Soccer VB 2026
20 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
26 napja
szép gólt lőtt szenegál, de ez megint mi a faszom iraktól?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
26 napja
A demencia nem viccMost mit izélsz... Próbálok segíteni a stúdiónak.Ha norvégok belövik a tizit, akkor 2-3, és a franciák már csak eggyel vezettek volna.Zombori Sándor recap
nagylaza, főpohárnok
Willie Parker
nagylaza, főpohárnok
26 napja
Ha esetleg bárkiben felmerült volna a kérdés, hogy Strand Larsen miért nem fér a kezdőbe...Olyan, mint 1992-ben a dánok, h a Strandról hívták be?
slowmotion
26 napja
Ha esetleg bárkiben felmerült volna a kérdés, hogy Strand Larsen miért nem fér a kezdőbe...
26 napja
Most mit izélsz... Próbálok segíteni a stúdiónak.Ha norvégok belövik a tizit, akkor 2-3, és a franciák már csak eggyel vezettek volna.Zombori Sándor recap
nagylaza, főpohárnok
Willie Parker
26 napja
Kampman gondolom az éjszakai meccsre gyúr és már intravénásan adagolja a kávét, speedet, mindent
26 napja
Ha norvégok belövik a tizit, akkor 2-3, és a franciák már csak eggyel vezettek volna.Zombori Sándor recap
nagylaza, főpohárnok
26 napja
Ha norvégok belövik a tizit, akkor 2-3, és a franciák már csak eggyel vezettek volna.
26 napja
Másodállásban csillagászaz ugye meg van HBI-nek, hogy magyar tartja a leggyorsabb mesterhármas rekordját?Kiss Laci!
NB2
nagylaza, főpohárnok
26 napja
az ugye meg van HBI-nek, hogy magyar tartja a leggyorsabb mesterhármas rekordját?Kiss Laci!
NB2
26 napja
az ugye meg van HBI-nek, hogy magyar tartja a leggyorsabb mesterhármas rekordját?
26 napja
iraki kapust nem akarja lehozni az edző?Jo ez igy, majd masodik felidoben jöhet ket Mane gol es fujjak is le
Negritis, a vajda
26 napja
Dragóner is egy lelkes amatőr
26 napja
Remélem nem a betegsége okozza, de egyre inkább szét van csúszva szegény. Én nagyon bírtam régen a stìlusàt, tényleg vicces volt, de ez elmúlt. Mostanában összefüggéstelen, tényszerűtlen, elragadja a saját gondolatvilága és unalmas, semmi lelkesedést nem érzek rajta.Hajdú B ma Gundel szinten tolja, még véletlenül sem találja el a játékosok neveit.A napernyős sztori is roppant érdekfeszítő volt
eaglesmcnabb
warr_b
26 napja
Egy félidőt tévedett, én is szoktam, na"94. perc" jól hallottam?Be van szívva
Negritis, a vajda
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
26 napja
Hajdú B ma Gundel szinten tolja, még véletlenül sem találja el a játékosok neveit.A napernyős sztori is roppant érdekfeszítő volt
eaglesmcnabb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
26 napja
Hajdú B ma Gundel szinten tolja, még véletlenül sem találja el a játékosok neveit.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
26 napja
Mi ez az age-shaming mostansàg itten???Jah, félidőben indulok haza melóból, büdös kölke 😀Jól van papa ideje lefeküdnie félidő után 🤣Szinezőt zacknorbnak 😀Kimentem szkennelni, csak két gól esett 😀Ezt felírjuk a listára.
warr_b
És mit szkenneltél, Tesla részvényeket?
Willie Parker
warr_b
zacknorb
warr_b
Willie Parker

26 napja
"94. perc" jól hallottam?Be van szívva
Negritis, a vajda
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
26 napja
"94. perc" jól hallottam?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
26 napja
Engem pl a közösségi média full hidegen hagy, de minden szar kütyüt hasznàlok, de mostanában pl untatnak csomót kidobtam a hàzfelújításnál.Nem a kort shamingelem, a boomerséget 😅Mi ez az age-shaming mostansàg itten???Jah, félidőben indulok haza melóból, büdös kölke 😀Jól van papa ideje lefeküdnie félidő után 🤣Szinezőt zacknorbnak 😀Kimentem szkennelni, csak két gól esett 😀Ezt felírjuk a listára.
warr_b
És mit szkenneltél, Tesla részvényeket?
Willie Parker
warr_b
zacknorb
warr_b
Willie Parker
Mert elég nagy bámok vagytok, ezt ti is naponta elmondjátok.
zacknorb
A közösségi felületeimmel is így volt, letiltottam egy csomó mindent, ismerősöket is, mert agyhalottak voltak online.
26 napja
A franciák utolsó csoportkörös meccsei: 2024: 1 győzelem, 1 döntetlen után ikszeltek Lengyelországgal
2022: 2 győzelem után kikaptak Tunéziától
2020: 1 győzelem, 1 döntetlen után ikszeltek Portugáliával
2018: 2 győzelem után ikszeltek Dániával
2016: 2 győzelem után ikszeltek Svájccal
2014: 2 győzelem után ikszeltek Ecuadorral
Úgy néz ki most megtörik a sormintát...

26 napja
A franciák történelmileg a tragédiákból nyernek erőt, ma is ezt látjuk.Vagy épp tele a faszuk DDvel, és végre chillben tudnak játszani
Kopasz úr abúzálhatta őket az öltözőben, DD-nél sosem tolták ennyire
Willie Parker
26 napja
A franciák történelmileg a tragédiákból nyernek erőt, ma is ezt látjuk.Kopasz úr abúzálhatta őket az öltözőben, DD-nél sosem tolták ennyire