NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
RedZone week 16
75
15
19:00
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
31
7
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
3
2
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
1
1
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
1
1
22:25
Politika
65 feliratkozó
9 hónapja
Nekem is coming out lesz innen Mordorból.Előre tovább a fasizmus útján, találkozunk a pride-onén sosem terveztem kimenni.
r.baggio
Eddig
Amadeus the Young
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
9 hónapja
"Schmidt Mária szerint a Magyar Bírói Egyesület és az Országos Bírói Tanács nyilatkozataival, kormányellenes tüntetésével túllépett azon a határon, amit egy magára adó jogállam megengedhet. Ezért kéri a Kúria elnökét és az igazságügyi minisztert, hogy „a bizalmat vesztett bírói kar alkalmasságát és hivatalképességét vizsgálja felül és a szükséges intézkedéseket hozza meg”.Well, well, well.
Én megmondtam előre, hogy ez a zseniális posztmodern annyira nem jó ötlet.
Az vigasztal azért, hogy együtt ülünk a lejtőn lefele nyargaló bevásárlókocsiban.
Hi, i'm Amadeus! Welcome to JACKASS!
9 hónapja
Jah ... érkezik már vagy 15 éve folyamatosan. 😀EU szerződés 7. cikke szerinti eljárás incoming.telex.hu/belfold/2025/03/18/gyulekezesi-torveny-modositasa-fidesz-parlament-megszavaztakGec, füstbombáznak a Parlamentben!???
zacknorb
Amadeus the Young
bogjosi
deyell
9 hónapja
Hát ugye a sok agymosó propagandával meghülyített...telex.hu/after/2025/03/18/mediahatosag-hunyadi-sorozat-erotikus-jelenet-panaszvicc....
😂
warr_b
ThundersNFL a Paraszt
Közben napi pedo:
telex.hu/belfold/2025/03/18/hajdu-bihar-varmegye-fougyeszseg-vademeles-hittan-tanar-gyerek-molesztalas

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
telex.hu/after/2025/03/18/mediahatosag-hunyadi-sorozat-erotikus-jelenet-panaszvicc....
😂
warr_b
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
telex.hu/after/2025/03/18/mediahatosag-hunyadi-sorozat-erotikus-jelenet-panasz😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
EU szerződés 7. cikke szerinti eljárás incoming.telex.hu/belfold/2025/03/18/gyulekezesi-torveny-modositasa-fidesz-parlament-megszavaztakGec, füstbombáznak a Parlamentben!???
zacknorb
Amadeus the Young
bogjosi
buhloone mindstate
9 hónapja
Sajnos nem leszek otthon.Előre tovább a fasizmus útján, találkozunk a pride-onén sosem terveztem kimenni.
r.baggio
Eddig
Amadeus the Young
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Előre tovább a fasizmus útján, találkozunk a pride-onén sosem terveztem kimenni.
r.baggio
Eddig
9 hónapja
Előre tovább a fasizmus útján, találkozunk a pride-on

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
9 hónapja
"Születésem óta meleg vagyok, melegként élem az életem. Az én gyermekkorom a ’80-as évekre, a tinédzserkorom a ’90-es évekre esett. Nem láttam meleg embert, nem volt a médiában meleg tartalom, nem volt Pride, mégis meleg lettem, valószínűleg Szájer József ugyanezt tudja elmondani. Nem úgy működik a világ, ahogy önök ezt itt előadják– fogalmazott Sebián-Petrovszki László"
9 hónapja
telex.hu/belfold/2025/03/18/gyulekezesi-torveny-modositasa-fidesz-parlament-megszavaztakGec, füstbombáznak a Parlamentben!???
zacknorb
Amadeus the Young
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
9 hónapja
Gec, füstbombáznak a Parlamentben!
Poloska vagyok.
9 hónapja
Inkább a csiga nem növeszt gerincet vagy valami ilyesmi.telex.hu/belfold/2025/03/18/sulyok-tamas-koztarsasagi-elnok-orban-viktor-poloska-beszed-marcius-15Vér vízzé nem válik.
NB2
Amadeus the Young
9 hónapja
telex.hu/belfold/2025/03/18/sulyok-tamas-koztarsasagi-elnok-orban-viktor-poloska-beszed-marcius-15Vér vízzé nem válik.
NB2
9 hónapja
Reagáltak is gyorsan...."mi nem tudtunk erről" szokásos mantra....miközben kb lepörgött a szemük előtt, hogy "ebbűűű baj lesz!" (hisz kiderült ez is..)telex.hu/belfold/2025/03/18/kulturalis-es-innovacios-miniszterium-marcius-15-dij-visszavonas
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
9 hónapja
Ebben a rendszerben egy kitüntetésért, életjáradékért elég megrontani néhány gyereket.Pedofidesztelex.hu/belfold/2025/03/18/allami-kituntetes-nyomozasszerintem ez valami fétis már a fideszben.
Zseni!
Toca
Amadeus the Young
csebi
Az "egészséges" (köz)szereplők helyében már előre rettegnék egy állami kitüntetés bejelentése előtt, nehogy kapjak és összemossanak ezzel a sok ganéval.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
9 hónapja
ÉN azt vallom, hogy a Mi Hazánkosok ugyanúgy utálják a Fideszt, a keménymagnak nincs az az isten, hogy a Fideszre szavazzanak vagy ne ábránduljanak ki, ha összebútoroznak a FidesszelMondjuk minden szélsőjobbos párt életútja az szokott lenni, hogy a keménymag megalapít egy igaz szélsőjobbos pártot, akinek ez vonzó szép lassan besorakozik mögé, majd gyors növekedés végén a vezető politikus képességeitől és a körülmények alakulásától függően platózik valahol. Mikor a vezetés észleli, hogy itt a a plafon akkor elkezd tájékozódni, hogy merre tovább, megtalál valami nagyobb politikai erőt ami felé elkezd húzni, jó esetben egy kis zsé is esik, ami miatt a "true" fanok kiábrándulnak belőle és a leghangosabb, legkarizmatikusabb arc alakít egy új igaz szélsőjobbos közösséget, majd pártot. Az utóbbi folyamat közben a Fidesz mindig felzabál pár százalékot az árvákból. Rinse and repeat. Vona magasabbra jutott mint Toro, de mivel már legalább a harmadik ciklusnál vagyunk ez is szép politikai teljesítmény. Ügyes húzás volt az antiglob árváknak kedveskedni, meg leigazolni Schiffert, de azért már látszik, hogy kezd széthúzni a banda, mert túl sok összeesküvés elmélet és agenda megy párhuzamosan. Én is cash outolnék.
NB2
Szerkesztette: andree
9 hónapja
Pedofidesztelex.hu/belfold/2025/03/18/allami-kituntetes-nyomozasszerintem ez valami fétis már a fideszben.
Zseni!
Toca
Amadeus the Young
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
444.hu/2025/03/18/egy-modosito-szerint-maximum-egy-honappal-elore-lehet-bejelenteni-a-tunteteseket-igy-a-pride-ot-isCsak megoldják, a rosseb egye meg azt a gránitszilárdságút.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
telex.hu/belfold/2025/03/18/allami-kituntetes-nyomozasszerintem ez valami fétis már a fideszben.
Zseni!
Toca