Soccer VB 2026
20 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
26 napja
Nem a kort shamingelem, a boomerséget 😅Mi ez az age-shaming mostansàg itten???Jah, félidőben indulok haza melóból, büdös kölke 😀Jól van papa ideje lefeküdnie félidő után 🤣Szinezőt zacknorbnak 😀Kimentem szkennelni, csak két gól esett 😀Ezt felírjuk a listára.
warr_b
És mit szkenneltél, Tesla részvényeket?
Willie Parker
warr_b
zacknorb
warr_b
Willie Parker
Mert elég nagy bámok vagytok, ezt ti is naponta elmondjátok.
26 napja
iraki kapust nem akarja lehozni az edző?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
26 napja
Pride hónapban muszáj valahogy máshogy diszkriminálni, azért meg kell adni a módját, na.Mi ez az age-shaming mostansàg itten???Jah, félidőben indulok haza melóból, büdös kölke 😀Jól van papa ideje lefeküdnie félidő után 🤣Szinezőt zacknorbnak 😀Kimentem szkennelni, csak két gól esett 😀Ezt felírjuk a listára.
warr_b
Willie Parker
warr_b
zacknorb
warr_b
Willie Parker
26 napja
Dembele ellövi gól, de túl önzetlen volt
26 napja
Hans Jörg Butt. Big ButtA gól norvègül målFranciául meg but?
Willie Parker
warr_b
26 napja
Mi ez az age-shaming mostansàg itten???Jah, félidőben indulok haza melóból, büdös kölke 😀Jól van papa ideje lefeküdnie félidő után 🤣Szinezőt zacknorbnak 😀Kimentem szkennelni, csak két gól esett 😀Ezt felírjuk a listára.
warr_b
Willie Parker
warr_b
zacknorb
warr_b
26 napja
A gól norvègül målFranciául meg but?
Willie Parker

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
26 napja
A norvég védekezés is olyan hogyismondjam.
26 napja
A gól norvègül mål
26 napja
Jah, félidőben indulok haza melóból, büdös kölke 😀Jól van papa ideje lefeküdnie félidő után 🤣Szinezőt zacknorbnak 😀Kimentem szkennelni, csak két gól esett 😀Ezt felírjuk a listára.
warr_b
Willie Parker
warr_b
zacknorb

26 napja
Én délután átírtam 2:3-ról 1:2-re, az az infó sajnos elkerült, hogy a norvégok kikapni jöttek 😃Ennyit a 2-2-es tippemről😂😂😂Dettó
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Brouwerij van de Vrij
26 napja
Akkor most alljanak le. 3-1-et tettem😆Én is, de lesz mèg itt goal
Toto21
26 napja
Egy Rákosi-féle búzamezős kép hiányzottDembele szépen lehagyja MbappétMa Dictator Mbappe megengedte neki😅
Willie Parker
zacknorb
26 napja
Deschamp a fék, ez már zicher
26 napja
Löfli kecskebogyókat potyogtat ezèrt potyognak a gólok 😏😉
26 napja
Dembele szépen lehagyja MbappétMa Dictator Mbappe megengedte neki😅
Willie Parker
26 napja
Vége a sulinak, úgyhogy mostanában nem 😀Kimentem szkennelni, csak két gól esett 😀gyerekekért idén nem mész?
warr_b
Kampman
Szinezőt zacknorbnak 😀Kimentem szkennelni, csak két gól esett 😀Ezt felírjuk a listára.
warr_b
Willie Parker

26 napja
Akkor most alljanak le. 3-1-et tettem😆
26 napja
Ennyit a 2-2-es tippemről😂😂😂Dettó
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
26 napja
Ennyit a 2-2-es tippemről😂😂😂
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
26 napja
Dembele bazdmeg. Amit kapura lo az bemegy. Hihetetlen.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
26 napja
Dembele nem szarral gurigázikVan már két assistja, gondolom már kellene a gól is neki 😁
de szerintem Mbappé most már mindent el fog önzőzni, mert ő is gólt akar rúgni 😊
NB2