Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
"amazing! Belgium wins against Algeria and plays now against Brazil!!!!"
több mint 10 éve
uncsi meccs😊NB2Bezzeg a tegnapi Irán-Nigéria meccs. 😀
több mint 10 éve
Azért az epic, amikor Marquezt lefejeli Neymar tök simán. Előbbi helyében elbújnék.
több mint 10 éve
A hangulat nem szar, szívesen kint lennékulpianusszerencsére a színvonal sem egy irán - nigéria 😊
több mint 10 éve
Ha Peralta elesik Marcelo mellett az tizi.empty taximexikói tizi itt csak nyílt törésnél lehetséges...
több mint 10 éve
uncsi meccs😊
több mint 10 éve
A hangulat nem szar, szívesen kint lennék
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Ha Peralta elesik Marcelo mellett az tizi.empty taxiBízott benne, hogy Marcelo egyszerűen csak belövi valahogy a saját kapujába. 😀
több mint 10 éve
Húúú majdnem bevarta. Nagy védés volt.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Ha Peralta elesik Marcelo mellett az tizi.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Ez a spori a sárgát nem hozza össze a mixemhez ha így folytatja 😒'GeeriEzt a mexikói karatét azért így nem engedheti sokáig. Nem akar belenyúlni a meccsbe, érthető, de ezt sem lehet örökké.
több mint 10 éve
Ez a spori a sárgát nem hozza össze a mixemhez ha így folytatja 😒'
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
mexikói kiállításra most érdemes lehet fogadni...
több mint 10 éve
Lol, kezdődik a korrekt bíráskodás. 😀
több mint 10 éve
osszák a brazilokat keményen.
több mint 10 éve
A brazilok barcelonai részlegében szőkítés volt? Szörnyű. xDdanylyAz idióta Dani Alves minden tornára előrukkol valami köcsög fejjel. 😀
több mint 10 éve
Viva la Mexico!Bár szerintem a brazilok simán nyernek...
több mint 10 éve
A brazilok barcelonai részlegében szőkítés volt? Szörnyű. xD
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Hajrá Mexikó!
több mint 10 éve
Nem nagyon értem Ramires kezdetését. Ott van Paulinho és Luiz Gustavo, akik felszántják a pályát, simán be lehetne ott vetni Williant is.
több mint 10 éve
Remélem Csányi már hívja Halihodzcic menedzserét nagyon kéne ő ide. Nem lenne baj a tolódással 😛Pintyőt meg nem beszédtechnikai képzésre küldeni hanem hosszú egészségügyi szabadságra 😀
Csak egy dologtól tartok: (D)Zsuzsiéknak büdös lenne a munka pedig Hali hajtaná őket rendesen.
több mint 10 éve
sztem a szaksajtó ( tehát nem az nso szint ) baromi magasra fogja értékelni ezt a belga győzelmet, mert valljuk be az algériai D közel volt a tökéleteshez, ez a fiatal rutintalan belga csapat mégis akarásból és erőből megoldotta a feladatot....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...