Politika
52 feliratkozó
5 hónapja
Aki tud ma tankoljonMiért?
KeyG

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
5 hónapja
Aki tud ma tankoljonlinkeltem délelőtt a cikket, nem igazán reagáltak rá 😊
KeyG
amilyen geci ez az Orbán nem lesz üzemanyag és ezt is majd MP-re keni
5 hónapja
Sőtmondjuk ilyen Hadházy interjúnak mi értelme van? senkit nem érdekelsz haver, húzzál vissza Szekszárdra, viszlát és köszi a halakatEz nem volt szép.
Löfli
Hadházy már akkor ellenszélben vizelte a hatvanpusztai fákat, amikor a Kétarcú még a diákhiteleket osztogatta.
Dzsokijuing
youtu.be/XWnf5LxVTnA?si=TvaZQg0mnKXthx_v
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
mondjuk ilyen Hadházy interjúnak mi értelme van? senkit nem érdekelsz haver, húzzál vissza Szekszárdra, viszlát és köszi a halakatEz nem volt szép.
Löfli
Hadházy már akkor ellenszélben vizelte a hatvanpusztai fákat, amikor a Kétarcú még a diákhiteleket osztogatta.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Bontógolyónak még elmegy.Hány olyan embert találnál, aki tartósan tud vele dolgozni? Ez egy önfejű, makacs pali, alkalmatlan a közös munkára.mondjuk ilyen Hadházy interjúnak mi értelme van? senkit nem érdekelsz haver, húzzál vissza Szekszárdra, viszlát és köszi a halakatSztem nem.
Löfli
Sokat dolgozott a rendszerváltásért, nyilván hogy hogyan, milyen hatékonysággal, az más kérdés, ezt mindenki ítélje meg maga. Ugyanakkor MP tehetne gesztusokat, pl a vagyonvisszaszerzési hivatalban vmi pozíciót felajánlani, az illene hozzá. Nem fogadná el sztem, de vhogy el kéne kezdeni dolgozni az országért, pártállástól függetlenül, közösen.
gabokocka
Szokol
5 hónapja
Hány olyan embert találnál, aki tartósan tud vele dolgozni? Ez egy önfejű, makacs pali, alkalmatlan a közös munkára.mondjuk ilyen Hadházy interjúnak mi értelme van? senkit nem érdekelsz haver, húzzál vissza Szekszárdra, viszlát és köszi a halakatSztem nem.
Löfli
Sokat dolgozott a rendszerváltásért, nyilván hogy hogyan, milyen hatékonysággal, az más kérdés, ezt mindenki ítélje meg maga. Ugyanakkor MP tehetne gesztusokat, pl a vagyonvisszaszerzési hivatalban vmi pozíciót felajánlani, az illene hozzá. Nem fogadná el sztem, de vhogy el kéne kezdeni dolgozni az országért, pártállástól függetlenül, közösen.
gabokocka
5 hónapja
"Két szó: profizmus."Én a reggel 8asat néztem meg elég wtfMegnézem a köztévén 1kor a híradót 😁Holnap reggel fél 8-kor tekerj a Kossuth rádióra is. 😃
gabokocka
szaba
youtu.be/mkJjKZnHYsI?is=_KW_hkDhSisBWRXS
Negritis, a vajda
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Sose volt még ekkora nézőszáma az emegynek.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Szerintem meg nem.mondjuk ilyen Hadházy interjúnak mi értelme van? senkit nem érdekelsz haver, húzzál vissza Szekszárdra, viszlát és köszi a halakatAzert szerintem Hadhazy is kva sokat tett a valtozasert, rengeteg munkaval.
Löfli
Stez
5 hónapja
mondjuk ilyen Hadházy interjúnak mi értelme van? senkit nem érdekelsz haver, húzzál vissza Szekszárdra, viszlát és köszi a halakatSztem nem.
Löfli
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
5 hónapja
mondjuk ilyen Hadházy interjúnak mi értelme van? senkit nem érdekelsz haver, húzzál vissza Szekszárdra, viszlát és köszi a halakatAzert szerintem Hadhazy is kva sokat tett a valtozasert, rengeteg munkaval.
Löfli
5 hónapja
én is most kaptam meg 😊Nekem most küldte a K&H 😀OFFmivan? 😊 ez nem december 31-én szűnt meg tavaly? 😊
Most kaptam:
2026. május 1-jétől a 76/2018 (IV. 20) Korm. rendelet 21/A. § alapján megszűnik a hideg élelmiszer vásárlásra vonatkozó SZÉP kártya elfogadás.
Hátha érint valakit.
warr_b
NB2
Amúgy passz, sose használtam ilyesmire, csak kajarendelésre meg étteremben.
warr_b
5 hónapja
mondjuk ilyen Hadházy interjúnak mi értelme van? senkit nem érdekelsz haver, húzzál vissza Szekszárdra, viszlát és köszi a halakat
Szerkesztette: Löfli

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
En sem, de elegge fel vagyok haborodva evek ota, hogy onlyfanson es rosszlanyokon nem fogadjak el.Nekem most küldte a K&H 😀OFFmivan? 😊 ez nem december 31-én szűnt meg tavaly? 😊
Most kaptam:
2026. május 1-jétől a 76/2018 (IV. 20) Korm. rendelet 21/A. § alapján megszűnik a hideg élelmiszer vásárlásra vonatkozó SZÉP kártya elfogadás.
Hátha érint valakit.
warr_b
NB2
warr_b
5 hónapja
Telexre hivatkoznak 🤣
5 hónapja
Nekem most küldte a K&H 😀OFFmivan? 😊 ez nem december 31-én szűnt meg tavaly? 😊
Most kaptam:
Hátha érint valakit.
warr_b
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
5 hónapja
OFFmivan? 😊 ez nem december 31-én szűnt meg tavaly? 😊
Most kaptam:
Hátha érint valakit.
warr_b
5 hónapja
Amúgy elgondolkodtam, hogy az M1 hírigazgatója és hírszerkesztői mennyire legalja szakmaiságot végeznek a saját seggük érdekében. Ez így ebben a formában tényleg az abszurd humor kategóriába tartozik.
5 hónapja
OFFMost kaptam:
Hátha érint valakit.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
5 hónapja
Én hibáztatom őket, mert tanult és alapvetően értelmes emberek.Ők sincsenek rászorulva, de nekik bőven elég arra hogy oda szavazzanak, ahova kell.Nem hibáztatom őket, egyszerűen csak a fától az erdőt.
Mikey
szaba
Bár a háborús, ukrános és migránsos propagandát egy-az-egyben bekajálták, szóval lehet hogy annyira mégsem.
De legalább semmi rosszallás nincs köztünk az eltérő vélemények miatt, az is valami.
5 hónapja
Én a reggel 8asat néztem meg elég wtfMegnézem a köztévén 1kor a híradót 😁Holnap reggel fél 8-kor tekerj a Kossuth rádióra is. 😃
gabokocka
szaba
youtu.be/mkJjKZnHYsI?is=_KW_hkDhSisBWRXS
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Sőt, utána m1 😁Megnézem a köztévén 1kor a híradót 😁Holnap reggel fél 8-kor tekerj a Kossuth rádióra is. 😃
gabokocka
szaba
5 hónapja
Megnézem a köztévén 1kor a híradót 😁Várom a véleményt! Az eleje a belpolitika 😀
gabokocka
5 hónapja
Ők sincsenek rászorulva, de nekik bőven elég arra hogy oda szavazzanak, ahova kell.Nem hibáztatom őket, egyszerűen csak a fától az erdőt.
Mikey