Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/eb-2016-85-000-eurora-megbuntettek-a-magyar-szovetseget-2508573?utm_source=nsofb&utm_medium=page&utm_campaign=nsofbEz elég korrekt volt Sanyitól
Tito05
több mint 8 éve
amúgy tök vicces olvasni, hogy a gonosz "nagy" magyarok lemákolták a "szegény, kis" izlandotmiközben
1. www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3627400/Germany-boast-valuable-squad-Euro-2016-421m-England-Spain-Belgium-24-nations-ranked.html
2. még ma is:
www.skybet.com/football/euro-2016/event/16251028
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
4dam
155
Imádnak minket.az európai csapatok alapesetben csúnyábban játszanak egymással mint a dél-amerikaiak (igaz eredményesebben), de 16 csapatos EB-vel is... Amire ki akarok lyukadni: Nem feltétlen a kis csapatok játszanak csúnyán.Szerintem nem feltétlenül az európai stílus miatt van ez. Annak idején amikor a VB-ken elkezdték felemelni a létszámot, akkor 16-ról előbb 24-re emelték, majd onnan 32-re. És a 24-es rendszerben ott is az ment, hogy csak 8 csapat esik ki, harmadikként is jó eséllyel tovább lehet menni, szóval jó a döntetlen is. És volt egy csomó dögunalom nulla-nulla, meg 1-1. Meg minimális kockázatvállalás. Ha csak az első kettő megy tovább, akkor mindjárt nem olyan jó a döntetlen, érdemesebb többet kockáztatni.
eaglesmcnabb
Egyébként nekem régebben mindig volt egy "kis csapat" kedvencem a VB-ken, akiknek a meccseit nagyon élveztem. Kamerun, Kongó, Nigéria, Costa Rica, Kolumbia, stb. Semlegesként szívesebben néztem őket, mint egy francia-spanyol meccset mondjuk. Szóval simán előfordulhat, hogy kis csapatként Európában minket is szeretnek nézni semlegesként. Vagy éppen Izlandot (ezt azért kevésbé hiszem, de ki tudja...)
peterk2005
http://www.sbnation.com/soccer/2016/6/18/11969324/iceland-hungary-final-score-euro-2016-results
Fly Eagles Fly!
több mint 8 éve
bowl.hu/forum/alairasok/kirakat/1492173
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
az európai csapatok alapesetben csúnyábban játszanak egymással mint a dél-amerikaiak (igaz eredményesebben), de 16 csapatos EB-vel is... Amire ki akarok lyukadni: Nem feltétlen a kis csapatok játszanak csúnyán.Szerintem nem feltétlenül az európai stílus miatt van ez. Annak idején amikor a VB-ken elkezdték felemelni a létszámot, akkor 16-ról előbb 24-re emelték, majd onnan 32-re. És a 24-es rendszerben ott is az ment, hogy csak 8 csapat esik ki, harmadikként is jó eséllyel tovább lehet menni, szóval jó a döntetlen is. És volt egy csomó dögunalom nulla-nulla, meg 1-1. Meg minimális kockázatvállalás. Ha csak az első kettő megy tovább, akkor mindjárt nem olyan jó a döntetlen, érdemesebb többet kockáztatni.
eaglesmcnabb
Egyébként nekem régebben mindig volt egy "kis csapat" kedvencem a VB-ken, akiknek a meccseit nagyon élveztem. Kamerun, Kongó, Nigéria, Costa Rica, Kolumbia, stb. Semlegesként szívesebben néztem őket, mint egy francia-spanyol meccset mondjuk. Szóval simán előfordulhat, hogy kis csapatként Európában minket is szeretnek nézni semlegesként. Vagy éppen Izlandot (ezt azért kevésbé hiszem, de ki tudja...)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
JéBé
7 035
Ez egyébként már visszatérő elem, a Bayern hasonló rendszerrel húzott be mindent 2001-ben Hitzfelddel. (Andersson, Kuffour, Linke a három belső védő, Sagnol és Lizarazu a két wingback)Mindenidők BL döntője volt az.
mustaine
több mint 8 éve
Sajnos amíg a futball evolúciója nem lép megint előre ez lesz. Ezek az evolúciós ugrások kb 10-15 évente következnek be. Most ugye a 4-2-3-1 játékrendszer virágzik, amit ugye a klasszikus 10esek, pl zidane vagy nedved stb...megfékezésére fejlesztettek ki. Mivel ezek a játékosok már nincsenek, ill. a két vkp miatt nem is nagyon van már klasszikus 10es poszt a két védekező középpályás okafogyottá válik. Mivel a 2000es évek eleje óta ez a trend joggal számíthatunk rá, hogy a futball újra változni fog és ismét a támadóbb szemlélet fog előtérbe kerülni....Azért a destroyer-passer-creator triókat baromi nehéz lesz úgy lecserélni, hogy legyen aki átvegye a szerepüket. Szerintem a középpályák belsején ez a hármas maradni fog, de amit Conte elkezdett a Juventusnál, majd kb az összes olasz csapat átvette, vagyis hogy három belső védő van és a széleken kvázi a védők játsszák be az egész pályát, az új vonal lehet. Az ilyen Damien Duff-szerű szélsők ideje rég lejárt, akik nem tudnak védekezni, így ez a poszt (támadó szélső) évek óta hanyatlásnak indult.
peach
Ha Conte viszi magával Angliába a háromvédős szisztémát, ahol a két wingback bejátssza a pálya egy-egy szélét, szerintem komoly lökést adhat a változásoknak. Btw Di Matteo is így nyerte meg a BL-t, hogy Ramires wing backként a legjobb mezőnyjátékos volt az elődöntőben. Ez egyébként már visszatérő elem, a Bayern hasonló rendszerrel húzott be mindent 2001-ben Hitzfelddel. (Andersson, Kuffour, Linke a három belső védő, Sagnol és Lizarazu a két wingback)
Szerintem nincs baj azzal, ha a kis csapatok többnyire védekeznek, ellenben a hagyományos "nagyok", mint az angolok, portugálok, stb egyre gyatrább focit mutatnak. Emiatt nagyon kis különbségek vannak (nem úgy, mint egy Németország - Irán meccsen a világbajnokságon), és kevés gól esik. Szerintem nincs ezzel baj, minden meccs szoros, @eaglesmcnabb-bel pedig teljes mértékben egyetértek.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Ha szurkolókról van szó, nálam az írek viszik a prímet. Úgy látszik, nekik jót tesz ha isznak. 😊 Ezen a videón éppen egy francia hölgynek adnak spontán szerenádot. 😀www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/kepek-megtalaltak-a-holgyet-akinek-az-ir-drukkerek-szerenadoztak-2508489
www.youtube.com/watch?v=OtrxkHDjOhw
Most abba inkább nem megyek bele, hogy a leányzó miért nem éli át inkább a pillanatot ahelyett, hogy videózza...
Mikey
neki én is szerenádoznék 😮
több mint 8 éve
Mikey
18 753
Ha szurkolókról van szó, nálam az írek viszik a prímet. Úgy látszik, nekik jót tesz ha isznak. 😊 Ezen a videón éppen egy francia hölgynek adnak spontán szerenádot. 😀www.youtube.com/watch?v=OtrxkHDjOhw
Most abba inkább nem megyek bele, hogy a leányzó miért nem éli át inkább a pillanatot ahelyett, hogy videózza...
Szerkesztette: Mikey
több mint 8 éve
Kampman
28 330
A gólátlag és a színvonal között volt egy ÉS 😊Most várjatok, a gólok száma jelenti a színvonalat? Ne már....hát a vb szerintem még szarabb az irán-nigéria stb meccsekkel.A vb csoportkörében az irán-nigéria ellenére is 3 fölötti gólátlag és (szerintem) fantasztikus színvonal volt.
eaglesmcnabb
Kampman
csi77
Egyébként tényleg a 2000-es EB volt a legjobb. Ott játszották minden idők egyik legjobb 0-0-ját is. (holland-olasz)
több mint 8 éve
dr0725
482
A cselzi bl győzelme volt az olaj a tűzre, onnantól indult be a busz úgy igazán szerintem.Én a juve-milán bl döntőt, ill a 2004es eb-t tartom a forduló pontnak ezügyben.Sajnos amíg a futball evolúciója nem lép megint előre ez lesz. Ezek az evolúciós ugrások kb 10-15 évente következnek be. Most ugye a 4-2-3-1 játékrendszer virágzik, amit ugye a klasszikus 10esek, pl zidane vagy nedved stb...megfékezésére fejlesztettek ki. Mivel ezek a játékosok már nincsenek, ill. a két vkp miatt nem is nagyon van már klasszikus 10es poszt a két védekező középpályás okafogyottá válik. Mivel a 2000es évek eleje óta ez a trend joggal számíthatunk rá, hogy a futball újra változni fog és ismét a támadóbb szemlélet fog előtérbe kerülni....Javíts ki ha tévedek, de ez a változás azért inkább a 2006-2008ra tehető, mint a 2000es évek elejére nem? Egyébként nagyrészt egyet értek veled.
peach
dugo93
peach
több mint 8 éve
Én a juve-milán bl döntőt, ill a 2004es eb-t tartom a forduló pontnak ezügyben.Sajnos amíg a futball evolúciója nem lép megint előre ez lesz. Ezek az evolúciós ugrások kb 10-15 évente következnek be. Most ugye a 4-2-3-1 játékrendszer virágzik, amit ugye a klasszikus 10esek, pl zidane vagy nedved stb...megfékezésére fejlesztettek ki. Mivel ezek a játékosok már nincsenek, ill. a két vkp miatt nem is nagyon van már klasszikus 10es poszt a két védekező középpályás okafogyottá válik. Mivel a 2000es évek eleje óta ez a trend joggal számíthatunk rá, hogy a futball újra változni fog és ismét a támadóbb szemlélet fog előtérbe kerülni....Javíts ki ha tévedek, de ez a változás azért inkább a 2006-2008ra tehető, mint a 2000es évek elejére nem? Egyébként nagyrészt egyet értek veled.
peach
dugo93
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Mikey
18 753
Most várjatok, a gólok száma jelenti a színvonalat? Ne már....Amikor én szoktam az ilyenre reagálni, hogy láttam én sok botrányos 3-2-t, 4-3-at, ellenben számtalan nagyon élvezetes 0-0-t és 1-0-t, akkor mindig úgy néznek rám, mintha ufó lennék. Pedig tudtommal nem vagyok. 😊
csi77
Szerkesztette: Mikey
több mint 8 éve
dugo93
4 230
Sajnos amíg a futball evolúciója nem lép megint előre ez lesz. Ezek az evolúciós ugrások kb 10-15 évente következnek be. Most ugye a 4-2-3-1 játékrendszer virágzik, amit ugye a klasszikus 10esek, pl zidane vagy nedved stb...megfékezésére fejlesztettek ki. Mivel ezek a játékosok már nincsenek, ill. a két vkp miatt nem is nagyon van már klasszikus 10es poszt a két védekező középpályás okafogyottá válik. Mivel a 2000es évek eleje óta ez a trend joggal számíthatunk rá, hogy a futball újra változni fog és ismét a támadóbb szemlélet fog előtérbe kerülni....Javíts ki ha tévedek, de ez a változás azért inkább a 2006-2008ra tehető, mint a 2000es évek elejére nem? Egyébként nagyrészt egyet értek veled.
peach
több mint 8 éve
Sajnos amíg a futball evolúciója nem lép megint előre ez lesz. Ezek az evolúciós ugrások kb 10-15 évente következnek be. Most ugye a 4-2-3-1 játékrendszer virágzik, amit ugye a klasszikus 10esek, pl zidane vagy nedved stb...megfékezésére fejlesztettek ki. Mivel ezek a játékosok már nincsenek, ill. a két vkp miatt nem is nagyon van már klasszikus 10es poszt a két védekező középpályás okafogyottá válik. Mivel a 2000es évek eleje óta ez a trend joggal számíthatunk rá, hogy a futball újra változni fog és ismét a támadóbb szemlélet fog előtérbe kerülni....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
- Mi a különbség a román foci válogatott, és az Ö betű között?- Az Ö betűnek két pontja van.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Ok, de 3 ponttal még inkább. Nem mondom, hogy nem adok igazat, de értem, hogy mit akartak.1. 4 ponttal ki lehet esnién még sose nem láttam ilyen meccset mint tegnapMost te a helyükben mit csináltál volna? A Chelsea csinált ilyet korábban. Undorító, de nekik hasznos.
0-0ra így ráfeküdni...
60.perc középcsatár helyett egy balbekk,
80.percig kb még a két támadószélső helyére 2 középhátvéd.
mocskos szar foci volt ez. rámentek a 0-0ra, így valszeg továbbmennek és megkapják a spanyol/német(lengyelből egyet és húzhatnak haza a faszba.
braxa88
csi77
2. ha 80.percben kapnak egy gólt mit csinálnak? Hamsik volt a legelőrébb játszó játékosuk, aztán már csak VKP-k, és védők...
braxa88
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
braxa88
12 534
1. 4 ponttal ki lehet esnién még sose nem láttam ilyen meccset mint tegnapMost te a helyükben mit csináltál volna? A Chelsea csinált ilyet korábban. Undorító, de nekik hasznos.
0-0ra így ráfeküdni...
mocskos szar foci volt ez. rámentek a 0-0ra, így valszeg továbbmennek és megkapják a spanyol/német(lengyelből egyet és húzhatnak haza a faszba.
braxa88
csi77
2. ha 80.percben kapnak egy gólt mit csinálnak? Hamsik volt a legelőrébb játszó játékosuk, aztán már csak VKP-k, és védők...
több mint 8 éve
én még sose nem láttam ilyen meccset mint tegnapMost te a helyükben mit csináltál volna? A Chelsea csinált ilyet korábban. Undorító, de nekik hasznos.
0-0ra így ráfeküdni...
braxa88
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
A 2000-es EB volt az utolsó jó, nézhető. Azóta egyre szarabb.,,A legutóbbi vb szerintem nem volt színvonalas, egyedül az általam rühellt németek játszottak nézhető focit, ráadásul nyertek, brrr...
A 2002-es vb az jó volt, kivéve bírók. A vb-k nekem érdekesebbek az egzotikusabb helyszínek miatt (kivéve, ha EU-ban rendezik), illetve pont a kis csapatok miatt, mert mindig van egy-két meglepetés, közönség-kedvenc, támadó felfogású gárda, aki miatt érdemes nézni (ja és nem európai stílusú).
Tényleg nincsenek jó meccsek ezen az EB-n, de én már nem lepődök meg. Majd a 8 között....
Hajrá Bad Bones!
több mint 8 éve
braxa88
12 534
én még sose nem láttam ilyen meccset mint tegnap0-0ra így ráfeküdni...
több mint 8 éve
Most várjatok, a gólok száma jelenti a színvonalat? Ne már....hát a vb szerintem még szarabb az irán-nigéria stb meccsekkel.A vb csoportkörében az irán-nigéria ellenére is 3 fölötti gólátlag és (szerintem) fantasztikus színvonal volt.
eaglesmcnabb
Kampman
Hajrá Bad Bones!
több mint 8 éve
ervinator
1 701
Valamelyik nyolcvanas évekbeli magyar ex-válogatott mondta vissza a minap az én egyik ötletemet, hogy 10 fősre kell csökkenteni a kezdőcsapatok létszámátMindig is mondtam, hogy kapusok nélkül sokkal élvezhetőbb lenne.
baggio
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"