NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
49
9
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Megtette valaki a japcsi + CRC W kombót?
több mint 1 éve
Lehet, hogy a német mentalitásba belefér az "egye-bassza, cserébe mi meg küggyük haza a hispánokat"
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
És megadjaaaaa
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Ha ez így marad ma nagyon sokan milliomosok lesznekés mégtöbben buknak egy csomót
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Kampman
28 362
A 2000-es EB-n volt egy olyan csoport, ahol az angolok meg a németek estek ki, a románok és a portugálok előtt. De ez a mai csoport ezerrel veri azt.
több mint 1 éve
Ha ez így marad ma nagyon sokan milliomosok lesznek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Mitoma lefutja a spanyol szélsőket, ejj-ejjj 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
tudsz hozni olyat ahol EGYÉRTELMŰEN kint van?És volt ilyen kép a nemet meccsről?Tehát ha ez les volt akkor nem tudod elképzelni, hogy egy nanométernyi még épp érte az oldalvonalat?Nem csak erről a meccsről beszélek hanem a spanyolrol is ahol Busquets egyértelmű szándékos kezezese gólhelyzet akadályozott meg a tizenhatoson belül és vissza sem nézték pedig tizi és 2. Sárga volt.A csapat szimpatikus, a németek sirása antipatikus, ha meg a varral együtt ilyen szituációkban is csalni tudnak (még nem volt perdöntő bizonyíték) akkor én annak is örülök, mert csak azt igazolja, hogy milyen hulladék az élfutballTehát számodra szimpatikus hogy irányított csalást követnek el a videó szobában?PS: szerintem amúgy a második gól érvénytelen/kint volt.... de ez nem invalidálja azt, hogy a japánok legalább küzdenek, és számomra szimpatikus focit játszanak.Max a németeknek és a spanyoloknak nem lehet ez szimpatikus, az ilyen válogatottak adják az ember hitét kissé a labdarúgásban
Igor
Vacilláltam már a vb előtt, hogy elpártolok Mexikótól, de legalább nem jinxeltem el Japánt
r.baggio
csebi
r.baggio
Amúgy az h a labda és a vonal között látszik a zöld az perdöntő. Mi kell még?
csebi
r.baggio
csebi
mer az ilyen féloldalas cuccok nem azok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Jó helyre ment a 2000 euro.Majd most Costa Rica is ver 2t😜
Tony Adams
Tony Adams
több mint 1 éve
És volt ilyen kép a nemet meccsről?Tehát ha ez les volt akkor nem tudod elképzelni, hogy egy nanométernyi még épp érte az oldalvonalat?Nem csak erről a meccsről beszélek hanem a spanyolrol is ahol Busquets egyértelmű szándékos kezezese gólhelyzet akadályozott meg a tizenhatoson belül és vissza sem nézték pedig tizi és 2. Sárga volt.A csapat szimpatikus, a németek sirása antipatikus, ha meg a varral együtt ilyen szituációkban is csalni tudnak (még nem volt perdöntő bizonyíték) akkor én annak is örülök, mert csak azt igazolja, hogy milyen hulladék az élfutballTehát számodra szimpatikus hogy irányított csalást követnek el a videó szobában?PS: szerintem amúgy a második gól érvénytelen/kint volt.... de ez nem invalidálja azt, hogy a japánok legalább küzdenek, és számomra szimpatikus focit játszanak.Max a németeknek és a spanyoloknak nem lehet ez szimpatikus, az ilyen válogatottak adják az ember hitét kissé a labdarúgásban
Igor
Vacilláltam már a vb előtt, hogy elpártolok Mexikótól, de legalább nem jinxeltem el Japánt
r.baggio
csebi
r.baggio
csebi
r.baggio
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
KOSZOS LETT A POGOBAN AZ AIRFORCE, EGYSZER BEHÓDÍTOM COSTA RICAT-T
több mint 1 éve
De ennél mi kell több, hogy a labda és az alapvonal mögött zöld van?Jaj ne fárasszatok már, a labda nem négyszögletű, hanem gömbölyű...
kapitnono
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
ILYEN NINCS
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
GECIIIIIII
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Lol
több mint 1 éve
De ennél mi kell több, hogy a labda és az alapvonal mögött zöld van?Gömb, a széle lehet egy magasságban a vonal szélével.
kapitnono
több mint 1 éve
beszaráááááááááááááááááááááááás
több mint 1 éve
Tehát ha ez les volt akkor nem tudod elképzelni, hogy egy nanométernyi még épp érte az oldalvonalat?Nem csak erről a meccsről beszélek hanem a spanyolrol is ahol Busquets egyértelmű szándékos kezezese gólhelyzet akadályozott meg a tizenhatoson belül és vissza sem nézték pedig tizi és 2. Sárga volt.A csapat szimpatikus, a németek sirása antipatikus, ha meg a varral együtt ilyen szituációkban is csalni tudnak (még nem volt perdöntő bizonyíték) akkor én annak is örülök, mert csak azt igazolja, hogy milyen hulladék az élfutballTehát számodra szimpatikus hogy irányított csalást követnek el a videó szobában?PS: szerintem amúgy a második gól érvénytelen/kint volt.... de ez nem invalidálja azt, hogy a japánok legalább küzdenek, és számomra szimpatikus focit játszanak.Max a németeknek és a spanyoloknak nem lehet ez szimpatikus, az ilyen válogatottak adják az ember hitét kissé a labdarúgásban
Igor
r.baggio
csebi
r.baggio
csebi
---
több mint 1 éve
Ez most nagyon OFF!csi77-nek mégis igaza lesz???szar a packers vagy mire gondolsz?
NB2
Sixo
több mint 1 éve
De ennél mi kell több, hogy a labda és az alapvonal mögött zöld van?ez a tipikusan nem perdöntő kép. azt kellene közeliben mutatni, ami az alapvonallal egyvonalban van.Thoughts? 👀 pic.twitter.com/cmYlknN8Co
— SPORTbible (@sportbible) December 1, 2022
Sixo
slowmotion
több mint 1 éve
csi77-nek mégis igaza lesz???szar a packers vagy mire gondolsz?
NB2