Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
El van átkozva, ilyen tényleg nincs...
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Mekkora zsugát adott Götze, fantasztikus játékos
több mint 8 éve
felkészül a bal oldali kapufa 😀 😀
több mint 8 éve
Mülleren már csak röhögni lehet😊
több mint 8 éve
RELEASE THE BUTTON!!!!!!Ki ne rúgják Jensont a McLarentől ha lehet. Bár ha belegondolok, lehet jobban járna vele.
Hanni
több mint 8 éve
Igeeeeeeeeeeeeeeen!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
RELEASE THE BUTTON!!!!!!
több mint 8 éve
GOMEZ GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLcsak Stez miatt szerintem 😊
több mint 8 éve
Na végre.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
óriási ez a will griggs on fire szurkolói rigmus az északírektől.
több mint 8 éve
És ezek a németek vertek minket tök simán pár hete 2-0-ra?És ezek az észak-írek 2-1-re.
Müllert meg beoltották gól ellen az Eb-re.
iktriad
több mint 8 éve
Guruló labdába ne fejelj! 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
És ezek a németek vertek minket tök simán pár hete 2-0-ra? Müllert meg beoltották gól ellen az Eb-re.
több mint 8 éve
merjünk nagyot álmodni, nyerjenek az észak-írek, x-eljenek a lengyelek, legyünk 3-ok és kapjuk az északíreket és üssük ki őket a pi...a 😀
több mint 8 éve
Müller az a focista, aki nem kiemekedően technikás, nem kiemelkedően gyors, nem feltétlenül kiemelkedően erős, viszont valahogy mindig ott van és azt csinálja, amit kell.Tudom, de számomra a tipikus lesipuskás antifocista, ellentétben mondjuk Klinsmann-anl, akit csíptem anno.Nézd meg a Bayernben vagy a VB-ken a számait.Müller az Eb egyik negatív meglepetése, nagyon nem megy neki ( | Götze bebaszta volna | )Nekem mindig az.... Jelentősen túlértékelt.
Stez
csi77
Vrij6
csi77
csak ez a tavaszi szezon vége, meg az EB egyelőre nem úgy alakul neki, ahogy szokott.
több mint 8 éve
Götze kilőtte volna a jobb felsőt
több mint 8 éve
Tudom, de számomra a tipikus lesipuskás antifocista, ellentétben mondjuk Klinsmann-anl, akit csíptem anno.Nézd meg a Bayernben vagy a VB-ken a számait.Müller az Eb egyik negatív meglepetése, nagyon nem megy neki ( | Götze bebaszta volna | )Nekem mindig az.... Jelentősen túlértékelt.
Stez
csi77
Vrij6
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Kampman
28 330
NSO-hír: A L'Équipe információi szerint a Lille-i stadion gyepét kicserélik, Hollandiából érkezik a fű.Nem értem, hogy a két félmondatnak mi köze van egymáshoz.
több mint 8 éve
Nézd meg a Bayernben vagy a VB-ken a számait.Müller az Eb egyik negatív meglepetése, nagyon nem megy neki ( | Götze bebaszta volna | )Nekem mindig az.... Jelentősen túlértékelt.
Stez
csi77
több mint 8 éve
nagyon okos fault Götzétől, már meg is mentette a favágó csapatát egy góltólTAPS-TAPS!
több mint 8 éve
na alakul ez 😊Most, hogy már nem játszik a lengyel gyerek (Klose), már csak Müller csípi a szemem, a többiek nem annyira.ahogy Özil is , mi ? 😀Müller az Eb egyik negatív meglepetése, nagyon nem megy neki ( | Götze bebaszta volna | )Nekem mindig az.... Jelentősen túlértékelt.
Stez
csi77
gamerkr
csi77