Politika
70 feliratkozó
több mint 11 éve
444.hu/2014/11/03/ezert-se-jo-hogy-a-kormany-a-boltokat-akarja-dragitani/látom arra játszunk, hogy éhséglázadás legyen.
több mint 11 éve
Persze, sixx hajlamos az ironizálást néha irritálóan végezni, szvsz itt is leginkább az volt a célja.comment.blog.hu/2014/11/03/internetado_798Mondjuk ez a "fekete autózás" ritka irritáló baromság.Schleck
És sixx isGyurma Pappa

több mint 11 éve
Mondjuk ez a "fekete autózás" ritka irritáló baromság.comment.blog.hu/2014/11/03/internetado_798Bekerültünk(mit bekerültünk, John Oliver velünk kezdte! 😀) az eheti Last Week Tonightba a netadóval és a tüntetésekkel ellene. Érdemes felkutatni a neten és megnézni.iktriadOliver egy judeobolsevik zsidórasszista.
Nincs itt semmi látnivaló.zinedine5
És sixx isGyurma Pappa
több mint 11 éve
comment.blog.hu/2014/11/03/internetado_798Bekerültünk(mit bekerültünk, John Oliver velünk kezdte! 😀) az eheti Last Week Tonightba a netadóval és a tüntetésekkel ellene. Érdemes felkutatni a neten és megnézni.iktriadOliver egy judeobolsevik zsidórasszista.
Nincs itt semmi látnivaló.zinedine5
És sixx is

több mint 11 éve
Bekerültünk(mit bekerültünk, John Oliver velünk kezdte! 😀) az eheti Last Week Tonightba a netadóval és a tüntetésekkel ellene. Érdemes felkutatni a neten és megnézni.iktriadOliver egy judeobolsevik zsidórasszista.
Nincs itt semmi látnivaló.
több mint 11 éve
Bekerültünk(mit bekerültünk, John Oliver velünk kezdte! 😀) az eheti Last Week Tonightba a netadóval és a tüntetésekkel ellene. Érdemes felkutatni a neten és megnézni.
több mint 11 éve
Különben is, van egy régi magyar mondás, hogy a Harrach rossz tanácsadó........csi77ez fájt... 😀😀😀
több mint 11 éve
Különben is, van egy régi magyar mondás, hogy a Harrach rossz tanácsadó........a KDNP azért vicces, mert egy mesterségesen életben tartott valami, tele olyan kiváló emberrel, mint Harrach "Nekem Jár A Fizetés Melletti Nyugdíj, A Közalkalmazottak Meg Bekaphatják" Péter, meg az a köcsög Rétvári, aki mindenbe beleszól, amihez kurvára semmi köze - meg amúgy fingja sem.laccoo74
addig játszanak a homokozóban, amíg Vitya nem dönt úgy, hogy már eleget vizeltek bele, addig is csak az eggyel több baráti frakció miatt léteznek.slowmotion
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
a KDNP azért vicces, mert egy mesterségesen életben tartott valami, tele olyan kiváló emberrel, mint Harrach "Nekem Jár A Fizetés Melletti Nyugdíj, A Közalkalmazottak Meg Bekaphatják" Péter, meg az a köcsög Rétvári, aki mindenbe beleszól, amihez kurvára semmi köze - meg amúgy fingja sem.laccoo74
addig játszanak a homokozóban, amíg Vitya nem dönt úgy, hogy már eleget vizeltek bele, addig is csak az eggyel több baráti frakció miatt léteznek.
több mint 11 éve
Ez azért officiálisabb:Hàtez csak a bèvonal fűzfapoetizmusa, a viktoriànus igaz szürrèàlizm!
Nulla forint szép kis álom
konszenzusba applikálom
menni fog majd korrekt áron
megvan rá már a barátom
nyomda is kell s szóróanyag
a jó magyar sose hanyag
minden haver majd jól jár
ha a nemzet konzultál
700 forint megspórolva
sok komcsi segg kiporolva
ismét boldogság, dáridó
Nemzeti Konzultáció!Sobri Jóska
😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
mno.hu/gazdasag/vasarnap-bezarnak-a-boltok-1256010Meccsre kell majd menni.
Lehet menni a Tesco pénztárosoknak is templomba.Csak az a kérdés, hogy miből dobnak a perselybe?laccoo74
(Honvéd-Fardin 300 néző! Találjunk ki valamit.)
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
Ez azért officiálisabb:Nulla forint szép kis álom
konszenzusba applikálom
menni fog majd korrekt áron
megvan rá már a barátom
nyomda is kell s szóróanyag
a jó magyar sose hanyag
minden haver majd jól jár
ha a nemzet konzultál
700 forint megspórolva
sok komcsi segg kiporolva
ismét boldogság, dáridó
Nemzeti Konzultáció!
több mint 11 éve
ÓdaabólponthunemzetikonzultàciójàbaOlybà lesz a konzultàns
A materiàlis virulencia
Csekkfüzetbeszőtt àlma
Írjatok, ha akarok
Osztódjatok meiózis fiai, tik
Mer a betevőt, majd kiveszik
S a mitózis nem termèkenyít
Sokasodjatok e szőrgolyón
Làbhoz igazodj
Mer hamàr fölűl a Pàva
Alant a víznek àrja
Azèr a víz...
H2O
Bizony mondom nèktek...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Nem tudom, hogy ki a bowl.hu Orbán Viktorja, de köszönöm a kinevezést a bowl.hu Deutsch Tamásává, és a netadóról szóló bowl.hu Nemzeti Konzultáció vezetőjévé.Ha nem tudnám, hogy komolyan írod, még azt hihetném, hogy idétlenkedsz.....
A felkérést gondolkodás nélkül elfogadom, és ígérem, hogy a Konzultációt, ami a rendszerváltás óta a kegnagyobb lesz, és jelentőségében csak a honfoglaláshoz és az ónodi országgyűléshez mérhető, gördülékenyen levezénylem.
Ez egy igazi win-win szituáció, én is jól járok, és a kormány is.
Persze nem akarok álszent lenni, nincs olyan, sok millió embert elérő Konzultáció, amit nulla forintból meg lehet csinálni. De például egy mobilalkalmazást elképzelhető, hogy érdemes rá csinálni. Persze ha van önként jelentkező, aki megcsinálná, az a legjobb, de ha valaki korrekt áron lefejlesztené, arra érdemes lehet költeni, mert ezzel rengeteg emberhez eljuthatna a dolog.
Ha meg nincs, majd találok.
Isten engem úgy segéljen!
Éljen Magyarország, éljen a Konzultáció!Sobri Jóska
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Nem tudom, hogy ki a bowl.hu Orbán Viktorja, de köszönöm a kinevezést a bowl.hu Deutsch Tamásává, és a netadóról szóló bowl.hu Nemzeti Konzultáció vezetőjévé.elénekeljük a Sobri-himnuszt?
A felkérést gondolkodás nélkül elfogadom, és ígérem, hogy a Konzultációt, ami a rendszerváltás óta a kegnagyobb lesz, és jelentőségében csak a honfoglaláshoz és az ónodi országgyűléshez mérhető, gördülékenyen levezénylem.
Persze nem akarok álszent lenni, nincs olyan, sok millió embert elérő Konzultáció, amit nulla forintból meg lehet csinálni. De például egy mobilalkalmazást elképzelhető, hogy érdemes rá csinálni. Persze ha van önként jelentkező, aki megcsinálná, az a legjobb, de ha valaki korrekt áron lefejlesztené, arra érdemes lehet költeni, mert ezzel rengeteg emberhez eljuthatna a dolog.
Éljen Magyarország, éljen a Konzultáció!Sobri Jóska
TM, sutianap
több mint 11 éve
Nem tudom, hogy ki a bowl.hu Orbán Viktorja, de köszönöm a kinevezést a bowl.hu Deutsch Tamásává, és a netadóról szóló bowl.hu Nemzeti Konzultáció vezetőjévé.A felkérést gondolkodás nélkül elfogadom, és ígérem, hogy a Konzultációt, ami a rendszerváltás óta a legnagyobb lesz, és jelentőségében csak a honfoglaláshoz és az ónodi országgyűléshez mérhető, gördülékenyen levezénylem.
Éljen Magyarország, éljen a Konzultáció!
több mint 11 éve
mno.hu/gazdasag/vasarnap-bezarnak-a-boltok-1256010elmegy az édesanyja picsájába ez a büdös álkeresztény bagázs egytől egyig. egy példa: tesómmal a vasárnapi fizetés nélkül egész konkrétan tönkremegyünk.
Lehet menni a Tesco pénztárosoknak is templomba.Csak az a kérdés, hogy miből dobnak a perselybe?laccoo74
Mindig jövőre
több mint 11 éve
VIKTOR!!! Emiatt nem munkahelyek lesznek, hanem munkahelyek szűnnek meg!
több mint 11 éve
mno.hu/gazdasag/vasarnap-bezarnak-a-boltok-1256010Lehet menni a Tesco pénztárosoknak is templomba.Csak az a kérdés, hogy miből dobnak a perselybe?
több mint 11 éve
Ez a netadó színtiszta tömegmanipuláció, gumicsont a médiának, hogy ezen pörögjetek, miközben a valóságban megnézheted te is, hol mozdul ennél jóval nagyobb pénz, szépen, csendben.Ma hatodjára, megint igazam van. Hánem? De!
Végtére is megannyi filmben láthattuk, hogy elöl ketten balhét csinálnak, hátul meg beslisszol a banda, és elorozzák a zajban amit szeretnének.
www.torvenyfigyelo.hu/torvenyjavaslatok.php
Lehet tippelgetni, hogy melyik a "hátsóajtó".Sobri Jóska
több mint 11 éve
Új megerősödött a tétel: nem kell ide valódi politika, elég ha megy a kommunikáció

több mint 11 éve
Idénre vége is a netadó körüli mizériának.Hátha a csürhe nem fog kimenni tüntetni a tél közepi fagyokban.
Majd januárban jól megnemzetikonzultálják, és jöhet megint.cartman023
touchdown..... touchdown, bears!!

laccoo74