NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

9 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 083
Előre tovább a fasizmus útján, találkozunk a pride-on
r.baggio
én sosem terveztem kimenni.

Eddig
Amadeus the Young
Nekem is coming out lesz innen Mordorból.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
9 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 166 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sajna itt tartunk 🤦😡🥹

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/479010650_635946972345227_6558176366416139740_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=UVxYQGF5icAQ7kNvwENMbr9&_nc_oc=Adm1ApTj0NjvStQeLg_mNfi5V-yKLCwq2HqSQtFdTYe2qchbTBJaJ7VDldHiHUQLr6c&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=cjtbpJZKbcLjpZqGzLSgDA&oh=00_AfmNzRkNxy6rEAl2a0NpPj6yJTbWozn280Z09PDnU1ueFw&oe=69494549
386.727 Aufrufe · 3.337 Reaktionen | ‼️‼️Ez így működik "ORBÁNISZTÁNBAN", Te meg a "NÉP" kajálod! Jó reggelt 🤬🤬🤬‼️‼️ | Kangyalka Szilvia
‼️‼️Ez így működik "ORBÁNISZTÁNBAN", Te meg a "NÉP" kajálod! Jó reggelt 🤬🤬🤬‼️‼️
9 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
"Schmidt Mária szerint a Magyar Bírói Egyesület és az Országos Bírói Tanács nyilatkozataival, kormányellenes tüntetésével túllépett azon a határon, amit egy magára adó jogállam megengedhet. Ezért kéri a Kúria elnökét és az igazságügyi minisztert, hogy „a bizalmat vesztett bírói kar alkalmasságát és hivatalképességét vizsgálja felül és a szükséges intézkedéseket hozza meg”.

Well, well, well.

Én megmondtam előre, hogy ez a zseniális posztmodern annyira nem jó ötlet.

Az vigasztal azért, hogy együtt ülünk a lejtőn lefele nyargaló bevásárlókocsiban.

Hi, i'm Amadeus! Welcome to JACKASS!
9 hónapja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 534
Gec, füstbombáznak a Parlamentben!
zacknorb
???
Amadeus the Young
 telex.hu/belfold/2025/03/18/gyulekezesi-torveny-modositasa-fidesz-parlament-megszavaztak
bogjosi
EU szerződés 7. cikke szerinti eljárás incoming.
deyell
Jah ... érkezik már vagy 15 éve folyamatosan. 😀
9 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 925 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/after/2025/03/18/mediahatosag-hunyadi-sorozat-erotikus-jelenet-panasz

😂
warr_b
vicc....
ThundersNFL a Paraszt
Hát ugye a sok agymosó propagandával meghülyített...

Közben napi pedo:

telex.hu/belfold/2025/03/18/hajdu-bihar-varmegye-fougyeszseg-vademeles-hittan-tanar-gyerek-molesztalas

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 398 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

😂
warr_b
vicc....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 925 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 229
zacknorb
???
Amadeus the Young
 telex.hu/belfold/2025/03/18/gyulekezesi-torveny-modositasa-fidesz-parlament-megszavaztak
bogjosi
EU szerződés 7. cikke szerinti eljárás incoming.

buhloone mindstate

9 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 940 — Lucas Scott
r.baggio

Eddig
Amadeus the Young
Sajnos nem leszek otthon.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
r.baggio

Eddig
9 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 336 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
9 hónapja
NB2 New England Patriots 27 460 — nabege2@yahoo.com
"Születésem óta meleg vagyok, melegként élem az életem. Az én gyermekkorom a ’80-as évekre, a tinédzserkorom a ’90-es évekre esett. Nem láttam meleg embert, nem volt a médiában meleg tartalom, nem volt Pride, mégis meleg lettem, valószínűleg Szájer József ugyanezt tudja elmondani. Nem úgy működik a világ, ahogy önök ezt itt előadják– fogalmazott Sebián-Petrovszki László"
9 hónapja
bogjosi New England Patriots 1 922
zacknorb
???
Amadeus the Young

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
9 hónapja
zacknorb
???
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 822 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 822 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
9 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 527 — Chiefs GM
 telex.hu/belfold/2025/03/18/sulyok-tamas-koztarsasagi-elnok-orban-viktor-poloska-beszed-marcius-15
NB2
Vér vízzé nem válik.
Amadeus the Young
Inkább a csiga nem növeszt gerincet vagy valami ilyesmi.

9 hónapja
 telex.hu/belfold/2025/03/18/sulyok-tamas-koztarsasagi-elnok-orban-viktor-poloska-beszed-marcius-15
NB2
Vér vízzé nem válik.
9 hónapja
NB2 New England Patriots 27 460 — nabege2@yahoo.com
9 hónapja
bogjosi New England Patriots 1 922
Reagáltak is gyorsan...."mi nem tudtunk erről" szokásos mantra....miközben kb lepörgött a szemük előtt, hogy "ebbűűű baj lesz!" (hisz kiderült ez is..)
 telex.hu/belfold/2025/03/18/kulturalis-es-innovacios-miniszterium-marcius-15-dij-visszavonas

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
9 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
 telex.hu/belfold/2025/03/18/allami-kituntetes-nyomozas

Zseni!
Toca
szerintem ez valami fétis már a fideszben.
Amadeus the Young
Pedofidesz
csebi
Ebben a rendszerben egy kitüntetésért, életjáradékért elég megrontani néhány gyereket.
Az "egészséges" (köz)szereplők helyében már előre rettegnék egy állami kitüntetés bejelentése előtt, nehogy kapjak és összemossanak ezzel a sok ganéval.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
9 hónapja
andree Arizona Cardinals 1 781
ÉN azt vallom, hogy a Mi Hazánkosok ugyanúgy utálják a Fideszt, a keménymagnak nincs az az isten, hogy a Fideszre szavazzanak vagy ne ábránduljanak ki, ha összebútoroznak a Fidesszel
NB2
Mondjuk minden szélsőjobbos párt életútja az szokott lenni, hogy a keménymag megalapít egy igaz szélsőjobbos pártot, akinek ez vonzó szép lassan besorakozik mögé, majd gyors növekedés végén a vezető politikus képességeitől és a körülmények alakulásától függően platózik valahol. Mikor a vezetés észleli, hogy itt a a plafon akkor elkezd tájékozódni, hogy merre tovább, megtalál valami nagyobb politikai erőt ami felé elkezd húzni, jó esetben egy kis zsé is esik, ami miatt a "true" fanok kiábrándulnak belőle és a leghangosabb, legkarizmatikusabb arc alakít egy új igaz szélsőjobbos közösséget, majd pártot. Az utóbbi folyamat közben a Fidesz mindig felzabál pár százalékot az árvákból. Rinse and repeat. Vona magasabbra jutott mint Toro, de mivel már legalább a harmadik ciklusnál vagyunk ez is szép politikai teljesítmény. Ügyes húzás volt az antiglob árváknak kedveskedni, meg leigazolni Schiffert, de azért már látszik, hogy kezd széthúzni a banda, mert túl sok összeesküvés elmélet és agenda megy párhuzamosan. Én is cash outolnék.

Szerkesztette: andree
9 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 940 — Lucas Scott

Zseni!
Toca
Amadeus the Young
Pedofidesz

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
 444.hu/2025/03/18/egy-modosito-szerint-maximum-egy-honappal-elore-lehet-bejelenteni-a-tunteteseket-igy-a-pride-ot-is

Csak megoldják, a rosseb egye meg azt a gránitszilárdságút.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja

Zseni!
Toca