NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Kampman
28 363
jól értem ugye, ha a Japánok nem nyernek, a német győzelem továbbjutást ér?Sokgólos spanyol-japán döntetlen és mondjuk egy 1-0-ás német győzelem esetén nem, akkor Japán megy tovább több lőtt góllal.
NB2
több mint 1 éve
Nagyon szívesen, örülök, hogy a nemzetgazdaságot támogathatom. Egy doboz cigivel kevesebb megy el, mindenki jól járSikerült a Tippmix fogadásMimagyarok köszönünk minden forintot, jó helyre megy!
Gergőbácsi
csipkelli
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
jól értem ugye, ha a Japánok nem nyernek, a német győzelem továbbjutást ér?Ha a japán meccs döntetlen és nem 0-0, hanem 1-1 vagy 2-2, 3-3, stb akkor 2 gólos német siker kell a továbbjutáshoz.
NB2
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
jól értem ugye, ha a Japánok nem nyernek, a német győzelem továbbjutást ér?
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Sikerült a Tippmix fogadásMimagyarok köszönünk minden forintot, jó helyre megy!
Gergőbácsi
több mint 1 éve
Sikerült a Tippmix fogadás
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Banzáááj + vamos con todo arriba Sele!
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
teljesen átadja Luis Enrique tervét a kezdő, előző 2 meccs sem volt másképpA spanyolok felállnak védők nélkül???Balde is bhv tudtommal
Nekem ez fura, bele is szaladhatnak a késbe.
Jav: Egy szem Pau Torres.
Tony Adams
kapitnono
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
日本頑張れえええええ!!
több mint 1 éve
Kamikazeeeee!!
több mint 1 éve
Na Vamos chavales!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Értelek, és persze túloztam, de a Chelsea és a Barca csere szárnyvédőjével, és Torressel felállni egy kicsit rizikósnak érzem, amikor 4 ponttal is ki tudnak csapatok esni.A spanyolok felállnak védők nélkül???Balde is bhv tudtommal
Tony Adams
kapitnono
De ha ez kell egy sok gólos fun meccshez, tőlem mehet. 😊
több mint 1 éve
A spanyolok felállnak védők nélkül???Balde is bhv tudtommal
Tony Adams
több mint 1 éve
origo címlapokat küldjétek!nézem de semmi
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Csont ugyanez van nálam is. Pedig a max nyeremény egy szelvényen 1 millió elvilegNah, akkor este a japánok lenyomják a spanyolokat, Costa Rica meg a németeket, ez így kötésben 182-szeres odds, megyek meg is rakom 😀En tippmixpron akartam ezt, de vlami olyat ir hogy:
warr_b
"A kombinacio varhato nyeremenye tullepi az osszeghatart!"
Aki erti leforditja nekem?
beltazor
több mint 1 éve
Eh, amiket először néztem azok bet365 oddsok, Japán 7x, CR 26xNah, akkor este a japánok lenyomják a spanyolokat, Costa Rica meg a németeket, ez így kötésben 182-szeres odds, megyek meg is rakom 😀En tippmixpron akartam ezt, de vlami olyat ir hogy:
warr_b
beltazor
Tipszmikszen Japán 8x, de CR csak 12,5 😕
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
A spanyolok felállnak védők nélkül???Nekem ez fura, bele is szaladhatnak a késbe.
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 1 éve
És valahol felsír egy a kombájn mögött elaludt betyárPróbáld egy picit nagyobb téttel, hátha akkor elfogadja.Nah, akkor este a japánok lenyomják a spanyolokat, Costa Rica meg a németeket, ez így kötésben 182-szeres odds, megyek meg is rakom 😀En tippmixpron akartam ezt, de vlami olyat ir hogy:
warr_b
beltazor
2000 Euro elég lesz rá. 😀
Tony Adams
több mint 1 éve
Próbáld egy picit nagyobb téttel, hátha akkor elfogadja.Nah, akkor este a japánok lenyomják a spanyolokat, Costa Rica meg a németeket, ez így kötésben 182-szeres odds, megyek meg is rakom 😀En tippmixpron akartam ezt, de vlami olyat ir hogy:
warr_b
beltazor
2000 Euro elég lesz rá. 😀
több mint 1 éve
Nah, akkor este a japánok lenyomják a spanyolokat, Costa Rica meg a németeket, ez így kötésben 182-szeres odds, megyek meg is rakom 😀En tippmixpron akartam ezt, de vlami olyat ir hogy:
warr_b
több mint 1 éve
akkor már csak a brazilok egyedül akik nem kaptak gólt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
origo címlapokat küldjétek!