Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Nincsenek hozzászokva a nagy meleghez.Valami félelmetesen botlábúak ezek a katariakpont ezen gondolkodtam én is. Lassúak fejben és lábbal is. Csak vagdossák a labdát
kapitnono
Toto21
több mint 2 éve
Az ekvádori kapus szalonnát is süthetne....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Amúgy ezek a formák hogy nyerték meg az Ázsia kupát? Mindenkit megvettek ott is?ennyit ér az ázsia kupa
Hanni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Amúgy ezek a formák hogy nyerték meg az Ázsia kupát? Mindenkit megvettek ott is?
több mint 2 éve
Nem gondoltam volna hogy ennyire mb3as katar, 1-1-es tippem elmenni látszik😀bvsc zugló alázná ezeket
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Kampman
28 323
index közvetités egy élményA valósággal való kapcsolat sosem volt az erős oldaluk.
azt se birják követni hány gólnál jár a meccs
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Nem gondoltam volna hogy ennyire mb3as katar, 1-1-es tippem elmenni látszik😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Toto21
5 953
Valami félelmetesen botlábúak ezek a katariakpont ezen gondolkodtam én is. Lassúak fejben és lábbal is. Csak vagdossák a labdát
kapitnono
több mint 2 éve
ozibozi
17 156
CsadorbanMennyire van PO meccskövető hangulat itt a VBn? Jönni fognak a |most nem, tiszteletben tartjuk a rendező ország szokásait. Max szexi kecskékkeblek| irgalmatlan videók a félidőben?
bobi0092
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Mennyire van PO meccskövető hangulat itt a VBn? Jönni fognak a |most nem, tiszteletben tartjuk a rendező ország szokásait. Max szexi kecskékkeblek| irgalmatlan videók a félidőben?
bobi0092
több mint 2 éve
Mennyire van PO meccskövető hangulat itt a VBn? Jönni fognak a |lesznek meccsek, ahol az lesz az egyetlen jó dolog 😊keblek| irgalmatlan videók a félidőben?
bobi0092
több mint 2 éve
Ma hajnalban meg volt egy Kolumbia-Paraguay barátságos meccs...nem lehetett volna azt ehelyett??
több mint 2 éve
bobi0092
4 353
Mennyire van PO meccskövető hangulat itt a VBn? Jönni fognak a | Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 2 éve
index közvetités egy élményazt se birják követni hány gólnál jár a meccs
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
S ilyen Katar kaliberű csapatból lesz 8-9-cel több a 2026-os Vb-n.
több mint 2 éve
ez a katari csapat pontot se fog szerezni. Nagyon gyengeLőnek kapura?
Toto21
több mint 2 éve
hát amit most mutattak, az kurvára nem volt lesNem a bíró csalt, hanem a VAR-szoba.
nah közben befújtak egy tizit, szóval lehet mégse csalnak?😊
NB2
több mint 2 éve
Toto21
5 953
egyébként nem lépett ki a kapus? Nem kéne megismételni? 😀
több mint 2 éve
Megadták?nem vették el, inkább az a pontos
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
ezek az ecuadori szurkolók eredetiek?😊
több mint 2 éve