Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Spanyolok megbanjak ha rá ülnek érte az 1-0ra
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Kampman
28 330
A meccs nagyon unalmas, sajnos jó esély van rá, hogy a maradék 45 perc is így fog csordogálni.
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Még az orosz meccsek is álmosítóak voltak ott, pedig egyébként tényleg szép stadion. Jó is, hogy ezt választották az oroszok és nem mondjuk a Luzsnyikit.Milyen téren? 😀Méltó a meccs ehhez a stadionhozSztem jó ez a stadion, így ez a megállapítasod értelmezhetetlen 😊
esanders10
davemayer
Szerintem is szép, de atmoszféra tekintetében az eb leggyengebbje.
esanders10
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Hétvégén amúgy sörfesztivál van nálunk, a Litovel ingyé vanA mai menüm egyelőre egy Estrella Damm és egy Müller Brau Red Porter, Svájc vezet!Mehh 😊
Willie Parker
Na majd az estin ihatsz valami rendes apátsági sört, holnap meg egy jóféle pilsenit 😊
warr_b
több mint 3 éve
esanders10
539
Milyen téren? 😀Méltó a meccs ehhez a stadionhozSztem jó ez a stadion, így ez a megállapítasod értelmezhetetlen 😊
esanders10
davemayer
Szerintem is szép, de atmoszféra tekintetében az eb leggyengebbje.
több mint 3 éve
Alba Volánnak is szólhatna vki h Szentpétervár nem Székesfehérvár, ne ott robogjon...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Méltó a meccs ehhez a stadionhozSztem jó ez a stadion, így ez a megállapítasod értelmezhetetlen 😊
esanders10
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Moretti Toscana és Menabrea van olaszból itthon, belgából sokféleA mai menüm egyelőre egy Estrella Damm és egy Müller Brau Red Porter, Svájc vezet!Mehh 😊
Willie Parker
Na majd az estin ihatsz valami rendes apátsági sört, holnap meg egy jóféle pilsenit 😊
warr_b
több mint 3 éve
esanders10
539
Méltó a meccs ehhez a stadionhoz
több mint 3 éve
A mai menüm egyelőre egy Estrella Damm és egy Müller Brau Red Porter, Svájc vezet!Mehh 😊
Willie Parker
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
A mai menüm egyelőre egy Estrella Damm és egy Müller Brau Red Porter, Svájc vezet!
több mint 3 éve
Na ugy latom, a Vietnamiak eltevedtek.KÖSZI!!!!!!!!!!
Vrij6
Nem jutott eszembe milyen zászló! És már 3-at is láttam a nézőtéren!
több mint 3 éve
beszarás, Manolo még él???magyar zászló van a spanyol kapu mögött
több mint 3 éve
Amúgy ez eldőlt... Svájc innen nem képes felállni.. 😅remélem előjött belőled a látens iktriad 😀
Chargers LT
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Érkezik Vargas, így már 13 spanyolajkú van a pályán
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Olyan ez a meccs, mintha mindkét csapat taktikáját Mourinho találta volna ki.
több mint 3 éve
Na ugy latom, a Vietnamiak eltevedtek.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Marmint arra utaltam hogy 90 perc utan lehet dontetlen is. De persze, tovabbjutas szempontjabol keteselyes.Meccsnap! A spanyolok valahogy begyurik a svajciakat. A belga-olaszt kicsit sajnalom, ennek minimum elodontonek kellett volna lennie, ha nem dontonek... Teljesen haromeselyes, lehet barmi.Vagy belga vagy olasz. Mi a harmadik esély? 🙂
Vrij6
gordon
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Amúgy ez eldőlt... Svájc innen nem képes felállni.. 😅
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Jol benyelte a spori ezt a Morata esést
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Én barom! Látszik, hogy nem vagyok magamnál.Nadal nem indult Wimbledonban, erre a meccsre vonatkozott a megjegyzésFederer-Nadal csata a negyeddöntőben!Nyugtass meg, hogy nem vasárnap este lesz.
NB2
nagylaza
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Nadal nem indult Wimbledonban, erre a meccsre vonatkozott a megjegyzésFederer-Nadal csata a negyeddöntőben!Nyugtass meg, hogy nem vasárnap este lesz.
NB2
nagylaza
több mint 3 éve
Ekkora mákot megint, úgy látszik a csapatok komolyan segítik ezt a gyenge spanyol csapatotSpanyolok abban jók idén, hogy megússzák a vereséget
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Federer-Nadal csata a negyeddöntőben!Nyugtass meg, hogy nem vasárnap este lesz.
NB2
több mint 3 éve
Hajszál híja volt, hogy nem maradtam le az első gólról.