Politika
69 feliratkozó
2 hónapja
Mi legyen a kutyapárti szavazókkal?és szerinted te vagy a racionális? 😀 na mindegy, hagyjuk.A tiéd érzelmi érvelés, az enyém racionális.Racionálisan nézve mondd már meg nekem, hogy mi a franctól "indulnának meg"? 😀 ha ugyanannyi szavazójuk lenne, mint korábban volt %-osan az akkor is csökkenést jelentene, mert kurva nagy lesz a részvételi arány. De egyértelmű, hogy jelentősen csökkenni fog a szavazótáboruk, elég csak a korábbi szavazóik tömeges számú kommentjeit olvasni.. (pl én is ide tartozom). Védhetetlen amit csinálnak, főleg hogy nyilván ők is tisztában vannak ezzel.. kapják be!www.reddit.com/r/hungary/comments/1rbovee/az_mkkp_%C3%B6sszes_faszs%C3%A1ga_az_ut%C3%B3bbi_id%C5%91b%C5%91l_a/Még egyszer, többedszer: nem az a "baj" a Kutyákkal, hogy szr a kampány, mert eb. tök jó dolgokat tesznek a közéletben mind helyi szinten, mind a pártalappal.
elég jó összefoglaló cikk, mi a probléma mostanság a kutyákkal
Wester
Az a "baj", hogy az a 2-3% világnézeti MKKP-szavazó NEM meggyőzhető, hogy átszavazzon a Tiszára, ezért egyszerűbb lenne a Tiszának egy más hozzáállással segítenie az 5% elérését (és erre vannak hatékony eszközök, ld. a 2002-es MSZP-SZDSZ csendes kollabot), mint nem.
A racionális döntés továbbra is megnézni az uccsó méréseket. Ha beragadnak, mindkét voks Tisza. Ha megindulnak 4% felett, listán Kutya.
Dzsokijuing
Szesze
Sokan számolnak (én is), hogyan lehetne megmenteni százezres nagyságrendű szavazatot a rendszerváltásnak.
Ha söpör a Tisza, irreleváns a kutyás buborék.
De ha szoros lesz, át kell szavaznia nem kevés embernek, mint 2002-ben az SZDSZ-re, hogy meglegyen a váltás.
Lehet anyázni a Kutyapártot, de ez nem visz előre, a stratégiai nyugalom hasznosabb.
Dzsokijuing
Szesze
Én: optimalizáljuk a voksaikat.
Te: kapják be!
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
tett.merce.hu/2023/05/07/evertekelo-ertekelo/Kik a világnézeti kutya szavazók? Mi a kutya világnézet?www.reddit.com/r/hungary/comments/1rbovee/az_mkkp_%C3%B6sszes_faszs%C3%A1ga_az_ut%C3%B3bbi_id%C5%91b%C5%91l_a/Még egyszer, többedszer: nem az a "baj" a Kutyákkal, hogy szr a kampány, mert eb. tök jó dolgokat tesznek a közéletben mind helyi szinten, mind a pártalappal.
Wester
Az a "baj", hogy az a 2-3% világnézeti MKKP-szavazó NEM meggyőzhető, hogy átszavazzon a Tiszára, ezért egyszerűbb lenne a Tiszának egy más hozzáállással segítenie az 5% elérését (és erre vannak hatékony eszközök, ld. a 2002-es MSZP-SZDSZ csendes kollabot), mint nem.
A racionális döntés továbbra is megnézni az uccsó méréseket. Ha beragadnak, mindkét voks Tisza. Ha megindulnak 4% felett, listán Kutya.
Dzsokijuing
Kíváncsiságból kérdem, mégis egy viccpártról beszélünk elvileg.
resistance is futile
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
Hagyjuk már ezt hogy mi lesz a kutya szavazóval.A momentum ugyanannyi szavazatot szerzett 2024-ben mint a kutyák, és egy szóval se aggódik azokért a szavazókért, hanem szó nélkül visszaléptek.
2 hónapja
Pál Éva (Neoton) újra a kapitalizmus elleni harc frontvonalában a Munkáspárt színeiben 😊
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
Ez a világnézeti kutya szavazok nekem is tetszik. 😀 2-3%, ja. Tobb százezer ember, ja. A kutyák 22-ben, a saját maguk csúcspontján es az ellenzék mélypontján szereztek 3%-ot, de majd most biztos meglesz az 5. Racionálisan hangzik.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
2 hónapja
És ezt fel lehetett volna építeni normálisan, de nem ez történt, most össze-vissza kommunikálnak, a párt legjelentősebb arcai nem vesznek részt a kampányban, így pedig jóval közelebb lesznek az 1%-hoz, mint az 5-höz. Én többször is szavaztam rájuk, most nyilvnávalóan nem fogok.A tiéd érzelmi érvelés, az enyém racionális.Racionálisan nézve mondd már meg nekem, hogy mi a franctól "indulnának meg"? 😀 ha ugyanannyi szavazójuk lenne, mint korábban volt %-osan az akkor is csökkenést jelentene, mert kurva nagy lesz a részvételi arány. De egyértelmű, hogy jelentősen csökkenni fog a szavazótáboruk, elég csak a korábbi szavazóik tömeges számú kommentjeit olvasni.. (pl én is ide tartozom). Védhetetlen amit csinálnak, főleg hogy nyilván ők is tisztában vannak ezzel.. kapják be!www.reddit.com/r/hungary/comments/1rbovee/az_mkkp_%C3%B6sszes_faszs%C3%A1ga_az_ut%C3%B3bbi_id%C5%91b%C5%91l_a/Még egyszer, többedszer: nem az a "baj" a Kutyákkal, hogy szr a kampány, mert eb. tök jó dolgokat tesznek a közéletben mind helyi szinten, mind a pártalappal.
Wester
Dzsokijuing
Szesze
Sokan számolnak (én is), hogyan lehetne megmenteni százezres nagyságrendű szavazatot a rendszerváltásnak.
De ha szoros lesz, át kell szavaznia nem kevés embernek, mint 2002-ben az SZDSZ-re, hogy meglegyen a váltás.
Lehet anyázni a Kutyapártot, de ez nem visz előre, a stratégiai nyugalom hasznosabb.
Dzsokijuing
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 hónapja
Kik a világnézeti kutya szavazók? Mi a kutya világnézet?www.reddit.com/r/hungary/comments/1rbovee/az_mkkp_%C3%B6sszes_faszs%C3%A1ga_az_ut%C3%B3bbi_id%C5%91b%C5%91l_a/Még egyszer, többedszer: nem az a "baj" a Kutyákkal, hogy szr a kampány, mert eb. tök jó dolgokat tesznek a közéletben mind helyi szinten, mind a pártalappal.
Wester
Dzsokijuing
Kíváncsiságból kérdem, mégis egy viccpártról beszélünk elvileg.
2 hónapja
és szerinted te vagy a racionális? 😀 na mindegy, hagyjuk.A tiéd érzelmi érvelés, az enyém racionális.Racionálisan nézve mondd már meg nekem, hogy mi a franctól "indulnának meg"? 😀 ha ugyanannyi szavazójuk lenne, mint korábban volt %-osan az akkor is csökkenést jelentene, mert kurva nagy lesz a részvételi arány. De egyértelmű, hogy jelentősen csökkenni fog a szavazótáboruk, elég csak a korábbi szavazóik tömeges számú kommentjeit olvasni.. (pl én is ide tartozom). Védhetetlen amit csinálnak, főleg hogy nyilván ők is tisztában vannak ezzel.. kapják be!www.reddit.com/r/hungary/comments/1rbovee/az_mkkp_%C3%B6sszes_faszs%C3%A1ga_az_ut%C3%B3bbi_id%C5%91b%C5%91l_a/Még egyszer, többedszer: nem az a "baj" a Kutyákkal, hogy szr a kampány, mert eb. tök jó dolgokat tesznek a közéletben mind helyi szinten, mind a pártalappal.
Wester
Dzsokijuing
Szesze
Dzsokijuing
2 hónapja
A szombati csepeli piaci nap után levonta a szükséges konzekvenciákat.telex.hu/belfold/2026/02/23/visszalep-csepelen-szabo-szabolcs
warr_b
csebi
Döglött macskát nem rugdosunk, de őt mindig Németh Szilárd vitte be a parlamentbe.
Egy fokkal normálisabb fideszes jelölt, pláne Borbély Lénárd simán verte volna.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
A tiéd érzelmi érvelés, az enyém racionális.Racionálisan nézve mondd már meg nekem, hogy mi a franctól "indulnának meg"? 😀 ha ugyanannyi szavazójuk lenne, mint korábban volt %-osan az akkor is csökkenést jelentene, mert kurva nagy lesz a részvételi arány. De egyértelmű, hogy jelentősen csökkenni fog a szavazótáboruk, elég csak a korábbi szavazóik tömeges számú kommentjeit olvasni.. (pl én is ide tartozom). Védhetetlen amit csinálnak, főleg hogy nyilván ők is tisztában vannak ezzel.. kapják be!www.reddit.com/r/hungary/comments/1rbovee/az_mkkp_%C3%B6sszes_faszs%C3%A1ga_az_ut%C3%B3bbi_id%C5%91b%C5%91l_a/Még egyszer, többedszer: nem az a "baj" a Kutyákkal, hogy szr a kampány, mert eb. tök jó dolgokat tesznek a közéletben mind helyi szinten, mind a pártalappal.
Wester
Dzsokijuing
Szesze
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
telex.hu/belfold/2026/02/23/visszalep-csepelen-szabo-szabolcs
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Racionálisan nézve mondd már meg nekem, hogy mi a franctól "indulnának meg"? 😀 ha ugyanannyi szavazójuk lenne, mint korábban volt %-osan az akkor is csökkenést jelentene, mert kurva nagy lesz a részvételi arány. De egyértelmű, hogy jelentősen csökkenni fog a szavazótáboruk, elég csak a korábbi szavazóik tömeges számú kommentjeit olvasni.. (pl én is ide tartozom). Védhetetlen amit csinálnak, főleg hogy nyilván ők is tisztában vannak ezzel.. kapják be!www.reddit.com/r/hungary/comments/1rbovee/az_mkkp_%C3%B6sszes_faszs%C3%A1ga_az_ut%C3%B3bbi_id%C5%91b%C5%91l_a/Még egyszer, többedszer: nem az a "baj" a Kutyákkal, hogy szr a kampány, mert eb. tök jó dolgokat tesznek a közéletben mind helyi szinten, mind a pártalappal.
Wester
Dzsokijuing
2 hónapja
telex.hu/belfold/2026/02/23/visszalep-csepelen-szabo-szabolcs

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1rbovee/az_mkkp_%C3%B6sszes_faszs%C3%A1ga_az_ut%C3%B3bbi_id%C5%91b%C5%91l_a/Még egyszer, többedszer: nem az a "baj" a Kutyákkal, hogy szr a kampány, mert eb. tök jó dolgokat tesznek a közéletben mind helyi szinten, mind a pártalappal.
Wester
Szerkesztette: Dzsokijuing
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
Iróniajelzőt bekapcsolni."Írtak programot (Nagy Dávidék), ami egyébként ijesztő. De, mondom, nem kell elolvasni, és akkor olyan, mintha nem lenne." Eddig bizonytalankodtam, de most Gergő meggyőzött.Ehhez képest a főkutyi:Nekem amúgy a Mi hazánk a fekete ló. Ha magas lesz a részvételi arány, akkor lehet hogy nem ugorják meg az 5%-ot, de azért azt gondolom, hogy éppen bent lesznek, ami nagy baj. A kutyapárt meg visszaléphetne a faszomba már csakugyan.A Kutyapárt nagyon sok helyen vissza fog lépni, már most sem gyűjtenek mind a 106 körzetben.
Bruce
Dzsokijuing
telex.hu/belfold/2026/02/22/kovacs-gergely-ketfarku-kutyapart-valasztas-indulas-tisza
Hát ez ilyen egy párt lett..
topin
nagylaza, főpohárnok
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
"Írtak programot (Nagy Dávidék), ami egyébként ijesztő. De, mondom, nem kell elolvasni, és akkor olyan, mintha nem lenne." Eddig bizonytalankodtam, de most Gergő meggyőzött.Ehhez képest a főkutyi:Nekem amúgy a Mi hazánk a fekete ló. Ha magas lesz a részvételi arány, akkor lehet hogy nem ugorják meg az 5%-ot, de azért azt gondolom, hogy éppen bent lesznek, ami nagy baj. A kutyapárt meg visszaléphetne a faszomba már csakugyan.A Kutyapárt nagyon sok helyen vissza fog lépni, már most sem gyűjtenek mind a 106 körzetben.
Bruce
Dzsokijuing
telex.hu/belfold/2026/02/22/kovacs-gergely-ketfarku-kutyapart-valasztas-indulas-tisza
topin
2 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1rbovee/az_mkkp_%C3%B6sszes_faszs%C3%A1ga_az_ut%C3%B3bbi_id%C5%91b%C5%91l_a/elég jó összefoglaló cikk, mi a probléma mostanság a kutyákkal
Lesz ez még így se!
2 hónapja
telex.hu/belfold/2026/02/21/valasztas-ajanloivek-nemzeti-valasztasi-iroda-fidesz-orban-viktorA szokásos ordas fideszes kamuzás és propaganda 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Nem azt mondja, hogy bizonyos egyéni körzetekben nem lépnek vissza, hanem mint párt nem lépnek visszaEhhez képest a főkutyi:Nekem amúgy a Mi hazánk a fekete ló. Ha magas lesz a részvételi arány, akkor lehet hogy nem ugorják meg az 5%-ot, de azért azt gondolom, hogy éppen bent lesznek, ami nagy baj. A kutyapárt meg visszaléphetne a faszomba már csakugyan.A Kutyapárt nagyon sok helyen vissza fog lépni, már most sem gyűjtenek mind a 106 körzetben.
Bruce
Dzsokijuing
topin
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
Zseniális.www.facebook.com/share/p/1GKWKfMibw/
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
Ehhez képest a főkutyi:Nekem amúgy a Mi hazánk a fekete ló. Ha magas lesz a részvételi arány, akkor lehet hogy nem ugorják meg az 5%-ot, de azért azt gondolom, hogy éppen bent lesznek, ami nagy baj. A kutyapárt meg visszaléphetne a faszomba már csakugyan.A Kutyapárt nagyon sok helyen vissza fog lépni, már most sem gyűjtenek mind a 106 körzetben.
Bruce
Dzsokijuing
2 hónapja
Én bárhol látok NFL cuccos embert, mindig megszólítom, de még sose volt olyan szerencsém, hogy olyannal találkoztam volna, aki használta volna a bowl.hu fórumát.Én voltam az.Nálunk Sződligeten 10-12-ig volt Tiszás gyűjtés, kilométeres sor, 10:22-kor már nem tudtunk aláírni az asszonnyal, mert betelt a 120 fős slot.Te voltál akkor Seahawks sapkás ( vagy pulcsid volt az) srác közvetlen előttem lol 😀
Fideszes stand nem is volt a faluban, de a közelben a váciak hát majdnemhogy kongtak az ürességtől.
Tudom-tudom ez nem jelent semmit, de amiért tudok lelkesedni mégis:
- az például a nyugdíjasok kirívóan magas száma a sorban, majdnem fele-fele arányban álltak mögöttünk
- a sor hossza, ami össze sem hasonlítható 2022-vel, most kígyók kígyóztak.
Ui: A rend éber őrei azért gyorsan megjelentek abban a 15 percben, amíg zajlott az aláírás, és sikeresen igazoltatták a tiszás aktivistákat. Bohócok.
Remélem a Tisza Péter nevű kamujelöltes standokat is nagyítóval figyelik majd, meg az ájanlóíveit is.
akdestroyer
Majdnem gratuláltam az SBhez csak hívott az asszony 😀
Toca
Seahawks sapka + pulcsi, ahogy illik!
akdestroyer
2 hónapja
Nekem amúgy a Mi hazánk a fekete ló. Ha magas lesz a részvételi arány, akkor lehet hogy nem ugorják meg az 5%-ot, de azért azt gondolom, hogy éppen bent lesznek, ami nagy baj. A kutyapárt meg visszaléphetne a faszomba már csakugyan.A Kutyapárt nagyon sok helyen vissza fog lépni, már most sem gyűjtenek mind a 106 körzetben.
Bruce
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
Mint ahogy a 2010-es évek záporozó kamupártjai is leginkább az akkor még radikális Jobbiktól meg persze később a mihazánktól vettek el leginkább potenciális szavazókat, gondoljon bármit is a liberális média.Nekem amúgy a Mi hazánk a fekete ló. Ha magas lesz a részvételi arány, akkor lehet hogy nem ugorják meg az 5%-ot, de azért azt gondolom, hogy éppen bent lesznek, ami nagy baj. A kutyapárt meg visszaléphetne a faszomba már csakugyan.én meg azt mondom, hogy a Mi Hazánkra sokan fognak szavazni... a Fidesz kárára
Bruce
NB2