NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
237
16
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
114
21
22:25
RedZone week 16
87
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
15
5
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
10
5
22:25
Politika
65 feliratkozó
9 hónapja
Én nem is értem, hogy engedik még nyilatozni. (illetve ha teljesen szét akarja égetni OV, akkor értem) Ma bemondja a barma, hogy az élelmiszer infla közelebb lesz 9%-hoz, mint a 10-hez. Mintha ez valami örömhír lenne 😀 és áprilisban már istenbizta 7 alá megy.Hogy aztán ezt magyarázni kell, személyesen OV-nak, nos, ebből látszik, hogy nem minden, elsőre jónak tűnő "poént" érdemes megtartani. Habár napok óta erről folyik a diskurzus, nem a valóban fontos témákról, MP népszavazási topicja se fér fel sehova. Pride + poloska. (ez se teljesen új egyébként, volt már az ellenzék "élősködő parazita a magyar anyaföldön" valamikor 15-16 körül)Ugye a kérdés, (amit mi még nem tudunk, de a magyarázkodás miatt nagy valószínűséggel sejthetünk), hogy ki jön ki ebből jobban. Már hogy a poloskázásból, a Pride igazából senkit nem érdekel a mainstream médián meg a liberálisokon kívül.
MC12
Igazából Nagy Marci elintézi, hogy előbb-utóbb visszajöjjön MP tematizálása, ettől nem félek. A márciusi inflációs adatok pont jókor jönnek majd Húsvét után.
Gyurma Pappa
MP minden egyes nap gyújthat egy gyertyát valami templomban, hogy OV le ne vegye Mártont, mert addig napról napra jobb esélye lesz.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
9 hónapja
Hogy aztán ezt magyarázni kell, személyesen OV-nak, nos, ebből látszik, hogy nem minden, elsőre jónak tűnő "poént" érdemes megtartani. Habár napok óta erről folyik a diskurzus, nem a valóban fontos témákról, MP népszavazási topicja se fér fel sehova. Pride + poloska. (ez se teljesen új egyébként, volt már az ellenzék "élősködő parazita a magyar anyaföldön" valamikor 15-16 körül)Ugye a kérdés, (amit mi még nem tudunk, de a magyarázkodás miatt nagy valószínűséggel sejthetünk), hogy ki jön ki ebből jobban. Már hogy a poloskázásból, a Pride igazából senkit nem érdekel a mainstream médián meg a liberálisokon kívül.
MC12
Igazából Nagy Marci elintézi, hogy előbb-utóbb visszajöjjön MP tematizálása, ettől nem félek. A márciusi inflációs adatok pont jókor jönnek majd Húsvét után.

9 hónapja
Szóval akkor csak MP a poloska.Benne vagyok pár kisebb-nagyobb fideszes FB-hub-ban, érdekes módon az első órákban ez ott pont nem ment nagyot különösebben - hiszen a fideszes bázis hónapok óta poloskázza MP-t, vicces kiszólásnak értelmezték. Aztán inkább annak kezdtek örülni, hogy, FAM-mal élve: visítanak a libsik. És azóta is ezen megy a rötyörészés, plusz nem értik, mit nem lehet ezen érteni. Lehallgatott mindenkit, mint egy poloska. Ééééérted. (hacsakúgynem....)
Most egy kicsit sajnálom, hogy napokig ezen pörgött mindenki, amikor Dr. Miniszterelnök úr csak elhibázta a beszédét.
Aha..
(ide írom, a híres költő szavait:
irónia, mi az, egy tablet?
Bármi is az, kettő jöhet )
Gyurma Pappa
Hogy aztán ezt magyarázni kell, személyesen OV-nak, nos, ebből látszik, hogy nem minden, elsőre jónak tűnő "poént" érdemes megtartani. Habár napok óta erről folyik a diskurzus, nem a valóban fontos témákról, MP népszavazási topicja se fér fel sehova. Pride + poloska. (ez se teljesen új egyébként, volt már az ellenzék "élősködő parazita a magyar anyaföldön" valamikor 15-16 körül)
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
9 hónapja
es aztan az egyetlen 'szakember' kormanyunkat meg elkuldtek 2/3mal.A rendszerváltás alatt született gyerekek azt tanulták meg otthon, hogy jobb, ha nem politizálsz, de jóban vagy a politikusokkal. És itt tartunk, nincs is változás, de még tömegtüntetések sem.nem is tudom melyik 15.ei videóban hozták fel hogy "jó szakemberek kellenek magyar stábjába"
Gyurma Pappa
és többen is ezt emlegették hogy nem politikusok kellenek hanem szakemberek
ami szintén eléggé 90es évek
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
A rendszerváltás alatt született gyerekek azt tanulták meg otthon, hogy jobb, ha nem politizálsz, de jóban vagy a politikusokkal. És itt tartunk, nincs is változás, de még tömegtüntetések sem.nem is tudom melyik 15.ei videóban hozták fel hogy "jó szakemberek kellenek magyar stábjába"
Gyurma Pappa
és többen is ezt emlegették hogy nem politikusok kellenek hanem szakemberek
ami szintén eléggé 90es évek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Kicsit azt érzem, hogy ott elvárás az államférfi megjelenése, ahol már nincs környezet, ami azt engedné. Mivel a gazdasági erőtér mozgatja/csinálja a politikust már régóta, így erkölcsöt vagy emberséget elvárni sajnos naivitás. Nyilván én is szeretném, hogy jobb legyen, de úgy gondolom a polgári társadalom ideája elégett a kapitalizmus kemencéjében. Ezért sem tudok és akarok már napi szinten foglalkozni a politika világával. Néhány éve még benne voltam, de észre vettem, hogy nagyon rossz hatással volt rám.Pedig az Ésiknek sok tévedése mellett egy dologban biztosan igaza van: ha nem politizálsz, más fog helyetted.
szaba
Nekem, 4 fiúval, ahol az egyik osztálya full brain rot, napi szinten meg kell magyaráznom, hogy a jawline és Elon Musk nem menő, sőt, náci indulót bömböltetni, amikor te vagy soron a családi zeneválasztásban, szintén nem vicces, ELEMI SZÜKSÉGLETEM politikával foglalkozni, beszélni róla és tanítani őket. Így tudok hatni, és ha én apolitikussá válok, akkor ők is azok lesznek.
Nézd meg Szerbiát: ezeknek a gyerekeknek a szülei átélték a nacionalizmus valódi arcát. Szerbia nem apolitikus, mert a szülők sem váltak azzá. A fordulópont az lehet, hogy a veteránok beálltak a diákok mellé/mögé, talán eddig ez a legveszélyesebb a Vucsity rendszere számára. Itthon a mai egyetemisták szülei apolitikusak. A rendszerváltás alatt született gyerekek azt tanulták meg otthon, hogy jobb, ha nem politizálsz, de jóban vagy a politikusokkal. És itt tartunk, nincs is változás, de még tömegtüntetések sem.
Disclaimer: nem akarlak meggyőzni semmiről, nem ismerem az életed, csak a sajátomról tudok nyilatkozni.

9 hónapja
Zsírra szállt poloskák.ezek szerint, akkor MP-t, mint politikai riválist lehet eltakarítani a beszéd szerint.Szóval akkor csak MP a poloska.MP a poloskák, így a helyes
Gyurma Pappa
r.baggio
Hát így sem jobb.
Amadeus the Young
A test-zsír-századvég megméri.
Szerkesztette: Willie Parker
9 hónapja
ezek szerint, akkor MP-t, mint politikai riválist lehet eltakarítani a beszéd szerint.Szóval akkor csak MP a poloska.MP a poloskák, így a helyes
Gyurma Pappa
r.baggio
Hát így sem jobb.
9 hónapja
Vajon a könyvtárban mikor kapjuk meg az első listát a kivonandó dokumentumokról?Szentivánkor lesz egy nagy tábortűz a Karmelita előtt, oda hozhatod ezeket az ún "könyveket".
Tactful Cactus, a poloska
9 hónapja
Kicsit azt érzem, hogy ott elvárás az államférfi megjelenése, ahol már nincs környezet, ami azt engedné. Mivel a gazdasági erőtér mozgatja/csinálja a politikust már régóta, így erkölcsöt vagy emberséget elvárni sajnos naivitás. Nyilván én is szeretném, hogy jobb legyen, de úgy gondolom a polgári társadalom ideája elégett a kapitalizmus kemencéjében. Ezért sem tudok és akarok már napi szinten foglalkozni a politika világával. Néhány éve még benne voltam, de észre vettem, hogy nagyon rossz hatással volt rám.Konfuciusz szerint a fejedelem legfőbb ismérve, hogy megbízható, szavahihető. Ez egy poszt-konfuciuszi világ lett.Erről értekeztem hétvégén a feleségemnek (ő szeret annyira, hogy végighallgasson), hogy igazából Platón erről a világról értekezett már, csak ő mondjuk a kiválóság mögött valódi kiválóságot értett, nem Insta-bölcseket és szteroidon felpumpált, közönséges csaló MLM saleseket meg incel billentyűzet-huszárokat.
szaba
Gyurma Pappa
Szerkesztette: szaba
9 hónapja
hvg.hu/itthon/20250317_budapest-pride-betiltas-torvenyjavaslat-karacsony-gergely-fopolgarmester
9 hónapja
telex.hu/belfold/2025/03/17/god-samsung-rakkelto-por-vadai-agnes-polt-peter-rendorseg

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
Erről értekeztem hétvégén a feleségemnek (ő szeret annyira, hogy végighallgasson), hogy igazából Platón erről a világról értekezett már, csak ő mondjuk a kiválóság mögött valódi kiválóságot értett, nem Insta-bölcseket és szteroidon felpumpált, közönséges csaló MLM saleseket meg incel billentyűzet-huszárokat.Konfuciusz szerint a fejedelem legfőbb ismérve, hogy megbízható, szavahihető. Ez egy poszt-konfuciuszi világ lett.Sztem az már jó, hogy magyarázkodnia kell, mehet a szerecsenmosdatásEzt így nem tudjuk, miért történik. Lehet, hogy mértek egyet szombat óta, és szarul jött ki, vagy lehet hogy tényleg ez volt a beszéd szándéka. Vagy lehet, hogy semmit nem szabad elhinni a posztigazság korszakában.
gabokocka
"A politikában pedig, ahol nem a kereskedelmi érték a mérvadó, hanem a hatalomhoz való lojalitás, a rendszerhűség, a közösségek tudata, lelki élete feltérképezhető, manipulálható, akár egyénekre lebontva. Ezt lehet látni egy-egy választáskor, amikor minden egyes csoportnak saját, célzott üzenetet fogalmaznak meg a politikusok, hogy rájuk szavazzanak. Ha ugyanis a hatalom gyakorlója hozzáfér az emberi tudattalanhoz, a szándékok és vágyak világához, felépíthető általa egy olyan totális pszichopolitika, amely képes a tudat teljes kihasználására. Ezzel észrevétlenül totális kontrollt gyakorolhat a tömegek viselkedése felett, és meghaladja kiindulópontjának, a biopolitikának a szintjét." (Orbán István: Foucault hatalomkoncepciója Bernard Stiegler pszichohatalom-fogalmának tükrében)
Gyurma Pappa
szaba

9 hónapja
gyönyörű ez a magyarázkodás 😊rohadt nagy öngólt lőtt, ezzel meg mégnagyobbat
9 hónapja
Konfuciusz szerint a fejedelem legfőbb ismérve, hogy megbízható, szavahihető. Ez egy poszt-konfuciuszi világ lett.Sztem az már jó, hogy magyarázkodnia kell, mehet a szerecsenmosdatásEzt így nem tudjuk, miért történik. Lehet, hogy mértek egyet szombat óta, és szarul jött ki, vagy lehet hogy tényleg ez volt a beszéd szándéka. Vagy lehet, hogy semmit nem szabad elhinni a posztigazság korszakában.
gabokocka
"A politikában pedig, ahol nem a kereskedelmi érték a mérvadó, hanem a hatalomhoz való lojalitás, a rendszerhűség, a közösségek tudata, lelki élete feltérképezhető, manipulálható, akár egyénekre lebontva. Ezt lehet látni egy-egy választáskor, amikor minden egyes csoportnak saját, célzott üzenetet fogalmaznak meg a politikusok, hogy rájuk szavazzanak. Ha ugyanis a hatalom gyakorlója hozzáfér az emberi tudattalanhoz, a szándékok és vágyak világához, felépíthető általa egy olyan totális pszichopolitika, amely képes a tudat teljes kihasználására. Ezzel észrevétlenül totális kontrollt gyakorolhat a tömegek viselkedése felett, és meghaladja kiindulópontjának, a biopolitikának a szintjét." (Orbán István: Foucault hatalomkoncepciója Bernard Stiegler pszichohatalom-fogalmának tükrében)
Gyurma Pappa
9 hónapja
Sztem az már jó, hogy magyarázkodnia kell, mehet a szerecsenmosdatásEzt így nem tudjuk, miért történik. Lehet, hogy mértek egyet szombat óta, és szarul jött ki, vagy lehet hogy tényleg ez volt a beszéd szándéka. Vagy lehet, hogy semmit nem szabad elhinni a posztigazság korszakában.
gabokocka

9 hónapja
Egyébként ez a "megjeleníti" egy érdekes kérdés egyébként, mert pl. Lakner Zoltán, de még Gulyás Marci is említette már több Youtube-on is elérhető videójában, hogy meleg, akkor azokat a videókat is le lehetne tiltani vagy 18-as karika mögé tenni? Vagy mi számít megjelenítésnek vajon?Például a vezér, pusztán azzal, hogy látszik, megjeleníti a szexuális irányultságát? Szerintem nem. Ahogy pl. az általad említett két figura sem. Sikerült újból egy megfoghatatlan dolgot bedobni. Szerintem ez egy újabb elterelő hadművelet.
StormST
9 hónapja
Szóval akkor csak MP a poloska.MP a poloskák, így a helyes
Gyurma Pappa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
9 hónapja
nehéz parodizálni ezt márSzóval akkor csak MP a poloska.Nehéz eldönteni, hogy melyik viccesebb. A tény maga, hogy megpróbálja megmagyarázni, vagy pedig az, amivel megpróbálja megmagyarázni.
Most egy kicsit sajnálom, hogy napokig ezen pörgött mindenki, amikor Dr. Miniszterelnök úr csak elhibázta a beszédét.
Aha..
Gyurma Pappa
Orbán római üdvözlése a poloskázás.
Mikey
youtu.be/0Tumgfi3BhA?si=Mt0Fdo769NthvcT4
9 hónapja
Akkor Vitya most Evelint is lepoloskázta? Csak ő más, mert ő belföldről lefizetett poloska?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
9 hónapja
Vajon a könyvtárban mikor kapjuk meg az első listát a kivonandó dokumentumokról?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
9 hónapja
Egyébként ez a "megjeleníti" egy érdekes kérdés egyébként, mert pl. Lakner Zoltán, de még Gulyás Marci is említette már több Youtube-on is elérhető videójában, hogy meleg, akkor azokat a videókat is le lehetne tiltani vagy 18-as karika mögé tenni? Vagy mi számít megjelenítésnek vajon?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
9 hónapja
Sztem az már jó, hogy magyarázkodnia kell, mehet a szerecsenmosdatás
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
9 hónapja
Szóval akkor csak MP a poloska.Nehéz eldönteni, hogy melyik viccesebb. A tény maga, hogy megpróbálja megmagyarázni, vagy pedig az, amivel megpróbálja megmagyarázni.
Aha..
Gyurma Pappa
Orbán római üdvözlése a poloskázás.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Szóval akkor csak MP a poloska. Most egy kicsit sajnálom, hogy napokig ezen pörgött mindenki, amikor Dr. Miniszterelnök úr csak elhibázta a beszédét.
Aha..