Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Valamelyik nyolcvanas évekbeli magyar ex-válogatott mondta vissza a minap az én egyik ötletemet, hogy 10 fősre kell csökkenteni a kezdőcsapatok létszámáta 2012-es angol-olasz szerintem jó volt, de pl. a gólátlag évtizedek óta először 2 alatt lesz, még az ilyen szinten mélypontnak számító 90-es évek elején se volt ennyire rossz. akkor volt egy-két szabályváltoztatás, (kapus nem veheti kézbe a lábbal hazaadott labdát), lehet most is kéne valami.Most úgy csináltok, mintha nem láttunk volna még szar spanyol-olaszt (pl 2008as negyeddöntő), vagy angol-olaszt (2012es negyeddöntő), vagy román-franciát (2008,csoportkör)vissza már nem fogják csinálni, ahhoz túl nyereséges a bővítés, de ezeket tényleg rossz volt nézni3 nap, 3 0-0. Minden idők legszarabb tornája, még úgy is, hogy mi is érintettek vagyunk.és ba+ 4db középhátvéddel...kezdem visszasírni a 16 csapatost....és ha így folytatják egyes csapatok, akkor az illetékesek is ezt fogják érezni
Kampman
Klaci79
Kampman
Tito05
A BL utolsó 5 meccsén is volt 7 gól...
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Ez elég relatív, hogy mi a csúnya meg mi a szép játék. Úgy ma már nem játszik senki, mint a brazilok a 80-as években. Ha dél-amerikai (vagy általában latin) focit nézek, egy idő után idegesít a sok színészkedés, bíróra rohanás, primadonnáskodás, stb... de amit az albánok műveltek tegnap az utolsó 10-15 percben, az is katasztrófa volt. Értem én hogy van célfoci, amikor egy csapatnak jó az adott eredmény és gyakorlatilag felad mindent annak érdekében hogy tartsa, de amikor ez már a meccs elejétől így van, az azért kiábrándító.Az egy dolog hogy hogyan alakul a meccs, de egy VB-n ha választhat a pógár pl egy argentin-angol, brazil-akárki vagy magyar-izland között...de miért? itt is van belga-olasz a csoportkörben és ott is van irán-nigéria.
A németek nem szakadnak meg, nyilván, mert a formaidőzítés királyai, ők nem most akarnak nagyot játszani, hanem 2 hét múlva.
Jan
mindkettőre van példa itt is meg ott is.
egyébként az izlandiak két meccse meg a 2 magyar meccs is teljesen nézhető volt, ahogy pl. az albán-svájc is.
az európai csapatok alapesetben csúnyábban játszanak egymással mint a dél-amerikaiak (igaz eredményesebben), de 16 csapatos EB-vel is... Amire ki akarok lyukadni: Nem feltétlen a kis csapatok játszanak csúnyán.
eaglesmcnabb
Azzal egyet tudok érteni, hogy a kis csapatok nem játszanak kötelezően csúnyán. De ha feltesszük hogy mi volt a 3 legjobb válogatott meccs amit életedben láttál, akkor azt valszeg nagy csapatok játszották egymás ellen, vagy legalább az egyik résztvevő nagy csapat volt, nem?
több mint 8 éve
ozibozi
17 183
ha nem lennénk kint az EB-n akkor pont olyan reálisan fikáznánk mindent, ahogy az van... (pl. a 0--7 után egy 62 éves chile-i öregasszonnyal-havercsajszi- vitatkoztam a fociról meg a színvonalról...) Simán meg van győződve, hogy a mostani a legjobb, legszínvonalasabb balhé száz éve ami ott valaha is volt... szerintem vegyünk példát róluk, és mi is élvezzük ki amíg van mit...és ne akarjuk ma megtudni hogy ez valójában mennyit is ér...
Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
Az egy dolog hogy hogyan alakul a meccs, de egy VB-n ha választhat a pógár pl egy argentin-angol, brazil-akárki vagy magyar-izland között...de miért? itt is van belga-olasz a csoportkörben és ott is van irán-nigéria.
A németek nem szakadnak meg, nyilván, mert a formaidőzítés királyai, ők nem most akarnak nagyot játszani, hanem 2 hét múlva.
Jan
mindkettőre van példa itt is meg ott is.
egyébként az izlandiak két meccse meg a 2 magyar meccs is teljesen nézhető volt, ahogy pl. az albán-svájc is.
az európai csapatok alapesetben csúnyábban játszanak egymással mint a dél-amerikaiak (igaz eredményesebben), de 16 csapatos EB-vel is... Amire ki akarok lyukadni: Nem feltétlen a kis csapatok játszanak csúnyán.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Egy véleményen vagyok veled én is az offenzív ide-oda játékot támogatom, csak sajna itt az eredmény számít... S tegyük szívünkre a kezünket, inkább látnánk ilyen deffenzív játékkal EB-t nyerni a magyar csapatot, mint űrfutballal a csoportkör után búcsúzni...Es? Most nem az eredmenyeikrol beszeltunk, hanem arrol, hogy elvezetesek a meccsek. Nekem ezen az Eb-n sem az eredmenyekkel van bajom, szerintem egy 0-0 is lehet jo meccs. Hanem azzal van bajom, amit a palyan latok foci cimszo alatt, azt ugyanis eleg sokan latvanyosan nem akarjak jatszani.Igen, de sajna nem célravezető.... ha megnézed, h az utóbbi 3 vb-n mit ért el dél-amerikai csapat, csak Argentína volt, aki jobban szerepelt, de amúgy lebőgés....hát a vb szerintem még szarabb az irán-nigéria stb meccsekkel.Akadnak ilyen szarok, de a Dél-Amerikaiak viszont mindenkinek nekiesnek, ha megnezed, az meg nagyon-nagyon felhuzza az elvezhetoseget ezeknek a tornakat.
eaglesmcnabb
Stez
Tito05
Stez
több mint 8 éve
Az egy dolog hogy hogyan alakul a meccs, de egy VB-n ha választhat a pógár pl egy argentin-angol, brazil-akárki vagy magyar-izland között...a magyar-izlandon pont kettővel volt több gól mint az irán- nigérián.hát a vb szerintem még szarabb az irán-nigéria stb meccsekkel.A világ nagy részének egy Magyaro.-Izland pont annyira érdekes mint egy Irán-Nigéria.
eaglesmcnabb
Jan
nem a kiscsapatokkal van baj itt a 24 csapatoson sem egyébként... a nagy csapatok játszanak szarul, az angol, francia erősen visszafogott, a németek sem szakadnak meg, nyilván tőlük többet vártunk, de minél nagyobb a tét annál kevesebb a gól, de ez már tendencia évek óta.
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Én így is fetrengek, milyen szar meccseek vannak. De legalább mi kurva jók vagyunk \o/Btw, ja, a németek nyernek, a svédek és az írek sem, még az albánok is ott vannak, 4 ponttal nem kell fosni. Meg amúgy is, ja, az osztrákok sem kapnak ki, onnantól 1-2., de mi sem most már, szal 1. Úgyhogy ne sírjatok már 😊
több mint 8 éve
Kampman
28 330
hát a vb szerintem még szarabb az irán-nigéria stb meccsekkel.A vb csoportkörében az irán-nigéria ellenére is 3 fölötti gólátlag és (szerintem) fantasztikus színvonal volt.
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
Most ismétlik a Sport 2-n a két utolsó Copa negyeddöntőt, ha gól hiányotok van, ott lesz bőven 😉
több mint 8 éve
a magyar-izlandon pont kettővel volt több gól mint az irán- nigérián.hát a vb szerintem még szarabb az irán-nigéria stb meccsekkel.A világ nagy részének egy Magyaro.-Izland pont annyira érdekes mint egy Irán-Nigéria.
eaglesmcnabb
Jan
nem a kiscsapatokkal van baj itt a 24 csapatoson sem egyébként... a nagy csapatok játszanak szarul, az angol, francia erősen visszafogott, a németek sem szakadnak meg, nyilván tőlük többet vártunk, de minél nagyobb a tét annál kevesebb a gól, de ez már tendencia évek óta.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
JéBé
7 035
EB történelmi pikantériák és rivalizálás szempontjából nálam mindig jobb mint egy VB.hát a vb szerintem még szarabb az irán-nigéria stb meccsekkel.A világ nagy részének egy Magyaro.-Izland pont annyira érdekes mint egy Irán-Nigéria.
eaglesmcnabb
Jan
több mint 8 éve
Es? Most nem az eredmenyeikrol beszeltunk, hanem arrol, hogy elvezetesek a meccsek. Nekem ezen az Eb-n sem az eredmenyekkel van bajom, szerintem egy 0-0 is lehet jo meccs. Hanem azzal van bajom, amit a palyan latok foci cimszo alatt, azt ugyanis eleg sokan latvanyosan nem akarjak jatszani.Igen, de sajna nem célravezető.... ha megnézed, h az utóbbi 3 vb-n mit ért el dél-amerikai csapat, csak Argentína volt, aki jobban szerepelt, de amúgy lebőgés....hát a vb szerintem még szarabb az irán-nigéria stb meccsekkel.Akadnak ilyen szarok, de a Dél-Amerikaiak viszont mindenkinek nekiesnek, ha megnezed, az meg nagyon-nagyon felhuzza az elvezhetoseget ezeknek a tornakat.
eaglesmcnabb
Stez
Tito05
több mint 8 éve
Igen, de sajna nem célravezető.... ha megnézed, h az utóbbi 3 vb-n mit ért el dél-amerikai csapat, csak Argentína volt, aki jobban szerepelt, de amúgy lebőgés....hát a vb szerintem még szarabb az irán-nigéria stb meccsekkel.Akadnak ilyen szarok, de a Dél-Amerikaiak viszont mindenkinek nekiesnek, ha megnezed, az meg nagyon-nagyon felhuzza az elvezhetoseget ezeknek a tornakat.
eaglesmcnabb
Stez
több mint 8 éve
hát a vb szerintem még szarabb az irán-nigéria stb meccsekkel.A világ nagy részének egy Magyaro.-Izland pont annyira érdekes mint egy Irán-Nigéria.
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
hát a vb szerintem még szarabb az irán-nigéria stb meccsekkel.Akadnak ilyen szarok, de a Dél-Amerikaiak viszont mindenkinek nekiesnek, ha megnezed, az meg nagyon-nagyon felhuzza az elvezhetoseget ezeknek a tornakat.
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
Lehet froclizni, de sirva fetrengene minden magyar banataban, mennyire gyenge szinvonalu ez az Eb, ha nem lennenk ot. De ilyenkor nyilvan mindenki vak. Fasza, hogy ott vagyunk, de azert lassuk realisan, maga a torna eddig elkepesztoen rossz.Sztem ez nem a 24 csapatos formátum hibája, hanem egyszerűen ez a trend. Mindenki védekezik, aki a másiknál gyengébb erőt képvisel.
Stez
több mint 8 éve
hát a vb szerintem még szarabb az irán-nigéria stb meccsekkel.
több mint 8 éve
Lehet froclizni, de sirva fetrengene minden magyar banataban, mennyire gyenge szinvonalu ez az Eb, ha nem lennenk ot. De ilyenkor nyilvan mindenki vak. Fasza, hogy ott vagyunk, de azert lassuk realisan, maga a torna eddig elkepesztoen rossz.
több mint 8 éve
De amúgy egyet értek, rövidebb szezon kellene, kevesebb meccsel. Viszont a 24 csapatos EB nekem bejön.
több mint 8 éve
Mindig ilyenkor van. Régen, amikor a jó meccsek voltak, akkor is ilyenkor volt.Ne viccelj, lazan fel tudod sorolni a difit a 24 es a 16 csapatos torna kozott. Nem az a lenyeg, hogy nem kaptak ki 5-0-ra azok, akik gyengebbek voltak, attol meg lemostak oket a palyarol javareszt, vagy egyszeruen csak kurva gyenge meccset hoztak le. A nagyok raadasul ugyanugy basznak focizni, ez a kurva torna mindenki szamara nyug, 70 tetmeccs utan a fene akar meg rohangalni le-fel, mindenki hulla. Nem ilyenkor kene rendezni ezeket a tornakat, ennek abszolut semmi ertelme igy. Ha ezek a valogatottak kapnanak kello idot pihenni, akkor akarnanak focizni is.Az mondjuk biztos, hogy siralmas ez az Eb, mazli, hogy a sok szanalmas fos kozott a magyarok azok, akiket senki es semmi nem erdekel, kijutottak, elvezik, mennek, mint a tank.Szvsz meg senki sem szar, ezért vannak gyengébb meccsek.
Stez
JayB
Stez
több mint 8 éve
Holnapi UEFA közlemény:Ne viccelj, lazan fel tudod sorolni a difit a 24 es a 16 csapatos torna kozott. Nem az a lenyeg, hogy nem kaptak ki 5-0-ra azok, akik gyengebbek voltak, attol meg lemostak oket a palyarol javareszt, vagy egyszeruen csak kurva gyenge meccset hoztak le. A nagyok raadasul ugyanugy basznak focizni, ez a kurva torna mindenki szamara nyug, 70 tetmeccs utan a fene akar meg rohangalni le-fel, mindenki hulla. Nem ilyenkor kene rendezni ezeket a tornakat, ennek abszolut semmi ertelme igy. Ha ezek a valogatottak kapnanak kello idot pihenni, akkor akarnanak focizni is.Az mondjuk biztos, hogy siralmas ez az Eb, mazli, hogy a sok szanalmas fos kozott a magyarok azok, akiket senki es semmi nem erdekel, kijutottak, elvezik, mennek, mint a tank.Szvsz meg senki sem szar, ezért vannak gyengébb meccsek.
Stez
JayB
Stez
Stez azt mondta, ennek így nincs értelme, tehát lefújtuk a tornát. 😀
több mint 8 éve
Ne viccelj, lazan fel tudod sorolni a difit a 24 es a 16 csapatos torna kozott. Nem az a lenyeg, hogy nem kaptak ki 5-0-ra azok, akik gyengebbek voltak, attol meg lemostak oket a palyarol javareszt, vagy egyszeruen csak kurva gyenge meccset hoztak le. A nagyok raadasul ugyanugy basznak focizni, ez a kurva torna mindenki szamara nyug, 70 tetmeccs utan a fene akar meg rohangalni le-fel, mindenki hulla. Nem ilyenkor kene rendezni ezeket a tornakat, ennek abszolut semmi ertelme igy. Ha ezek a valogatottak kapnanak kello idot pihenni, akkor akarnanak focizni is.Az mondjuk biztos, hogy siralmas ez az Eb, mazli, hogy a sok szanalmas fos kozott a magyarok azok, akiket senki es semmi nem erdekel, kijutottak, elvezik, mennek, mint a tank.Szvsz meg senki sem szar, ezért vannak gyengébb meccsek.
Stez
JayB
több mint 8 éve
ok.MIVan stez, leadjátok a csoportot? :dNalad 29 percig tart egy meccs?
eaglesmcnabb
Majd visszaterunk, ha lefujtak.
Stez
több mint 8 éve
Kampman
28 330
a 2012-es angol-olasz szerintem jó volt, de pl. a gólátlag évtizedek óta először 2 alatt lesz, még az ilyen szinten mélypontnak számító 90-es évek elején se volt ennyire rossz. akkor volt egy-két szabályváltoztatás, (kapus nem veheti kézbe a lábbal hazaadott labdát), lehet most is kéne valami.Most úgy csináltok, mintha nem láttunk volna még szar spanyol-olaszt (pl 2008as negyeddöntő), vagy angol-olaszt (2012es negyeddöntő), vagy román-franciát (2008,csoportkör)vissza már nem fogják csinálni, ahhoz túl nyereséges a bővítés, de ezeket tényleg rossz volt nézni3 nap, 3 0-0. Minden idők legszarabb tornája, még úgy is, hogy mi is érintettek vagyunk.és ba+ 4db középhátvéddel...kezdem visszasírni a 16 csapatost....és ha így folytatják egyes csapatok, akkor az illetékesek is ezt fogják érezni
Kampman
Klaci79
Kampman
Tito05
A BL utolsó 5 meccsén is volt 7 gól...
több mint 8 éve
Németek verjék meg az É-Íreket és attól kezdve minden mindegy, ott vagyunk.Banyek örülök ha hárommal megússzuk, gólarányra nagyon nem alapoznék...Majd lesz 5 négy pontos csoport harmadik velünk eggyütt s naná hogy mi jövünk ki szarul belőle......Szlovákok gólkülönbsége 3-3, nekünk 3-1. Ha eggyel kikapunk a portugáloktól, még előttük vagyunk, 0-2 -vel már nem.
dande
Jan
dande