NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 749
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Akkor kell még egy nemet gol
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Megérdemlik, mindenki.
több mint 1 éve
Domo arigatooooo!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
nem mondhatni, hogy nem érdemlik meg a japók
több mint 1 éve
a nem térdelő Brees elüldözése után továbbra is nézhetetlen a SaintsA szerencsés Eagles most biztos elmegy a Fehér Házba az ingyen kajáért.Ezek jobbak mint a csöcsökValaki beszéljen már az origósok sportrovatával, hogy kövessék le a playoffot is.
csebi
A szánalmasan gyenge tombrédit nem csak az asszony hagyta ott, de a támadófala is cserbenhagyta
A 49erst saját stadionjában, az LMBTQ-lobbi fővárosában alázta meg a republikánus Dallas Cowboys
Kyler Murray egy csökött törpe
Kampman
csipkelli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
A szerencsés Eagles most biztos elmegy a Fehér Házba az ingyen kajáért.Ezek jobbak mint a csöcsökValaki beszéljen már az origósok sportrovatával, hogy kövessék le a playoffot is.
csebi
A szánalmasan gyenge tombrédit nem csak az asszony hagyta ott, de a támadófala is cserbenhagyta
A 49erst saját stadionjában, az LMBTQ-lobbi fővárosában alázta meg a republikánus Dallas Cowboys
Kampman
több mint 1 éve
Kampman
28 362
Ezek jobbak mint a csöcsökValaki beszéljen már az origósok sportrovatával, hogy kövessék le a playoffot is.
csebi
Szerkesztette: Kampman
több mint 1 éve
Ezek jobbak mint a csöcsök
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Na a második félidőt már tudom nézni, de elég röhejes lesz, ha a németek és az argentinok egyaránt továbbjutnak az első körös blama utánNyilván az analitika alapján 2-3. Legjobban támadó nemet csapat tovabbjutasa röhejes lenne.
r.baggio
több mint 1 éve
i see what u did thereAlbániáról nem is beszélve.Szenegál? Ghána is továbbmehet még holnap.maradhatna ez az eredmény mind2 pályánMiért? Vagy Marokkó egyedüli cinderella teamként elég?
Negritis, a vajda
r.baggio
Zsellértelkes Vrij
Kampman
több mint 1 éve
Kampman
28 362
Albániáról nem is beszélve.Szenegál? Ghána is továbbmehet még holnap.maradhatna ez az eredmény mind2 pályánMiért? Vagy Marokkó egyedüli cinderella teamként elég?
Negritis, a vajda
r.baggio
Zsellértelkes Vrij
több mint 1 éve
Szenegál? Ghána is továbbmehet még holnap.auszik is továbbmentek amúgy
Zsellértelkes Vrij
több mint 1 éve
majd a második félidő elején berúgja mindkét európai csapat a másodikat, aztán még unalmasabb lesz a két meccs.a spanyolok is megmutatták, hogy ha akarnának, akkor simán eljutnának a japán kapuig, csak ugye minek erőltetni. pedig Morata gólja után a nagy passzolgatásból hátul sokkal több izgalom lett, mint elöl.
több mint 1 éve
pontverseny haverokkal 😊maradhatna ez az eredmény mind2 pályánMiért? Vagy Marokkó egyedüli cinderella teamként elég?
Negritis, a vajda
r.baggio
a cinderella sztorikat meg elengedtem
több mint 1 éve
Szenegál? Ghána is továbbmehet még holnap.maradhatna ez az eredmény mind2 pályánMiért? Vagy Marokkó egyedüli cinderella teamként elég?
Negritis, a vajda
r.baggio
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
több mint 1 éve
1 perc hosszabbítás, mi a franc4 a 2-be mentek, erre elkúrták, pancserokSzerintem megrúgták hátulról, azért billent ki... a csaj meg lefújja a félidőt 😀
NB2
warr_b
több mint 1 éve
mert neki adták, de aki felhozta nem volt annyi esze, hogy a 2 szélre tegye, odaadta Campbellnek, ráadásul rossz ütemben4 a 2-be mentek, erre elkúrták, pancserokSzerintem megrúgták hátulról, azért billent ki... a csaj meg lefújja a félidőt 😀
NB2
warr_b
több mint 1 éve
maradhatna ez az eredmény mind2 pályánMiért? Vagy Marokkó egyedüli cinderella teamként elég?
Negritis, a vajda
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Miért csinálnának, ők vezetnek, csoportelsőségre állnak?És a fantasztikus spanyol csapatnak mennyi az XG-je?nagyon flegmán játszik spanyol csapat, kurvára megérdemelnék, hogy kapjanak egy góltHát én azt nézem, de továbbra sem érzek semmilyen veszélyt japán játékában. Nincs náluk a labda, kapura nem rúgnak, kb 0,05 az XG-jük. Most az hogy szerinted háromszor letámadják a kapust egy félidő alatt számomra semmi veszélyt nem jelent, de ahogy gondolod
Hát nekem ebből a 30 percből 1 japán letámadás sem rémlik, de biztos csak nekem nem rémlik.Pedig nekik lenne sürgős, ha nem rúgnak 2-t akkor gyakorlatilag kiestek.akkor kapcsolj át a meccsre, és nézd, harmadszor volt minimum elég necces szituáció a spanyol kapu előtt, kipasszolnák a támadókat a spanyolok, mert ez a taktika, de mindezt maximum három lépésből, és az nem megy.
kapitnono
slowmotion
kapitnono
Mert Morata fejese óta ők se csináltak sok mindent....
Igor
Amikor vb-t meg eb-ket nyertek pont ugyanígy játszottak, labdatartás, szereznek egy gólt, ráülnek az eredményre....
több mint 1 éve
Nekem az a logika teccik, hogy veszélyes, ha egy csapat az egész meccsen támad, mert akkor a védők elvesztik a koncentrációt.itt nem kell aggódni ilyenen
nagylaza, főpohárnok
egyik védelemnek se volt
több mint 1 éve
Nekem az a logika teccik, hogy veszélyes, ha egy csapat az egész meccsen támad, mert akkor a védők elvesztik a koncentrációt.
több mint 1 éve
4 a 2-be mentek, erre elkúrták, pancserokSzerintem megrúgták hátulról, azért billent ki... a csaj meg lefújja a félidőt 😀
NB2
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
maradhatna ez az eredmény mind2 pályán
több mint 1 éve
4 a 2-be mentek, erre elkúrták, pancserok