NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Na mondjuk ezen a meccsen tenyleg zakot kell adni a kapitányra a sargaknal, mert itt tenyleg eszre sem venne senki, ha beallna jatszani. 😀
több mint 10 éve
velem is ez lehetett a gebaszMivel nincs 3. neve, kihagyták (a szaknévsorból).iktriadMost néztem meg a válogatottnál szóbajövő 56 emberből csak egyetlen egynek van 4 betűnél hosszabb keresztneve 😀Hannitéged nem hívtak be, Han Ni?Höri
több mint 10 éve
Mivel nincs 3. neve, kihagyták (a szaknévsorból).Most néztem meg a válogatottnál szóbajövő 56 emberből csak egyetlen egynek van 4 betűnél hosszabb keresztneve 😀Hannitéged nem hívtak be, Han Ni?Höri
több mint 10 éve
Csingcsangcseng ma betalal.Stezaz kínai, te tudatlan! Nyo Mi Ka viszont összehoz egy öngólt szerintem
több mint 10 éve
Most néztem meg a válogatottnál szóbajövő 56 emberből csak egyetlen egynek van 4 betűnél hosszabb keresztneve 😀Hannitéged nem hívtak be, Han Ni?
több mint 10 éve
Én kedvelem a Dél-Koreai csapatot és stílust, de mivel képtelen vagyok megkülönböztetni és megjegyezni ki kicsoda, így nehéz.ulpianusFelesleges, pl. NÉGY(!!44!4) Li van a keretben!
több mint 10 éve
Most néztem meg a válogatottnál szóbajövő 56 emberből csak egyetlen egynek van 4 betűnél hosszabb keresztneve 😀
több mint 10 éve
Én kedvelem a Dél-Koreai csapatot és stílust, de mivel képtelen vagyok megkülönböztetni és megjegyezni ki kicsoda, így nehéz.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Egy koreai fantasy játékosom van. Nyilván neki sikerült egy teljesen értelmetlen sárgát szereznie. 😀
több mint 10 éve
Csingcsangcseng ma betalal.StezÉn a Sum Ting Wong, Wi Tu Lo, Ho Lee Fuk trióból tippelek valakire.
több mint 10 éve
Csingcsangcseng ma betalal.Stezegy Lee Kong Hu kamu közelebb lett volna a valósághoz
több mint 10 éve
szerintem ez upset lesz, az orosz medvét leteperi a bushido szelleme
több mint 10 éve
A tippem 1-1.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
na basszad neki Kokorin, beraktalak
több mint 10 éve
ÉN meg megtettem bwinen hogy Dzagoez gólt lő. Ez az én napom.SebiiBelgiumnak bejöttek a cserék ma.
több mint 10 éve
Sebii
3 535
ÉN meg megtettem bwinen hogy Dzagoez gólt lő. Ez az én napom.
több mint 10 éve
Dettó. Putyin és/vagy Capello figyeli a fantasynkat.Dzsagoev padon kezd 😕 #fantasyHöriMondanám, hogy megérdemled. De sajnos nálam is kezdő.Schleck
több mint 10 éve
ozibozi
17 170
dont vöri, ha csereként áll be ,akkor eredményesebb mostanság...😊Dzsagoev padon kezd 😕 #fantasyHöriMondanám, hogy megérdemled. De sajnos nálam is kezdő.Schleck
több mint 10 éve
Dzsagoev padon kezd 😕 #fantasyHöriNekem az első fordulóban 3 pados játékosom volt 😀 De még így is feljöttem a 452909. helyre 😀
több mint 10 éve
Dzsagoev padon kezd 😕 #fantasyHöriMondanám, hogy megérdemled. De sajnos nálam is kezdő.
több mint 10 éve
Dzsagoev padon kezd 😕 #fantasyHörién meg azon gondolkozom, hogy Kokorint betegyem-e egy 7 pontos csatár helyett
több mint 10 éve
Úristen de szarul játszottak a brazilok, jó kapus ez az Ochoa de vagy 3-szor lett 5 méterről teli belőve...Játék képét nézve 2 pontja kéne legyen braziliának, ez elég szánalmas hazai pályán.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!