Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
És pont véletlenül Messiék elé pottyannak ezzel Vozinha-ék.😊Argentína-Cabo Verde a 32-ben?
Tony Adams
Sima zöldfoki továbbjutás.
2 hónapja
Ha még Wade is nyert volna az US Darts Masters elődöntőjében Littler ellen...Majd a vébén legyőzi!
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
Németország - Paraguay meccs a 32 között, jönnek vissza a 2002-es emlékek.
2 hónapja
És pont véletlenül Messiék elé pottyannak ezzel Vozinha-ék.😊
2 hónapja
Ha még Wade is nyert volna az US Darts Masters elődöntőjében Littler ellen...
2 hónapja
Ha jól látom, ezzel matematikailag is biztossá vált Paraguay továbbjutása.
2 hónapja
Majdnem nyertek is Duarte-ék. És a csoportmásodik hely meglehet!Eddig veretlenek.
iktriad
És a csoportmásodik hely is zsebben.
2 hónapja
Majdnem nyertek is Duarte-ék. És a csoportmásodik hely meglehet!
2 hónapja
Hát ez elég gyenge teljesítmény volt, három meccs alapján tényleg nem érdemeltünk továbbjutást.Egyetlen realisztikus célnak azt látom, hogy 2034-re világbajnok csapatot építünk.
2 hónapja
Csak ezerszer szimpatikusabbBielsáról csak olyan emlékem van, hogy szidják, mint a bokrot. Ehhez képest mindig talál helyet magának.A válogatott soccer Mourinhoja.
nagylaza, főpohárnok
iktriad
2 hónapja
Bielsáról csak olyan emlékem van, hogy szidják, mint a bokrot. Ehhez képest mindig talál helyet magának.A válogatott soccer Mourinhoja.
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Bielsáról csak olyan emlékem van, hogy szidják, mint a bokrot. Ehhez képest mindig talál helyet magának.
2 hónapja
Eddig jó kis hajtós, küzdős, mozgalmas meccseket toltak a zöldfokiak, de most, hogy vezetnek a spanyolok, és így az iksszel simán továbbmennek második helyen, nagyon beleültek ebbe a meccsbe, miközben meg ha kapnak egy gólt, akkor simán kiesnek. A tűzzel játszanak.
2 hónapja
Biztosra vettem, hogy az URU-spanyol 0-0 lesz. Nem tudom, még bejöhet-e.
2 hónapja
simón se brillírozik, de Muslera ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
spanyolok brómos teát ittak víz helyett
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Még így is overrated.Tulajdonképpen az M4 tökéletesen a helyén kezeli, hogy megkapta a legkevésbé rangos, éjjel 3-4 órás meccseket és még ki sem utaztatták.Sami Al-Jaber, a legenda maga a díszpáholyban, Jenő persze a világért sem ismerné meg.Jenő azt sem tudta, hogy a 34-es VB nem 32-ben lesz.
Kampman
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
2 hónapja
Tulajdonképpen az M4 tökéletesen a helyén kezeli, hogy megkapta a legkevésbé rangos, éjjel 3-4 órás meccseket és még ki sem utaztatták.Sami Al-Jaber, a legenda maga a díszpáholyban, Jenő persze a világért sem ismerné meg.Jenő azt sem tudta, hogy a 34-es VB nem 32-ben lesz.
Kampman
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: Kampman
2 hónapja
Sami Al-Jaber, a legenda maga a díszpáholyban, Jenő persze a világért sem ismerné meg.Jenő azt sem tudta, hogy a 34-es VB nem 32-ben lesz.
Kampman
2 hónapja
Sami Al-Jaber, a legenda maga a díszpáholyban, Jenő persze a világért sem ismerné meg.
2 hónapja
Na jussunk végre tovább, ez nem állapot.Hajrá Stopiráék!!!
Kampman
2 hónapja
Na jussunk végre tovább, ez nem állapot.
2 hónapja
most kihúztam 2-t, amikor tegnap a meccsek előtt néztem még a 3.helyes mizériával nem volt senki aki így járt volna (viszont azt benéztem mert Panama hiába szerezhet 3 pontot, őket pont a horvátok verték)azt majd @Heisman nádorA ki nyerje tippek közül már lehet kihúzogatni...Szenegáliak csak kis gólokat gurítottak, a két leggyengébb is a léc alá ment.most hozom fel magamat a meccsekkel, nekem eddig Hakimi Haiti elleni bombája a kedvencem
Biztos megállapodtak, hogy aki gagyi gólt rúg, azt gumipapuccsal fenekelik el a zuhanyzóban meccs után.
slowmotion
Löfli
warr_b
Löfli
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
azt majd @Heisman nádorA ki nyerje tippek közül már lehet kihúzogatni...Szenegáliak csak kis gólokat gurítottak, a két leggyengébb is a léc alá ment.most hozom fel magamat a meccsekkel, nekem eddig Hakimi Haiti elleni bombája a kedvencem
Biztos megállapodtak, hogy aki gagyi gólt rúg, azt gumipapuccsal fenekelik el a zuhanyzóban meccs után.
slowmotion
Löfli
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!