Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Messi nekifutott az ellenfelnek es o kap szabadot. Xd
1 hónapja
2 Puyol ült ott?Most vagy te vagy részeg vagy én, de határozottan csak egyet láttam.
csebi
1 hónapja
Bàntották Messzit!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Hogy nem tudtok a kurva istenit egy jó döntést hozni bazdmeg?Még a nyugodtság megtestesítőjét is ki lehet hozni a sodrából egy rossz vb döntővel.
Kampman
1 hónapja
4 perc????még több reklám
bazmeg hidratációs és volt 4 csere legalább és még ápolás is!!!
ezek még hosszabbítást akarnak, tuti
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Embékettes futbalisták, a faszomat már22 Szivacski!
warr_b
1 hónapja
Szerintem ez továbbra is szabályalkotói probléma, de mikor milliárdok asszisztálnak ehhez, akkor el kell fogadni, hogy ez egy ilyen sport.Igen világ szégyene lenne kapura lövési kísérlet nélkül nyerniAz a baj ha spanyolok nem találnak gólt, biztos kikapnak a tiziknél. Ami világi szégyen lenne 0 kapura lövéssel vb döntőt nyerni😀 az vilag szegyene
kapitnono
Hogy lonek itt Argentinok golt azt nem latom, iszonyat kemeny ez spanyol csapat
Blevi
kapitnono
Engem már az felcsesz, hogy itt nincs visszajátszás, és simán bárhonnan hátrapasszolhatod a saját kapusodnak

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Mentek haza a picsaba pontPróbálkoztak, pont.0,3 xg-ert? 😀 szar lehet nekedFélreolvastam, mindkét általad említett csapatnak volt 10 próbálkozásaNem nezted a vb-t? Spanyolok ellen minden ki szenved. Jo ez moat total dominancia de a sokkal feanciak sem lottek szet a spanyol kaputEz mikor volt?Én mindent értek, de ez ellen tenni kell valamit. Aki nem akar nyerni, az ne is nyerjen.Franciak se akartak nyerni a Portugalok se? Kemenyek a spanyolok nagyon
KeyG
Blevi
KeyG
Blevi
KeyG
Blevi
KeyG
1 hónapja
4 perc????bazmeg hidratációs és volt 4 csere legalább és még ápolás is!!!
ezek még hosszabbítást akarnak, tuti
1 hónapja
Kuldjetek le Ramost majd befejeli
1 hónapja
2 Puyol ült ott?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Ez a nico williams bazeg, mint a juhar tamas, minden megmozdulasa hátrapassz🤣Tessék, most megpróbált cselezni, egyből leszerelték, így jobb?
eaglesmcnabb
1 hónapja
Ez a nico williams bazeg, mint a juhar tamas, minden megmozdulasa hátrapassz🤣Helyi Mauro Silva
eaglesmcnabb
1 hónapja
Próbálkoztak, pont.0,3 xg-ert? 😀 szar lehet nekedFélreolvastam, mindkét általad említett csapatnak volt 10 próbálkozásaNem nezted a vb-t? Spanyolok ellen minden ki szenved. Jo ez moat total dominancia de a sokkal feanciak sem lottek szet a spanyol kaputEz mikor volt?Én mindent értek, de ez ellen tenni kell valamit. Aki nem akar nyerni, az ne is nyerjen.Franciak se akartak nyerni a Portugalok se? Kemenyek a spanyolok nagyon
KeyG
Blevi
KeyG
Blevi
KeyG
Blevi
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
Embékettes futbalisták, a faszomat már

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Hogy nem tudtok a kurva istenit egy jó döntést hozni bazdmeg?
1 hónapja
Garbage timeban0,3 xg-ert? 😀 szar lehet nekedFélreolvastam, mindkét általad említett csapatnak volt 10 próbálkozásaNem nezted a vb-t? Spanyolok ellen minden ki szenved. Jo ez moat total dominancia de a sokkal feanciak sem lottek szet a spanyol kaputEz mikor volt?Én mindent értek, de ez ellen tenni kell valamit. Aki nem akar nyerni, az ne is nyerjen.Franciak se akartak nyerni a Portugalok se? Kemenyek a spanyolok nagyon
KeyG
Blevi
KeyG
Blevi
KeyG
Blevi
1 hónapja
Rodri te istenbarma, 5 méterre senki tőled, simán vihetted volna még közelebb!!!
1 hónapja
0,3 xg-ert? 😀 szar lehet nekedFélreolvastam, mindkét általad említett csapatnak volt 10 próbálkozásaNem nezted a vb-t? Spanyolok ellen minden ki szenved. Jo ez moat total dominancia de a sokkal feanciak sem lottek szet a spanyol kaputEz mikor volt?Én mindent értek, de ez ellen tenni kell valamit. Aki nem akar nyerni, az ne is nyerjen.Franciak se akartak nyerni a Portugalok se? Kemenyek a spanyolok nagyon
KeyG
Blevi
KeyG
Blevi
KeyG
1 hónapja
Ez a nico williams bazeg, mint a juhar tamas, minden megmozdulasa hátrapassz🤣
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Félreolvastam, mindkét általad említett csapatnak volt 10 próbálkozásaNem nezted a vb-t? Spanyolok ellen minden ki szenved. Jo ez moat total dominancia de a sokkal feanciak sem lottek szet a spanyol kaputEz mikor volt?Én mindent értek, de ez ellen tenni kell valamit. Aki nem akar nyerni, az ne is nyerjen.Franciak se akartak nyerni a Portugalok se? Kemenyek a spanyolok nagyon
KeyG
Blevi
KeyG
Blevi
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers