Politika

69 feliratkozó

3 hónapja
StormST Denver Broncos 12 896 — SB 50 Champion @ Grund
Jó, de akkor mi lesz? Mi a ti elképzelésetek?
warr_b
Én leírtam mi lesz, mi az én elképzelésem.
Nem lesz szabad, demokratikus választás.
Hogy technikailag miként, az irreleváns. Háborúba keveredünk valakivel, vészhelyzet, veszélyhelyzet, lehet bármi, és eltolják fél évvel, majd megint fél évvel. Vagy Philip számolja a szavazatokat. Vagy bármi aminek a végén a lehető legkevésbbé kombatáns módon májusban is Orbán a vezető. Meg júniusban. És így tovább.
Nem kell senkit letartóztatni, semmit betiltani, egyszerűen nem kell olyan választást kreálni, amit nem Orbán nyer meg.

És pont azt kérdeztem, hogy ugyan miért lenne szabad és demokratikus választás áprilisban, ha Orbán nem akarja elveszteni és meg is tudja akadályozni?
Tehát egyrészt nem érdeke, másrészt módjában áll, hogy meg se történjen, ami nem érdeke.
Ilyen alapvetésből miért lenne szabad demokratikus választás áprilisban?
Őszentsége Sobri Jóska
Alapkérdés, hogy rajtvonalra állhat-e a Tisza.
Ha engedik indulni, ott már nehéz lesz trükközni. Komoly ellenzéki mozgósításnál nem tudnak belenyúlni az eredménybe.
Dzsokijuing
De minek belenyúlni? Bemondják utána, hogy brüsszeli befolyás volt a választáson (román példa), mutatnak valami faragott bizonyítékot, megsemmisítik az eredményt, Szatyor meg eltolja az ismételt választást "amíg a szavazás biztonsága nem lesz garantálható"...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
3 hónapja
topin New England Patriots 2 355
 www.facebook.com/reel/1228621125386152

James Ellroy féle noir hangulat elkapott.
Sjoelleer van de Vrij
egyrészt ez fényévekkel van a DPK faszakodás előtt és mesteri a céljuk érdekében
másrészt baromi gáz hogy egy 16 éve regnáló teljhatalmú miniszterelnöknek eddig kell süllyedni, hogy konkrétan csak dezinformálni tud, mert érdemi dolgot képtelen mondani vagy felmutatni a megválasztása érdekében.

Annyira kilátástalan ez az egész ország..
topin
Az hagyján, de Viktor úgy gondolja, hogy akkora sz*rt hagynak maguk után, hogy a következő kormánynak vissza kell térnie a tárcsás piros asztali telefonokhoz? 😀
somoskovig
a piros tárcsázós telefon sztem zseniális elem
Akikhez szól azok eleve ezt a központosított szart kapták egész életükbe, ezzel tudnak azonosulni
piros, tehát extra fontos, figyelem, vészhelyzet

jobban rezonál egy ilyen, mint egy mobilos appos hívás
A fiatalokra nyilván mással kell lőni majd
3 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 786 — Saturday Night Lights
warr_b
Hogy technikailag miként, az irreleváns. Háborúba keveredünk valakivel, vészhelyzet, veszélyhelyzet, lehet bármi, és eltolják fél évvel, majd megint fél évvel. Vagy Philip számolja a szavazatokat. Vagy bármi aminek a végén a lehető legkevésbbé kombatáns módon májusban is Orbán a vezető. Meg júniusban. És így tovább.
Nem kell senkit letartóztatni, semmit betiltani, egyszerűen nem kell olyan választást kreálni, amit nem Orbán nyer meg.

És pont azt kérdeztem, hogy ugyan miért lenne szabad és demokratikus választás áprilisban, ha Orbán nem akarja elveszteni és meg is tudja akadályozni?
Tehát egyrészt nem érdeke, másrészt módjában áll, hogy meg se történjen, ami nem érdeke.
Őszentsége Sobri Jóska
Alapkérdés, hogy rajtvonalra állhat-e a Tisza.
Ha engedik indulni, ott már nehéz lesz trükközni. Komoly ellenzéki mozgósításnál nem tudnak belenyúlni az eredménybe.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 492 — Chiefs GM

Sjoelleer van de Vrij
egyrészt ez fényévekkel van a DPK faszakodás előtt és mesteri a céljuk érdekében
másrészt baromi gáz hogy egy 16 éve regnáló teljhatalmú miniszterelnöknek eddig kell süllyedni, hogy konkrétan csak dezinformálni tud, mert érdemi dolgot képtelen mondani vagy felmutatni a megválasztása érdekében.

topin
Az hagyján, de Viktor úgy gondolja, hogy akkora sz*rt hagynak maguk után, hogy a következő kormánynak vissza kell térnie a tárcsás piros asztali telefonokhoz? 😀

3 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 957 — #NoStress
warr_b

3 hónapja

Sjoelleer van de Vrij
Azt a büdös k... anyát. Lesz itt még MI videó arról hogy MP felkoncol valakit a Kossuth téren.
KB23
Bazz…VDL beszél magyarul? De komoly 😂
Klaci79
Más nyelven a plebs nagy részét elveszítenék...

3 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 083

Sjoelleer van de Vrij
Azt a büdös k... anyát. Lesz itt még MI videó arról hogy MP felkoncol valakit a Kossuth téren.
KB23
Bazz…VDL beszél magyarul? De komoly 😂
3 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 900 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Sjoelleer van de Vrij
KB23
Azt nem értem, MP-ék miért nem csinálnak ilyen kamu MI-képeket meg videókat vityáról meg a fideszről. Hiszen akkor a mellékelt ábra szerint ez teljesen belefér a kampányba.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 739

Sjoelleer van de Vrij

topin
ugyan, kb 2,5 millió honfitársunk szerint minden oké, nincsen migráns, nem kell háborúba menni, és nem lesz senki hülyére adóztatva, jusson eszetekbe amikor fideszes nyugdíjas rokonok és barátok szemébe nézbe látjátok visszatükröződni az elbaszott leendő éveinket

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
3 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 833

Sjoelleer van de Vrij
3 hónapja
topin New England Patriots 2 355

Sjoelleer van de Vrij

3 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 739
Összefogás a Civilekért Párt (OCP) a Robotzsarubol?
KB23
az milyen párt? Seres Mária és férje féle új álcivil fidesz köpönyege alól kibújt kamupárt?
deyell
mondjuk a parlamenti hazugságvizsgáló bevezetéses ötletét anno támogattam volna 😀

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
3 hónapja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 224 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/622603416_1979406119637667_7592427074813258511_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=596eb7&_nc_ohc=vRJXvNiX5kkQ7kNvwEM9f_i&_nc_oc=AdruiYaIjug1FJrBya06vdIZVSGPUboi8ufkxsGCR5wH3AWFZSeGmeayFnbD99bFklo&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=JDMNZwl2yDO2RQlLGve0Wg&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af6iGor_jOdTUYBeujipKsh_HZQD0uT-4sRc04wSxiNs2w&oe=6A09C27D
1,8 Mio. Aufrufe · 62.696 Reaktionen | Ez most még csak a mesterséges intelligencia műve, de rossz döntés esetén április 12. után valósággá válna! | Orbán Viktor
Ez most még csak a mesterséges intelligencia műve, de rossz döntés esetén április 12. után valósággá válna!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
3 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 900 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Bizonytalan időre elhalasztják a választást, mert.... háború Ukrajnában és örök veszélyhelyzet?
Vagy április 8-án letartóztatják MP-t? Rendeletileg betiltják a Tisza pártot?

Behívják a felszabadító Vörös Hadsereget a baráti Lengyelországon és Szlovákián Románián Bulgárián és Szerbián keresztül?

3 hónapja
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 918 — Salus populi suprema lex esto
Egyre jobban kezd bennem is körvonalazódni, hogy nem lesz választás vagy nem úgy lesz ahogy szokott lenni.
3 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 957 — #NoStress
 www.reddit.com/r/hungary/s/UxH3Df1y2O

Lázár szeme guvadt rendesen, hablatyolt, meg zagyvált. Szép fárasztás volt, látszik hogy nem bírja—ezért is beszélt hülyeséget—
Van benne még pár “jó” mondat a cigózáson kívül 😉
ozibozi
- De hogy kerültek Önhöz ezek az adatok?
- Mégegyszer mondom, én miniszter vagyok.
- Értem. De hogy kerültek Önhöz személyes adatok?
- A rendőrség bármikor előállíthat és igazoltathat bárkit…
- Én ezt értem. De ezek személyes információk. Honnan kerültek Önhöz?
- Elmondtam. Elmondom újra: én egy miniszter vagyok. A rendőrség…
😂
Siralmas
JC6 (Mr. Miele)
lehet, hogy kovetkezo Lazarinfo elott beiratnam egy 'GDPR for dummies' kepzesre.
csebi
Ez, hogy csak úgy nyilvánosan közölnek olyan adatokat bárkiről, amit amúgy nem lehetne, elég gáz. Lényegtelen most, hogy roma bűnözőkről van szó, mert ez is csak egy lépcsőfok... Mi jön kövinek, sárgacsillagozás, billogégetés a homlokba...? Szánalmas volt LJ-től a burkolt rasszizmus, de a legtöbb magyar eddig is tudta róla, hogy utálja a romákat. De ezzel a személyes adatokkal történő visszaéléssel szerintem átlépte már azt a határt, ami bőven ki kéne verje a biztosítékot... Egy politikus sem állhat a törvények felett, sőt...
Go Vikings!
Kb. beleillik a képbe a tegnapi bíróságos történettel együtt, arccal a diktatúra felé...
StormST
Az ilyen "ezt úgyse merik - de merték" dolgok és a jelenlegi mérések számai miatt gondolom azt, hogy mivel Orbánnak semmi haszna nem származna egy demokratikus, szabad választásból, és láthatóan nem fogja viszza őt semmiféle erkölcsi gátlás, így teljesen egyértelmű, hogy nem is igen ambícionálja, hogy áprilisban csak úgy vége legyen a hatalmának.
A rendszer jelenlegi működésétől teljesen idegen lenne, hogy pont a legfontosabb dologban grállovagként viselkedjen, míg minden másban meg ilyen gátlástalan módon.
Mintha egy focista minden meccsén csípne, rúgna, harapna, köpködne, fetrengene, rasszista faszságokat súgdosna a fekete ellenfeleinek, lebuzizná a fehéret, alattomoskodna ezerrel, bajnokin, kupameccsen, válogatottban, barátságos meccsen, de pont a VB-döntőn meg nem, akkor felhagyna mindezzel és fair play díjas módon járszana. Mennyire életszerű egy ilyen fordulat? Nekem semennyire.
Ezért nem látom jönni, hogy majd áprilisban pont Orbán lesz az, aki enged egy olyan helyzetet kialakulni, ami oda vezet, hogy az általa vezetett maffiaállamot szépen átadja, és ellovagol a naplementébe.
Aki szerint lesz áprilisban szabad, demokratikus választás, az árulja el, hogy ugyan miért lenne? Mire alapozza?

3 hónapja

Lázár szeme guvadt rendesen, hablatyolt, meg zagyvált. Szép fárasztás volt, látszik hogy nem bírja—ezért is beszélt hülyeséget—
ozibozi
😂
Siralmas
JC6 (Mr. Miele)
lehet, hogy kovetkezo Lazarinfo elott beiratnam egy 'GDPR for dummies' kepzesre.
csebi
Ez, hogy csak úgy nyilvánosan közölnek olyan adatokat bárkiről, amit amúgy nem lehetne, elég gáz. Lényegtelen most, hogy roma bűnözőkről van szó, mert ez is csak egy lépcsőfok... Mi jön kövinek, sárgacsillagozás, billogégetés a homlokba...? Szánalmas volt LJ-től a burkolt rasszizmus, de a legtöbb magyar eddig is tudta róla, hogy utálja a romákat. De ezzel a személyes adatokkal történő visszaéléssel szerintem átlépte már azt a határt, ami bőven ki kéne verje a biztosítékot... Egy politikus sem állhat a törvények felett, sőt...
Go Vikings!
Off
Neked írtam PM-et 😊

On

3 hónapja

ozibozi
😂
Siralmas
JC6 (Mr. Miele)
csebi
Go Vikings!
Kb. beleillik a képbe a tegnapi bíróságos történettel együtt, arccal a diktatúra felé...

3 hónapja
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 594 — Bowl Winner

ozibozi
😂
Siralmas
JC6 (Mr. Miele)
csebi

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
3 hónapja
NB2 New England Patriots 28 568 — nabege2@yahoo.com
mai megdöbbentő hírünk:
 444.hu/2026/02/04/meszaros-lorinc-energiavallalatat-es-az-allami-energiaceget-felmentik-a-rezsistop-koltsegei-alol
3 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 657 — Sworn to the Dark
KB23
az milyen párt? Seres Mária és férje féle új álcivil fidesz köpönyege alól kibújt kamupárt?

built for this shit

3 hónapja
Pócs Janika ismét házhoz ment a pofonert. Ahogy nézem már nem nagyon félnek tőle a testvírek.
3 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 492 — Chiefs GM
Szabad Ország Mozgalom (SZOM),

Dzsokijuing
Ők esetleg koalícióra léphetnének a Fiatal Atomtudósokkal (FA).

3 hónapja
3 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 144
Otthon Védelme Ingatlan Párt

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣