NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
47
9
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Willie Parker
15 412
Nekünk pedig ezekre a meccsekre kell tippelni...
több mint 1 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Szóval Iniesta tanítótta meg focizni őket!
több mint 1 éve
Reggio1914
1 389
Friccek miket hagynak ki...
több mint 1 éve
Bmeg a németek mindent ki tudnak hagyni
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Navas a VB védését mutatta be?
több mint 1 éve
Ha nem Lukaku méretű lenne, Havertz tuti megverte volna ott helyben a gyereket.Mekkora utolsó féreg az a costa ricai védő.Nyilván érte a bíró nem ad sárgát.
Sixo
csebi
több mint 1 éve
Mondjuk érdekes, hogy lehozza Moratát, akinek mondjuk a végén lehetne ívelgetni is a végén ha úgy van
több mint 1 éve
Hat ha nem szarul találja el Havertz akkor védi isMondjuk ha Navas nem feküdne hanyatt lehet tudna védeni is.A kérdés pillanatnyilag nem aktuális...Megtette valaki a japcsi + CRC W kombót?Én igen 😊
nagylaza, főpohárnok
warr_b
nagylaza, főpohárnok
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
A 2000-es EB-n volt egy olyan csoport, ahol az angolok meg a németek estek ki, a románok és a portugálok előtt. De ez a mai csoport ezerrel veri azt.A 98-as vb-n volt kissé hasonló a D csoport, ott is a spanyolok szívtak (meg a bolgárok, de akkoriban zseniális csapatuk volt)
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
kurva jó ez az este is
több mint 1 éve
Kampman
28 362
amúgy ha a 2 európai kiesik az kibaszott szar lesz a fifának mer a következő fordulót jóval kevsebben fogják nézni ami a reklám pénzeknek nem tesz jótLehet, de végülis azt a japán gólt megadták, tehát lehet, hogy ilyen irányban nem nyúlnak bele.
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Mondjuk ha Navas nem feküdne hanyatt lehet tudna védeni is.A kérdés pillanatnyilag nem aktuális...Megtette valaki a japcsi + CRC W kombót?Én igen 😊
nagylaza, főpohárnok
warr_b
nagylaza, főpohárnok
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Megtette valaki a japcsi + CRC W kombót?Jelen
nagylaza, főpohárnok
900-zal win win, 900 ment a Jap win CRC 1X
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Mekkora utolsó féreg az a costa ricai védő.Nyilván érte a bíró nem ad sárgát.
Sixo
több mint 1 éve
Nem már 😀
több mint 1 éve
A kérdés pillanatnyilag nem aktuális...Megtette valaki a japcsi + CRC W kombót?Én igen 😊
nagylaza, főpohárnok
warr_b
több mint 1 éve
Reggio1914
1 389
Hirtelen kiderült, hogy a spanyolok támadni is tudnak... Meleg a pite. 🙂
több mint 1 éve
amúgy ha a 2 európai kiesik az kibaszott szar lesz a fifának mer a következő fordulót jóval kevsebben fogják nézni ami a reklám pénzeknek nem tesz jót
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
közben a germánok mentik a spanyolok hátsóját
több mint 1 éve
Belgium, német, spanyol 1 napon belül? Ennyire szarnak bele az europai csapatok..
több mint 1 éve
Megtette valaki a japcsi + CRC W kombót?Én igen 😊
nagylaza, főpohárnok
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
A 2000-es EB-n volt egy olyan csoport, ahol az angolok meg a németek estek ki, a románok és a portugálok előtt. De ez a mai csoport ezerrel veri azt.2014 VB, kiestek az olaszok meg az angolok, csoport első Costa Rica
Kampman
több mint 1 éve
Tehát te hozol egy képet a belga meccsről ami szted releváns de a nemet meccsről levő kép nem releváns. Értem.tudsz hozni olyat ahol EGYÉRTELMŰEN kint van?És volt ilyen kép a nemet meccsről?Tehát ha ez les volt akkor nem tudod elképzelni, hogy egy nanométernyi még épp érte az oldalvonalat?Nem csak erről a meccsről beszélek hanem a spanyolrol is ahol Busquets egyértelmű szándékos kezezese gólhelyzet akadályozott meg a tizenhatoson belül és vissza sem nézték pedig tizi és 2. Sárga volt.A csapat szimpatikus, a németek sirása antipatikus, ha meg a varral együtt ilyen szituációkban is csalni tudnak (még nem volt perdöntő bizonyíték) akkor én annak is örülök, mert csak azt igazolja, hogy milyen hulladék az élfutballTehát számodra szimpatikus hogy irányított csalást követnek el a videó szobában?PS: szerintem amúgy a második gól érvénytelen/kint volt.... de ez nem invalidálja azt, hogy a japánok legalább küzdenek, és számomra szimpatikus focit játszanak.Max a németeknek és a spanyoloknak nem lehet ez szimpatikus, az ilyen válogatottak adják az ember hitét kissé a labdarúgásban
Igor
Vacilláltam már a vb előtt, hogy elpártolok Mexikótól, de legalább nem jinxeltem el Japánt
r.baggio
csebi
r.baggio
Amúgy az h a labda és a vonal között látszik a zöld az perdöntő. Mi kell még?
csebi
r.baggio
csebi
mer az ilyen féloldalas cuccok nem azok
Negritis, a vajda