Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Es tovabb. 😀Mbappe és Morata mintájára kell neki egy kihagyott büntető, hogy igazán emlékezetes módon zárja a tornáját.
Stez
több mint 3 éve
Sterling mèg mindig marad 😊Hátha sikerül egy színészi alakítás
NB2
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Mindenesetre teljesen random h Kuipers melyik sárgát érő faltot fújja be egyáltalán.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Sterling mèg mindig marad 😊
több mint 3 éve
Nem, veletlenul sem Sterling jon le. 😀😀😀DDDDDDDDDDDD
több mint 3 éve
Nah, jön Mr. Séróbáró
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Jön Grilis
több mint 3 éve
Dugja Déli Kapu lànyát...Mint mindig. De ma vegkepp. Erthetetlen, hogy lehet a palyan.Kiabrandito nezni, hogy mennyire meghaltak az angol jatekosok. Nincs mar energia, pedig meg kene nyerni, meg is lehetne nyerni ezt a meccset tizik nelkul.sterling borzalmas
Stez
Negritis
Stez
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
NeMVPKiabrandito nezni, hogy mennyire meghaltak az angol jatekosok. Nincs mar energia, pedig meg kene nyerni, meg is lehetne nyerni ezt a meccset tizik nelkul.sterling borzalmas
Stez
Negritis
több mint 3 éve
Berardi mindenesetre mutatós angol akciót indított
Madden hates me.
több mint 3 éve
Phillips a legjobb angol, nemhiába, Leeds playa
több mint 3 éve
Mint mindig. De ma vegkepp. Erthetetlen, hogy lehet a palyan.Kiabrandito nezni, hogy mennyire meghaltak az angol jatekosok. Nincs mar energia, pedig meg kene nyerni, meg is lehetne nyerni ezt a meccset tizik nelkul.sterling borzalmas
Stez
Negritis
több mint 3 éve
Fubakker
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Ja, értemCsak én itt a bowl.hu-s tippjátékban Angliát tettem végső győztesnek, közülük én találtam egyedül a rendes játékidő végeredményét.Empty-nek grat, egyedül ő találta el, hogy 1:1 lesz a vége a rendes játékidőben. Viszont ha az olaszok nyernek, akkor nem ő a végső győztesÉn is 1:1-et raktam a tippjátékban
r.baggio
bcsarli
empty taxi
több mint 3 éve
Sancho, Rashford vagy Grealish miért nem all be ?
több mint 3 éve
Kiabrandito nezni, hogy mennyire meghaltak az angol jatekosok. Nincs mar energia, pedig meg kene nyerni, meg is lehetne nyerni ezt a meccset tizik nelkul.sterling borzalmas
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Csak én itt a bowl.hu-s tippjátékban Angliát tettem végső győztesnek, közülük én találtam egyedül a rendes játékidő végeredményét.Empty-nek grat, egyedül ő találta el, hogy 1:1 lesz a vége a rendes játékidőben. Viszont ha az olaszok nyernek, akkor nem ő a végső győztesÉn is 1:1-et raktam a tippjátékban
r.baggio
bcsarli
Madden hates me.
több mint 3 éve
Kiabrandito nezni, hogy mennyire meghaltak az angol jatekosok. Nincs mar energia, pedig meg kene nyerni, meg is lehetne nyerni ezt a meccset tizik nelkul.
több mint 3 éve
Sterling akkora fék mint egy ház...DéliKapu faszért nem cserél...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Jó hogy nem szakadt le a feje...Hozzá se ért...Fejbevágta a labda
warr_b
slowmotion
több mint 3 éve
hát de te már rég kiestél a franciákkalEmpty-nek grat, egyedül ő találta el, hogy 1:1 lesz a vége a rendes játékidőben. Viszont ha az olaszok nyernek, akkor nem ő a végső győztesÉn is 1:1-et raktam a tippjátékban
r.baggio
bcsarli
több mint 3 éve
Sterling oltás 😊