Politika
65 feliratkozó
több mint 13 éve
kíváncsi vagyok, hogy Békés, BAZ, Szabolcs, Nógrád megyékben milyen kampánnyal fog tudni nyerni a fidesz.Amadeus911: mindenhol nem kell nyerniük ahhoz, hogy megnyerjék a választást. Pár megyét elbukhatnak.
2: Kelet-Magyarországon erős a Jobbik, ergo elég nehezen tud nyerni bármiféle baloldali összefogás. Egy-két körzetben talán, de a legtöbb helyen Fidesz vagy Jobbik-siker lesz sztem. A fővárosban fognak valsz komolyat bukni (nyilván nem Észak-Budán), de máshol nem látom egyelőre, hogy akkorát bukhatnának.
több mint 13 éve
Lejárt szavatosságú élelmiszercsomaggal, mint rendesen.kíváncsi vagyok, hogy Békés, BAZ, Szabolcs, Nógrád megyékben milyen kampánnyal fog tudni nyerni a fidesz.Amadeus91majd együtt vonulgatnak a Jobbikkal egy kicsit valamelyik romák lakta sugárútonKori
több mint 13 éve
kíváncsi vagyok, hogy Békés, BAZ, Szabolcs, Nógrád megyékben milyen kampánnyal fog tudni nyerni a fidesz.Amadeus91majd együtt vonulgatnak a Jobbikkal egy kicsit valamelyik romák lakta sugárúton

több mint 13 éve
kíváncsi vagyok, hogy Békés, BAZ, Szabolcs, Nógrád megyékben milyen kampánnyal fog tudni nyerni a fidesz.Nincsenek.Bizonytalan szavazók? Ez az idióta Fidesz regisztráltatni akar, de jövő ilyenkorra már annyian regisztrálnak, hogy csak lesnek, merre a kijárat. Mert a választás már ott eldől, ne legyenek kétségeink.DzsokijuingAz emberek már mindent Orbán nyakába varrnak, a Vidi lisszaboni kiesését is. DzsokijuingMilyen emberek?
A közvéleménykutatások szerint még mindig a Fidesz nyerne, ha most vasárnap lennének a választások.
Mindezt úgy, hogy már minden szart előadtak amit csak lehet, és a kampánybéli önajnározás el se kezdődött még.
Sobri Jóska
Hidd el, én se bánnám, ha nem azért kéne pusztán szavaznom, hogy a Jobbik ne legyen kormányon.
Viszont nem tudom elképzelni, hogy 2002 után megint a maximális hatalom birtokában ne találják ki a módját a hosszabbításnak.
2002 akkora döbbenet volt, hogy nehéz elhinni, hogy megint elkövetnek egy ilyen malőrt.
Viszont a 2014es választás idején teljesen irreleváns lesz, hogy most, meg az azt megelőző 3 és fél évben mi történt, úgyis a kampány fog érdemben számítani.
Ezért lesz érdekes, hogy kik és mennyien regisztrálnak.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Nincsenek.Bizonytalan szavazók? Ez az idióta Fidesz regisztráltatni akar, de jövő ilyenkorra már annyian regisztrálnak, hogy csak lesnek, merre a kijárat. Mert a választás már ott eldől, ne legyenek kétségeink.DzsokijuingAz emberek már mindent Orbán nyakába varrnak, a Vidi lisszaboni kiesését is. DzsokijuingMilyen emberek?
A közvéleménykutatások szerint még mindig a Fidesz nyerne, ha most vasárnap lennének a választások.
Mindezt úgy, hogy már minden szart előadtak amit csak lehet, és a kampánybéli önajnározás el se kezdődött még.
Sobri Jóska
Hidd el, én se bánnám, ha nem azért kéne pusztán szavaznom, hogy a Jobbik ne legyen kormányon.
Viszont nem tudom elképzelni, hogy 2002 után megint a maximális hatalom birtokában ne találják ki a módját a hosszabbításnak.
2002 akkora döbbenet volt, hogy nehéz elhinni, hogy megint elkövetnek egy ilyen malőrt.
Viszont a 2014es választás idején teljesen irreleváns lesz, hogy most, meg az azt megelőző 3 és fél évben mi történt, úgyis a kampány fog érdemben számítani.
Ezért lesz érdekes, hogy kik és mennyien regisztrálnak.
több mint 13 éve
Bizonytalan szavazók? Ez az idióta Fidesz regisztráltatni akar, de jövő ilyenkorra már annyian regisztrálnak, hogy csak lesnek, merre a kijárat. Mert a választás már ott eldől, ne legyenek kétségeink.Az emberek már mindent Orbán nyakába varrnak, a Vidi lisszaboni kiesését is. DzsokijuingMilyen emberek?
Sobri Jóska
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Azért eleve bukott ügy a felsőoktatás "reformja" a fityesznek, mert a népszavazás után nyilván nem fogja tőlük elfogadni senki még a gondolatát se a tandíjnak. Igazából tök mindegy mit találnak ki ennek kapcsán, ordas hazugok lesznek bármi történjék, az ilyenekkel meg minek leülni tárgyalni, maga a kifejezés is röhej.Iskolapéldája annak, hogy lehet demagógiával minden normális lehetséges alternatívát eleve elkúrttá, el nem fogadhatóvá tenni.

több mint 13 éve
Ahogy te tévedsz...Az emberek már mindent Orbán nyakába varrnak, a Vidi lisszaboni kiesését is. DzsokijuingMilyen emberek?
Sobri Jóska
több mint 13 éve
Az emberek már mindent Orbán nyakába varrnak, a Vidi lisszaboni kiesését is. DzsokijuingMilyen emberek?
több mint 13 éve
A KDNP-vel/től szerintem a Fidesz két dolgot akar. Az egyik, hogy hasonlóan a korábbi koalíciós partnereihez (MDF,FkGP) szépen csendesen vagy kevésbé csendesen kivéreztetni ezzel is eltüntetve egy pártot a palettáról. Másik: amíg nem káros a tevékenységük addig felhasználni őket, hogy megszerezze azokat a szavazókat akiknél még játszik a vallási törésvonal. Ha erre nem lesz már képes a KDNP vagy a tevékenységük már káros lesz akkor fog a másodikból egyik lenni. Más haszon a szövetségből szerintem nincs a Fidesznek (illetve más nem jutott így hirtelen eszembe)
több mint 13 éve
Ez egy elmondhatatlanul nagy öngól. Nehezen tudom elképzelni, hogy ezt le tudják vakarni magukról, de persze nem lehetetlen. A KDNP gyakorlatban nincs. Ha megkérdezek egy átlagos választópolgárt nem tudom Semjénen kívűl tud-e mondani még egyet. Ha ezt nagyjából így hagyják, akkor az eddigi legnagyobb szöget verik a koporsójukba.
Személy szerint értetlenül állok az elött, hogy mi vette rá erre Viktort.
több mint 13 éve
Ha így le lehet mosni ezt a balhét a Fideszről, akk sztem elképzelhető, de persze ha van a Fidesznek egy másik vmirevaló oktatáspolitikusa akk nem PZ lesz az utód.Pokornit soha nem fogja Orbán visszahozni, szegény elkövette a legnagyobb hibát, amit a Fideszben el lehet, volt önálló véleménye és el is mondta.somoskovigLehet ezt még kozmetikázni, Rózsi lemond/leváltják, Pokorni az oktatásügy élére, létrejön vmiféle kompromisszum/konszenzus, mindenki elégedett, csak a kretén KDNP-sek akartak itt mindent tönkre tenni.empty taxiSenki nem veszi be, hogy Rózsa a Viktor jóváhagyása nélkül, önjáró módon lép. Ez a Fidesz sara.Dzsokijuingminden bizonnyal a Fidesz most nyírja ki 2014-et. Gyurma PappaSzerintem a KDNP-t, dehát ilyen politika.
Menet közben könnyű sokféleképpen értelmezni. 😊Sobri Jóska

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Pokornit soha nem fogja Orbán visszahozni, szegény elkövette a legnagyobb hibát, amit a Fideszben el lehet, volt önálló véleménye és el is mondta.Lehet ezt még kozmetikázni, Rózsi lemond/leváltják, Pokorni az oktatásügy élére, létrejön vmiféle kompromisszum/konszenzus, mindenki elégedett, csak a kretén KDNP-sek akartak itt mindent tönkre tenni.empty taxiSenki nem veszi be, hogy Rózsa a Viktor jóváhagyása nélkül, önjáró módon lép. Ez a Fidesz sara.Dzsokijuingminden bizonnyal a Fidesz most nyírja ki 2014-et. Gyurma PappaSzerintem a KDNP-t, dehát ilyen politika.
több mint 13 éve
Lehet ezt még kozmetikázni, Rózsi lemond/leváltják, Pokorni az oktatásügy élére, létrejön vmiféle kompromisszum/konszenzus, mindenki elégedett, csak a kretén KDNP-sek akartak itt mindent tönkre tenni.Senki nem veszi be, hogy Rózsa a Viktor jóváhagyása nélkül, önjáró módon lép. Ez a Fidesz sara.Dzsokijuingminden bizonnyal a Fidesz most nyírja ki 2014-et. Gyurma PappaSzerintem a KDNP-t, dehát ilyen politika.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Az a baj hogy ezek a felfugalkodott holyagok nem kepesek komprumisszumra. Akarmi lesz teljesen visszaallitani nem fogjak a rendszert. Otletekkel/celokkal ervekkel lehetne valtoztatni de hat a" le a tandíjjal "mondaton kevesebbet kell gondolkodni.Egyébként az is kristálytisztán látszik, hogy ahogy haladunk előre az időben, úgy egyre kevésbé téma az egyetemek költségvetésének megnyirbálása és egyre inkább csak a keretszámcsökkentések kerülnek szóba. Természetesen a középiskolások érthető, hogy emiatt tüntetnek, de már a tegnapi höok-os tüntetésen is szinte csak ez volt a téma.Schlecklegalább ők megtesznek mindent... ellentétben a tegnapiakkalcsebiAz a gond ha sokszervezet tuntet egyszerre hogy elveszik a cel. Cel nelkul meg a tuntetes sem er semmit.Toca
több mint 13 éve
Egyébként az is kristálytisztán látszik, hogy ahogy haladunk előre az időben, úgy egyre kevésbé téma az egyetemek költségvetésének megnyirbálása és egyre inkább csak a keretszámcsökkentések kerülnek szóba. Természetesen a középiskolások érthető, hogy emiatt tüntetnek, de már a tegnapi höok-os tüntetésen is szinte csak ez volt a téma.legalább ők megtesznek mindent... ellentétben a tegnapiakkalcsebiAz a gond ha sokszervezet tuntet egyszerre hogy elveszik a cel. Cel nelkul meg a tuntetes sem er semmit.Toca
több mint 13 éve
legalább ők megtesznek mindent... ellentétben a tegnapiakkalcsebiAz a gond ha sokszervezet tuntet egyszerre hogy elveszik a cel. Cel nelkul meg a tuntetes sem er semmit.
több mint 13 éve
legalább ők megtesznek mindent... ellentétben a tegnapiakkal
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Úgy látom, ahogyan a dolgok eszkalálódnak, úgy egyszerűsödnek. Az emberek már mindent Orbán nyakába varrnak, a Vidi lisszaboni kiesését is.Szerinted.Senki nem veszi be, hogy Rózsa a Viktor jóváhagyása nélkül, önjáró módon lép. Ez a Fidesz sara.Dzsokijuingminden bizonnyal a Fidesz most nyírja ki 2014-et. Gyurma PappaSzerintem a KDNP-t, dehát ilyen politika.
És ha a Fidesz lesz aki majd megoldja? 😉
A sarat meg szépen odakenik Zsoltira, meg Rózsira?
Nem kell elkapkodni a győztes kihirdetését egy meccs első negyedének közepénél.
Minden ilyen beírásodnál figyelmen kívül hagyod (és sokan mások is), hogy ez a Fidesz.
Ahol a kék lehet zöld, a nagy kicsi, a megszorítás juttatás, a rossz jó, etc.
És azt is figyelmen kívül hagyod, hog aki hinni akar, az hinni fog.
Így működik a világ évezredek óta. A tények ilyen hitbéli dolgoknál sokadrangúak.Sobri Jóska
Más: a Ciszterci Nagy Lajos Gimnázium reakciója a mai középsulis diáktüntetésre, all-time favourite: www.crnlg.hu/index.php?pg=news_1_61
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Szerinted.Senki nem veszi be, hogy Rózsa a Viktor jóváhagyása nélkül, önjáró módon lép. Ez a Fidesz sara.Dzsokijuingminden bizonnyal a Fidesz most nyírja ki 2014-et. Gyurma PappaSzerintem a KDNP-t, dehát ilyen politika.
És ha a Fidesz lesz aki majd megoldja? 😉
A sarat meg szépen odakenik Zsoltira, meg Rózsira?
Nem kell elkapkodni a győztes kihirdetését egy meccs első negyedének közepénél.
Minden ilyen beírásodnál figyelmen kívül hagyod (és sokan mások is), hogy ez a Fidesz.
Ahol a kék lehet zöld, a nagy kicsi, a megszorítás juttatás, a rossz jó, etc.
És azt is figyelmen kívül hagyod, hog aki hinni akar, az hinni fog.
Így működik a világ évezredek óta. A tények ilyen hitbéli dolgoknál sokadrangúak.
több mint 13 éve
kizárt.Senki nem veszi be, hogy Rózsa a Viktor jóváhagyása nélkül, önjáró módon lép. Ez a Fidesz sara.Dzsokijuingminden bizonnyal a Fidesz most nyírja ki 2014-et. Gyurma PappaSzerintem a KDNP-t, dehát ilyen politika.
több mint 13 éve
Senki nem veszi be, hogy Rózsa a Viktor jóváhagyása nélkül, önjáró módon lép. Ez a Fidesz sara.minden bizonnyal a Fidesz most nyírja ki 2014-et. Gyurma PappaSzerintem a KDNP-t, dehát ilyen politika.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
minden bizonnyal a Fidesz most nyírja ki 2014-et. Gyurma PappaSzerintem a KDNP-t, dehát ilyen politika.
Menet közben könnyű sokféleképpen értelmezni. 😊
több mint 13 éve
hvg.hu/itthon/20121213_Sorra_kezdenek_sztrajkolni_a_kozepiskolasNa, még hogy nem figyel senki arra, amit Girosz mond 😊
Óriási öngólt rúgott a kormány azzal, nem egyeztetett legalább a HÖOK-kal vagy a rektorokkal. Oda jutott az állapot, hogy hiába értek egyet azzal pl. én is, hogy ne legyen ingyenes a felsőoktatás nyakló nélkül, a jelenlegi szándékok igen szarul néznek ki.
Lehet ezt kommunikációs hibaként felfogni vagy akármi, de minden bizonnyal a Fidesz most nyírja ki 2014-et. Ez megint egy olyan ügy, ahol hiába van értelmes szándék a reformra, gyakorlatilag elbaszta a Fidesz, mielőtt lehetett volna belőle valami.
(btw ajánlom a mno.hu-t, baromi vicces 😀 )