Soccer VB 2026
21 feliratkozó
19 napja
Menetrend:Június 19., péntek
3:00 Mexikó - Dél-Korea (Guadalajara)
21:00 USA - Ausztrália (Seattle)
Június 20., szombat
0:00 Skócia - Marokkó (Boston)
3:00 Brazília - Haiti (Philadelphia)
6:00 Törökország - Paraguay (Santa Clara)
19:00 Hollandia - Svédország (Houston)
22:00 Németország - Elefántcsontpart (Toronto)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Kongói DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 napja
HBI nem ismerte fel Eli-t? 😊Nem odakint van? Akkor meg gondolom nem a monitoron nézi a meccset.
NB2
2 napja
Hogy letette a szenegáli bekk mellel az ellennek
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
2 napja
Akkor belulrol rothaszt majd!Elisha mar neveli ki a kovetkezo Pats-vero kiccsakot.Pláne ha a kiscsákó Pats játékos lesz 😁
Stez
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
2 napja
Elisha mar neveli ki a kovetkezo Pats-vero kiccsakot.Pláne ha a kiscsákó Pats játékos lesz 😁
Stez
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 napja
Eli Manning?Szerintem is
Kampman
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
2 napja
HBI nem ismerte fel Eli-t? 😊
2 napja
Elisha mar neveli ki a kovetkezo Pats-vero kiccsakot.
2 napja
Eli Manning?
2 napja
De hülye ez a bíró, édes istenem. Csulanéni rálép Maignan lábára, és kifelé szabad?3 néger egymáson biztos összezavarodott
slowmotion
Draft

2 napja
Rabio mint Bruce Lee
Draft

2 napja
De hülye ez a bíró, édes istenem. Csulanéni rálép Maignan lábára, és kifelé szabad?
2 napja
Fura ez a francia tamadosor, egy egyezni tud mindenki, csapatban jatszani mar elvetve.
2 napja
Kampmanné a VAR szobábanNem vagyok házas, bármilyen ellenkező feltételezés rágalmazás!!!
NB2
2 napja
Kantet én is kérdés nélkül kezdetném. Szerintem simán van még azon a szinten, ez bőven látszott az EB n is.Franciák ezt a Rabiot tényleg nem tudják elfelejteni?😂Szerintem szerelmes belé... Már 8 éve is lassú volt.
kapitnono
Ilyen meccseken főleg nem ertem minek a közeppalyara rabiot. Barmikor inkabb cherkit raknam be a helyére, vagy zaire emeryt, kantét...
Amugy meg en kantet raknam be rabiot helyére, doue helyére dembele oszt mehetne be középre cherki, szerintem az lenne a legjobb osszeallitasuk, a cherki-dembele-olise-mbappe négyesnél sehol mashol sincs jobb támadósor...
eaglesmcnabb

2 napja
Kampmanné a VAR szobában
2 napja
Apa, kezdődik az Afrika-kupa 😁
2 napja
Mbappe ilyen seggdugasz magas
Draft

2 napja
Gyarmat vs Anyaország?
Draft

2 napja
Ugyanabban a színösszeállításban, mint 2002-ben, legyen ugyanolyan eredmény 😊
2 napja
Akkor ezért tűnt el JJ...😀
Forlán és Robi az uru-Kampman meccsen 😁
warr_b
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 napja
Franciák ezt a Rabiot tényleg nem tudják elfelejteni?😂Szerintem szerelmes belé... Már 8 éve is lassú volt.
kapitnono
Ilyen meccseken főleg nem ertem minek a közeppalyara rabiot. Barmikor inkabb cherkit raknam be a helyére, vagy zaire emeryt, kantét...
Amugy meg en kantet raknam be rabiot helyére, doue helyére dembele oszt mehetne be középre cherki, szerintem az lenne a legjobb osszeallitasuk, a cherki-dembele-olise-mbappe négyesnél sehol mashol sincs jobb támadósor...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 napja
Palmer nalam negativ. Hall johetett volna siman, a tobbivel amugy meg tudok baratkozni.TAA, Foden és Palmer döntés pozitív. Maguire, Hall és MGW nem.Nekem tetszik sok dontese amugy. TAA, Foden otthon hagyasa siman. De azert a vedelemben meg eleg fura gondolkodasa van, Spence peldaul, meg ez a mostani is.Lolololo... Reece James is kb 1-2 meccsre lesz. Ezt kb mindenki tudta mar a kihirdeteskor. Csak egy valaki okosabb akart lenni. Megerdemli. Egye meg amit fözöttMeglepne, jatszani nem fog, mert a szelso vedo helyere raadasul kozephatvedet hivott meg.Tuchel gondolkodasa kezd bevalni. Behivta a honapok ota serult Livramentot, mert csak. A honapok ota serult Livramento ujra leserul, egy nappal a horvatok elleni meccs elott. Most johet mas, akinek persze a semmibol kell beilleszkednie, ismerkednie a legkorrel.es majd az a csavo lovi a tornat megnyero golt.
Szep vot teso.
Stez
csebi
Stez
Toto21
Stez
Toto21
2 napja
Franciaország - Szenegál összeállítás Eredmények.com-on kemény... Fekete 50 árnyalata. Koulibaly a legsötétebbyouareracist-feketekisgyerekgif
Toto21
2 napja
Franciaország - Szenegál összeállítás Eredmények.com-on kemény... Fekete 50 árnyalata. Koulibaly a legsötétebb