Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Most, hogy már nem játszik a lengyel gyerek (Klose), már csak Müller csípi a szemem, a többiek nem annyira.ahogy Özil is , mi ? 😀Müller az Eb egyik negatív meglepetése, nagyon nem megy neki ( | Götze bebaszta volna | )Nekem mindig az.... Jelentősen túlértékelt.
Stez
csi77
gamerkr
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Götze így passzolt Kimmichnek, ZSENIÁLIS... ZSENIÁLIS!
több mint 8 éve
JéBé
7 035
dehát nem egy GötzeMüller az Eb egyik negatív meglepetése, nagyon nem megy neki ( | Götze bebaszta volna | )Nekem mindig az.... Jelentősen túlértékelt.
Stez
csi77
Stez
több mint 8 éve
Ennek már rég 2-0nak kéne lennie. Scheiße
több mint 8 éve
ahogy Özil is , mi ? 😀Müller az Eb egyik negatív meglepetése, nagyon nem megy neki ( | Götze bebaszta volna | )Nekem mindig az.... Jelentősen túlértékelt.
Stez
csi77
több mint 8 éve
hát nem egy GötzeMüller az Eb egyik negatív meglepetése, nagyon nem megy neki ( | Götze bebaszta volna | )Nekem mindig az.... Jelentősen túlértékelt.
Stez
csi77
több mint 8 éve
Nagyon jó kis játékos. És sokkal jobb, mint Stez lieblingje.Müller az Eb egyik negatív meglepetése, nagyon nem megy neki ( | Götze bebaszta volna | )Nekem mindig az.... Jelentősen túlértékelt.
Stez
csi77
több mint 8 éve
Müller az Eb egyik negatív meglepetése, nagyon nem megy neki ( | Götze bebaszta volna | )Nekem mindig az.... Jelentősen túlértékelt.
Stez
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Thomas Müller amilyen jó a VB-n, olyan szar az Eb-n.
több mint 8 éve
Müller az Eb egyik negatív meglepetése, nagyon nem megy neki ( | Götze bebaszta volna | )
több mint 8 éve
Müller, lol!
Hajrá Bad Bones!
több mint 8 éve
jajj Toma, ezeket be kell baszni!
több mint 8 éve
Még mindig nem világos? Na így majd mindjárt az lesz.a kurva életbe, Gomez kezd, egész este a kurva gomb elkerüléséért imádkozhatokezt csak én nem értem?
Stez
Negritis
www.tomnash.eu/gomez-button.html
több mint 8 éve
a kurva életbe, Gomez kezd, egész este a kurva gomb elkerüléséért imádkozhatokezt csak én nem értem?
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
ez lassan már északír gála lesz
több mint 8 éve
el bizony, óriási királyGötze? kaput eltalálta már a tornán?az Götze lesza kurva életbe, Gomez kezd, egész este a kurva gomb elkerüléséért imádkozhatokHa továbblő minket (is), akkor csak ne panaszkodj emiatt!
Stez
iktriad
Stez
slowmotion
több mint 8 éve
Kampman
28 330
Nem akarok egy kényes témára rávilágítani, de látott már bárki fekete gyereket/fiatalt a nagy molinó tartók/kifeszítők között?Nem tudom mire célzol, de a biztonság kedvéért lerasszistázlak.
Hanni
Szégyelld magad.
több mint 8 éve
Götze? kaput eltalálta már a tornán?az Götze lesza kurva életbe, Gomez kezd, egész este a kurva gomb elkerüléséért imádkozhatokHa továbblő minket (is), akkor csak ne panaszkodj emiatt!
Stez
iktriad
Stez
Szerkesztette: slowmotion
több mint 8 éve
az Götze lesza kurva életbe, Gomez kezd, egész este a kurva gomb elkerüléséért imádkozhatokHa továbblő minket (is), akkor csak ne panaszkodj emiatt!
Stez
iktriad
több mint 8 éve
Nem akarok egy kényes témára rávilágítani, de látott már bárki fekete gyereket/fiatalt a nagy molinó tartók/kifeszítők között?
több mint 8 éve
a kurva életbe, Gomez kezd, egész este a kurva gomb elkerüléséért imádkozhatok
több mint 8 éve
JéBé
7 035
Tony Cruz gólt lő 😀
több mint 8 éve
www.csakfoci.hu/valogatott/91996-csanyi-reagalt-az-uefa-buntetesere-kiallunk-a-magyar-szurkolok-mellettmeglepő nyilatkozat