Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
😅🤣 CIRO
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Chiellini 🤣😆
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
A tizenegyesek. Vagy hatha kapnak majd egyet.Ket ertelmes angol passz nincs egymas utan. nevetseges. Southgate-nek jo a hosszabbitas.és ott mi a terv?
Stez
Negritis
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Nem semmi h ×-nél otthon megy a bekkelés
több mint 3 éve
Ket ertelmes angol passz nincs egymas utan. nevetseges. Southgate-nek jo a hosszabbitas.és ott mi a terv?
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Vak asszony visszanéz 2mondjad mit akartál megnézni, elmondom mi van benne és akkor nem kell megnézni és nézheted a meccset, easyFaszom már ebbe a sok retkes hosszabbításba, ezeknek a faszoknak nem szóltak, hogy 2x45 perc egy meccs?Én is netflixeznibakartam 11tol
warr_b
csebi
Sixo
több mint 3 éve
Olaszok passzolgatnak 5 percig aztán a 96.ban lőnek egyet 😊
több mint 3 éve
Ket ertelmes angol passz nincs egymas utan. nevetseges. Southgate-nek jo a hosszabbitas.
több mint 3 éve
mondjad mit akartál megnézni, elmondom mi van benne és akkor nem kell megnézni és nézheted a meccset, easyFaszom már ebbe a sok retkes hosszabbításba, ezeknek a faszoknak nem szóltak, hogy 2x45 perc egy meccs?Én is netflixeznibakartam 11tol
warr_b
csebi
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Faszom már ebbe a sok retkes hosszabbításba, ezeknek a faszoknak nem szóltak, hogy 2x45 perc egy meccs?Örüljél, hogy nem a hatvanas-hetvenes években vagy, most jönne a megismételt meccs.
warr_b
több mint 3 éve
Faszom már ebbe a sok retkes hosszabbításba, ezeknek a faszoknak nem szóltak, hogy 2x45 perc egy meccs?Én is netflixeznibakartam 11tol
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Faszom már ebbe a sok retkes hosszabbításba, ezeknek a faszoknak nem szóltak, hogy 2x45 perc egy meccs?
több mint 3 éve
Olaszok mièrt álltak le?Tölt vissza a Kersük
NB2
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Olaszok mièrt álltak le?Mert Chiesa lement
NB2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Olaszok mièrt álltak le?
több mint 3 éve
ozibozi
17 140
twitteren pár perc múlvaHa félmeztelenül pályára berohanó néző van, az legközelebb legyen már csaj.Úgysem mutatják
empty taxi
csebi
több mint 3 éve
ne légy finnyásHa félmeztelenül pályára berohanó néző van, az legközelebb legyen már csaj.Sulyfelesleg nelkul.
empty taxi
Vrij6
több mint 3 éve
Takarodjal, Sterling.Es nezd meg hogy csak azert is fent hagyja, netto emberhatrany mar. Grealish, Sancho, Rashford padon...
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Takarodjal, Sterling.És meg mindig reklamál baszki.
Stez
több mint 3 éve
Én engedékeny vagyok, mellben lehet. 😊Ha félmeztelenül pályára berohanó néző van, az legközelebb legyen már csaj.Sulyfelesleg nelkul.
empty taxi
Vrij6
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Sterling anyam
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Kampman
28 290
De utólag közölnek róla képeket 😉Ha félmeztelenül pályára berohanó néző van, az legközelebb legyen már csaj.Úgysem mutatják
empty taxi
csebi
több mint 3 éve
végülis csak a 3 legjobb olasz juvés, ha a kölcsönben lévő chiesa idevesszüka juve teljes mértékbe elhatárolódik bernardeschitől, néha engedjük, hogy felhúzza a mezt és csináljon pár selfit, de semmi közünk hozzáIgen, mint a legtobb olaszhoz sincs kozotok. 😀
Sixo
Stez