Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
nem fogják kihúzni :/StezA brazilok?
több mint 10 éve
nna, Ritát nem bántani, olyan cukker a kis pocokfeje 😊Cserélném😀 arrol a szerencsétlen ritarol nekem egy dolog jut eszembe: Miss röfi.Betta nem jár ki a pályákraHöriitt a mexikói RitaHöriő inkább Betta, me ő szebb 😊NB2
Jön a brazil gól mindjárt.Geeri
Mexikónak fel kéne lógatni a Pinatat J.Cézár feje fölé a ficakba, hátha azt eltalálják lasztival.
több mint 10 éve
Azért az is epic volt, hogy P. Fülöp a félidő végére jött rá, Wilmotsnak miért kellett sötét zakót felvennie, arra se magától 😛dandeTényleg, miért kellett?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Jó szar lövés volt... 😀 sosem fogom megunni 😀
több mint 10 éve
upc n most jöttem rá, hogy a set top box on le lehet venni a speaker hangját , és csak a meccs alapzaj van...oziboziEgy új világ nyílt meg előtted 😀
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
Kell a csere, fárad mehikó :S
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Bernard a jövő. Most nem jobb, még. De Scolari a fél csapatba szerelmes, holott szerintem legalább 3-4 olyan kezdője van, akinél vagy a padon ül jobb, vagy pedig alapból be sem lett hívva a keretbe náluk jobb játékos.na ez egy jó csere 😀Dexxter TailorBohózat, hogy ez a két szerencsétlen az opciójuk centerbe. Mondjuk én ebbe a Bernardba sem látom bele, hogy mitől lenne jobb, mint Willian.Schleck
több mint 10 éve
ozibozi
17 167
upc n most jöttem rá, hogy a set top box on le lehet venni a speaker hangját , és csak a meccs alapzaj van...
több mint 10 éve
Ochoa VB kapusa ... továbbjutnak akkor meg végképp
több mint 10 éve
Ochoának ez volt a harmadik vagy negyedik elképesztő mentése, MVP ténylegulpianusOszt az Ajaccioban véd, pedig már évek óta retek nagy.
több mint 10 éve
Azért az is epic volt, hogy P. Fülöp a félidő végére jött rá, Wilmotsnak miért kellett sötét zakót felvennie, arra se magától 😛
több mint 10 éve
Ochoának ez volt a harmadik vagy negyedik elképesztő mentése, MVP tényleg
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
na ez egy jó csere 😀Dexxter TailorBohózat, hogy ez a két szerencsétlen az opciójuk centerbe. Mondjuk én ebbe a Bernardba sem látom bele, hogy mitől lenne jobb, mint Willian.
több mint 10 éve
Nagyon jól tolja a mexikói kapus.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Ochoa a meccs MVPje. Ez már majdnem Dibusz szint.
több mint 10 éve
aztabüdös mit védett a kapus
több mint 10 éve
na ez egy jó csere 😀
több mint 10 éve
Pl. az MTV híradóit elnézve én ebben nem lennék olyan biztos. 😀hát de nem is azért hogy gyökérségeket mondjon.Hall Of GreenNem ezért fizetik.iktriadLehet, hogy ellövi? 😀Stezaz ilyen helyzetekben miért nem tud inkább csendben maradni? 😀Hall Of Green
több mint 10 éve
hát de nem is azért hogy gyökérségeket mondjon.Nem ezért fizetik.iktriadLehet, hogy ellövi? 😀Stezaz ilyen helyzetekben miért nem tud inkább csendben maradni? 😀Hall Of Green
több mint 10 éve
Nem ezért fizetik.Lehet, hogy ellövi? 😀Stezaz ilyen helyzetekben miért nem tud inkább csendben maradni? 😀Hall Of Green
több mint 10 éve
Marcelonak vannak jó meglátásai, kvázi gólpasszai, de senki nem érti meg mit akar.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Lehet, hogy ellövi? 😀Stezaz ilyen helyzetekben miért nem tud inkább csendben maradni? 😀
több mint 10 éve
Akkor nem tűnt fel ennyire, hogy ilyen rosszak lennének. Mondjuk már csak azt nem értem, hogy akkor miért nem hozzák be Fernandinhot, aki azért nagyon rendben volt a Cityben idén.Paulinho és Luiz Gustavo hol jár? A mexikóiak úgy mennek át a brazil középpályán, mint kés a vajon.SchleckÉs ez meglep? Luis Gustavo már az első meccsen is olyan gyenge volt, hogy a mennyibe nem fért volna be. 😊Stez