NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 744
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
a labda egy kocka?Van zöld csík a labda meg az alapvonal között?ez a tipikusan nem perdöntő kép. azt kellene közeliben mutatni, ami az alapvonallal egyvonalban van.Thoughts? 👀 pic.twitter.com/cmYlknN8Co
— SPORTbible (@sportbible) December 1, 2022
Sixo
slowmotion
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Van zöld csík a labda meg az alapvonal között?ez a tipikusan nem perdöntő kép. azt kellene közeliben mutatni, ami az alapvonallal egyvonalban van.Thoughts? 👀 pic.twitter.com/cmYlknN8Co
Sixo
slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Ha nem lett volna 3-4 ugyanilyen szitu az első félidőben.... még lehet elgondolkodnék rajta. De az a leglogikusabb, hogy picit könnyűre vették a figurát, és elhitték h 1-0 elég lesz, aztán majd csak lesz valami.Én a japánoknak szurkolok.Nekm gyanús ez a nagy spanyol összeomlás hirtelen, még ha a végén lenne akkor elhinném, de szerintem csak a horvátokat brazilokat akarják elkerülni, és a németeket kiejteni. Aztán a nagy taktikázásnak lehet az lesz a vége, hogy CRC megfordítja és kiesnek a spanyolok is a picsába
Az csak hab a tortán, h bejött amit írtam... szóval egy mea culpa elég lett volna 😉
PS: szerintem amúgy a második gól érvénytelen/kint volt.... de ez nem invalidálja azt, h a japánok legalább küzdenek, és számomra szimpatikus focit játszanak.
Igor
kapitnono
Most hogy rúgott CRC is egyet, így már elég necc azért a másik ágra játszani...
Egyszerűen az a gond, h B csapattal álltak ki (védősorban is), kicsit nagy volt a mellény, az első gólnál picit benne volt Unai Simon is (jobb kapus lehet kiüti), a japánok jobban harcolnak....
Sok apró puzzledarabka összeállt.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
csi77-nek mégis igaza lesz???
több mint 1 éve
Ha a németek most kiesnek, akkor nem nyerik meg a vébét.Zombori Sanyi bá, maga az?
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Ha a németek most kiesnek, akkor nem nyerik meg a vébét.és az olaszokkal ellenétben gólokat kapnak
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Jappók mi kemény rigmusokat vágnak le, sokkal hangulatosabb, mint a német meccs.
több mint 1 éve
Ha a németek most kiesnek, akkor nem nyerik meg a vébét.
több mint 1 éve
ez a tipikusan nem perdöntő kép. azt kellene közeliben mutatni, ami az alapvonallal egyvonalban van.Thoughts? 👀 pic.twitter.com/cmYlknN8Co
Sixo
több mint 1 éve
normálisan vonalból sose mutatták csak elbaszott szögből, így számomra nem perdöntőNem csak erről a meccsről beszélek hanem a spanyolrol is ahol Busquets egyértelmű szándékos kezezese gólhelyzet akadályozott meg a tizenhatoson belül és vissza sem nézték pedig tizi és 2. Sárga volt.A csapat szimpatikus, a németek sirása antipatikus, ha meg a varral együtt ilyen szituációkban is csalni tudnak (még nem volt perdöntő bizonyíték) akkor én annak is örülök, mert csak azt igazolja, hogy milyen hulladék az élfutballTehát számodra szimpatikus hogy irányított csalást követnek el a videó szobában?PS: szerintem amúgy a második gól érvénytelen/kint volt.... de ez nem invalidálja azt, hogy a japánok legalább küzdenek, és számomra szimpatikus focit játszanak.Max a németeknek és a spanyoloknak nem lehet ez szimpatikus, az ilyen válogatottak adják az ember hitét kissé a labdarúgásban
Igor
Vacilláltam már a vb előtt, hogy elpártolok Mexikótól, de legalább nem jinxeltem el Japánt
r.baggio
csebi
r.baggio
Amúgy az h a labda és a vonal között látszik a zöld az perdöntő. Mi kell még?
csebi
de inkább volt kint mint sem
több mint 1 éve
Costa Rica már egyszer nagyot ment idén itthon, most lehet a vb-t is megtolják
több mint 1 éve
Nem csak erről a meccsről beszélek hanem a spanyolrol is ahol Busquets egyértelmű szándékos kezezese gólhelyzet akadályozott meg a tizenhatoson belül és vissza sem nézték pedig tizi és 2. Sárga volt.A csapat szimpatikus, a németek sirása antipatikus, ha meg a varral együtt ilyen szituációkban is csalni tudnak (még nem volt perdöntő bizonyíték) akkor én annak is örülök, mert csak azt igazolja, hogy milyen hulladék az élfutballTehát számodra szimpatikus hogy irányított csalást követnek el a videó szobában?PS: szerintem amúgy a második gól érvénytelen/kint volt.... de ez nem invalidálja azt, hogy a japánok legalább küzdenek, és számomra szimpatikus focit játszanak.Max a németeknek és a spanyoloknak nem lehet ez szimpatikus, az ilyen válogatottak adják az ember hitét kissé a labdarúgásban
Igor
Vacilláltam már a vb előtt, hogy elpártolok Mexikótól, de legalább nem jinxeltem el Japánt
r.baggio
csebi
r.baggio
Amúgy az h a labda és a vonal között látszik a zöld az perdöntő. Mi kell még?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Én a japánoknak szurkolok.Nekm gyanús ez a nagy spanyol összeomlás hirtelen, még ha a végén lenne akkor elhinném, de szerintem csak a horvátokat brazilokat akarják elkerülni, és a németeket kiejteni. Aztán a nagy taktikázásnak lehet az lesz a vége, hogy CRC megfordítja és kiesnek a spanyolok is a picsába
Az csak hab a tortán, h bejött amit írtam... szóval egy mea culpa elég lett volna 😉
PS: szerintem amúgy a második gól érvénytelen/kint volt.... de ez nem invalidálja azt, h a japánok legalább küzdenek, és számomra szimpatikus focit játszanak.
Igor
több mint 1 éve
A csapat szimpatikus, a németek sirása antipatikus, ha meg a varral együtt ilyen szituációkban is csalni tudnak (még nem volt perdöntő bizonyíték) akkor én annak is örülök, mert csak azt igazolja, hogy milyen hulladék az élfutballTehát számodra szimpatikus hogy irányított csalást követnek el a videó szobában?PS: szerintem amúgy a második gól érvénytelen/kint volt.... de ez nem invalidálja azt, hogy a japánok legalább küzdenek, és számomra szimpatikus focit játszanak.Max a németeknek és a spanyoloknak nem lehet ez szimpatikus, az ilyen válogatottak adják az ember hitét kissé a labdarúgásban
Igor
r.baggio
csebi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
De idegesítő, hogy M4+on nem mutatják a másik meccs gólját, csak fordítva...
több mint 1 éve
Proxyi
92
Sőt, nem kell aggódni senkitől, ha tovább se jutsz.Ez csak taktika.ezt mondtam végig
Nincs Horvát, Brazil ág a 2. helyen!
steelwolf
zacknorb
#okosnégergif
több mint 1 éve
veszélyes taktika mostmár a spanyoloknakEz csak taktika.ezt mondtam végig
steelwolf
zacknorb
több mint 1 éve
minden szarról 1 perccel korábbna olvasok így nincs értelmeNálam is kb. fél percet késett.beszaráááááááááááááááááááááááááááááááás CRC gól 😊asszem szarok bele a fórum olvasásába ...
NB2
Negritis, a vajda
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Szpíker mindjárt nyílt színen elélvez.
több mint 1 éve
Ez csak taktika.ezt mondtam végig
steelwolf
több mint 1 éve
Nálam is kb. fél percet késett.beszaráááááááááááááááááááááááááááááááás CRC gól 😊asszem szarok bele a fórum olvasásába ...
NB2
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
ez az a sport, ahol szubjektív döntésekkel el lehet dönteni meccseket 😉Tehát számodra szimpatikus h irányított csalást követnek el a videó szobában?PS: szerintem amúgy a második gól érvénytelen/kint volt.... de ez nem invalidálja azt, hogy a japánok legalább küzdenek, és számomra szimpatikus focit játszanak.Max a németeknek és a spanyoloknak nem lehet ez szimpatikus, az ilyen válogatottak adják az ember hitét kissé a labdarúgásban
Igor
r.baggio
csebi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
vazze ha CRC lő még egyet, német és spanyol kiesés lenne!
több mint 1 éve
Ez csak taktika. Nincs Horvát, Brazil ág a 2. helyen!