Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
semennyit, de annyira jó lenne ha a "szép futball" hazájában összeraknának egy szánalmas 0-0-t pont a házigazdák.reméljük 0-0 maradHöriMennyit tettél rá?😀Vrijbloed
mutatták az 1. meccs előtt a balatonon a sok kis seggdugaszt, amint a braziloknak drukkol, hadd törjön össze az álomképük időben.
több mint 10 éve
remélem lesz egy faszajó elemzés, hogy "nem ment be a labda, így nem lett gól" vagy valami.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Hát, én nem tudom. 3 félidő után nem értem mit lehet ezen a brazil csapaton szeretni. Számomra eléggé semmilyenek, semmi extra, semmi kiugró.
több mint 10 éve
visszatekertem, ez a brazil helyzet les volt
több mint 10 éve
na végre adott egy sárgát, már rég kellett volna
több mint 10 éve
sárgaaaaaaaaaaaaaaaa, van neki!!!
több mint 10 éve
Akkor mondhatott volna 3-3-at is. 😀szerintem a horvátok miatt írta 😊Dexxter Tailorreméljük 0-0 maradHöriMennyit tettél rá?😀Vrijbloed
több mint 10 éve
Tüzelnek rendesen a mexikóiak. Remélem valamelyik beakad.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Beszoptad, amit ez a fasz mondott? 😊 Befújta a lest.Mondjuk ott volt az a les, amit baszott befújni, nem rajta múlt, hogy nem vezet Brazília... Meg azért náluk is volt 1-1 hentelés, főleg Dani Alvesnél. Oda-vissza fúj szarul.Stezmexikói tizi itt csak nyílt törésnél lehetséges...yookerEddig a bíró Mexikónak adhatott volna 3 sárgát, de nem adott. Mekkora csaló tényleg.ulpianus
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Elnézést, én nem azt mondtam, hogy bíró jól vezeti meccset, mert nem. De nem is csal semerre eddig. Aztán bármi lehet később. Reméljük nem ezen fog múlni.
több mint 10 éve
szerintem a horvátok miatt írta 😊reméljük 0-0 maradHöriMennyit tettél rá?😀Vrijbloed
több mint 10 éve
vagyis inkább nem fúj...Mondjuk ott volt az a les, amit baszott befújni, nem rajta múlt, hogy nem vezet Brazília... Meg azért náluk is volt 1-1 hentelés, főleg Dani Alvesnél. Oda-vissza fúj szarul.Stezmexikói tizi itt csak nyílt törésnél lehetséges...yookerEddig a bíró Mexikónak adhatott volna 3 sárgát, de nem adott. Mekkora csaló tényleg.ulpianus
ezért gondolom hogy mexikó csak teljesen egyértelmű szituban kaphat büntetőt, míg fordítva talán nem...
több mint 10 éve
reméljük 0-0 maradHöriMennyit tettél rá?😀
több mint 10 éve
Menczeré a leggyengébb teljesìtmény az egész stadionbanpeachFred sem sokkal jobb.
több mint 10 éve
Menczeré a leggyengébb teljesìtmény az egész stadionban
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Át kellett kapcsolnom az "online TV kérésre" site-ra mert a telesport megint beszart.ulpianusDettó...
több mint 10 éve
Mondjuk ott volt az a les, amit baszott befújni, nem rajta múlt, hogy nem vezet Brazília... Meg azért náluk is volt 1-1 hentelés, főleg Dani Alvesnél. Oda-vissza fúj szarul.mexikói tizi itt csak nyílt törésnél lehetséges...yookerEddig a bíró Mexikónak adhatott volna 3 sárgát, de nem adott. Mekkora csaló tényleg.ulpianus
több mint 10 éve
Át kellett kapcsolnom az "online TV kérésre" site-ra mert a telesport megint beszart.
több mint 10 éve
Dani Alvesnek is adhatott volna kettőt már simán.mexikói tizi itt csak nyílt törésnél lehetséges...yookerEddig a bíró Mexikónak adhatott volna 3 sárgát, de nem adott. Mekkora csaló tényleg.ulpianus
több mint 10 éve
(Mez 😀 )"amazing! Belgium wins against Algeria and plays now against Brazil!!!!"SchleckWhat?😀Vrijbloed
több mint 10 éve
mexikói tizi itt csak nyílt törésnél lehetséges...yookerEddig a bíró Mexikónak adhatott volna 3 sárgát, de nem adott. Mekkora csaló tényleg.
több mint 10 éve
"amazing! Belgium wins against Algeria and plays now against Brazil!!!!"SchleckWhat?😀
több mint 10 éve
A hangulat nem szar, szívesen kint lennékulpianusalapból is jó ,de azért a csajos közeliek is fokozzák a hangulatot rendesen!! .😀