NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
524
57
18:30-tól, ARENA4
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Fel nem ismertem, de fixen még Igor se ismerné fel.Ez Sneijder?
Guess who? pic.twitter.com/3EZHNEJIn9
— Sunday League Footy (@SundayChants) November 25, 2022
Sixo
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Góóól
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
több mint 2 éve
Fel nem ismertem, de fixen még Igor se ismerné fel.Guess who? pic.twitter.com/3EZHNEJIn9
— Sunday League Footy (@SundayChants) November 25, 2022
több mint 2 éve
Azért ebben az Estupiñán-ban van egy kis fantázia.
több mint 2 éve
telex.hu/sport/2022/11/25/megtiltotta-a-fifa-hogy-az-angol-drukkerek-kereszteslovagnak-oltozzenek-katarbanazert ez pfffff ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
A posztján eddig is Timber volt az alap kezdő van Gaalnál, az előző forduló volt a meglepetés ,hogy kezdett.akkor sima rotacio vagy nem volt megelgedve vele Gaal?De Ligt serult?nem
csebi
Sixo
csebi
több mint 2 éve
akkor sima rotacio vagy nem volt megelgedve vele Gaal?De Ligt serult?nem
csebi
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Mélyen optimista voltam a 2-1-es tippemmel, úgy látom.Egyutterzek a szinten 2-1es tippemmel, de meg nem adtam fel, hogy meglehet. 😀
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Neymar is out injured for the rest of the group stage... 😫 pic.twitter.com/YQnO5ykRCS
— SPORTbible (@sportbible) November 25, 2022
több mint 2 éve
De Ligt serult?
több mint 2 éve
Kampman
28 359
Mélyen optimista voltam a 2-1-es tippemmel, úgy látom.
több mint 2 éve
egyenlítőiek más fokozatba kapcsoltakEgyenlíteni szeretnének.
NB2
több mint 2 éve
egyenlítőiek más fokozatba kapcsoltak
több mint 2 éve
Én beírtam az 1-0t úgyhogy maradhat is így 😄Eléggé adja magát itt a 0-0, mindkét csapatnak tökéletes lenneEttol tartok en is, a hollandok csukott szemmel megverik Katart, Ecuadornak meg akkor eleg lenne az x Szenegal ellen. En azert jo mereszen beirtam egy 2-1et.
r.baggio
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
Nyáron Gakpo 30 millió volt, a united megvette inkább a balhéscigány Antonyt 100ért... akkor is vicc volt, de így pláne, és a fizikuma alapján eleve jobb fit a plbe Gakpo.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
A 0-0-kat betiltották! Még időben.
több mint 2 éve
Szerencsére már nem fogadok 0:0-ra 😊Eléggé adja magát itt a 0-0, mindkét csapatnak tökéletes lenneEttol tartok en is, a hollandok csukott szemmel megverik Katart, Ecuadornak meg akkor eleg lenne az x Szenegal ellen. En azert jo mereszen beirtam egy 2-1et.
r.baggio
Zsellértelkes Vrij
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
kis gól is gól
több mint 2 éve
Eléggé adja magát itt a 0-0, mindkét csapatnak tökéletes lenneEttol tartok en is, a hollandok csukott szemmel megverik Katart, Ecuadornak meg akkor eleg lenne az x Szenegal ellen. En azert jo mereszen beirtam egy 2-1et.
r.baggio
több mint 2 éve
Ki a szagértő Bozsik mellett? Tiszta felüdülés Korsós Gyurihoz képestvalami MLSZ-es videóelemző csávó. De annyira vágja a témát, hogy tuti Igor az csak álruhában.
mustaine
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Eléggé adja magát itt a 0-0, mindkét csapatnak tökéletes lenne
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Ki a szagértő Bozsik mellett? Tiszta felüdülés Korsós Gyurihoz képest
több mint 2 éve
Akkor csak hat pont a tíz helyett.haver szimplán azon nyafogott napokig hogy milyen szar a lista ahonna a gólkirályt lehet választani
Amúgy jó fej ez a tipper, három különböző csoportban tippelek ott a vb-re, egyedül a bowl.hu-sban nem vette be a győztes+gólkirály tippet, pedig mindháromban ugyanakkor írtam be...
warr_b
végül meguntam és így nem választott 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!