Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Ochoa nem fog sokáig az Ajaccioban védeni ha így folytatja 😛dandeSzeptembertől Nantesban leszek decemberig, ha jön én biztos kimegyek megnézni. De szerintem,sem fog.
na mi van brazil, nincs büntető?
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
banyek, szerintem befújható lett volna, elég látványos volt!
több mint 10 éve
ezt az Ochoat is skittles-szel etetik
több mint 10 éve
megmászta szépen. 😀
több mint 10 éve
Neymar középre fejelte, egy darab fa kivédte volna, kivéve Casillas, ő bevédte volna 😀
több mint 10 éve
Most már maradjon 0-0.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Ochoa nem semmi!Jövőre költözik .
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
hát ilyen nincswait for it...
és mégis van! Ocsó János a héró
több mint 10 éve
Occsó!!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
ezt már Ochoa sem érti hogy védte ki. 😀
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
mexikóvárosban már építik a szobrot Ochoának 😀
több mint 10 éve
Ochoa ma = Németh Gábor
több mint 10 éve
Azért az elég kemény, hogy a most lejött Oscarnak nyolc szerelése volt a meccsen, kétszer annyi mint Paulinhonak és Luiz Gustavonak összesen.
több mint 10 éve
Ochoa nem fog sokáig az Ajaccioban védeni ha így folytatja 😛
több mint 10 éve
mekkora védés...
több mint 10 éve
kosármeccset ne nézzen. bár ott Sabáli Balázs állandóan mackóban nyomja 😀 nem egy oldschool coach hogy öltönyMert fehér ingben volt és az algériaiak is fehér mezben és a kettő zavarhatta a partjelzőt.Azért az is epic volt, hogy P. Fülöp a félidő végére jött rá, Wilmotsnak miért kellett sötét zakót felvennie, arra se magától 😛dandeTényleg, miért kellett?csi77
A kommentátor(?) pedig azon polemizált biztos ez az etikett ruhaviseletben. Nembaj, hogy előtte már lement pár meccs ahol nem mindenki volt öltönyben 😀dande
több mint 10 éve
willian beáll ha jól látom
több mint 10 éve
Bevállaltam 😀 De én sem tudtam eldönteni hogy melyik hangsúllyal fog bejönni az oldal 😀😀 gondolkodtam megnyissam-e 😀peteypinatabulira.hu/ XDvandemineknna, Ritát nem bántani, olyan cukker a kis pocokfeje 😊Cserélném😀 arrol a szerencsétlen ritarol nekem egy dolog jut eszembe: Miss röfi.Betta nem jár ki a pályákraHöriitt a mexikói RitaHöriő inkább Betta, me ő szebb 😊NB2
Jön a brazil gól mindjárt.Geeri
Mexikónak fel kéne lógatni a PinatatJ.Cézár feje fölé a ficakba, hátha azt eltalálják lasztival.petey
több mint 10 éve
😀 gondolkodtam megnyissam-e 😀pinatabulira.hu/ XDvandemineknna, Ritát nem bántani, olyan cukker a kis pocokfeje 😊Cserélném😀 arrol a szerencsétlen ritarol nekem egy dolog jut eszembe: Miss röfi.Betta nem jár ki a pályákraHöriitt a mexikói RitaHöriő inkább Betta, me ő szebb 😊NB2
Mexikónak fel kéne lógatni a PinatatJ.Cézár feje fölé a ficakba, hátha azt eltalálják lasztival.petey
több mint 10 éve
ez de rohadt korrekt volt!!!
több mint 10 éve
Azért azért durva, ha nem csalják el a horvát elleni első meccset, akkor most max 2 pontjuk lenne, a csoportból sem mennének tovább.
több mint 10 éve
Mert tiszta fehérben volt a pályán is az egyik csapat.Azért az is epic volt, hogy P. Fülöp a félidő végére jött rá, Wilmotsnak miért kellett sötét zakót felvennie, arra se magától 😛dandeTényleg, miért kellett?csi77
több mint 10 éve
pinatabulira.hu/ XDnna, Ritát nem bántani, olyan cukker a kis pocokfeje 😊Cserélném😀 arrol a szerencsétlen ritarol nekem egy dolog jut eszembe: Miss röfi.Betta nem jár ki a pályákraHöriitt a mexikói RitaHöriő inkább Betta, me ő szebb 😊NB2
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
Mert fehér ingben volt és az algériaiak is fehér mezben és a kettő zavarhatta a partjelzőt.Azért az is epic volt, hogy P. Fülöp a félidő végére jött rá, Wilmotsnak miért kellett sötét zakót felvennie, arra se magától 😛dandeTényleg, miért kellett?csi77
A kommentátor(?) pedig azon polemizált biztos ez az etikett ruhaviseletben. Nembaj, hogy előtte már lement pár meccs ahol nem mindenki volt öltönyben 😀