NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
211
17
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
122
13
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
105
16
Soccer VB 2022
nem a vegeredmenyt irtam hanem a celt. neha elofordul mkivel, hogy kituzi maganak celkent, hogy golt rug, de kapufa lesz vagy kirugod a stadionbol az erdobe a labdat.Szerinted akkor most jó imázst alakítottak ki? Nagyon sokan bojkottálnák a VB-t. Bár ha az volt a cél, hogy ide ne tedd be a lábad, mert nem jársz jól, akkor elérték a céljukat. Meg hogy ha mi akarunk igazán valamit, akkor azt megvesszük. 😀Ezeknek mind elmentek otthonról. Minek akartak ezek VB-t?most azert ne kampanyoljunk mar azert, hogy a VB celja a sorozes 😊
Toto21
hipokratizmus ezerrel. az arab vilagra eleg jellemzo. ugyanezek a sejkek fogjak magukat, tavasszal atruccannak Egyiptomba es tavaszi hazassagokat kotnek 10-12 eves szegeny egyiptomi kislanyokkal, kisfiukkal.
szerk.: ja amit kihagytam. mi celjuk volt? orszagimazs epites, ilyen egyszeru.
csebi
Egyébként ritkán szoktam meccsre járni, de akkor szeretek kortyolni valami alkoholos italt. Régen még Matáv meccseken forralt bor volt a legjobb.
Toto21
szerk.: btw pl Munchenben a BL meccsen sem lehetett alkoholt inni.
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Szerinted akkor most jó imázst alakítottak ki? Nagyon sokan bojkottálnák a VB-t. Bár ha az volt a cél, hogy ide ne tedd be a lábad, mert nem jársz jól, akkor elérték a céljukat. Meg hogy ha mi akarunk igazán valamit, akkor azt megvesszük. 😀Ezeknek mind elmentek otthonról. Minek akartak ezek VB-t?most azert ne kampanyoljunk mar azert, hogy a VB celja a sorozes 😊
Toto21
hipokratizmus ezerrel. az arab vilagra eleg jellemzo. ugyanezek a sejkek fogjak magukat, tavasszal atruccannak Egyiptomba es tavaszi hazassagokat kotnek 10-12 eves szegeny egyiptomi kislanyokkal, kisfiukkal.
csebi
Egyébként ritkán szoktam meccsre járni, de akkor szeretek kortyolni valami alkoholos italt. Régen még Matáv meccseken forralt bor volt a legjobb.
twitter.com/tariqpanja/status/1593539511945830401helyes. szopjon csak a FIFA amiért odavitték a vb-t
Sixo
Szerkesztette: deyell
choose life
Ezeknek mind elmentek otthonról. Minek akartak ezek VB-t?most azert ne kampanyoljunk mar azert, hogy a VB celja a sorozes 😊
Toto21
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Official announcement expected shortly but Qatar has now decided there will be no (alcoholic) beer sold within the perimeter at all 8 World Cup stadiums:https://t.co/yk2re6BgzR
— tariq panja (@tariqpanja) November 18, 2022
ez nem úgy szól hogy úriember biztosra nem fogad?nem, heteroszexuális ember nem sportfogadEz vajon mennyire lehet valid?Megrakjuk 2.000 eurócskával?
Exclusive: Qatar bribed eight Ecuadorian players $7.4 million to lose the opener(1-0 ⚽️ 2nd half). Five Qatari and #Ecadour insiders confirmed this.We hope it's false. We hope sharing this will affect the outcome.The world should oppose FIFA corruption.@MailSport #WorldCup2022
— Amjad Taha أمجد طه (@amjadt25) November 17, 2022
Sixo
warr_b
Sixo
nem, heteroszexuális ember nem sportfogadEz vajon mennyire lehet valid?Megrakjuk 2.000 eurócskával?
Exclusive: Qatar bribed eight Ecuadorian players $7.4 million to lose the opener(1-0 ⚽️ 2nd half). Five Qatari and #Ecadour insiders confirmed this.We hope it's false. We hope sharing this will affect the outcome.The world should oppose FIFA corruption.@MailSport #WorldCup2022
Sixo
warr_b
Ez vajon mennyire lehet valid?Megrakjuk 2.000 eurócskával?
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Ez vajon mennyire lehet valid?a pakisztáni bérszurkolók hogy fognak örülni!
Sixo
🇶🇦 Qatar have hired fans from Pakistan to fill stadiums for the World Cup. 👀
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) November 18, 2022
Each fan receives: $10 and 3 meals per day, accompanied with free accommodation.
✍️ @sporx pic.twitter.com/7NwBK5hkYg
choose life
Ez vajon mennyire lehet valid?Sima, ott folytatják, ahol anno abbahagyták!
Sixo
Official: Joaquín Correa will miss the World Cup. He’s no longer gonna be part of the Argentina squad. 🚨🇦🇷 #WorldCup2022
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) November 17, 2022
After Nico González replaced by Ángel Correa, Argentina will need another replacement now. pic.twitter.com/Gc49i0U4YH
play.fifa.com/fantasy-classic/join-league/WKGJ6EAOplay.fifa.com/fantasy-classic -en lesz bowl.hu-s liga ?csinálj csoportot és lesz
Sixo
Löfli
Nekem csak Japán mindenki által mellőzése zavaró, meg hogy a spanyolokat eddig mindössze egy valaki írta, bár a keretüket abszolút laikus szemmel nézve talán nem csoda.
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Nincs szurkolója még, tessék valakinek örökbefogadni őketHa kell, én szívesen leszek Svájc, az majdnem német és momentán ugyanannyira ismerem mindkét aktuális csapat játékosait.
2. kalap - Svájc
3. kalap - Irán, Japán, Lengyelország, Dél-Korea, Tunézia
4. kalap - Kamerun, Ecuador, Ghána, Wales, Ausztrália
Wales eléggé meglepő (szégyelld magad Mócsa), picit a ghánaiak, tunézok vagy a lengyelek is...
Igor
Írj át nyugodtan, tulajdonképpen ha belegondolok, a Milka finomabb is mint a Volkswagen.
2. kalap - Svájc
3. kalap - Irán, Japán, Lengyelország, Dél-Korea, Tunézia
4. kalap - Kamerun, Ecuador, Ghána, Wales, Ausztrália
Wales eléggé meglepő (szégyelld magad Mócsa), picit a ghánaiak, tunézok vagy a lengyelek is...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
play.fifa.com/fantasy-classic -en lesz bowl.hu-s liga ?csinálj csoportot és lesz
Sixo
Mondjuk ebben a Nico Gonzalezben én amúgy sem láttam bele sokat, szerintem nem jött be neki ez a Fior-os átigazolás.Tavaly jó volt, idén pályát is alig látott, és nem csak sérülés miatt.
Tony Adams
Nico González will miss the World Cup. He will be removed by Argentina list as he’s not in conditions to proceed. 🚨🇦🇷 #WorldCup2022
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) November 17, 2022
Ángel Correa will be his replacement, he will be at the World Cup. pic.twitter.com/Ca9VxW4qvF