NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
28
10
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
11
4
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
9
6
New Orleans Saints - New York Jets
9
6
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
5
4
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
4
4
19:00, MAX4
New York Giants - Minnesota Vikings
3
2
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
2
2
Politika
65 feliratkozó
9 hónapja
Öcsém, most esett le, hogy mától nem szabad megnyitni a TRANS-fer-marktotAz hagyján, mert igen kis réteget érintő oldal, de a Google fordítót is elvesztettük.
Willie Parker
9 hónapja
Ok. Akkor maradnak a populisták.És táncolnak tovább a táncosok 😊Amennyiben a sajtót a Tisza Párt agitpropos osztályával azonosítjuk, akkor valóban nem. Ha viszont úgy nézzük, hogy az újságíróknak kötelességük - logikus és tényszerű érvekkel alátámasztva, pártszimpátiától függetlenül - szóvá tenni, ha valami nem tetszik nekik, akkor most csupán annyit látunk, hogy a sajtó teszi a dolgát.
Két egymás alatti cikk:
444.hu/2025/03/19/ha-magyar-peter-felelos-politikus-lenne-nem-maszatolna-el-a-gyulekezesi-jog-csorbitasat
vs.
444.hu/2025/03/19/magyar-peter-atlepett-a-kereteken-a-sajat-nepszavazassal
Ahogy Trumphoz sem tudott alkalmazkodni az amerikai sajtó, úgy nem tud kezdeni a magyar sajtó a Magyar-OV szembenállással.
Gyurma Pappa
nagylaza, főpohárnok
+ az első amit küldtem az egy vélemény cikk, aminek a célja, hogy befolyásolja a közvéleményt. Ilyen véleménycikkeket írnak a NYT-ban is, és ugye DT Jr. az új amerikai elnök, ugye már az ottani véleménycikkek is barátságosak voltak a demokratákkal (ja nem), aztán most nyüszítenek, hogy "jajj Donald Trump egy hazudós". Nézd meg Klein 13 perces videóját a YT-n, NYT Opinion rovatban.
A NER ellenzéke tavaly tavaszig a sajtó volt, és most meg vannak sértődve, hogy a "agresszívebb, kevésbé tehetséges" (idézet Uj Péter heti hírleveléből) elviszi előlük a show-t, és összeraknak egy ilyen véleménycikket, aminek SEMMI, de SEMMI értelme.
Nem a tényekkel van a baj, hanem azzal, hogy miért is történik minden, és mit érnek el vele. És igen, pontosan a cinikus hatalommérnökök tervei szerint játszák a szerepüket.
Szerkesztette: Gyurma Pappa

9 hónapja
És táncolnak tovább a táncosok 😊Amennyiben a sajtót a Tisza Párt agitpropos osztályával azonosítjuk, akkor valóban nem. Ha viszont úgy nézzük, hogy az újságíróknak kötelességük - logikus és tényszerű érvekkel alátámasztva, pártszimpátiától függetlenül - szóvá tenni, ha valami nem tetszik nekik, akkor most csupán annyit látunk, hogy a sajtó teszi a dolgát.
Két egymás alatti cikk:
444.hu/2025/03/19/ha-magyar-peter-felelos-politikus-lenne-nem-maszatolna-el-a-gyulekezesi-jog-csorbitasat
vs.
Ahogy Trumphoz sem tudott alkalmazkodni az amerikai sajtó, úgy nem tud kezdeni a magyar sajtó a Magyar-OV szembenállással.
Gyurma Pappa
9 hónapja
No men, est óhhh man!Öcsém, most esett le, hogy mától nem szabad megnyitni a TRANS-fer-marktotNa bazmeg. Kosz, sportujsagirokent csak ma tul vagyok mar a nyolcadik megnyitasan. Ha nem irnek egy darabig... Ize.
Willie Parker
Stez
"A mai ünnepi összesereglés után jön a húsvéti nagytakarítás. Átteleltek a poloskák. Felszámoljuk a pénzügyi gépezetet, amely korrupt dollárokból vásárolt meg politikusokat, bírókat, újságírókat, álcivil szervezeteket és politikai aktivistákat. "
9 hónapja
És táncolnak tovább a táncosok 😊Két egymás alatti cikk:
vs.

9 hónapja
Öcsém, most esett le, hogy mától nem szabad megnyitni a TRANS-fer-marktotNa bazmeg. Kosz, sportujsagirokent csak ma tul vagyok mar a nyolcadik megnyitasan. Ha nem irnek egy darabig... Ize.
Willie Parker
9 hónapja
Proxyi
161
Nem tudom volt-e, hogy egyetértettem veled, de most eljött.Most azt tudom, hogy mi az egyetlen politikai realitása, hogy választáson le lehessen váltani a NER-t.Nincs realitása.
Gyurma Pappa
Autoriter vezetőt/rendszert nem lehet hagyományos, demokratikus választással leváltani.
Ellentmondás.
Őszentsége Sobri Jóska
Tegnaptól teljesen biztos, hogy nincs realitása, a gyülekezési törvény változtatása ás korlátozása színtiszta Oroszország. Bírságolnak, ha tüntetsz? Arcfelismerővel néznek? Bizony, ugyanez megy ott.
Ma a gyermekek védelme miatt nem lehet Pride-ot szervezni, holnap terroveszély miatt nem lehet Tiszás gyűléseket tartani, holnapután pedig kiderül, hogy MP valójában egy malomtulajdonos kulák, és amúgysem indulhatna a választáson.
Ez ennyi volt.
Putyin, Erdogan, Hszi, Lukasenko, Netanyehu a 70-es éveiket tapossák, Orbán pedig alig múlt 60.
Szerkesztette: Proxyi
9 hónapja
Juhi videója kapcsolódiktelex.hu/gazdasag/2025/03/19/matolcsy-gyorgy-orban-viktor-mnb-alapitvanyok-vagyonMiért Matolcsy közben mit csinált: félrenézett?
Vicc ez az egész, hogy nem ezt a témát kapja fel a Tisza, simán illik a korrupció ellenes kampányba ahelyett, hogy a hányadék Fidesz brandet és módit koppintaná folyamatosan.
FLZOLI
Willie Parker
youtu.be/p6_uQqVA5eM?si=bhNTX4K-mmty4f2V
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
telex.hu/gazdasag/2025/03/19/matolcsy-gyorgy-orban-viktor-mnb-alapitvanyok-vagyonMiért Matolcsy közben mit csinált: félrenézett?
Vicc ez az egész, hogy nem ezt a témát kapja fel a Tisza, simán illik a korrupció ellenes kampányba ahelyett, hogy a hányadék Fidesz brandet és módit koppintaná folyamatosan.
FLZOLI
9 hónapja
Öcsém, most esett le, hogy mától nem szabad megnyitni a TRANS-fer-marktotcsak akkor ha kiskoru is van a kozelben.
Willie Parker
Egy haszna már van a tegnapinak: Török Gábor végre nem tudott egyrészt/másrészt semmit mondani:amugy azt elfelejtettuk megenekelni, hogy a tegnapi napnak koszonhetoen a fidesznek sikerult elernie, hogy a Momementum frakcio bmeik tagja inkabb tunik egy Fradi B-kozepes ultranak, mint Kubatov.
24.hu/belfold/2025/03/19/pride-tiltas-orban-beszed-torok-gabor-a-tureshatarrol/
Sokkal szebben elmondta, amit én is tegnap. Vagy én ittam (teával) magam Török Gáborra.
Gyurma Pappa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Öcsém, most esett le, hogy mától nem szabad megnyitni a TRANS-fer-marktot
9 hónapja
Egy haszna már van a tegnapinak: Török Gábor végre nem tudott egyrészt/másrészt semmit mondani: 24.hu/belfold/2025/03/19/pride-tiltas-orban-beszed-torok-gabor-a-tureshatarrol/
Sokkal szebben elmondta, amit én is tegnap. Vagy én ittam (teával) magam Török Gáborra.

9 hónapja
youtu.be/zdO9zHZdIGs?feature=sharedmegszavazzák, bejelentik, bevezetik...mindezt 48 óra alatt...Gyorsan dolgozik az öreg.. 🥲gyors volt
telex.hu/belfold/2025/03/19/sulyok-tamas-alairas-pride-betiltas
bogjosi
Amadeus the Young
kérdem én, mi ez, ha nem effektív!
bogjosi
Expeditív!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
Gyorsan dolgozik az öreg.. 🥲hölgyeim és uraim,
bogjosi
9 hónapja
lehet ugy mukodik, mint az agrarminiszter. ha vmit orra ala dugnak ala is irja, ugysem lenne ideje atnezni.Gyorsan dolgozik az öreg.. 🥲gyors volt
bogjosi
Amadeus the Young
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
ha kell is az ne a momentum legyen. es ezzel tisztaban lehet a teljes belpesti ertelmiseg is.True.Ja, tényleg. Az is volt. Hát ja, ideje lenne nem kezelni a saját oldalait.Azért pont ma szivecskézős, “itt az új csajom” szercsi lávcsi posztot kitenni se a politikai éleslátás magas iskolája.nekem nem tetszett ahogy ma Ede is beleállt MP-beAz óellenzék és a belpesti értelmiség megteszi, amit meg kell tennie. Ilyen értelemben hasznos hülyék.
NB2
Gyurma Pappa
MC12
Ettől függetlenül olyan gyönyörűen játssza mindenki a szerepét, mintha nem lenne holnap. Mert hogy nincs. Vagyis van, és az Fidesz 5. kétharmadnak hívják.
Felháborító, amit csinál a Fidesz? Persze. Fel akarnak háborítani vele? Pontosan ez volt a tervük. Óramű pontossággal nyelte be mindenki.
Régen nem érdekli a Fideszt, hogy veszélyes dolgokkal játszik. Rájuk ez nem veszélyes. Megvernek pár buzit (elnézést)? Mi lesz? Majd hibáztatják a Momo-t a magyar közélet állapotáért.
Persze, jómagam sem tudom, mit kéne tenni, mondjuk minden bizonnyal van ennél jobb ötlet, mint hogy neki esni annak, aki kitalált valamit (igazából semmit, megnézett 600 órányi 1998-2004-es Orbán Viktor videót), és van is esélye.
Nyilván van személyes véleményem. Arcon kéne csapni néhány nácit? Persze. Szívesen arcon csapnék néhány nácit? Igen, bizony. Ha mondjuk 20 éves lennék, de nem vagyok. 20 évesen valószínűleg Belgrádban is ott lennék. Most azt tudom, hogy mi az egyetlen politikai realitása, hogy választáson le lehessen váltani a NER-t. És az nem az, hogy a Pride miatt majd jól átszavaznak a belpestiek a Momora.
Gyurma Pappa
De sose becsüld alá a széles értelemben vett belpest meg Buda (tisztelet a fórumon levő 13 fő kivételnek) öntökönszúró képességét. “Kell MPnek a koalíciós partner, nehogy új OV legyen, látod, _nyugati értelmében vett Fontos Ügyek mellett sem állt ki_ hajjajjaj, hujjujjj, listán Tisza egyéniben meg dk-momo-kutya” vagy fordítva, mittomén, aztán megy majd a csodálkozás, hogy hogy nyert úgy Pesten a Fidesz, ahogy előtte sose.
MC12
de milyen erdekes, hogy ha valosak a jelenlegi szamok (az, hogy minimum partiban van a Tisza a Fidesszel) akkor jelenelg ugy nez ki, hogy a Fidesz BP-en nyerne meg a valasztast. azert ez eleg kemeny.
9 hónapja
telex.hu/gazdasag/2025/03/19/matolcsy-gyorgy-orban-viktor-mnb-alapitvanyok-vagyonVicc ez az egész, hogy nem ezt a témát kapja fel a Tisza, simán illik a korrupció ellenes kampányba ahelyett, hogy a hányadék Fidesz brandet és módit koppintaná folyamatosan.
9 hónapja
megszavazzák, bejelentik, bevezetik...mindezt 48 óra alatt...Gyorsan dolgozik az öreg.. 🥲gyors volt
bogjosi
Amadeus the Young
kérdem én, mi ez, ha nem effektív!
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
9 hónapja
Gyorsan dolgozik az öreg.. 🥲Várj, lehet nem is ő írta alá, hanem A Hivatal
bogjosi
m.hvg.hu/itthon/20250319_Sulyok-Tamas-hivatala-szerint-nem-is-Sulyok-Tamas-velemenyet-kozlik
Hírcsárda-ország

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
9 hónapja
Gyorsan dolgozik az öreg.. 🥲gyors volt
bogjosi
9 hónapja
Gyorsan dolgozik az öreg.. 🥲telex.hu/belfold/2025/03/19/sulyok-tamas-alairas-pride-betiltas
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
9 hónapja
nekem nem tetszett ahogy ma Ede is beleállt MP-bewww.facebook.com/pottyondyedina/posts/1113832853878788?ref=embed_post
NB2
9 hónapja
Amúgy egy kis humorérzéke van a Fidesznek, hogy Sándor napon szavaztatta meg ezt az egészet.(Sándor, József, Benedek, zsákban hozzák a ...)
Poloska vagyok.
9 hónapja
Aki erős annak fel van dobva, hogy évvel később akár Polgi is lehet, de ha okosan viselkedve csicskul be, nem látványosan, főleg nem túl’ hangosan, ráadásul nem is mindegyik alkalmas rá.True.Ja, tényleg. Az is volt. Hát ja, ideje lenne nem kezelni a saját oldalait.Azért pont ma szivecskézős, “itt az új csajom” szercsi lávcsi posztot kitenni se a politikai éleslátás magas iskolája.nekem nem tetszett ahogy ma Ede is beleállt MP-beAz óellenzék és a belpesti értelmiség megteszi, amit meg kell tennie. Ilyen értelemben hasznos hülyék.
NB2
Gyurma Pappa
MC12
Ettől függetlenül olyan gyönyörűen játssza mindenki a szerepét, mintha nem lenne holnap. Mert hogy nincs. Vagyis van, és az Fidesz 5. kétharmadnak hívják.
Felháborító, amit csinál a Fidesz? Persze. Fel akarnak háborítani vele? Pontosan ez volt a tervük. Óramű pontossággal nyelte be mindenki.
Régen nem érdekli a Fideszt, hogy veszélyes dolgokkal játszik. Rájuk ez nem veszélyes. Megvernek pár buzit (elnézést)? Mi lesz? Majd hibáztatják a Momo-t a magyar közélet állapotáért.
Persze, jómagam sem tudom, mit kéne tenni, mondjuk minden bizonnyal van ennél jobb ötlet, mint hogy neki esni annak, aki kitalált valamit (igazából semmit, megnézett 600 órányi 1998-2004-es Orbán Viktor videót), és van is esélye.
Nyilván van személyes véleményem. Arcon kéne csapni néhány nácit? Persze. Szívesen arcon csapnék néhány nácit? Igen, bizony. Ha mondjuk 20 éves lennék, de nem vagyok. 20 évesen valószínűleg Belgrádban is ott lennék. Most azt tudom, hogy mi az egyetlen politikai realitása, hogy választáson le lehessen váltani a NER-t. És az nem az, hogy a Pride miatt majd jól átszavaznak a belpestiek a Momora.
Gyurma Pappa
De sose becsüld alá a széles értelemben vett belpest meg Buda (tisztelet a fórumon levő 13 fő kivételnek) öntökönszúró képességét. “Kell MPnek a koalíciós partner, nehogy új OV legyen, látod, _nyugati értelmében vett Fontos Ügyek mellett sem állt ki_ hajjajjaj, hujjujjj, listán Tisza egyéniben meg dk-momo-kutya” vagy fordítva, mittomén, aztán megy majd a csodálkozás, hogy hogy nyert úgy Pesten a Fidesz, ahogy előtte sose.
MC12
Szerkesztette: ozibozi