Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Vladimir elbassza.
több mint 1 éve
Berúgták, rajtuk nem múlott!Kihez nő fel a csapata??
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
a 2 sztár megtette a magáét, most jöjjenek az kisinasok 😊
több mint 1 éve
ozibozi
17 140
A szakember az szakemberAhogy Messi ishát ez durva lesz, argentínok nyerték az utolsó tizipárbajukat, amikor a franciákon volt a sor akkor Mbappé az utolsót Sommerbe rúgtambappé ha rúg kihagyja
Heisman nádor
Negritis, a vajda
ozibozi
több mint 1 éve
Húúú
több mint 1 éve
Mbappe kemeny. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
3/3 Mbappé 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Csavonak miből van az idegrendszere…
több mint 1 éve
tévedtem, épp akartam írnivagy nemhát ez durva lesz, argentínok nyerték az utolsó tizipárbajukat, amikor a franciákon volt a sor akkor Mbappé az utolsót Sommerbe rúgtambappé ha rúg kihagyja
Heisman nádor
Negritis, a vajda
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
ozibozi
17 140
Ittvagy nemhát ez durva lesz, argentínok nyerték az utolsó tizipárbajukat, amikor a franciákon volt a sor akkor Mbappé az utolsót Sommerbe rúgtambappé ha rúg kihagyja
Heisman nádor
Negritis, a vajda
NB2
több mint 1 éve
Megintajdnem....
több mint 1 éve
vagy nemhát ez durva lesz, argentínok nyerték az utolsó tizipárbajukat, amikor a franciákon volt a sor akkor Mbappé az utolsót Sommerbe rúgtambappé ha rúg kihagyja
Heisman nádor
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
a francia mag sztem túl fiatal hogy megnyereje ezt így
több mint 1 éve
Öcsém, tiszta idegállapotba vagyok, nem hiszem hogy az elkövetkezendő 50 évben jut ilyen közel a kedvenc csapatom VB-cím közelébe, leragtam az összes kormom..Nem fogunk
Mi lenne ha a magyarok jutnának el??😂😂😂
jobbágy#JC6
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
PSG-ben milyen jó lesz a hangulat
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
- JC6
6 950
Öcsém, tiszta idegállapotba vagyok, nem hiszem hogy az elkövetkezendő 50 évben jut ilyen közel a kedvenc csapatom VB-cím közelébe, leragtam az összes kormom..Mi lenne ha a magyarok jutnának el??😂😂😂
több mint 1 éve
Lautaro nyugodtan oda adhatja az érmét Emilianonak, mert nem érdemli meg.
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
ozibozi
17 140
Ahogy Messi ishát ez durva lesz, argentínok nyerték az utolsó tizipárbajukat, amikor a franciákon volt a sor akkor Mbappé az utolsót Sommerbe rúgtambappé ha rúg kihagyja
Heisman nádor
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Amugy Messi ki fogja hagyni
több mint 1 éve
hát ez durva lesz, argentínok nyerték az utolsó tizipárbajukat, amikor a franciákon volt a sor akkor Mbappé az utolsót Sommerbe rúgtambappé ha rúg kihagyja
Heisman nádor
több mint 1 éve
Elobb rugatnek a szertarossal mint MartinezzelHollandok ellen bevágta.
gabokocka
több mint 1 éve
Elobb rugatnek a szertarossal mint Martinezzel
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
ozibozi
17 140
Mi most a világ legnézettebb sportközvetítését nézzük.