Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 10 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 10 éve
Most, hogy már nem játszik a lengyel gyerek (Klose), már csak Müller csípi a szemem, a többiek nem annyira.ahogy Özil is , mi ? 😀Müller az Eb egyik negatív meglepetése, nagyon nem megy neki ( | Götze bebaszta volna | )Nekem mindig az.... Jelentősen túlértékelt.
Stez
csi77
gamerkr
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Götze így passzolt Kimmichnek, ZSENIÁLIS... ZSENIÁLIS!
több mint 10 éve
dehát nem egy GötzeMüller az Eb egyik negatív meglepetése, nagyon nem megy neki ( | Götze bebaszta volna | )Nekem mindig az.... Jelentősen túlértékelt.
Stez
csi77
Stez
több mint 10 éve
Ennek már rég 2-0nak kéne lennie. Scheiße
több mint 10 éve
ahogy Özil is , mi ? 😀Müller az Eb egyik negatív meglepetése, nagyon nem megy neki ( | Götze bebaszta volna | )Nekem mindig az.... Jelentősen túlértékelt.
Stez
csi77
több mint 10 éve
hát nem egy GötzeMüller az Eb egyik negatív meglepetése, nagyon nem megy neki ( | Götze bebaszta volna | )Nekem mindig az.... Jelentősen túlértékelt.
Stez
csi77
több mint 10 éve
Nagyon jó kis játékos. És sokkal jobb, mint Stez lieblingje.Müller az Eb egyik negatív meglepetése, nagyon nem megy neki ( | Götze bebaszta volna | )Nekem mindig az.... Jelentősen túlértékelt.
Stez
csi77
több mint 10 éve
Müller az Eb egyik negatív meglepetése, nagyon nem megy neki ( | Götze bebaszta volna | )Nekem mindig az.... Jelentősen túlértékelt.
Stez
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Thomas Müller amilyen jó a VB-n, olyan szar az Eb-n.
több mint 10 éve
Müller az Eb egyik negatív meglepetése, nagyon nem megy neki ( | Götze bebaszta volna | )
több mint 10 éve
Müller, lol!
Hajrá Bad Bones!
több mint 10 éve
jajj Toma, ezeket be kell baszni!
több mint 10 éve
Még mindig nem világos? Na így majd mindjárt az lesz.a kurva életbe, Gomez kezd, egész este a kurva gomb elkerüléséért imádkozhatokezt csak én nem értem?
Stez
Negritis
www.tomnash.eu/gomez-button.html
több mint 10 éve
a kurva életbe, Gomez kezd, egész este a kurva gomb elkerüléséért imádkozhatokezt csak én nem értem?
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
ez lassan már északír gála lesz
több mint 10 éve
el bizony, óriási királyGötze? kaput eltalálta már a tornán?az Götze lesza kurva életbe, Gomez kezd, egész este a kurva gomb elkerüléséért imádkozhatokHa továbblő minket (is), akkor csak ne panaszkodj emiatt!
Stez
iktriad
Stez
slowmotion
több mint 10 éve
Nem akarok egy kényes témára rávilágítani, de látott már bárki fekete gyereket/fiatalt a nagy molinó tartók/kifeszítők között?Nem tudom mire célzol, de a biztonság kedvéért lerasszistázlak.
Hanni
Szégyelld magad.
több mint 10 éve
Götze? kaput eltalálta már a tornán?az Götze lesza kurva életbe, Gomez kezd, egész este a kurva gomb elkerüléséért imádkozhatokHa továbblő minket (is), akkor csak ne panaszkodj emiatt!
Stez
iktriad
Stez
Szerkesztette: slowmotion
több mint 10 éve
az Götze lesza kurva életbe, Gomez kezd, egész este a kurva gomb elkerüléséért imádkozhatokHa továbblő minket (is), akkor csak ne panaszkodj emiatt!
Stez
iktriad
több mint 10 éve
Nem akarok egy kényes témára rávilágítani, de látott már bárki fekete gyereket/fiatalt a nagy molinó tartók/kifeszítők között?
több mint 10 éve
a kurva életbe, Gomez kezd, egész este a kurva gomb elkerüléséért imádkozhatok
több mint 10 éve
Tony Cruz gólt lő 😀
több mint 10 éve
www.csakfoci.hu/valogatott/91996-csanyi-reagalt-az-uefa-buntetesere-kiallunk-a-magyar-szurkolok-mellettmeglepő nyilatkozat