NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 486 — Saturday Night Lights
Hmmm. Kár, hogy PR beszéd, de kicsit beleéltem magam, és elképzeltem, hogy Áder egy független figura. Korrekt elnöki beköszönő volt.Gyurma Pappa
Neked is és Tominak is igaza van 😊, egyrészt veled együtt kincstári bizakodó vagyok: Áder a belső kritikái nyomán pont akkor emigrált Brüsszelbe, amikor Orbán ellenzékben megkezdte felépíteni rokonszenves rendszerét. Tehát visszatérve Áder akár egy emberarcúbb, empatikusabb, az ellenzék felé nyitottabb elnök is lehet.

Másrészt az előzmények, avagy a pártkatona leveszi-e a narancsszínű zubbonyt. Meglátjuk.

A beszéd (leszámítva az egypárti alaptörvényről szóló ömlengést) tetszett.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 175
még mindig a "ki mire született" duma.. nem változik semmi sem. 😊
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Hmmm. Kár, hogy PR beszéd, de kicsit beleéltem magam, és elképzeltem, hogy Áder egy független figura. Korrekt elnöki beköszönő volt.Gyurma Pappa
Óriási lenne, ha most 5 évig kiélné a Viktorral szembeni összes frusztrációját 😀Dzsokijuing
Voltak erre utaló jelek. Minden ilyen "korrekt" rész után jött egy "hűségnyilatkozat". Nekem az volt lehangoló, hogy előzmények nélkül, önmagában ez a beszéd teljesen rendben volt, de előzmények vannak.
Jól "nem" hallottam, hogy az eskünél nem mondta, hogy Isten engem úgy segéljen?vadibandi
Mondta.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Erre most nem emlékeszem, de felcsigáztál, majd este megnézem.Gyurma Pappa
A Klubrádió is élőben adta, félbeszakítva a Pa-Dö-Dö csajok vezette műsort.vadibandi
Nekem olyan nincs, itt vidéken 😀Gyurma Pappa
http://index.indavideo.hu/video/Ader_Janos_elnoki_eskuje
Mindegy, mert mondta.

több mint 13 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 308 — zászló zászló szív
Jól "nem" hallottam, hogy az eskünél nem mondta, hogy Isten engem úgy segéljen?vadibandi
A Klubrádió is élőben adta, félbeszakítva a Pa-Dö-Dö csajok vezette műsort.vadibandi
Nekem olyan nincs, itt vidéken 😀

több mint 13 éve
A Klubrádió is élőben adta, félbeszakítva a Pa-Dö-Dö csajok vezette műsort.

több mint 13 éve
Erre most nem emlékeszem, de felcsigáztál, majd este megnézem.

több mint 13 éve
Jól "nem" hallottam, hogy az eskünél nem mondta, hogy Isten engem úgy segéljen?

több mint 13 éve
Óriási lenne, ha most 5 évig kiélné a Viktorral szembeni összes frusztrációját 😀

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Hmmm. Kár, hogy PR beszéd, de kicsit beleéltem magam, és elképzeltem, hogy Áder egy független figura. Korrekt elnöki beköszönő volt.

több mint 13 éve
Amúgy ez a plágium azért durvább, mint a Schmittféle, mert ehhez egy fénymásoló elég volt, Palinak meg legalább kellett hozzá franciául tudnia, több könyvet elolvasnia (és lemásolni belőle részeket), helyenként meg saját gondolatokat is belecsempészni, ez már egész közel van a tudományos munkához, persze ettől még a plágium az plágium.
Rajna
Pali bácsi semmilyen dolgozatot nem írt. Teljes gőzzel Barcelonára készült a teljes MOB, ezt egy titkárnő/titkár/lelkes gyakornok írta.

Egy hónapja kb. Gyurcsány dolgozatát konkrétan teljes technika tanszék (illetve utódja az info tanszék) kereste. Nem találták. És nem is lesz, szerintem. Az, hogy kilopták-e a tanszékről, az jó kérdés, de ezzel csak ártottak, mivel így semmi bizonyíték nincs. Hirtelen előkerülni meg nem tud, lásd lopás, meg tuti GYF azzal jönne, hogy átírták az egészet a Fidesz szorgos gépírónői, a raktárból előkapart Erika írógépeken...

Egyébként az egész ügy gusztustalan, és GYF már amúgy is tök vállalhatatlan figurája a baloldalnak, így ideje lenne neki is mennie. Az erkölcs ezt diktálná. Ellenben a közvéleménykutatások (legalábbis az elmúlt hónapokból) nem ezt mondják. Nyugodtak lehetünk benne: ha ez nem töri meg a DK "feltörését", akkor GYF bizony nem megy sehova. Sajnos.

több mint 13 éve
Amúgy ez a plágium azért durvább, mint a Schmittféle, mert ehhez egy fénymásoló elég volt, Palinak meg legalább kellett hozzá franciául tudnia, több könyvet elolvasnia (és lemásolni belőle részeket), helyenként meg saját gondolatokat is belecsempészni, ez már egész közel van a tudományos munkához, persze ettől még a plágium az plágium.

Rajna
Palibácsi dolgozatát is nagy valószínűséggel néger írta, nem hiszem, hogy ő maga sokat olvasott volna hozzá.

Fletó ügyében (túl a nyilvánvaló plágiumon) az a legdurvább, hogy a Fidesz-sajtómunkások nagy eséllyel a Schmitt-botrány kirobbanásának másnapján kilophatták a dogáját Pécsről.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Ahelyett, hogy az országot húznák ki a szarból, ilyen baromságokkal foglalkoznak.. Fel nem foghatom ezeknek hogy lehetett hatalmat adni a kezükbe. Megy a sárdobálás jobbról - balról, mi meg az 59. adót nyeljük épp...JC6
Word, csak ezt a hangot nem lehetett hallani a Schmitt-ügynél (én felvetettem, jól le is lettem oltva).

több mint 13 éve
http://index.hu/video/2012/05/01/gyurcsany_majus_1/

Mintha Schmittet hallanám... hihetetlen, ahogy az azonnali szerepcsere lezajlik.Rajna
Schmitt kente a szart, GyF pedig hisz valamiben, amit igaznak vél. Továbbra is úgy gondolom, hogy valami nem stimmel ebben a dologban.Amadeus91
Gondolod Schmitt nem hitt abban, hogy igaza van? 😊 persze ha GYF tényleg igaznak véli azt, amit mond, akkor nyilván nincs benne semmi plágium, hisz Schmitt lehet, hogy csak szimplán ostoba volt, mikor írta a dolgozatot és azt hitte, hogy ez is szép meló, de Fletó esetében ha tényleg a sógora dogáját adta be sajátként akkor erről nem lehet szó. Tényleg nem értem, hogy a máskor annyira cinikus emberek ilyenkor hogy tudnak ilyen jóhiszeműek lenni, ha Viktorról csak annyi derült volna ki, hogy a szakdogájának címe egyezik a sógoráéval, akkor már mindenki biztosra venné a plágiumot, itt pedig az oldalszámok után is sumákolásról beszélnek. Lehet persze, csak nem valószínű.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ahelyett, hogy az országot húznák ki a szarból, ilyen baromságokkal foglalkoznak.. Fel nem foghatom ezeknek hogy lehetett hatalmat adni a kezükbe. Megy a sárdobálás jobbról - balról, mi meg az 59. adót nyeljük épp...
több mint 13 éve

Mintha Schmittet hallanám... hihetetlen, ahogy az azonnali szerepcsere lezajlik.Rajna
Schmitt kente a szart, GyF pedig hisz valamiben, amit igaznak vél. Továbbra is úgy gondolom, hogy valami nem stimmel ebben a dologban.
több mint 13 éve

Mintha Schmittet hallanám... hihetetlen, ahogy az azonnali szerepcsere lezajlik.

több mint 13 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Konkrét elmebeteg...
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=rGqyaavY2hQ&feature=player_embedded

haaaaborúúúúúú

(muhaha)

szerk: jobbikos, lövöldözős
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 255 — #neverpunt
És a két terelés összemosásával sem értek egyet. Ez most (jogosságától függetlenül) csak arról szól, hogy a Fidesz a saját bravúros kormányzati teljesítményét elfedje. Schmitt esetében a Fidesz erkölcsi fölényénrek a megtörése volt a cél.zinedine5
Ezt a célt ki fogalmazta meg?
És ezek szerint volt a fidesznek erkölcsi fölénye? 😊atapapa
Én. 😉
Nyilván én gondolom ezt, de a lényeg, hogy az ellenzék miről terelte volna el a figyelmet? Így sem figyel rájuk senki, nekik ez inkább plusz reflektorfény volt.
Már többször is írtam ide, hogy a Fidesz folyamatosan azt kommunikálta, kommunikálja magáról, hogy rajtuk kívűl mindenki más kommunista, hazaáruló, külföldi érdekek kiszolgálója stb, ergo mindenki rosszabb mint ők, akik az egy igaz Magyarok.
Ha valaki kritizál, az biztos, hogy valami, valaki mást szolgál, mert az nem lehet, hogy a kritika jogos, az nem lehet, hogy nekik nincs igazuk és ha mégis, akkor az tuti összeesküvés.zinedine5
Ez a játék ugyanúgy zajlott a másik oldalon is sajnos, főleg pont Gyurcsány volt a nagymestere kötelezéssel, antiszemita fidesszel. Az emút8évben hányszor volt olyan hogy kormánypárti politikus ellenzéki kritikára megértően, mindenféle személyeskedés nélkül és nem a másikra állandó jelzőket aggatva reagált? Az hótziher hogy nem ez volt a jellemző.

Itt, ezekben az ügyekben én általánosságban nem a terelésen látom a hangsúlyt, hanem a politikai ellenfél lejáratásából származó hasznon.
Ha most 10%-kal növekedne a gazdaság, ugyanennyivel csökkenne a bűnözés és nem létezne korrupció, azaz egyáltalán nem lenne szükség terelésre hanem csak a pozitív eredményekről beszélne mindenki teljes joggal, akkor a Fidesz (de bármely más párt a világban) nem szállna rá kíméletlenül a politikai ellenfél ilyen mértékű félrelépésére?

Dehogynem.

Hogy ez jelen esetben egy kis lélegzetvételhez is juttatja a kormánypártokat más ügyek terén? Annál jobb.

több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 268 — Ajmo Vatreni
És a két terelés összemosásával sem értek egyet. Ez most (jogosságától függetlenül) csak arról szól, hogy a Fidesz a saját bravúros kormányzati teljesítményét elfedje. Schmitt esetében a Fidesz erkölcsi fölényénrek a megtörése volt a cél.zinedine5
És ezek szerint volt a fidesznek erkölcsi fölénye? 😊atapapa
Én. 😉
Nyilván én gondolom ezt, de a lényeg, hogy az ellenzék miről terelte volna el a figyelmet? Így sem figyel rájuk senki, nekik ez inkább plusz reflektorfény volt.
Már többször is írtam ide, hogy a Fidesz folyamatosan azt kommunikálta, kommunikálja magáról, hogy rajtuk kívűl mindenki más kommunista, hazaáruló, külföldi érdekek kiszolgálója stb, ergo mindenki rosszabb mint ők, akik az egy igaz Magyarok.
Ha valaki kritizál, az biztos, hogy valami, valaki mást szolgál, mert az nem lehet, hogy a kritika jogos, az nem lehet, hogy nekik nincs igazuk és ha mégis, akkor az tuti összeesküvés. Szóval, szerintem ezt ültették el abba a 25-30 % szavazóba, akik még -fogalmam nincs miért- most is rájuk szavaznának és ennek a megtörése lehetett volna Schmitt és jobb lett volna nekik, ha marad (nem engedik lemondani) még egy kicsit. Odaégett volna hozzájuk is a csaló, hazug jelző.
több mint 13 éve
Így van, és hozzátenném az LMP nevetséges Dopman baromságát is. Nincs számottevő riválisa a Fidesznek, és a hátralevő két év kevés, hogy ebből a káoszból alkossanak valamit. Talán addigra kiderül, mit is akar Orbán. Talán.apeszos
Egy botránysorozattal fél év alatt simán agyon lehet vágni egy mostani fideszes előnyt. Kérdés hogy lesz-e ilyen, vagy van-e ilyen, csak még nem látjuk, hogy ez egy sorozat, és még nagyobb kérdés, hogy az így szétpattanó szavazatok hová kerülnek majd.
És jelenleg úgy látom, hogy Orbánék nem tudnak konszolidálni, adónövelést vagy kiadáscsökkentést nem a választások előtti év költségvetésébe kell beépíteni, hanem rögtön a megnyert választások utániba. A sok bizonytalanból így képtelenek lesznek majd visszaszerezni. Ha a bizonytalanok nekiállnak másfelé és főleg egy irányba kacsintgatni, akkor gondban lehet a Fidesz.

Én azért a két eset között továbbra is azt a különbséget látom, hogy az egyik esetben egy bukott politikust ekéznek tovább, míg Schmitt esetében egy éppen regnáló magas poszton lévő elnököt, akit az őt odaemelő párt erkölcsileg feddhetetlennek állított és még néha most is (Kövér) állít be.
zinedine5
Ez igaz, de ahogy mondtam, Schmitt a nemzet bohócaként nem volt tétel a politikában.
Gyurcsány még mindig releváns hang, még dékásként is sokkal többször tudja magát fókuszba állítani, mint akár az egész MSZP.

A betöltött pozíciójuk eltérő (volt), de Gyurcsány még mindig politikai tényező, ezért nem is lehet meglepetés az, hogy egy ilyen lehetőségre lecsapnak az ellenfelei.

És ezek szerint volt a fidesznek erkölcsi fölénye? 😊

több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 268 — Ajmo Vatreni
Én azért a két eset között továbbra is azt a különbséget látom, hogy az egyik esetben egy bukott politikust ekéznek tovább, míg Schmitt esetében egy éppen regnáló magas poszton lévő elnököt, akit az őt odaemelő párt erkölcsileg feddhetetlennek állított és még néha most is (Kövér) állít be.
Kicsit sarkítva, kit lep meg ha egy hazudós hazudik?

És a két terelés összemosásával sem értek egyet. Ez most (jogosságától függetlenül) csak arról szól, hogy a Fidesz a saját bravúros kormányzati teljesítményét elfedje. Schmitt esetében a Fidesz erkölcsi fölényénrek a megtörése volt a cél.
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Így van, és hozzátenném az LMP nevetséges Dopman baromságát is. Nincs számottevő riválisa a Fidesznek, és a hátralevő két év kevés, hogy ebből a káoszból alkossanak valamit. Talán addigra kiderül, mit is akar Orbán. Talán.
több mint 13 éve
A pártok szerintem így is érzik mit kellene tenni, de nagyobb a széthúzás és az ellenszenv annál, mintsem egységet tudnának alkotni, akármilyen szinten.apeszos
1994-ben hogyan viszonyultak a jobboldali pártok az akkor még nem annyira jobboldali Fideszhez? 4 év múlva mégis az ő farvizükön mentek be a kormányba.
Igaz, a mostani helyzetet nem csak Gyurcsány és a DK bonyolítja, hanem az összefogás szemszögéből kezelhetetlen és vállalhatatlan Jobbik is.