NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
126
14
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
57
10
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
54
13
Soccer VB 2022
Egyben az utolsó 32 csapatos vb is lesz, következő már 48, kimondani is sok 😀Es Európa, aki egy jó EBre ki tud rakni kb 24 kompetens csapatot (utoljára az oroszok és a törökök voltak nagyon gyengék, meg a macedónok underdogok), 3 extra helyet kap a 16-ból, így 16 csapat lesz ott. Vicc.
esanders10
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Valami vb-hez kötődő dolga hadd legyen mán aranybú!Ez de jól néz kija, olyan szerény
Leo Messi has just debuted his new World Cup boots. 🔥 pic.twitter.com/hey9g4S9xq
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) November 16, 2022
Sixo
slowmotion
These Qatar hired fans 🤣🤣🤣 pic.twitter.com/sAvEZUXT85
— george (@StokeyyG2) November 16, 2022
Egyértelmű hogy Ronaldo a legszarabb evör magához képest, viszont a többiek mellette pedig sokkal jobbak mint 2004 óta bármikor, szerintem emiatt van keresnivalójuk, bár az edző és CR sem segíti őket az tuti.idén sincs szívem mást írni, úgyhogy hajrá Brazília.Portugália nagy kérdőjel most. Ronaldo most nagyon meg akarja mutatni hogy mekkora spiler még mindig. Ezzel vagy vagy tönkre vágja az öltözőt a csak én vagyok a pályán attitűddel, vagy megnyeri egyedül a vb-t. Mindkettő benne van most de majd ha elkezdődik kiderül. Az én tippem hogy tönkre vág mindent és a csoportból is kiesnek a portugálok.
De ha véletlenül a portugálok, walesiek, vagy franciák nyernek is örülni fogok!
eaglesmcnabb
Nemes samu09
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
www.youtube.com/watch?v=ITKOCKpEca8
idén sincs szívem mást írni, úgyhogy hajrá Brazília.Portugália nagy kérdőjel most. Ronaldo most nagyon meg akarja mutatni hogy mekkora spiler még mindig. Ezzel vagy vagy tönkre vágja az öltözőt a csak én vagyok a pályán attitűddel, vagy megnyeri egyedül a vb-t. Mindkettő benne van most de majd ha elkezdődik kiderül. Az én tippem hogy tönkre vág mindent és a csoportból is kiesnek a portugálok.
De ha véletlenül a portugálok, walesiek, vagy franciák nyernek is örülni fogok!
eaglesmcnabb
Ez de jól néz kija, olyan szerény
Leo Messi has just debuted his new World Cup boots. 🔥 pic.twitter.com/hey9g4S9xq
Sixo
9/22, nah ezt döntsétek meg .11/22, kettő ordenáré mákos tipp volt 😀
qz.app.do/mesebeli-afrika-vb-kviz
Sixo
Elefántcsontpart a Drogba, Toure féle generációval jóval többre volt hivatott mint ami végül kijött. Szerintem az volt a legerosebb afrikai csapat ever.
“You invited the whole world to come here, why can’t we film? It’s a public place.”
— SPORTbible (@sportbible) November 16, 2022
😳😳😳pic.twitter.com/7L2pRtLyOe
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11/22, höh9/22, nah ezt döntsétek meg .10/22, simaliba!
Sixo
Löfli
peach
8/22 nagyon meglepö volt egy-két válaszNekem is 8, 😛 mondjuk 3 4-l lehetett volna több ha 50-50nél a megérzésre hallgatok 😊
Toto21
11/22, höh9/22, nah ezt döntsétek meg .10/22, simaliba!
Sixo
Löfli
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
fyrefest quatar edition? 😀A többi szállás árából kiindulva, nem is keveset. Azok a szutyok konténerek is 200 $/éjtől kezdődnek... 😀 Az arabok biztos nem fognak ezekben a szarokban lakni, maximum majd a nagyon gazdag és kalandvágyó európai/amerikai fiatalok?És ezért még fizet is valaki vagy mi a terv, ki a célközönség?élmény lesz, mikor estétől reggelig felváltva basznak valamelyik sátorban 😀Amit egész nap tűzött a nap? Szerintem ember nem lesz benne, nemhogy még bármi aktivitás legyen benne 😀
peach
Hanni
FLZOLI
Hanni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Mintha Peking rendezne olimpiátvagy ha mi.
Total costs of hosting FIFA World Cup tournament 🏟:
— World of Statistics (@stats_feed) November 16, 2022
🇶🇦 Qatar 2022: $220b
🇷🇺 Russia 2018: $11.6b
🇧🇷 Brazil 2014: $15b
🇿🇦 South Africa 2010: $3.6b
🇩🇪 Germany 2006: $4.3b
🇯🇵 Japan 2002: $7b
🇫🇷 France 1998: $2.3b
🇺🇸 USA 1994: $0.5b
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
137 jugadores que no juegan por su país de nacimiento en Qatar 2022. 🌍🇶🇦 pic.twitter.com/Vi8dhMugTc
— Sudanalytics (@sudanalytics_) November 16, 2022
Total costs of hosting FIFA World Cup tournament 🏟:
— World of Statistics (@stats_feed) November 16, 2022
🇶🇦 Qatar 2022: $220b
🇷🇺 Russia 2018: $11.6b
🇧🇷 Brazil 2014: $15b
🇿🇦 South Africa 2010: $3.6b
🇩🇪 Germany 2006: $4.3b
🇯🇵 Japan 2002: $7b
🇫🇷 France 1998: $2.3b
🇺🇸 USA 1994: $0.5b
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
nemis 😕googliztál közben, úgy nem ér9/22, nah ezt döntsétek meg .10/22, simaliba!
Sixo
Löfli
Sixo