Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Willie Parker
15 357
Igaz magyar csakis a testvéri Iránnak szurkol és szívből gyűlöli az imperialista, Bidenista USA-t.Kuvaitnak tudnék szurkolni egyedül az arab régióból
NB2
több mint 1 éve
Igaz magyar csakis a testvéri Iránnak szurkol és szívből gyűlöli az imperialista, Bidenista USA-t.
több mint 1 éve
Willie Parker
15 357
Nekem 6 millió különböző verzióm van, még a kezdésig segítségül hívom Dr Strange-t.Én beírtam országos 0-0ra, most átírtam 1:1-re, szóval fixen 0:0 lesz 😀Fú, ezt az angol csoportot nem érzemén csak az usa iránt nemtom hova tenni
Willie Parker
Negritis, a vajda
Hanni
több mint 1 éve
Kampman
28 245
Az kemény, egészen elképesztő min mehetnek keresztül az iráni focisták.Mondta ezt az a CNN, aminek azért nem érdemes mindent teljes egészében elhinni.
Sixo
Nem mintha nem néznék ki ilyet az iráni rezsimből.
több mint 1 éve
Az kemény, egészen elképesztő min mehetnek keresztül az iráni focisták.🚨 The families of the Iran team have been threatened with imprisonment, violence and torture if the players do not sing the national anthem against USA tonight.
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) November 29, 2022
✍️ @CNN pic.twitter.com/JmE0MxhH4R
több mint 1 éve
Kampman
28 245
Ne hazudj.Kampman másik hasadt személyisége vagyok.Te ki vagy és mit csináltál az igazi Kampmannal? Ő egyből azt írta volna, hogy " Mégis, hogy az istenbe kapnának ki a Saudiak ??? ".Még tegnap nézegettem a csoportokat, most csak egy dolgot emelek ki:2018-ban volt egy ilyen helyzet, amikor Japán a kevesebb sárga lapjai miatt jutott tovább Szenegállal szemben.
C csoport:
1. Lengyelország 2 1 1 0 2-0 4 pont
2. Argentína 2 1 0 1 3-2 3 pont
3. Szaúd-Arábia 2 1 0 1 2-3 3 pont
4. Mexikó 2 0 1 1 0-2 1 pont
Ha Argentína 2-0-ra veri Lengyelországot, és Mexikó 2-0-ra Szaúd-Arábiát, akkor Lengyelországnak és Mexikónak is úgy lesz 4 pontja, hogy 2-2-es gk-val végez, az egymás elleni meg ugye 0-0-lett. Ki jut ilyen esetben tovább?
Zsellértelkes Vrij
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
🇮🇷 Iran XI: Beiranvand; Mohammadi, Hosseini, Pouraliganji. Rezaeian; Hajsafi, Nourollahi, Ezatolahi, Gholizadeh; Azmoun, Taremi.
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) November 29, 2022
🇺🇸 USA XI: Turner, Dest, Carter-Vickers, Ream, Robinson, Adams, McKennie, Musah, Weah, Sargent, Pulisic.#FIFAWorldCup
több mint 1 éve
Kampman
28 245
Kampman másik hasadt személyisége vagyok.Te ki vagy és mit csináltál az igazi Kampmannal? Ő egyből azt írta volna, hogy " Mégis, hogy az istenbe kapnának ki a Saudiak ??? ".Még tegnap nézegettem a csoportokat, most csak egy dolgot emelek ki:2018-ban volt egy ilyen helyzet, amikor Japán a kevesebb sárga lapjai miatt jutott tovább Szenegállal szemben.
C csoport:
Ha Argentína 2-0-ra veri Lengyelországot, és Mexikó 2-0-ra Szaúd-Arábiát, akkor Lengyelországnak és Mexikónak is úgy lesz 4 pontja, hogy 2-2-es gk-val végez, az egymás elleni meg ugye 0-0-lett. Ki jut ilyen esetben tovább?
Zsellértelkes Vrij
Kampman
Sixo
több mint 1 éve
Te ki vagy és mit csináltál az igazi Kampmannal? Ő egyből azt írta volna, hogy " Mégis, hogy az istenbe kapnának ki a Saudiak ??? ".Még tegnap nézegettem a csoportokat, most csak egy dolgot emelek ki:2018-ban volt egy ilyen helyzet, amikor Japán a kevesebb sárga lapjai miatt jutott tovább Szenegállal szemben.
C csoport:
Zsellértelkes Vrij
Kampman
több mint 1 éve
Kampman
28 245
Angolok ha jól számolom akkor ha nem kapnak ki nagyon akkor továbbjutottak?aha
kapitnono
több mint 1 éve
Angolok ha jól számolom akkor ha nem kapnak ki nagyon akkor továbbjutottak?
több mint 1 éve
Ecuadort legalább nem kell kihúznia Löflinek.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Kampman
28 245
Még tegnap nézegettem a csoportokat, most csak egy dolgot emelek ki:2018-ban volt egy ilyen helyzet, amikor Japán a kevesebb sárga lapjai miatt jutott tovább Szenegállal szemben.
C csoport:
Zsellértelkes Vrij
több mint 1 éve
Usa nyer 1-0ra, Anglia is 1-0ra.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Irán nyer, Wales Xel.
több mint 1 éve
haveri csoportban beírtam az 1-0tÉn beírtam országos 0-0ra, most átírtam 1:1-re, szóval fixen 0:0 lesz 😀Fú, ezt az angol csoportot nem érzemén csak az usa iránt nemtom hova tenni
Willie Parker
Negritis, a vajda
Hanni
itt 1-2ről átírtam 2-2re
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Borzasztó egyszerű -> mindkettő 0-0.Fú, ezt az angol csoportot nem érzemén csak az usa iránt nemtom hova tenni
Willie Parker
Negritis, a vajda
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Én beírtam országos 0-0ra, most átírtam 1:1-re, szóval fixen 0:0 lesz 😀Fú, ezt az angol csoportot nem érzemén csak az usa iránt nemtom hova tenni
Willie Parker
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Fú, ezt az angol csoportot nem érzemén csak az usa iránt nemtom hova tenni
Willie Parker
több mint 1 éve
Willie Parker
15 357
Fú, ezt az angol csoportot nem érzem
több mint 1 éve
Prickford benézioké hogy meggájver ver 3atAkkor Holland-USA/Irán, es Angol-SzenegálWales nyer 4-0-ra, Irány nyer és Anglia megy haza 😊
Zsellértelkes Vrij
NB2
de ki lövi a 4.et?
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
oké hogy meggájver ver 3atAkkor Holland-USA/Irán, es Angol-SzenegálWales nyer 4-0-ra, Irány nyer és Anglia megy haza 😊
Zsellértelkes Vrij
NB2
de ki lövi a 4.et?
több mint 1 éve
Akkor Holland-USA/Irán, es Angol-SzenegálHa Wales nyer, az Usa-Irán meg iksz, akkor az angolok és Wales jutnak tovább 😉
Zsellértelkes Vrij
több mint 1 éve
Willie Parker
15 357
Amerikaiak megverik Iránt?
több mint 1 éve
Akkor Holland-USA/Irán, es Angol-SzenegálWales nyer 4-0-ra, Irány nyer és Anglia megy haza 😊
Zsellértelkes Vrij