Politika
52 feliratkozó
5 hónapja
Most minden riporter megkérdezi, hogy mi lesz a magyar és az ő országa között?Igen, általában ez megy. De téged is ez érdekelne, ha mondjuk szlovák választás lenne és egy magyar tudósító kimenne, azt várnád ezt kérdezze meg tőle.
shagi0206
5 hónapja
jobban belegondolva jogos, az NFL történetének legjobb védője az ő cseréjével kerülhetett a ChargersbeKétszer megtoszta a patset, háturul szárazon... Őt soha!meg eli manningetcsak az elsőt, na jó még a dallast is.ha mkivel jo viszony lesz akkor kit kell majd utalni?patriotst meg a chiefst as usual 😀
csebi
bogjosi
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
5 hónapja
Mi volt a válasz?mi lesz a propagandával és NER-es médiával, mert sírnak a sajtószabadság miatt, hogy ők mennek a sittre.YES! itt a kérdésem!Melyik volt?
na gyerünk 😀
petey
Bazzani
petey
Nálunk is lenne olyan média akit likvidálni kellene. 😀
5 hónapja
Most minden riporter megkérdezi, hogy mi lesz a magyar és az ő országa között?
5 hónapja
Kétszer megtoszta a patset, háturul szárazon... Őt soha!meg eli manningetcsak az elsőt, na jó még a dallast is.ha mkivel jo viszony lesz akkor kit kell majd utalni?patriotst meg a chiefst as usual 😀
csebi
bogjosi
eaglesmcnabb
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
5 hónapja
mi lesz a propagandával és NER-es médiával, mert sírnak a sajtószabadság miatt, hogy ők mennek a sittre.YES! itt a kérdésem!Melyik volt?
na gyerünk 😀
petey
Bazzani
5 hónapja
uhh, még a középső gyereknél kicsit elgondolkodott, hogy mennyi idős is. Hiába, ez a középső gyerekek sorsa, ismerem az érzést 😀
5 hónapja
meg eli manningetcsak az elsőt, na jó még a dallast is.ha mkivel jo viszony lesz akkor kit kell majd utalni?patriotst meg a chiefst as usual 😀
csebi
bogjosi
eaglesmcnabb
5 hónapja
kapjákepp LinkedInre regisztralnak a sracok.
M1-es arcok most? 😀
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
ha mkivel jo viszony lesz akkor kit kell majd utalni?Nyíregyházát és a DVSC-t.
csebi
5 hónapja
Nem mindenki a Patset utálta ám. Én csak azt az akkori Pats szurkolói réteget, akik már-már felsőbbrendűnek hitték magukat csak azért, mert épp a dinasztiának szurkolnak.csak az elsőt, na jó még a dallast is.ha mkivel jo viszony lesz akkor kit kell majd utalni?patriotst meg a chiefst as usual 😀
csebi
bogjosi
eaglesmcnabb
5 hónapja
csak az elsőt, na jó még a dallast is.ha mkivel jo viszony lesz akkor kit kell majd utalni?patriotst meg a chiefst as usual 😀
csebi
bogjosi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
5 hónapja
Micsoda párhuzam 😀 "Hazudtak reggel, délben, este". mondja ki az előző kormányra. Ezt valaki megtette saját maga is saját magukra 20 évvel ezelőtt.
5 hónapja
vtr.valasztas.hu/ogy2026/egyeni-valasztokeruletek/20/02?tab=eredmenyekLemaradtam róla és az ukránok ledobták az atomot Keszthelyre?
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
5 hónapja
ha mkivel jo viszony lesz akkor kit kell majd utalni?patriotst meg a chiefst as usual 😀
csebi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
5 hónapja
ha mkivel jo viszony lesz akkor kit kell majd utalni?magunkat, mint mindig 😀
csebi
5 hónapja
ha mkivel jo viszony lesz akkor kit kell majd utalni?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
Szerintem jól megoldotta. Na mennem kell, pedig jó lenne mèg hallgatni.Szépen elbullshitelte, arra voltam kíváncsi, hogy mit standupol rá hirtelen.Ez a Hernádis kérdés nagyon meleg. Kíváncsi vagyok erre a story line-ra.?
Hanni
resistance is futile
Hanni
5 hónapja
Összeségében tetszik, amit mond, bár nem bízom benne, hiszen politkus. Szeretnék pozitívan csalódni, látok is rá esélyt.Az emberek nagy többsége így áll hozzá.
szaba
5 hónapja
Összeségében tetszik, amit mond, bár nem bízom benne, hiszen politkus. Szeretnék pozitívan csalódni, látok is rá esélyt.
5 hónapja
Szépen elbullshitelte, arra voltam kíváncsi, hogy mit standupol rá hirtelen.Ez a Hernádis kérdés nagyon meleg. Kíváncsi vagyok erre a story line-ra.?
Hanni
resistance is futile