Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Politika

63 feliratkozó

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 837
Tejjel-mézzel folyó tündérországban élünk. Aki nem így látja, az nép- haza- NER ellenség. Harcra fel elvtársak! Még nem tudom ki ellen, de kitalálom. Éljen pártunk és népünk megbonthatatlan egysége! apeszos
Akkor már azt se mondhatom, hogy ma ugyanakkora a pöcsöm, mint Gyurcsány alatt volt, mert rögtön fideszbérenc leszek? 😉atapapa
nyugodtan valld be, hogy kisebb. 😀
több mint 13 éve

😂
(felirat, a videó régi, amolyan Hitler videó szerű meme)
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 530 — Ajmo Vatreni
Tehát ha leírom, hogy hülyeségnek találom egyfajta szorongásra fogni a megmaradt fidesz-szavazók mostani mennyiségét, ahogy hülyeség lett volna ezzel illetni egymillió szociszavazót 2010-ben, akkor az rögtön elmúlt nyolcévezés lenne?
atapapa
Nem. Az-az egymillió is teljesen érthetetlen volt és ez az egymillió is az. Ezeknek az arcoknak mindegy mi a valóság.
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 506 — #neverpunt
Tejjel-mézzel folyó tündérországban élünk. Aki nem így látja, az nép- haza- NER ellenség. Harcra fel elvtársak! Még nem tudom ki ellen, de kitalálom. Éljen pártunk és népünk megbonthatatlan egysége! apeszos
Tehát ha leírom, hogy hülyeségnek találom egyfajta szorongásra fogni a megmaradt fidesz-szavazók mostani mennyiségét, ahogy hülyeség lett volna ezzel illetni egymillió szociszavazót 2010-ben, akkor az rögtön elmúlt nyolcévezés lenne?

Akkor már azt se mondhatom, hogy ma ugyanakkora a pöcsöm, mint Gyurcsány alatt volt, mert rögtön fideszbérenc leszek? 😉

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Ismét sikerült hasznos kommenttel gazdagítanod ezt a topikot 😊Rajna
Ugye? A hátrafelé mutogatás sokkal hasznosabb. Jó ideje tudjuk már hogy az emúttnyócévmegagyurcsányahibás. De ugye hazudtam? apeszos
Hát az a fajta elmúttnyócévezés építőbb, amit ata írt, ahogy az a fajta Viktorszidás is, amit Dzsoki linkelt. De jóformán bármilyen politikai megnyilvánulás hasznosabb, mint amit te írtál 😊Rajna
Teljesen igazad van. A francnak rontom itt a levegőt. Nem is fordul elő többet. Elnézést az előfordulásért.
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 8 032 — Nega Scott
Ugye? A hátrafelé mutogatás sokkal hasznosabb. Jó ideje tudjuk már hogy az emúttnyócévmegagyurcsányahibás. De ugye hazudtam? apeszos
Hát az a fajta elmúttnyócévezés építőbb, amit ata írt, ahogy az a fajta Viktorszidás is, amit Dzsoki linkelt. De jóformán bármilyen politikai megnyilvánulás hasznosabb, mint amit te írtál 😊

több mint 13 éve
Ugye? A hátrafelé mutogatás sokkal hasznosabb. Jó ideje tudjuk már hogy az emúttnyócévmegagyurcsányahibás. De ugye hazudtam?
több mint 13 éve
Ismét sikerült hasznos kommenttel gazdagítanod ezt a topikot 😊

több mint 13 éve
Tejjel-mézzel folyó tündérországban élünk. Aki nem így látja, az nép- haza- NER ellenség. Harcra fel elvtársak! Még nem tudom ki ellen, de kitalálom. Éljen pártunk és népünk megbonthatatlan egysége!
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 506 — #neverpunt
Ez az írás elég erős, főleg a viktoriánus nertársak véleménye érdekel:
 magyarnarancs.hu/publicisztika/hogy-lesz-vege-bekemenet-szorongas-valasztas-82954Dzsokijuing
Van olyan, amit egy pszichológus nem a szorongással, elfojtással, gyerekkori rákényszerített spenótevéssel magyaráz? 😀

Legutoljára a szélsőjobbosok lelkivilágáról volt divat ilyen megfejtéseket írni.
Innen üzenem a doktorúrnak, hogy a szociknak őszöd, brutális megszorítás és bilincsben elvitt politikusok után is volt közel annyi szavazója, mint most a fidesznek csodálva a pannonpumát. ők mitől szorongtak?
A főszkeptikus Vágó minden buszmegállóban teljes meggyőződéssel azt hirdette, hogy valójában Orbán Viktor volt hatalmon azokban az években, őt kell hibáztatni, nem az MSZP-t.
Debreczeni szubjektív véleménye szerint meg a piától és nem a rendőri brutalitástól kóválygott október 23-n Révész.

Ha a szerző a cikkre szánt idejében inkább kiugrott volna havat lapátolni, már előrébb járna a világ.

több mint 13 éve
 index.indavideo.hu/video/Hoffmann_Rozsat_lebullshiteztek_a_diakok

A zöldpulcsis idegesítő ember eggyel fölém járt suliba, és soha a büdös életben nem járta a magyar felsőoktatásba, nem is éretsségizett le itt, Angliában fejezte be a középsulit, majd Amerikában járt egyetemre. Nemtom az ilyenek hogy húznak meg ilyeneket 😊Rajna
ez az egész videó. Idegesítő az a vonyító gyerek, a ballagási zakós meg az egy-két Fideszes "védelmező" is. Rózsa arckifejezéséért már megérte, meme lett belőle 3 órán belül.
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 905 — capitaine du château de Vienne 1487

A zöldpulcsis idegesítő ember eggyel fölém járt suliba, és soha a büdös életben nem járta a magyar felsőoktatásba, nem is éretsségizett le itt, Angliában fejezte be a középsulit, majd Amerikában járt egyetemre. Nemtom az ilyenek hogy húznak meg ilyeneket 😊Rajna
Sobri nincs itt, aszondaná, hogy igaz köze nincs hozzá de véleménye lehet

a Lecsó vátesz lesz...
csukbeaszemedésfogdbeaszádaluggy!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve

A zöldpulcsis idegesítő ember eggyel fölém járt suliba, és soha a büdös életben nem járta a magyar felsőoktatásba, nem is éretsségizett le itt, Angliában fejezte be a középsulit, majd Amerikában járt egyetemre. Nemtom az ilyenek hogy húznak meg ilyeneket 😊

több mint 13 éve
 magyarnarancs.hu/publicisztika/hogy-lesz-vege-bekemenet-szorongas-valasztas-82954Dzsokijuing
"Igen, hétfőn még azt mondtam, hogy százharmincért festem ki a három szobát, de most, hogy félig kész van, felment az ára százötvenre. Rossz volt a plafon, sokat kellett glettelni, és ha nem tetszik, tessék mást keresni, aki befejezi. Orbán a nemzet simlis szobafestője. " 😊
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 084 — Saturday Night Lights
Asszem Hajós mondta a Heti Hetesben, hogy az MSZP se jobb, de az csak lopott. A Fidesz lop és még verekszik is.Dzsokijuing
Én ezt úgy hallottam, hogy azok csak kiraboltak, ezek meg meg is k.rnak utána.zinedine5
 www.youtube.com/watch?v=0XVbx6fuEB0

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
 magyarnarancs.hu/publicisztika/hogy-lesz-vege-bekemenet-szorongas-valasztas-82954

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
 www.origo.hu/gazdasag/20130116-hogyan-tud-a-svajci-magyar-milliardok-nyomaba-erni-a-kormany.html

jó nap ez a mai
több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Azért az Orbán család vagyonosodása is megérne egy misét. Kettőt is.
apeszos
Ó, Orbánék szemérmesen odafigyeltek arra, hogy ne ők kapják a legtöbbet 😛
Csak sok kicsi sokra ment. atapapa
Tokaj szőlővesszein nektárt csepegtettél...
több mint 13 éve
 index.hu/belfold/2013/01/18/megzavartak_balog_es_hoffmann_eloadasat_a_diakok/

"Hoffmann Rózsa előadása közben a diákok már udvariasabbak voltak. A HaHa tagjai közül többen jelentkeztek, hogy kérdezni szeretnének. Az államtitkár ezért megszavaztatta a közönséget, hogy feltehessék-e kérdéseiket a diákok. Miután a közönség többsége igennel szavazott, Hoffmann arra kérte a hallgatókat, hogy hadd mondja végig az előadását, és utána rátérhetnek a kérdésekre. A diákok ebbe belegyeztek. Az államtitkár ezután hosszan beszélt a köznevelési rendszer átalakításának sikeréről, majd levonult a színpadról"

...................
több mint 13 éve
Asszem Hajós mondta a Heti Hetesben, hogy az MSZP se jobb, de az csak lopott. A Fidesz lop és még verekszik is.Dzsokijuing
Én ezt úgy hallottam, hogy azok csak kiraboltak, ezek meg meg is k.rnak utána.
több mint 13 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
 hvg.hu/kkv/20130115_Ezt_nevezem_happy_korrupcionak

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 320 — NFL bracket champion '26
Az örökélet és a szeretet+mindenkinek 100.000.000 dollár is jó lenne.
De az is esélytelen.Sobri Jóska
Jó lenne ha egy problémát nem sarkítanál, de az is esélytelen.empty taxi
Oké, akkor egy kérdés:
Mi az értelme az olyan megoldásnak ami teljesen életszerűtlen?Sobri Jóska
Kb. annyi mint beszélgetni egy problémáról amire gyors, életszerű és hatékony megoldás nem létezik.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Asszem Hajós mondta a Heti Hetesben, hogy az MSZP se jobb, de az csak lopott. A Fidesz lop és még verekszik is.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 387 — #NoStress
Az örökélet és a szeretet+mindenkinek 100.000.000 dollár is jó lenne.
De az is esélytelen.Sobri Jóska
Jó lenne ha egy problémát nem sarkítanál, de az is esélytelen.empty taxi
Oké, akkor egy kérdés:
Mi az értelme az olyan megoldásnak ami teljesen életszerűtlen?

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 905 — capitaine du château de Vienne 1487
A rendszerválás az a pont, mikor a megzsírosodott káderek végre a nevükre írhatták azt, amit már úgyis a magukénak éreztek.

A gond, hogy ezek a tehetséges emberek specializálódott tehetségek voltak, s ezt a speciális szelekciót azóta sem szüneteltetik működtetni. Gátlástalanság und mutyi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak