Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 4 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
Minden más futball drukkert valahol meg tudok érteni, a tokosoknak viszont hogyan lehet szurkolni?magyaroknak hogy lehet? 😀
csi77
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Kleinheisler helyett Lovre. Kolonc helyett kolonc.Kleini szerintem nagyon jó volt az egész tornán.
iktriad
több mint 4 éve
Senki sem lehet tokeletes. Te ezekszerint eddig biztosan nem voltal az. 😊Remelem Anglia megbassza ezt a nemet bandat.Soha nem gondoltam volna, hogy egy angol-német meccsen az angoloknak szurkolnék.
Stez
Vagyis volt már, Chelsea-Bayern 😀
Kampman
több mint 4 éve
Egyszer lenne nekünk mákunk már picit…Azért ne felejtsük el, hogy volt
Toca
Minden meccsen, nem is egyszer
Jók a srácok, küzdenek, de van mákunk is
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
ezt remélem mind2en viccből írtátokEgyszer lenne nekünk mákunk már picit…Az egész Eb-n nincs.
Toca
NB2
több mint 4 éve
Minden más futball drukkert valahol meg tudok érteni, a tokosoknak viszont hogyan lehet szurkolni?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Na Lovre ha vágsz egyet mindent megbocsátok.
több mint 4 éve
Volt azért mákunk rendesen, de szerintem ezzel a döntetlenes kieséssel még jobban is járnánk, mint egy belgák ellenihez hasonló 4-0-ás kiütéssel hazamenniMondjuk ez is igaz.
r.baggio
több mint 4 éve
Kleinheisler helyett Lovre. Kolonc helyett kolonc.
több mint 4 éve
Remelem Anglia megbassza ezt a nemet bandat.Soha nem gondoltam volna, hogy egy angol-német meccsen az angoloknak szurkolnék.
Stez
Vagyis volt már, Chelsea-Bayern 😀
több mint 4 éve
Volt azért mákunk rendesen, de szerintem ezzel a döntetlenes kieséssel még jobban is járnánk, mint egy belgák ellenihez hasonló 4-0-ás kiütéssel hazamenni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
mutatta a szivet a magyar szurkoloknak, akik elott felsorakoztak a robotzsaruk.Mit csinalt?en sem vagyok homofob.Miert provokal Goretzka?Annak ellenére h vele értek egyet, ez sárga és tok felesleges
Kenny
csebi
De ezt mi a fasznak?
Kenny
undisputedly
több mint 4 éve
Szivecskét mutogatott az ultráknak.Mit csinalt?en sem vagyok homofob.Miert provokal Goretzka?Annak ellenére h vele értek egyet, ez sárga és tok felesleges
Kenny
csebi
De ezt mi a fasznak?
Kenny
undisputedly
több mint 4 éve
Csak legyen megint csernatyinszkij 😕82- ben is kb pont ez történt 😕
ozibozi
Bocs az VB volt.
több mint 4 éve
Szándékosan a magyar tábor fele futott szívet mutatva. Teljesen feleslegesMit csinalt?en sem vagyok homofob.Miert provokal Goretzka?Annak ellenére h vele értek egyet, ez sárga és tok felesleges
Kenny
csebi
De ezt mi a fasznak?
Kenny
undisputedly
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Remelem Anglia megbassza ezt a nemet bandat.
több mint 4 éve
Egyszer lenne nekünk mákunk már picit…Az egész Eb-n nincs.
Toca
több mint 4 éve
Mit csinalt?en sem vagyok homofob.Miert provokal Goretzka?Annak ellenére h vele értek egyet, ez sárga és tok felesleges
Kenny
csebi
De ezt mi a fasznak?
Kenny
több mint 4 éve
Egyszer lenne nekünk mákunk már picit…Azért a kijutásban is volt némi 😊
Toca
több mint 4 éve
Németek hazai pályán húzzák ellenünk az időt, ez is egyfajta elismerés. Azért basszunk egyet még.
több mint 4 éve
Egyszer lenne nekünk mákunk már picit…
több mint 4 éve
Lehet h vmit oda szóltak neki nem tudjuk. De akkor sem szabad velük foglalkozni ld Lukakuen sem vagyok homofob.Miert provokal Goretzka?Annak ellenére h vele értek egyet, ez sárga és tok felesleges
Kenny
csebi
De ezt mi a fasznak?
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Nem értem, hogyan lehet ezeknek a trágyadomboknak szurkolni.....😕
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png