NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

9 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 892
Öcsém, most esett le, hogy mától nem szabad megnyitni a TRANS-fer-marktot
Willie Parker
Az hagyján, mert igen kis réteget érintő oldal, de a Google fordítót is elvesztettük.
9 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 332 — zászló zászló szív
És táncolnak tovább a táncosok 😊

Két egymás alatti cikk:

444.hu/2025/03/19/ha-magyar-peter-felelos-politikus-lenne-nem-maszatolna-el-a-gyulekezesi-jog-csorbitasat

vs.

444.hu/2025/03/19/magyar-peter-atlepett-a-kereteken-a-sajat-nepszavazassal

Ahogy Trumphoz sem tudott alkalmazkodni az amerikai sajtó, úgy nem tud kezdeni a magyar sajtó a Magyar-OV szembenállással.
Gyurma Pappa
Amennyiben a sajtót a Tisza Párt agitpropos osztályával azonosítjuk, akkor valóban nem. Ha viszont úgy nézzük, hogy az újságíróknak kötelességük - logikus és tényszerű érvekkel alátámasztva, pártszimpátiától függetlenül - szóvá tenni, ha valami nem tetszik nekik, akkor most csupán annyit látunk, hogy a sajtó teszi a dolgát.
nagylaza, főpohárnok
Ok. Akkor maradnak a populisták.

+ az első amit küldtem az egy vélemény cikk, aminek a célja, hogy befolyásolja a közvéleményt. Ilyen véleménycikkeket írnak a NYT-ban is, és ugye DT Jr. az új amerikai elnök, ugye már az ottani véleménycikkek is barátságosak voltak a demokratákkal (ja nem), aztán most nyüszítenek, hogy "jajj Donald Trump egy hazudós". Nézd meg Klein 13 perces videóját a YT-n, NYT Opinion rovatban.

A NER ellenzéke tavaly tavaszig a sajtó volt, és most meg vannak sértődve, hogy a "agresszívebb, kevésbé tehetséges" (idézet Uj Péter heti hírleveléből) elviszi előlük a show-t, és összeraknak egy ilyen véleménycikket, aminek SEMMI, de SEMMI értelme.

Nem a tényekkel van a baj, hanem azzal, hogy miért is történik minden, és mit érnek el vele. És igen, pontosan a cinikus hatalommérnökök tervei szerint játszák a szerepüket.

Szerkesztette: Gyurma Pappa

9 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 711 — beers & Packers

Két egymás alatti cikk:

444.hu/2025/03/19/ha-magyar-peter-felelos-politikus-lenne-nem-maszatolna-el-a-gyulekezesi-jog-csorbitasat

vs.

Ahogy Trumphoz sem tudott alkalmazkodni az amerikai sajtó, úgy nem tud kezdeni a magyar sajtó a Magyar-OV szembenállással.
Gyurma Pappa
Amennyiben a sajtót a Tisza Párt agitpropos osztályával azonosítjuk, akkor valóban nem. Ha viszont úgy nézzük, hogy az újságíróknak kötelességük - logikus és tényszerű érvekkel alátámasztva, pártszimpátiától függetlenül - szóvá tenni, ha valami nem tetszik nekik, akkor most csupán annyit látunk, hogy a sajtó teszi a dolgát.
9 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Willie Parker
Na bazmeg. Kosz, sportujsagirokent csak ma tul vagyok mar a nyolcadik megnyitasan. Ha nem irnek egy darabig... Ize.
Stez
No men, est óhhh man!

"A mai ünnepi összesereglés után jön a húsvéti nagytakarítás. Átteleltek a poloskák. Felszámoljuk a pénzügyi gépezetet, amely korrupt dollárokból vásárolt meg politikusokat, bírókat, újságírókat, álcivil szervezeteket és politikai aktivistákat. "
9 hónapja

Két egymás alatti cikk:

vs.

9 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 839 — Whoops, looks like something went wrong.
Willie Parker
Na bazmeg. Kosz, sportujsagirokent csak ma tul vagyok mar a nyolcadik megnyitasan. Ha nem irnek egy darabig... Ize.

9 hónapja
Proxyi 161
Most azt tudom, hogy mi az egyetlen politikai realitása, hogy választáson le lehessen váltani a NER-t.
Gyurma Pappa
Nincs realitása.
Autoriter vezetőt/rendszert nem lehet hagyományos, demokratikus választással leváltani.
Ellentmondás.
Őszentsége Sobri Jóska
Nem tudom volt-e, hogy egyetértettem veled, de most eljött.
Tegnaptól teljesen biztos, hogy nincs realitása, a gyülekezési törvény változtatása ás korlátozása színtiszta Oroszország. Bírságolnak, ha tüntetsz? Arcfelismerővel néznek? Bizony, ugyanez megy ott.

Ma a gyermekek védelme miatt nem lehet Pride-ot szervezni, holnap terroveszély miatt nem lehet Tiszás gyűléseket tartani, holnapután pedig kiderül, hogy MP valójában egy malomtulajdonos kulák, és amúgysem indulhatna a választáson.

Ez ennyi volt.
Putyin, Erdogan, Hszi, Lukasenko, Netanyehu a 70-es éveiket tapossák, Orbán pedig alig múlt 60.

Szerkesztette: Proxyi
9 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 670
hmmmm.....
 www.portfolio.hu/gazdasag/20250319/sztrajk-johet-a-budapesti-repteren-748695
9 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 002 — The Mathematician
 telex.hu/gazdasag/2025/03/19/matolcsy-gyorgy-orban-viktor-mnb-alapitvanyok-vagyon

Vicc ez az egész, hogy nem ezt a témát kapja fel a Tisza, simán illik a korrupció ellenes kampányba ahelyett, hogy a hányadék Fidesz brandet és módit koppintaná folyamatosan.
FLZOLI
Miért Matolcsy közben mit csinált: félrenézett?
Willie Parker
Juhi videója kapcsolódik
 youtu.be/p6_uQqVA5eM?si=bhNTX4K-mmty4f2V

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
 telex.hu/gazdasag/2025/03/19/matolcsy-gyorgy-orban-viktor-mnb-alapitvanyok-vagyon

Vicc ez az egész, hogy nem ezt a témát kapja fel a Tisza, simán illik a korrupció ellenes kampányba ahelyett, hogy a hányadék Fidesz brandet és módit koppintaná folyamatosan.
FLZOLI
Miért Matolcsy közben mit csinált: félrenézett?
9 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 940 — Lucas Scott
Willie Parker
csak akkor ha kiskoru is van a kozelben.

Egy haszna már van a tegnapinak: Török Gábor végre nem tudott egyrészt/másrészt semmit mondani:

24.hu/belfold/2025/03/19/pride-tiltas-orban-beszed-torok-gabor-a-tureshatarrol/

Sokkal szebben elmondta, amit én is tegnap. Vagy én ittam (teával) magam Török Gáborra.
Gyurma Pappa
amugy azt elfelejtettuk megenekelni, hogy a tegnapi napnak koszonhetoen a fidesznek sikerult elernie, hogy a Momementum frakcio bmeik tagja inkabb tunik egy Fradi B-kozepes ultranak, mint Kubatov.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
9 hónapja
Egy haszna már van a tegnapinak: Török Gábor végre nem tudott egyrészt/másrészt semmit mondani:

24.hu/belfold/2025/03/19/pride-tiltas-orban-beszed-torok-gabor-a-tureshatarrol/

Sokkal szebben elmondta, amit én is tegnap. Vagy én ittam (teával) magam Török Gáborra.

9 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 922 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Gyorsan dolgozik az öreg.. 🥲
 telex.hu/belfold/2025/03/19/sulyok-tamas-alairas-pride-betiltas
bogjosi
gyors volt
Amadeus the Young
megszavazzák, bejelentik, bevezetik...mindezt 48 óra alatt...
kérdem én, mi ez, ha nem effektív!
bogjosi
 youtu.be/zdO9zHZdIGs?feature=shared

Expeditív!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
bogjosi
hölgyeim és uraim, ez az emb ez vezette az alkotmány felett őrködő szervezetet. bár végülis jobban belegondolva nem a Magyar Köztársaság Alkotmánya felett kellett őrködni, hanem Magyarisztán zalaptörvénye felett, lehet ahhoz elegek az ilyen embékettes szintűek is.
9 hónapja
bogjosi
gyors volt
Amadeus the Young
lehet ugy mukodik, mint az agrarminiszter. ha vmit orra ala dugnak ala is irja, ugysem lenne ideje atnezni.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
nekem nem tetszett ahogy ma Ede is beleállt MP-be
NB2
Az óellenzék és a belpesti értelmiség megteszi, amit meg kell tennie. Ilyen értelemben hasznos hülyék.
Gyurma Pappa
Azért pont ma szivecskézős, “itt az új csajom” szercsi lávcsi posztot kitenni se a politikai éleslátás magas iskolája.
MC12
Ja, tényleg. Az is volt. Hát ja, ideje lenne nem kezelni a saját oldalait.

Ettől függetlenül olyan gyönyörűen játssza mindenki a szerepét, mintha nem lenne holnap. Mert hogy nincs. Vagyis van, és az Fidesz 5. kétharmadnak hívják.

Felháborító, amit csinál a Fidesz? Persze. Fel akarnak háborítani vele? Pontosan ez volt a tervük. Óramű pontossággal nyelte be mindenki.

Régen nem érdekli a Fideszt, hogy veszélyes dolgokkal játszik. Rájuk ez nem veszélyes. Megvernek pár buzit (elnézést)? Mi lesz? Majd hibáztatják a Momo-t a magyar közélet állapotáért.

Persze, jómagam sem tudom, mit kéne tenni, mondjuk minden bizonnyal van ennél jobb ötlet, mint hogy neki esni annak, aki kitalált valamit (igazából semmit, megnézett 600 órányi 1998-2004-es Orbán Viktor videót), és van is esélye.

Nyilván van személyes véleményem. Arcon kéne csapni néhány nácit? Persze. Szívesen arcon csapnék néhány nácit? Igen, bizony. Ha mondjuk 20 éves lennék, de nem vagyok. 20 évesen valószínűleg Belgrádban is ott lennék. Most azt tudom, hogy mi az egyetlen politikai realitása, hogy választáson le lehessen váltani a NER-t. És az nem az, hogy a Pride miatt majd jól átszavaznak a belpestiek a Momora.
Gyurma Pappa
True.

De sose becsüld alá a széles értelemben vett belpest meg Buda (tisztelet a fórumon levő 13 fő kivételnek) öntökönszúró képességét. “Kell MPnek a koalíciós partner, nehogy új OV legyen, látod, _nyugati értelmében vett Fontos Ügyek mellett sem állt ki_ hajjajjaj, hujjujjj, listán Tisza egyéniben meg dk-momo-kutya” vagy fordítva, mittomén, aztán megy majd a csodálkozás, hogy hogy nyert úgy Pesten a Fidesz, ahogy előtte sose.
MC12
ha kell is az ne a momentum legyen. es ezzel tisztaban lehet a teljes belpesti ertelmiseg is.

de milyen erdekes, hogy ha valosak a jelenlegi szamok (az, hogy minimum partiban van a Tisza a Fidesszel) akkor jelenelg ugy nez ki, hogy a Fidesz BP-en nyerne meg a valasztast. azert ez eleg kemeny.

9 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com

9 hónapja
bogjosi New England Patriots 1 921
bogjosi
gyors volt
Amadeus the Young
megszavazzák, bejelentik, bevezetik...mindezt 48 óra alatt...
kérdem én, mi ez, ha nem effektív!

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
9 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 335 — no es importante
bogjosi
Várj, lehet nem is ő írta alá, hanem A Hivatal

m.hvg.hu/itthon/20250319_Sulyok-Tamas-hivatala-szerint-nem-is-Sulyok-Tamas-velemenyet-kozlik

Hírcsárda-ország

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
9 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
bogjosi
gyors volt
9 hónapja
bogjosi New England Patriots 1 921

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
9 hónapja
NB2 New England Patriots 27 460 — nabege2@yahoo.com
NB2
 www.facebook.com/pottyondyedina/posts/1113832853878788?ref=embed_post
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 818 — Kinek mit intézett a kormánya
Amúgy egy kis humorérzéke van a Fidesznek, hogy Sándor napon szavaztatta meg ezt az egészet.
(Sándor, József, Benedek, zsákban hozzák a ...)

Poloska vagyok.
9 hónapja
ozibozi New York Giants 20 239
NB2
Az óellenzék és a belpesti értelmiség megteszi, amit meg kell tennie. Ilyen értelemben hasznos hülyék.
Gyurma Pappa
Azért pont ma szivecskézős, “itt az új csajom” szercsi lávcsi posztot kitenni se a politikai éleslátás magas iskolája.
MC12
Ja, tényleg. Az is volt. Hát ja, ideje lenne nem kezelni a saját oldalait.

Ettől függetlenül olyan gyönyörűen játssza mindenki a szerepét, mintha nem lenne holnap. Mert hogy nincs. Vagyis van, és az Fidesz 5. kétharmadnak hívják.

Felháborító, amit csinál a Fidesz? Persze. Fel akarnak háborítani vele? Pontosan ez volt a tervük. Óramű pontossággal nyelte be mindenki.

Régen nem érdekli a Fideszt, hogy veszélyes dolgokkal játszik. Rájuk ez nem veszélyes. Megvernek pár buzit (elnézést)? Mi lesz? Majd hibáztatják a Momo-t a magyar közélet állapotáért.

Persze, jómagam sem tudom, mit kéne tenni, mondjuk minden bizonnyal van ennél jobb ötlet, mint hogy neki esni annak, aki kitalált valamit (igazából semmit, megnézett 600 órányi 1998-2004-es Orbán Viktor videót), és van is esélye.

Nyilván van személyes véleményem. Arcon kéne csapni néhány nácit? Persze. Szívesen arcon csapnék néhány nácit? Igen, bizony. Ha mondjuk 20 éves lennék, de nem vagyok. 20 évesen valószínűleg Belgrádban is ott lennék. Most azt tudom, hogy mi az egyetlen politikai realitása, hogy választáson le lehessen váltani a NER-t. És az nem az, hogy a Pride miatt majd jól átszavaznak a belpestiek a Momora.
Gyurma Pappa
True.

De sose becsüld alá a széles értelemben vett belpest meg Buda (tisztelet a fórumon levő 13 fő kivételnek) öntökönszúró képességét. “Kell MPnek a koalíciós partner, nehogy új OV legyen, látod, _nyugati értelmében vett Fontos Ügyek mellett sem állt ki_ hajjajjaj, hujjujjj, listán Tisza egyéniben meg dk-momo-kutya” vagy fordítva, mittomén, aztán megy majd a csodálkozás, hogy hogy nyert úgy Pesten a Fidesz, ahogy előtte sose.
MC12
Aki erős annak fel van dobva, hogy évvel később akár Polgi is lehet, de ha okosan viselkedve csicskul be, nem látványosan, főleg nem túl’ hangosan, ráadásul nem is mindegyik alkalmas rá.

Szerkesztette: ozibozi