NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Szélesi is jobban érti mint ahogy csinálta😀
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Amugy fel nem fogom mit kell itt variálni a meccsek,sorrendjével 😒' Oké hogy a braziloknak,főműsoridőben kell játszani meg minden, de így az utolsó forduló egyszerre játszott meccseire nem mindenki ugyanannyit pihen.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
most már😊 de az volt a "válasz", hogy ha nyer mexikó továbbjut, pedig nemBrazília verik Kamerunt, akkor 7 pontos lesz,Vrijbloedha nyernek a horvátok, utsó fordulóban horvátok leverik mexikót, brazilia meg kamerunt 3 csapat 6 ponttal és akkor minitabella, kijöhettek volna rosszul is a mexikóiakNB2Az voot a legdurvább, h a mexikóiak halálosan komolyan gondolták még a 90. percben is megnyerik a meccset egy kontrából...peachmivel ha megnyerik bejutnak.ulpianus
több mint 10 éve
Szélesi baszd meg 😀SchleckKinek akarsz rosszat 😛 😀
több mint 10 éve
Brazília verik Kamerunt, akkor 7 pontos lesz,ha nyernek a horvátok, utsó fordulóban horvátok leverik mexikót, brazilia meg kamerunt 3 csapat 6 ponttal és akkor minitabella, kijöhettek volna rosszul is a mexikóiakNB2Az voot a legdurvább, h a mexikóiak halálosan komolyan gondolták még a 90. percben is megnyerik a meccset egy kontrából...peachmivel ha megnyerik bejutnak.ulpianus
több mint 10 éve
Nekik jo az x-is, ez igaz.de mexiconak nemoziboziNem ezt írtam ? 😀GeeriNem volt ez rosz meccs, és akárhogy nézem a Horvátoknak nyerni kell, és aztán Mexikóval kiki meccs.Geerihorvátoknak 2öt kell nyerniozibozi
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Ez az Ócsai echte fiatal magyar tehetség, (pont mint a CSAPAT tobbi játékosa) nemzetstrategiai kérdés leigazoása.Többe kerülne nekik, mint a Pancsi Aréna felépítése.iktriadVan egy olyan érzésem, hogy Ochoa nem az Ajjacioban fog védeni az ősszel...iktriadFelcsútpetey
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
ha nyernek a horvátok, utsó fordulóban horvátok leverik mexikót, brazilia meg kamerunt 3 csapat 6 ponttal és akkor minitabella, kijöhettek volna rosszul is a mexikóiakAz voot a legdurvább, h a mexikóiak halálosan komolyan gondolták még a 90. percben is megnyerik a meccset egy kontrából...peachmivel ha megnyerik bejutnak.ulpianus
több mint 10 éve
Én azt értem, de kb 70. percben látszott h elfáradtak, ennek ellenére is folyamatosan 2-3 ember a brazil térfélen tartózkodott meg a legvégén is...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
ozibozi
17 170
de mexiconak nemNem ezt írtam ? 😀GeeriNem volt ez rosz meccs, és akárhogy nézem a Horvátoknak nyerni kell, és aztán Mexikóval kiki meccs.Geerihorvátoknak 2öt kell nyerniozibozi
több mint 10 éve
Nem ezt írtam ? 😀Nem volt ez rosz meccs, és akárhogy nézem a Horvátoknak nyerni kell, és aztán Mexikóval kiki meccs.Geerihorvátoknak 2öt kell nyerniozibozi
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
De nem fújta be a braziloknak a 11est, nem ez volt megbeszélve, szóval ennyit róla 😀Nem lepődnék meg ha többet nem vezetne meccset ez a bíró 😀😀Sixo67ha nem is az eddigi legjobb bíróskodás volt, de legalább nem szopta le a brazil brokit, respect neki! 😊
MarioAna
több mint 10 éve
Többe kerülne nekik, mint a Pancsi Aréna felépítése.Van egy olyan érzésem, hogy Ochoa nem az Ajjacioban fog védeni az ősszel...iktriadFelcsútpetey
több mint 10 éve
ozibozi
17 170
Nem volt ez rosz meccs, és akárhogy nézem a Horvátoknak nyerni kell, és aztán Mexikóval kiki meccs.Geerihorvátoknak 2öt kell nyerni
több mint 10 éve
Neeeem neeeeem bírtad ki hogy benyögd 😉Van egy olyan érzésem, hogy Ochoa nem az Ajjacioban fog védeni az ősszel...iktriadFelcsútpetey
több mint 10 éve
Az voot a legdurvább, h a mexikóiak halálosan komolyan gondolták még a 90. percben is megnyerik a meccset egy kontrából...peachmivel ha megnyerik bejutnak.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Nem volt ez rosz meccs, és akárhogy nézem a Horvátoknak nyerni kell, és aztán Mexikóval kiki meccs.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Van egy olyan érzésem, hogy Ochoa nem az Ajjacioban fog védeni az ősszel...iktriadFelcsút
több mint 10 éve
Az voot a legdurvább, h a mexikóiak halálosan komolyan gondolták még a 90. percben is megnyerik a meccset egy kontrából...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Remélem a két csapat továbbjut
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Van egy olyan érzésem, hogy Ochoa nem az Ajjacioban fog védeni az ősszel...