Politika
64 feliratkozó
3 hónapja
3 millióért Gigi hány számot énekelt itt el?Nem tudom, hogy ez mennyire valódi számla, de érdekes tarifák, Demjén jól lecsúszott vagy hometown discountot ad, mivelhogy egy kategóriában van a Patakyval meg Nagy Feróval? A többiről nem is beszélve.
Demjén: 1,5 millió
Nagy Feró: 1,5 millió
Pataky: 1,5 millió
atapapa
Tételezzük fel, hogy a számla kamu vagy egyes elemei nem igazak vagy csak részben.
Most akkor beperelik MP-t vagy bemutatnak egy valódi számlát? Vagy szimplán csak hazugságot kiabálnak és nem foglalkoznak vele.
3 hónapja
3 millióért Gigi hány számot énekelt itt el?Amúgy ár érték arányban a többi sztem szarabb 🤣
atapapa
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 hónapja
A Miele porszívót meg kell fizetni.Kerdezd JC6-ot, neki „VAN EGY ISMEROSE”, aki tudja. 😀Nagyon tehetséges lehet, ha 3 milliót kapott érte.3 millióért Gigi hány számot énekelt itt el?Nem enekelt, furulyazott.
atapapa
Stez
Mikey
Stez
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
3 hónapja
Kerdezd JC6-ot, neki „VAN EGY ISMEROSE”, aki tudja. 😀Nagyon tehetséges lehet, ha 3 milliót kapott érte.3 millióért Gigi hány számot énekelt itt el?Nem enekelt, furulyazott.
atapapa
Stez
Mikey
3 hónapja
Nagyon tehetséges lehet, ha 3 milliót kapott érte.3 millióért Gigi hány számot énekelt itt el?Nem enekelt, furulyazott.
atapapa
Stez
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
3 hónapja
3 millióért Gigi hány számot énekelt itt el?Nem enekelt, furulyazott.
atapapa
3 hónapja
Nem lehetne hogy inkább a kormánytagok járjanak így, olyan 20-30 évre?Panyi Szabolcs nemrég posztolta:de jó, nem lehetne hogy kómába kerülök 12-ig?
"A java még csak most jön."
Elkövetkező napok meglehetősen izgalmasak lehetnek.
xrace77
Löfli
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
3 hónapja
444.hu/2026/03/21/tobb-szazezren-tuntettek-pragaban-a-kormany-ellenoké, de kit választottak meg elnöknek?
Erdekes csehek kitudtak menni 250 ezren tuntetni az ellen amire mi legfeljebb a szankat huztuk kicsit.
Nem csak gazdasagilag vagyunk fenyevekre, tarsadalmilag is es nyilvan a kettonek van egymashoz koze.
JéBé
3 hónapja
Tudom, hogy sokak szerint altudomany és hasonlók de imádom amikor OB elemzi és szanaszét alázza.🤣youtu.be/PA-MEQh2Hg4?is=gYOjxlNTe1Br0DPT
3 hónapja
Panyi Szabolcs nemrég posztolta:Egyébként jó látni, hogy felébredtek a titkosszolgálatok, az amcsik, a ruszkik, az EU és főként az emberek, ez azt mutatja, hogy van tét.
xrace77
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
Vagy inkább a 28 nappal később.Aztán felébredsz 2046. április12.-én és jöhet a GoodbyePanyi Szabolcs nemrég posztolta:de jó, nem lehetne hogy kómába kerülök 12-ig?
xrace77
LöfliLeninOrbán. 😀
iktriad
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
Nem inkább a Hadházy, Hiller, Tordai féléket látnád így tenni?nem tudom, mi van a háttérben, de szeretném látni, hogy a 10 legszorosabb választókerületben visszalép az összes DK-s és kutyapártos egyéni jelölt.Nógrád 1-ben is visszalépett a DK-s egyéni jelölt. ez igen jó hír, ott ez döntő lehet.Ő is kapott valami bizottsági állást? 😊
deyell
(Vagy csak azt kezdik érezni, hogy a tisza fog nyerni?)
peterk2005 udvari bolond
deyell
3 hónapja
nem tudom, mi van a háttérben, de szeretném látni, hogy a 10 legszorosabb választókerületben visszalép az összes DK-s és kutyapártos egyéni jelölt.Nógrád 1-ben is visszalépett a DK-s egyéni jelölt. ez igen jó hír, ott ez döntő lehet.Ő is kapott valami bizottsági állást? 😊
deyell
peterk2005 udvari bolond
built for this shit
3 hónapja
Most nézem a mai dzsemborikat. Sopronban komoly sereg gyűlt össze. Kivetítő is van, sokan arról nézik mert nem látszik a szinpad olyan messze állnak tőle.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
3 hónapja
Nógrád 1-ben is visszalépett a DK-s egyéni jelölt. ez igen jó hír, ott ez döntő lehet.Ő is kapott valami bizottsági állást? 😊
deyell

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
3 hónapja
Nógrád 1-ben is visszalépett a DK-s egyéni jelölt. ez igen jó hír, ott ez döntő lehet.
built for this shit
3 hónapja
Aztán felébredsz 2046. április12.-én és jöhet a GoodbyePanyi Szabolcs nemrég posztolta:de jó, nem lehetne hogy kómába kerülök 12-ig?
xrace77
Löfli
3 hónapja
Panyi Szabolcs nemrég posztolta:de jó, nem lehetne hogy kómába kerülök 12-ig?
xrace77

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Lol, OV Miskolc vs Csorna tömeg képekre flexel, sírokez azért is vicces, mert Csorna talán a legfideszesebb város az országban.
esanders10
built for this shit
3 hónapja
Panyi Szabolcs nemrég posztolta:"A java még csak most jön."
3 hónapja
Lol, OV Miskolc vs Csorna tömeg képekre flexel, sírok
3 hónapja
Ha nem nyeri meg sincs semmi, hisz ahhoz, hogy problémája legyen ahhoz kell egy Tisza 2/3-ad.Neki most ezt a választást kell megnyernie, aztán a következő 4 évben sok minden történhet a világban.Ahogyan írod is: ehhez meg kell nyernie a választást. Ha nem nyeri meg (és nem sikerül gyorsan visszatérnie), akkor a nimbuszának annyi.
Politikai szempontból, hosszú távon még mindig kerülhet nyeregbe, hogyha az EU-ban sikeresen megerősödik a szélsőjobb.
Lúdas Solymi
Lehet, hogy fogják, de én ebben sokszor kételkedek.Buda Péter nemzetbiztonsági szakértő - és sokan mások - szerint is olyan éles váltás történt Orbán politikájában azon a bizonyos 2009-es szentpétervári találkozón, illetve utána, amire nincs racionális magyarázat. Az a példátlan behódolás Putyinnak, amit az Orbán-rezsim művel, jóval túlmutat a "konnektivitáson". (Apropó, ezt a kifejezést mintha hanyagolnák mostanában.)
Szerintem bízott abban, hogy Putyin terve az EU egységének megbomlasztására bejön/bejöhet és ment vele.
Lúdas Solymi
nagylaza, főpohárnok
Ha az nincs meg, akkor csak sima többsége van a Fidesznek és ha az MH-t valóban 5-7%-ra mérik, akkor az komoly előnyt jelenthet a Fidesznek.
OV-nak ellenzékből meg lesz az a lehetősége, hogy az összes energiáját az aktuális kormány ellehetetlenítésére fordítsa és ott üsse őket ahol lehet.
Erről már szólt nem egy elemzés, hogy egy Tisza győzelem esetén sincs lefutva a dolog, hisz egy szorosabb eredménynél OV egyszerűen nem fogadja el az eredményt vagy a köztársasági elnök új választást írat ki, nem engedi őket kormányt alakítani, stb.
És akkor még nyerhet a Fidesz is. De ha nem ez a forgatókönyv lesz, akkor a neheze még csak ezután fog kezdődni, mert minden a rendelkezésükre áll.
Itt OV akkor tud igazán veszíteni, hogyha kiállnak mögüle, azt meg nehezen tudom elképzelni, annyi szálat tart kezében, plusz gazdasági háttere is van.