NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 748
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
beszaráááááááááááááááááááááááááááááááás CRC gól 😊asszem szarok bele a fórum olvasásába ...
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Szeddkibohóóóóóc!!!
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Tehát számodra szimpatikus h irányított csalást követnek el a videó szobában?PS: szerintem amúgy a második gól érvénytelen/kint volt.... de ez nem invalidálja azt, hogy a japánok legalább küzdenek, és számomra szimpatikus focit játszanak.Max a németeknek és a spanyoloknak nem lehet ez szimpatikus, az ilyen válogatottak adják az ember hitét kissé a labdarúgásban
Igor
Vacilláltam már a vb előtt, hogy elpártolok Mexikótól, de legalább nem jinxeltem el Japánt
r.baggio
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
beszaráááááááááááááááááááááááááááááááás CRC gól 😊
több mint 1 éve
PS: szerintem amúgy a második gól érvénytelen/kint volt.... de ez nem invalidálja azt, hogy a japánok legalább küzdenek, és számomra szimpatikus focit játszanak.Max a németeknek és a spanyoloknak nem lehet ez szimpatikus, az ilyen válogatottak adják az ember hitét kissé a labdarúgásban
Igor
Vacilláltam már a vb előtt, hogy elpártolok Mexikótól, de legalább nem jinxeltem el Japánt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
de az szögből mutatta, nem vonalból, nem?Hát amit először mutattak kamerát egyértelmű, hogy a labda és az alapvonal között egy csomó zöld voltNa takarodj ekkora csalást, egyértelműen kint voltnem egyértelmű
kapitnono
de inkább kint mint nem
Negritis, a vajda
kapitnono
több mint 1 éve
remélem lesz vmi pillanatkép amikor még bent vanHát amit először mutattak kamerát egyértelmű, hogy a labda és az alapvonal között egy csomó zöld voltNa takarodj ekkora csalást, egyértelműen kint voltnem egyértelmű
kapitnono
de inkább kint mint nem
Negritis, a vajda
kapitnono
több mint 1 éve
Majd most Costa Rica is ver 2tMegyek veszek is részvényt egyből
Tony Adams
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Hát amit először mutattak kamerát egyértelmű, hogy a labda és az alapvonal között egy csomó zöld voltNa takarodj ekkora csalást, egyértelműen kint voltnem egyértelmű
kapitnono
de inkább kint mint nem
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
az lenne a slussz poén ha costa rica is fordítana
több mint 1 éve
Majd most Costa Rica is ver 2t
több mint 1 éve
Ezt megadni? kabaré, kikapcsoltam a faszba az egészet.Mindig a németeket báncsák!
Zsellértelkes Vrij
Pillanatkép a var szobából:
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
aztán a végén majd lehet eldönteni, hogy a spanyolok tényleg ekkora balfaszok, vagy csak így akarják elkerülni a horvátokatvagy csak a németeket ejtenék ki
slowmotion
több mint 1 éve
Én a japánoknak szurkolok.Komoly, hogy egy ekkora kapushibának így örülsz 😀www.youtube.com/watch?v=CZ_7dERUU7Enagyon flegmán játszik spanyol csapat, kurvára megérdemelnék, hogy kapjanak egy góltHát én azt nézem, de továbbra sem érzek semmilyen veszélyt japán játékában. Nincs náluk a labda, kapura nem rúgnak, kb 0,05 az XG-jük. Most az hogy szerinted háromszor letámadják a kapust egy félidő alatt számomra semmi veszélyt nem jelent, de ahogy gondolod
Hát nekem ebből a 30 percből 1 japán letámadás sem rémlik, de biztos csak nekem nem rémlik.Pedig nekik lenne sürgős, ha nem rúgnak 2-t akkor gyakorlatilag kiestek.akkor kapcsolj át a meccsre, és nézd, harmadszor volt minimum elég necces szituáció a spanyol kapu előtt, kipasszolnák a támadókat a spanyolok, mert ez a taktika, de mindezt maximum három lépésből, és az nem megy.
kapitnono
slowmotion
kapitnono
Igor
kapitnono
Az csak hab a tortán, h bejött amit írtam... szóval egy mea culpa elég lett volna 😉
PS: szerintem amúgy a második gól érvénytelen/kint volt.... de ez nem invalidálja azt, h a japánok legalább küzdenek, és számomra szimpatikus focit játszanak.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Előkerült a plasztikkártya a VAR mobileban, csak most nem kólázásra használták
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Na takarodj ekkora csalást, egyértelműen kint voltnem egyértelmű
kapitnono
de inkább kint mint nem
több mint 1 éve
Csaló gecik, csak meg tudták oldaniMár a spanyol meccset is próbálta elcsalni a VAR, most ezen min lepődünk meg?
Heisman nádor
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Ezt megadni? kabaré, kikapcsoltam a faszba az egészet.Rúgni kell még hetet
Zsellértelkes Vrij
több mint 1 éve
Csaló gecik, csak meg tudták oldani
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
aztán a végén majd lehet eldönteni, hogy a spanyolok tényleg ekkora balfaszok, vagy csak így akarják elkerülni a horvátokat
több mint 1 éve
Tsubasa!! ⚽️⚽️⚽️
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=v25EO_5t69M
több mint 1 éve
Ezt megadni? kabaré, kikapcsoltam a faszba az egészet.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv