Soccer EB 2016

18 feliratkozó

több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Franciaország: Coolearie, Toto21, Zolee23, dankodavid, bogec7
metország: gamerkr, Sobri Jóska, ZoliZoltán, Vrij6, Blitzburgh, ghstzR, Mikey, Amadeus91, csebi, danyly, jinxtriad, Heisman Trophy, Gaba93, Kroos
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Wales: eaglesmcnabb

Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 460 — Слава Україні! Героям слава!
El van átkozva, ilyen tényleg nincs...

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Mekkora zsugát adott Götze, fantasztikus játékos

több mint 8 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
felkészül a bal oldali kapufa 😀 😀

több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
Mülleren már csak röhögni lehet😊
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
RELEASE THE BUTTON!!!!!!
Hanni
Ki ne rúgják Jensont a McLarentől ha lehet. Bár ha belegondolok, lehet jobban járna vele.
több mint 8 éve
Igeeeeeeeeeeeeeeen!

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
MARIO GOMEZ!!!!
 www.tomnash.eu/gomez-button.html
több mint 8 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
VÉÉÉÉÉÉGRE,

több mint 8 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
RELEASE THE BUTTON!!!!!!
több mint 8 éve
nyilván Gomez...

több mint 8 éve
GOMEZ GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
csak Stez miatt szerintem 😊
több mint 8 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 118 — Steelers fan
Na végre.
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
óriási ez a will griggs on fire szurkolói rigmus az északírektől.
több mint 8 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 118 — Steelers fan
És ezek a németek vertek minket tök simán pár hete 2-0-ra?

Müllert meg beoltották gól ellen az Eb-re.
iktriad
És ezek az észak-írek 2-1-re.
több mint 8 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 789 — Bears & Illinois fan
Guruló labdába ne fejelj! 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
És ezek a németek vertek minket tök simán pár hete 2-0-ra?

Müllert meg beoltották gól ellen az Eb-re.
több mint 8 éve
Götze befejelte volna 8DDD

több mint 8 éve
merjünk nagyot álmodni, nyerjenek az észak-írek, x-eljenek a lengyelek, legyünk 3-ok és kapjuk az északíreket és üssük ki őket a pi...a 😀
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 638 — Cowboys fan
Müller az Eb egyik negatív meglepetése, nagyon nem megy neki ( | Götze bebaszta volna | )
Stez
Nekem mindig az.... Jelentősen túlértékelt.
csi77
Nézd meg a Bayernben vagy a VB-ken a számait.
Vrij6
Tudom, de számomra a tipikus lesipuskás antifocista, ellentétben mondjuk Klinsmann-anl, akit csíptem anno.
csi77
Müller az a focista, aki nem kiemekedően technikás, nem kiemelkedően gyors, nem feltétlenül kiemelkedően erős, viszont valahogy mindig ott van és azt csinálja, amit kell.
csak ez a tavaszi szezon vége, meg az EB egyelőre nem úgy alakul neki, ahogy szokott.
több mint 8 éve
Götze kilőtte volna a jobb felsőt

több mint 8 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 789 — Bears & Illinois fan
Müller az Eb egyik negatív meglepetése, nagyon nem megy neki ( | Götze bebaszta volna | )
Stez
csi77
Vrij6
Tudom, de számomra a tipikus lesipuskás antifocista, ellentétben mondjuk Klinsmann-anl, akit csíptem anno.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 330
NSO-hír: A L'Équipe információi szerint a Lille-i stadion gyepét kicserélik, Hollandiából érkezik a fű.

Nem értem, hogy a két félmondatnak mi köze van egymáshoz.
több mint 8 éve
Stez
csi77

több mint 8 éve
nagyon okos fault Götzétől, már meg is mentette a favágó csapatát egy góltól
TAPS-TAPS!

több mint 8 éve
Stez
csi77
ahogy Özil is , mi ? 😀
gamerkr
Most, hogy már nem játszik a lengyel gyerek (Klose), már csak Müller csípi a szemem, a többiek nem annyira.
csi77
na alakul ez 😊