 10 millió adót, akkor mondjuk egy éves vizsgálaton 500e áfa gebaszon ne szórakozzon már a NAV.NB2
Itt most a faszi szerint nem erről van szó. Gyakorlatilag azt állítja, hogy befizetnek 100 millió adót és eltitkolnak 1 milliárdot. Az igazság valahol a kettő között lesz.Gyurma Pappa
Egyébként alapvetően nem maga a multi, vagy nagy cég csinálja direktben, annál több eszük van. Van egy szépen felépített, hosszú "kereskedő" hálózat, amiben eltűnik az áfa, a "kiemelt cég" pedig a lánc utolsó szereplőjétől hivatalosan megveszi olcsóért a cuccokat. Az meg ugye nem az ő dolga, hogy itten kérem közben csalás volt (bár nyilván ők szervezik, de ezt nehéz bizonyítani), mossa kezeit.

Persze lehetnek más metódusok is, de ezt hallani gyakrabban. A fordított áfa lehet csak megoldás, mert ez ellen lehet kaparni, de legfeljebb a láncszemeket fogják cserélgetni, a problémát jelen állás szerint nem nagyon lehet megoldani. Dílert is akárhányat visznek be a sittre, mindig kiáll a következő, mert túl sok benne a pénz.

több mint 12 éve
NB2
egy hétvége alatt én is átvilágítom Neked a NAV-ot. legfeljebb nem könyvelésileg, hanem fizikailag.
több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 533 — zászló zászló szív

Itt most a faszi szerint nem erről van szó. Gyakorlatilag azt állítja, hogy befizetnek 100 millió adót és eltitkolnak 1 milliárdot. Az igazság valahol a kettő között lesz.

több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 160 — nabege2@yahoo.com

Mondjuk azért azon el lehet vitatkozni, hogy ha tényleg valaki befizet egy hónapban 10 millió adót, akkor mondjuk egy éves vizsgálaton 500e áfa gebaszon ne szórakozzon már a NAV.
több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 533 — zászló zászló szív
 m.adozona.hu/altalanos/Sulyos_vadak_a_NAVval_szemben_engedik_csaln_5MMWOG.aspx#rss

Hát, ő vagy nagyon bátor, vagy nincs mit vesztenie.Gyurma Pappa
 index.hu/gazdasag/ado_es_koltsegvetes/2013/11/11/feljelenti_a_nav_a_kipakolo_ellenoret/

😀 😀 😀