Soccer VB 2026
20 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
26 napja
Na jussunk végre tovább, ez nem állapot.
26 napja
most kihúztam 2-t, amikor tegnap a meccsek előtt néztem még a 3.helyes mizériával nem volt senki aki így járt volna (viszont azt benéztem mert Panama hiába szerezhet 3 pontot, őket pont a horvátok verték)azt majd @Heisman nádorA ki nyerje tippek közül már lehet kihúzogatni...Szenegáliak csak kis gólokat gurítottak, a két leggyengébb is a léc alá ment.most hozom fel magamat a meccsekkel, nekem eddig Hakimi Haiti elleni bombája a kedvencem
Biztos megállapodtak, hogy aki gagyi gólt rúg, azt gumipapuccsal fenekelik el a zuhanyzóban meccs után.
slowmotion
Löfli
warr_b
Löfli
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
26 napja
azt majd @Heisman nádorA ki nyerje tippek közül már lehet kihúzogatni...Szenegáliak csak kis gólokat gurítottak, a két leggyengébb is a léc alá ment.most hozom fel magamat a meccsekkel, nekem eddig Hakimi Haiti elleni bombája a kedvencem
Biztos megállapodtak, hogy aki gagyi gólt rúg, azt gumipapuccsal fenekelik el a zuhanyzóban meccs után.
slowmotion
Löfli
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
26 napja
Na látom, Szenegál nem Sarr-ral gurigázott ma, remek hír... bár az 5-öt én se néztem ki belőlük, és csak egyet lőtt a mester, ejjj 😕 Viszont amitől tényleg bekaksiztam, hogy csak sikerült és összejött a Crépeau-Sithole derbi... nyamm, Löflilicious meccs lesz.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
26 napja
Neki viszont bánta. Nem hiszem, hogy nagy összeg, de akkor is...én is de már nem izgat annyira. 😊 Már a sokadik ilyen ezen a VB-n. Pénzem nem bánja a többire meg ott van a fröccs 😀Egyik haverom 3-1-re fogadott. Most éppen kaparja magát.Vannak ilyen ingyenes telefonszámok ilyen esetekre.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Toto21
26 napja
A ki nyerje tippek közül már lehet kihúzogatni...Szenegáliak csak kis gólokat gurítottak, a két leggyengébb is a léc alá ment.most hozom fel magamat a meccsekkel, nekem eddig Hakimi Haiti elleni bombája a kedvencem
slowmotion
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
26 napja
Szenegáliak csak kis gólokat gurítottak, a két leggyengébb is a léc alá ment.most hozom fel magamat a meccsekkel, nekem eddig Hakimi Haiti elleni bombája a kedvencem
slowmotion

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
26 napja
Ez ilyen magyar reklám lehetneén is de már nem izgat annyira. 😊 Már a sokadik ilyen ezen a VB-n. Pénzem nem bánja a többire meg ott van a fröccs 😀Egyik haverom 3-1-re fogadott. Most éppen kaparja magát.Vannak ilyen ingyenes telefonszámok ilyen esetekre.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Toto21
...minden másra ott a fröccs
26 napja
én is de már nem izgat annyira. 😊 Már a sokadik ilyen ezen a VB-n. Pénzem nem bánja a többire meg ott van a fröccs 😀Egyik haverom 3-1-re fogadott. Most éppen kaparja magát.Vannak ilyen ingyenes telefonszámok ilyen esetekre.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
26 napja
Egyik haverom 3-1-re fogadott. Most éppen kaparja magát.Vannak ilyen ingyenes telefonszámok ilyen esetekre.
nagylaza, főpohárnok
26 napja
Egyik haverom 3-1-re fogadott. Most éppen kaparja magát.
26 napja
Csodásak ezek a full tippelhetetlen eredmények

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
26 napja
Szenegáliak csak kis gólokat gurítottak, a két leggyengébb is a léc alá ment.Biztos megállapodtak, hogy aki gagyi gólt rúg, azt gumipapuccsal fenekelik el a zuhanyzóban meccs után.
26 napja
A hidratációs szünet alatt meg lehetne állítani az óràt, mert kb követhetetlen, h mennyit és miért hosszabbítanak.Elvileg 3 perc.
Willie Parker
26 napja
szenegál biztosra megy gólkülönbség terén
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
26 napja
A hidratációs szünet alatt meg lehetne állítani az óràt, mert kb követhetetlen, h mennyit és miért hosszabbítanak.
26 napja
Senegal , stop the countTúl korán kialakult a telitalálatom, vagyis rendszerszinten be fogom szopni.
gamerkr
26 napja
Senegal , stop the count
26 napja
"Koné került a földbe"- azé csak nem!
26 napja
Mbappè megeszi Lángost reggelire
26 napja
Dictator akcióban 😁mondjuk ez a 3. meg oda volt gurítvaAz irakiak jobban harcolnak, mint fociznak
Negritis, a vajda
Willie Parker

26 napja
mondjuk ez a 3. meg oda volt gurítvaAz irakiak jobban harcolnak, mint fociznak
Negritis, a vajda
26 napja
Mbappé lecserélteti Dembelét
26 napja
mondjuk ez a 3. meg oda volt gurítva
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
26 napja
Iktriad meg másnaposra kólàzta magát, vagy mi van?Sixo teljesen offline, gondolom, nem tudja a zászlókat megkülönböztetni.
Ano meg 1999 óta nem józan.